PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 cabrio hakk. düşünceleriniz

metinalan
18-08-2010, 14:26
Merhabalar
95 model 3.20i e36 otomatik cabrio alıyorum yarın ksımetse.
Fiyat konusunda anlaştık araba hoşumuza gitti yarın ustaya göstercez alacağız kısmetse.
Araç Siyah Kaporta hatasız boya kaza değişen yokmuş baktırcaz.
Km`si 177k

düşünceleriniz kullanan arkadaşların yorumları ve otomatik bmw hakkında genel bi bilgi istiyorum.

Tüp yok yakıt ne durumdadır?

cembozbey
18-08-2010, 14:28
yakıt 400den aşşagı imkansız yukarsı olabilir,guzel arabadır hos arabadır bilmiyorum hardtop varmı 2.5liradan piyasada bulabilirsin,manual olsa daha guzel olurdu tabi

metinalan
18-08-2010, 14:29
Hard Top yok üstünde. Hanım da kulansın istedım oyüzden otomatik ben çok sevmiyorum ama

cembozbey
18-08-2010, 14:30
Hard Top yok üstünde. Hanım da kulansın istedım oyüzden otomatik ben çok sevmiyorum ama

ozaman guzel secim kondisyon iyi durumdaysa alınabilir tabi eskimeyen bir kasa bence yuzlercede aksesuarı var

Orhan
18-08-2010, 14:31
*otomatik başını ağrıtacak
*arabayı toplaman zamanını ve paranı alacak tam herşey tamam derken başka bi yerden arıza çıkartacak vs.

başıma geldi çok çektik hala da çekiyoruz allah akıl fikir ve kolaylık versin metin

JapanVsGermany
18-08-2010, 14:32
hanımı araba kullansın diye sohc vtec satan metin sen misin? :D
Şu Avatar resmini değiştir,sen artık deri koltukla seyahat edeceksin, koltuklarımı afişe etme :)

LPG siz 320Cabrio otomatik 400net yakarsa bence çok iyi bşr rakam,beklentim maalesef 45kuruş we biraz daha fazlası gibi...

metinalan
18-08-2010, 14:34
ozaman guzel secim kondisyon iyi durumdaysa alınabilir tabi eskimeyen bir kasa bence yuzlercede aksesuarı var

Akesuar çok önemli diğil hani orginal kalıcak sıkıntı çıkmasın yeter.

*otomatik başını ağrıtacak
*arabayı toplaman zamanını ve paranı alacak tam herşey tamam derken başka bi yerden arıza çıkartacak vs.

başıma geldi çok çektik hala da çekiyoruz allah akıl fikir ve kolaylık versin metin

Abi şimdi arkadaşımda e21 var otomatik hala deli gibi biniyor ama ne gibi sıkıntılar yaşabiliriz biraz yaşadıklarından örnek verırsen

fatiii
18-08-2010, 14:39
1250 tl ye otomatigi duze ceviriyorlar sıkıntı olursa en fazla duze cevirtirsin..onun dısında sureklı olarak arıza veren sadece tente var baska biyerinden bi problem cıkmadı su ana kadar bende..hee bide o km lerde biraz yag yakar bmw oda normal.

metinalan
18-08-2010, 14:44
1250 tl ye otomatigi duze ceviriyorlar sıkıntı olursa en fazla duze cevirtirsin..onun dısında sureklı olarak arıza veren sadece tente var baska biyerinden bi problem cıkmadı su ana kadar bende..hee bide o km lerde biraz yag yakar bmw oda normal.

Tentenin şuan açılp kapanmasında sıkıntı var yaptırp vericekler bana.
Tenteninde biraz işi var o kısımları bana ait. Tentenin arka camı değişmesi lazım ne şekilde olur nasıl yapılmır bilmiyorum şuan ayrıca tentenin iç kısmımları elden geçmesi lazım.

tender06
18-08-2010, 14:44
al kanka al iki yanlarız yaaaa :D :D

Ludacris
18-08-2010, 15:00
O kmdeki bmwde bişey olmaz zaten otomatik haliyle CILKI çıkmış değildir. Vites sorunda yaratmaz en azından benim bindiğim 200-300k kmlerdeki otomatikler sorun çıkarmadı
yakıt için 40 aşağısı hayal sadece uzun yolda ekonomik olur biraz. Lpg uygulamanı tavsiye ederim prince,brc
deformasyon ve tenteyi iyi kontroll et konsoldaki bütün tuşları camlar vs vs vs motora zaten bakıcaklar sonradan
sürüş keyfi olarakta performans olarak yıldırır.
ama o direklerden sonra gökyüzünü görmenin keyfi cok güzel. Tüm koltuklarda ayağa kalkabilinir...
(ucuza almalısın 95model km iyi, kaza değişen olmaması süpriz değil oto. Sonuçta 18-23 arası.. fazlası "fazla" olur sadece öneri tabi)

TaGo
18-08-2010, 15:06
tam 12 yıl e36 cabrio 320i ye bindim. Bu yıl sattım.

Sana sadece şunu söliyeyim, eğer zaten bakımlı araba ise ve sende aracına bakıorsan en ufak bir sorun yaşamazsın. Bakımlarını yapmak dışında. tahmini 40 kuruş yakacaktır basmassan (bu tamamen şehir içi). İç tavan ve dış tavan herikisini sahibinden.com dan 0 olarak 1000tl ye temin edebilirsin, okadar pahalı bişi değil aretık.

metinalan
18-08-2010, 16:23
tüp için bi fiyat duydum ama 3000tl gibi bi rakam söz konusu sanırım ?

TaGo
18-08-2010, 16:26
En kaliteli markada olursa o parayı bulur. Normalde 2000-2500 arasına çok güzel hallolur

fatiii
18-08-2010, 16:39
tüp için bi fiyat duydum ama 3000tl gibi bi rakam söz konusu sanırım ?

en iyisi prins oda 2600/10 gibi bi rakam..zaten sakın baska tüp takma cok mucadele verirsin:icon_tup:

snan1910
18-08-2010, 16:49
tüp konusunda bence boşuna prinse o kadar para verme. tamam kalıtelı malzeme ama hem pahalı hemde servis ağı yok. benım onerım brc olur. brc yı de yetkılı serviste yaptırman en mantıklısı. ve ankarada 2 yer var önde gelen brc servisi. birisi mocan otogaz diğeri mavi denizler. ikisinide bilen biri olarakda aldıgın zaman eğer düşünürsen mocan otogazı tavsiye ederim..

fatiii
18-08-2010, 17:00
tüp konusunda bence boşuna prinse o kadar para verme. tamam kalıtelı malzeme ama hem pahalı hemde servis ağı yok. benım onerım brc olur. brc yı de yetkılı serviste yaptırman en mantıklısı. ve ankarada 2 yer var önde gelen brc servisi. birisi mocan otogaz diğeri mavi denizler. ikisinide bilen biri olarakda aldıgın zaman eğer düşünürsen mocan otogazı tavsiye ederim..

6 silindir bmw de ikisinide test ettinmi?yada kullandınmı?

snan1910
18-08-2010, 17:05
6 silindir bmw de ikisinide test ettinmi?yada kullandınmı?

brc li sorunsuz 6 silindirli birden çok araba var bildiğim. yalnız bunların hepsi dediğim yerlerde montajlı..

fatiii
18-08-2010, 17:10
brc li sorunsuz 6 silindirli birden çok araba var bildiğim. yalnız bunların hepsi dediğim yerlerde montajlı..

oyle olmuyo iste prins gercekten cok dusuk performans kayıplarıyla vede cok daha az sorunla uzun sureler kullanılabiliyor ama brc ya motor ısıgı yakar ya cok yakar ayar tutmaz benzine gecer kendi kendine,sonra bakmışsın tekler 1 yıl sonra bakarsın baya bi performans kaybın var,bunu bicok aracta gordum 500 700 lira kar edicez diye canı cok sıkılanlar gordum hatta 1 ay sonra o tupu komple sokturup gidip prins taktıranlarda gordum.paran varsa prins in kalitesi tartısılmaz

bunu zaten ben degil butun bmw ustaları yada atikermiş brc ymiş takan yerlerde soyluyo.abi paran varsa gideceksin prins takacaksın diyolar.

dip not:4 silindirlere lafım yok onda diger firmalarda basarılı

snan1910
18-08-2010, 17:23
oyle olmuyo iste prins gercekten cok dusuk performans kayıplarıyla vede cok daha az sorunla uzun sureler kullanılabiliyor ama brc ya motor ısıgı yakar ya cok yakar ayar tutmaz benzine gecer kendi kendine,sonra bakmışsın tekler 1 yıl sonra bakarsın baya bi performans kaybın var,bunu bicok aracta gordum 500 700 lira kar edicez diye canı cok sıkılanlar gordum hatta 1 ay sonra o tupu komple sokturup gidip prins taktıranlarda gordum.paran varsa prins in kalitesi tartısılmaz

bunu zaten ben degil butun bmw ustaları yada atikermiş brc ymiş takan yerlerde soyluyo.abi paran varsa gideceksin prins takacaksın diyolar.

320 330 x5 vs aracların montajları yapılırkende şahit oldum bazılarınıda kullandım. arıza ışığı vs sorun yoktu. uzun vadede sorunlu olarak gelende olmadı.
dedıgıne kesınlıkle katılırım paran varsa prins . garanti ağı fln bir şekilde halledılır. :)

maskaran
18-08-2010, 18:45
Araçta tüp yoksa silindir başı 10 krş :D 10 x 6 : 60 krş < tab, normal kullanımda