Orijinalini görmek için tıklayınız : cometic 76mm .030" ince conta hakkında
slm arkadaşlar si ıma cometic ince conta getiriyorum 76 mm 0,30'' si için doğru ürünmüdür ( gerçi siparişi verdik yalnışsada kaldı elimizde :) )araca artısı eksisi ne olur bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum
http://img838.imageshack.us/img838/2111/gasket.jpg (http://img838.imageshack.us/i/gasket.jpg/)
C4524-030 ürün kodu bu gözüküyor ebaydan aldım henüz gelmedi elime ama motor kodu tutuyor D16A1/2/8/9
cok saol rahatladım valla :) + mız -miz ne yönde olucak peki si ı atmosferik yürütmek istiyoruz şuan için
o conta öncellikle oem contadan daha ince değil ilk olarak onu söyliyimde moralini bozuyim :)
onun haricinde aracına yapabiliceklerin headars egzoz komple ve chip tuning crx 3-4 kısa takabilirsin pek fazla bir şey beklemeyin atmosferik olarak.
4,2,1 headers düz boru mugen twin lop injen kit exedy debriyaj yaptık crx dişli bulursam takıcam yada kısa son dişli takıcaz bu contadan daha incesi nedir ? çünkü tavsiye üzerine aldık bu contayı
aynı contanın 0,27 olanı var sence bunumu tercih etmek lazım
conta olayına çok fazla takılmayın o kalınlıklarda oeme göre çok fark yok ..diğerlerine odaklabilirsiniz..
kapağı planya yaptır ınce conta gıbı olsun:D
chiefkadir
18-08-2010, 23:31
conta olayına çok fazla takılmayın o kalınlıklarda oeme göre çok fark yok ..diğerlerine odaklabilirsiniz..Bencede alma ies için aldık orjinalden kalın çıktı ,Rs için aldık orjinalin ortasındaki kıl'ı almışlar sadece yani ben cometicin malından bibok anlamadım :)
cok saolun arkadaşlar siparişi iptal ettim paramızı daha verimli işlerde kullanalım
Bencede alma ies için aldık orjinalden kalın çıktı ,Rs için aldık orjinalin ortasındaki kıl'ı almışlar sadece yani ben cometicin malından bibok anlamadım :)
ej 20 için önerebileceğiniz cometic in bir seriisi varmı yada başka bir conta markası
başlık kafa karıştırabilir
conta kodu C4524-030
030 kalınlığı gösteriyor
0.030 inch demek
0.030 x 25.4 = 0.76mm