PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes A160

RottingChrist
18-08-2010, 23:40
arkadaşlar,
eşimin kullanabileceği otomatik bir araç bakıyoruz. A160 fiyat ve donanım olarak dikkatimizi çekiyor fakat mercedes olması biraz düşündürüyor. sizce nasıl bir araçtır? bilen kullanan şurasına dikkat edin diyebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.tşk.

DOHC
19-08-2010, 06:22
Geyik testi vakasından sonra üretilen model olmasında fayda var eğer karar kesinse.....

RottingChrist
19-08-2010, 10:35
yok mu kullanan bilen? geyik testinden birşey anlmadım :D

EstremoHakan
19-08-2010, 11:06
B serisi tavsiye ederim.

Baran^
19-08-2010, 11:07
Mercedes olması en düşündürmemesi gerekeni olması gerek.A serisi ilk cıktığında yapılan testlerde kukaların arasından slalom testinde devrildi.Sonra ceşitli iyileştirmeler yapılsada sektörün araca olan güveni kırıldı ve arac belkide mercedesin en az satmış modeli olarak tarihe gecti diyebilirim.En son makyajlı kasasınıda ilk cıkan kasasınıda kullanmış biri olarak mercedes diyemiyeceğim A serisine ikiside vasat.Sorunsuzluk bakımından yenı kasasının güncel herhangi bir mercedes modelinden farkı yok fakat dediğim gibi 2.elde cok rağbet gören sayıca fazla olan bir model değil.Size şiddetle B serisi tavsiye ederim kullandığım ve kesinlikle kendi klasmanındaki en başarılı arac diyebileceğim bir modeldir.

RottingChrist
19-08-2010, 11:32
teşekkürler arkadaşlar. fiyatının uygun olmasının sebebi de anlaşılıyor yorumlardan.

Eworen
19-08-2010, 11:33
B serisi iyidir hoşturda ;
yerinden kalkamama gibi bir sorunu var yani performans olarak vasat değil performansı yok :)

Tunç
19-08-2010, 11:36
B serisi iyidir hoşturda ;
yerinden kalkamama gibi bir sorunu var yani performans olarak vasat değil performansı yok :)

tipik bir bayan arabası ve cok yakıyor

Anu
19-08-2010, 21:09
Yakın arkadaşımın vardı A160 ı. Neler neler yaptı o arabayla, gerçekten çok iyi dayandı. Devrildiği doğru ama biz ne yaptıysak deviremedik :) Gerçekten rahat, motoru sessiz güzel bir araba. Bir araba programında (sanırım Fifth Gear) Mercedes S serisi ile yeni A serisini karşılaştırdılar. Bazı yönlerinin S serisinden iyi olduğunu söylemişlerdi ama hatırlamıyorum.

Baran^
20-08-2010, 09:02
Devrilme sorunu sonra yenı A larda giderildi fakat kullanıcıların guveni kırıldı.Yoksa yenı bir A serisini kolay kolay deviremezsiniz :)

fsunnetci
20-08-2010, 09:44
Bence çok güzel bir araç devrilme mevzusuna takılma biz senelerce Tofaş'ın Kuş serisine binmiş insanlarız Mercedes'in A serisinden kat be kat daha beter yol tutuşuna sahip araçlardıı onlar ve devirmedik hiç eminim sende devirmezsin..İkinci el değeri düşük olduklarından alıncak en ideal arabalar bence...