Orijinalini görmek için tıklayınız : Chevrolet Camaro Z28 Sorgu
34btr1907
19-08-2010, 00:13
Arkadaşlar aracı tanıyan varsa yardımcı olabilirmi araç sahibi ile herşey konuşuldu anlaşıldı bir tek zonguldağa gitmemiz kaldı boşa gitmekte var bu aracın geçmişini bilen çok ciddi olay başına gelmiştir diyen duyan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-chevrolet-camaro-kara-buyu-satiliyor-29860765/detay
sahibi kendi zevki için değilde arabanın kendisine sunduğu ekmekleri yemek için kullanılmış sanırım ;)
DoguErdogan
19-08-2010, 00:24
ben bu aracı yazlıktayken gördüm fiberleri fln cok kötü durusuda bi değişik hoş değil anlıyacagın
34btr1907
19-08-2010, 05:15
e yani tipi belli arabanın ekmeğini yicek tabi:D fiberi tamponu vs..çok sorun değil fiyat aldatmasın kimse vermez bu paraları zaten anlaştık o konuyu iş şaseler varsa kazası nasıl 1 kaza onları bılenler yazarsa çok iyi olucak hafta sonu kısmetse halledilcek bakalım
gündüz günceli olsun.....
sabah bana takas atmıs :)
benim ilan bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-e36-en-dolusu-iste-bu-28488214/detay
34btr1907
19-08-2010, 10:21
bizde takas yolu ile düşünüyoruz o fiyatları kimse vermez abartmış takas kovalıyor belli
bize uygun geldi teklifi sağlam çıkarsa araç tamamdır....
öğlen günceli yokmu tanıyan kimse
şimdi bak arkadasım ben sana güzel güzel söyliyim.
İlk olarak ARaç sahibi herşeyden önce Aracını mükemmel temizler,Her gün yada 2 günde bir araç yıkanır,haftada 1 kesinlikle cila atılır.
önceki e30'unda tamam dönme falan yapıyodu o ayrı.ama bunda yapmamıstır eminim.
Aracın motorunu komple elden geçirdiler alındığında ama normal bi bakımdı.yani gittiginde aracı herhangi biyerinde sorun olmadan alacağından eminim ben.zaten aracı o aldığında biyerinde sorun oldugunda Hemen parçasını getirtir ve o gece takılr araca.
Motorunda herhangi bi sıkıntı olmadıgına adım gibi eminim ben.
+ olarak kazasıda olmaması lazım.kazalı aracı almaz imkansız.Çok dikkatli bakar araca.
Bence gelin alın.Geldiginizde haber verin,beraber geçebiliriz aracın yanına.
34btr1907
19-08-2010, 12:22
İlk olarak ARaç sahibi herşeyden önce Aracını mükemmel temizler,Her gün yada 2 günde bir araç yıkanır,haftada 1 kesinlikle cila atılır.
Aracın motorunu komple elden geçirdiler alındığında ama normal bi bakımdı.yani gittiginde aracı herhangi biyerinde sorun olmadan alacağından eminim ben.zaten aracı o aldığında biyerinde sorun oldugunda Hemen parçasını getirtir ve o gece takılr araca.
+ olarak kazasıda olmaması lazım.kazalı aracı almaz imkansız.Çok dikkatli bakar araca.
kendisininde bize söylediği aynen bunlardı bır tek klimam çalışmıyor dedi motoru bakıma soktum xxxx km de daha demişti 0 bujiler bagajda onlarıda teslim edicem dedi şaselerime kefilim yazdı arkasında arabasının kaskolu oldugunuda söyledi içimize sindi kimseden bilindik derdide çıkmadı su ana kadar sende iyi referans oldun pm ile numaranı alırım ben haber veririz sana çok sağol ilgilendiğin için yarın belki oralarda oluncak
editlediğin mesajla sonra yazdıın mesajlar birbirine zıt ?
edit: Yeni msj altta.
2 mesajın arasında 180 derece bi açı var hayırlısı :)
34btr1907
19-08-2010, 13:03
:soru::soru: ilk önce çok hor kullanır yazdın sonra bunları diyince karıştı herkez haliyle neyse aracı görmeden bişey diyemicez bizde telefon açarım usta da var artık hayırlısı...
Şimdi şunu söyliyim,Evet ilk mesajımda Foruma Üye olacağını Duyduğum için yzdm maksat takılmaktı,Sanırım oda bakmamış ve bende sildim,Şaka Amaçlı olan bişeydi.
Gerçekler altta yazılı.
Ki Zaten Araç sahibiyle Bi Tartışmamızda oldu.;)
edit: Yeni msj altta.
Şimdi şunu söyliyim,Evet ilk mesajımda Foruma Üye olacağını Duyduğum için yzdm maksat takılmaktı,Sanırım oda bakmamış ve bende sildim,Şaka Amaçlı olan bişeydi.
Gerçekler altta yazılı.
Ki Zaten Araç sahibiyle Bi Tartışmamızda oldu.;)
dalgami geciyosunuz arkadas adam forumda bir otomobille ilgili bilgi istiyor bi ole bi bole cevap yaziyosunuz adam gibi yazmayacaksaniz hicbisey yazmayin ....
ilk mesajinda yok boya ustasi getirin yok hor kullanir yok cabuk gelin arabayi yeni aldi bikac gune bole kalmaz yazan sen deilmiydin ...
bunlari ciddi ciddi yazdin simdide farkli bisey yaziyosun adam gidip para verip otomobil satin alicak manavdan kurusogan almiyo ....
makaranizi geyiginizi arkadaslarinizla kahvede yapin burasi techturkey ....
dalgami geciyosunuz arkadas adam forumda bir otomobille ilgili bilgi istiyor bi ole bi bole cevap yaziyosunuz adam gibi yazmayacaksaniz hicbisey yazmayin ....
ilk mesajinda yok boya ustasi getirin yok hor kullanir yok cabuk gelin arabayi yeni aldi bikac gune bole kalmaz yazan sen deilmiydin ...
bunlari ciddi ciddi yazdin simdide farkli bisey yaziyosun adam gidip para verip otomobil satin alicak manavdan kurusogan almiyo ....
makaranizi geyiginizi arkadaslarinizla kahvede yapin burasi techturkey ....
zaten özelden gereken bilgiyi verdim;)
bi daha uyarmıcam bold karakter kullanma
ya abicim nedir bu ya.Bi hata yapmıs olabiliriz Evet Farkındayım hatanın da herkes Bi anda yüklenmek Zorunda mı ?
Herkes birilerini Küçümsemeyi Borç mu biliyor bu forumda ya ?
yalan yanlış bilgi veriyorsan tepki gösterirler ki haklılar
bold konusunda başka bi konuda seni zaten uyarmıştım kullanma diye 2 sefer sanırım hatırlıyorum
Evet Yalan Yanlıs bilgi yok Fakat,Özelden Ben Gerekli bilgiyi verdim.
Zaten yanlarında usta ile geleceklermiş ve Aradıklarındada aynı bilgiyi aldıklarını söylemişler.
Bold konusunda Evet uyardınız bende sonuna kadar dikkat etmeye çalışıyorum fakat bu bi alışkanlık.Geri dönüp mesajıma bakmadığım için farkına varmıyorum.Doğal olarak uyarmış oluyosunuz sürekli.Gösterebildigim kadar özen göstermeye çalısıyorum zaten.
zaten özelden gereken bilgiyi verdim;)
ya abicim nedir bu ya.Bi hata yapmıs olabiliriz Evet Farkındayım hatanın da herkes Bi anda yüklenmek Zorunda mı ?
Herkes birilerini Küçümsemeyi Borç mu biliyor bu forumda ya ?
Bak guzel kardesim kimsenin kimseyi kucumsedigi falan yok bu bir emrah edebiyati ile benim sana yazdiklarimin bir alakasi yok bu iki
Ozel mesaj atmis olman biseyi degistirmez madem ozel mesaj aticaktin ilk mesajida ozelden atsaydin .burasi cocuk parki degil .
Ben geneli dile getirdigim icin kimse daha fazla yazmiyo yoksa. Emin ol konuyu onceden okuyanlar yada simdi okuyup mevzuyu kavrayanlar yazsa ard arda baya bi sayfa okursun ...
O nedenle mesaj atmadan 2 kez dusunmeni rica ediyorum .
Ki bunda da asalama kucumseme arama bende 2 kez dusunuyorum yazarken guzel kardesim ok .
34btr1907
19-08-2010, 18:11
Yok beyler bilgisi olan tanıyan
Araç bundan önce Ankara dan gittiyse ve eski plakası 06 ZED xx ise yaklaşmayın derim.
Araç bundan önce Ankara dan gittiyse ve eski plakası 06 ZED xx ise yaklaşmayın derim.
neden.......
neden.......
Bahsettiğim araç yaklaşık 6 ay arkadaşlarım da kaldı.
O süre zarfında birkaç keze kaza , motor da sorunlar , şanzımanında sıkıntılar yaşandı.
Ve her seferinde sanayii de geçici tamirlerle geçiştirildi. Adam akıllı parça takılmadı bile diyebilirim.
Son olarak kapıları açılmıyordu. Camdan, tavandan gidiyorlardı arabaya.
Yeterli mi bu kadar ?
Sr22DeT Silvia
20-08-2010, 09:53
Bak guzel kardesim kimsenin kimseyi kucumsedigi falan yok bu bir emrah edebiyati ile benim sana yazdiklarimin bir alakasi yok bu iki
Ozel mesaj atmis olman biseyi degistirmez madem ozel mesaj aticaktin ilk mesajida ozelden atsaydin .burasi cocuk parki degil .
Ben geneli dile getirdigim icin kimse daha fazla yazmiyo yoksa. Emin ol konuyu onceden okuyanlar yada simdi okuyup mevzuyu kavrayanlar yazsa ard arda baya bi sayfa okursun ...
O nedenle mesaj atmadan 2 kez dusunmeni rica ediyorum .
Ki bunda da asalama kucumseme arama bende 2 kez dusunuyorum yazarken guzel kardesim ok .
Ben bir kaç gün önce bu konularla alakalı sıkıntıları dile getirmiştim, ve üye olurken ''burası çok kaliteli bir zemine sahip'' denildiği için çok etkilenmiştim ki geyik sevmeyen biriyim. doğrular paylaşılsın resimler paylaşılsın ama bu tarz 1 ileri 2 geri durumları için bence taviz olmamalı ve Shooting Yapılmalı. Bu tür karakterler, şimdi aracı alacak arkadaşı msnden eklese özelden msj atıp o yalan yanlış bilgiyi verse ne olacak?
Konu başlığından ötürü, tesadüfen okudum yorumları. aralıkta buraya üye değildim aracımı alırken kimselere sorma şansımda yoktu ve marttan bu yana yatıyor aracım. ki aracın benden önce ki sahibi buraya üye ve almadan buradan soruşturmuş ama satılığa çıkarttığında buraya yazmamış bile.
bence gerek yok böyle kullanıcıların burada gezinmesine ve sohbet etmesine. kimseye bir + sağlamaz! forumda taviz verildiği sürece burada istenmeyen herşeyde olur. buraya üye olurken adam bilecek neyi nasıl yapacağını. yani o ağırlığa sahip olacak.
Burası forum olmasına rağmen, Yanlış bir yönlendirme sonucu birinin canı yanabilir. dikkat ederseniz burada herşey para üstüne odaklı ve canı yanınca da, geçmiş olsun yazanlarla doluyor yorumlar, konu açıldığında. bunlarda hoşuma gitmiyor.
bunlar benim düşüncelerim bu forumda olan rahatsızlığım değil, bu daha önce üye olduğum bir müzik forum sitesinde olan bir sorundu ve artık insanlar herşeye bişey yazmış olmak için yazıyorlar, neden mantaliteleri ne? bu satılığa çıkan bir ürünün altına, almayacak olan nasıl yazmıyorsa, bilgisi olmayan da yazmamalı. ürün ne olursa olsun, belki satıcı gerekli açıklamayı yapmadığı için satışa çıkmış olan ürünün faydalarını + larını bilen varsa kolay satılması adına bildiklerini yazabilir buda satışı hızlandırır. birilerinin işi görülür.her 2 açıdan bu geçerli.
arkadaş sormuş bilgisi olan varmı diye? sonra telefondada bana söylediklernizi söylediler diye devam etmiş ama sonra editlerin akibeti çıktı ortaya.. neyse bunlar moderatörlerin bileceği iş yine ama kaliteyi sağlamak taviz vermemekten gelir. bir iş yerinin yönetimi de bu şekildedir. ''Burası Techturkey'' derken bunun ne anlama geldiğini bazı yaptırımları ile biliyor olması lazım kullanıcıların.
34btr1907
20-08-2010, 10:10
Bu plaka çıkmadı soruşturduk tesekkurler ilgin için :)
tafi çok haklısın yazdıklarında ama işte kim ne derse araçla ilgili tereddüt kalmasın diye sorup sorusturuyoruz shuttle dediği plaka cıksaydı emın ol kalkıp gitmezdik oraya bugun konuda karışıklık oldu bıraz ama sonuçta göz var bizde bakcıaz araca ama dediğin gibi bilgide ikilem meselesi alt üst edebilir bütün herşeyi
tamam sıkıntı yok arkadaslar gerekeni yapiyoruz.
Kesinlikle amerikan'dan anlayan bi ustayla git eğer gideceksen, kaporta flan o kadar önemli diil ;)
Saçmalayıp, ortalığı karıştırmış baya bi arkadaş zaten birinden korkup değiştirmiş olabilir mesajlarını ...
yavuz_ozaydin
20-08-2010, 11:31
Ben bir kaç gün önce bu konularla alakalı sıkıntıları dile getirmiştim, ve üye olurken ''burası çok kaliteli bir zemine sahip'' denildiği için çok etkilenmiştim ki geyik sevmeyen biriyim. doğrular paylaşılsın resimler paylaşılsın ama bu tarz 1 ileri 2 geri durumları için bence taviz olmamalı ve Shooting Yapılmalı. Bu tür karakterler, şimdi aracı alacak arkadaşı msnden eklese özelden msj atıp o yalan yanlış bilgiyi verse ne olacak?
Konu başlığından ötürü, tesadüfen okudum yorumları. aralıkta buraya üye değildim aracımı alırken kimselere sorma şansımda yoktu ve marttan bu yana yatıyor aracım. ki aracın benden önce ki sahibi buraya üye ve almadan buradan soruşturmuş ama satılığa çıkarttığında buraya yazmamış bile.
bence gerek yok böyle kullanıcıların burada gezinmesine ve sohbet etmesine. kimseye bir + sağlamaz! forumda taviz verildiği sürece burada istenmeyen herşeyde olur. buraya üye olurken adam bilecek neyi nasıl yapacağını. yani o ağırlığa sahip olacak.
Burası forum olmasına rağmen, Yanlış bir yönlendirme sonucu birinin canı yanabilir. dikkat ederseniz burada herşey para üstüne odaklı ve canı yanınca da, geçmiş olsun yazanlarla doluyor yorumlar, konu açıldığında. bunlarda hoşuma gitmiyor.
bunlar benim düşüncelerim bu forumda olan rahatsızlığım değil, bu daha önce üye olduğum bir müzik forum sitesinde olan bir sorundu ve artık insanlar herşeye bişey yazmış olmak için yazıyorlar, neden mantaliteleri ne? bu satılığa çıkan bir ürünün altına, almayacak olan nasıl yazmıyorsa, bilgisi olmayan da yazmamalı. ürün ne olursa olsun, belki satıcı gerekli açıklamayı yapmadığı için satışa çıkmış olan ürünün faydalarını + larını bilen varsa kolay satılması adına bildiklerini yazabilir buda satışı hızlandırır. birilerinin işi görülür.her 2 açıdan bu geçerli.
arkadaş sormuş bilgisi olan varmı diye? sonra telefondada bana söylediklernizi söylediler diye devam etmiş ama sonra editlerin akibeti çıktı ortaya.. neyse bunlar moderatörlerin bileceği iş yine ama kaliteyi sağlamak taviz vermemekten gelir. bir iş yerinin yönetimi de bu şekildedir. ''Burası Techturkey'' derken bunun ne anlama geldiğini bazı yaptırımları ile biliyor olması lazım kullanıcıların.
Bu kadar güzel konuyu özetleyip tespit etmene çok sevindim dostum ve tebriklerimi iletiyorum sana. Bu söylemlerinizin işe yaradığını görmekte beni mutlu etti. Sanırım duyarlı olduğumuz sürece etkikli olmaya başlayacağız. Benim bir dileğim var burada olduğu gibi umarım insanlar hayatın her akışında duyarlı olurlar...
Saygılar...
34btr1907
20-08-2010, 17:41
Arkadaşlar araç ile ilgilenen olursa yada takas teklifi gelirse size 15 üzeri
(belkı daha bile az) verilmeyeceğini anladık bugün... şanzuman bitik motor anlamsız şekilde tamamı siyaha boyanmış içi komple duvardan duvara halıfilex vs...ilgilenen olursa aklında bulunsun kısmet değilmiş
ilgilenen herkeze teşekkürler :)