Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo6 vs F430 ikinci deneme
basliktada gordugunuz gibi
http://www.youtube.com/watch?v=9JFYpgCcldM
bu sefer pek denenememiş galiba :)
serhatayasli
18-03-2007, 13:45
maşllah emircan canavar canavar :icon_tup: bende dün f355 ile denedim ;)
f430 yetişirken frene mi basıyor orda noluyor :)
f430 onunde kocaman otobus var bakarsanız bu deneme degıl ole cekım olmus dırek
emircan vites degiştirmelerini biraz hızlandırsan hiç yaklaşılamıcak yanına maşallah süper oldu
maşllah emircan canavar canavar :icon_tup: bende dün f355 ile denedim ;)
ne güzel tahmınımce senın acından olumlu olmuştur deneme;)
TURBO_S2K
19-03-2007, 00:35
cok guzel gidiyor EVO, ama sanki bi 30whp ye daha ihtiyaci var.
Bu arada ilk video dan beri herhangi bi modifiye yapildimi yoksa bu sefer EVO oncemi basti?
arabada hıc bı degısıklık yok ztn ılk vıdeonun aksamında cekılmıs vıdeolardan bırı f430 un onune otobus cıkıyor ama cıktıgında hızımız ztn 230du:)
arabayı aldıgın ılk gundu o gun araba bana o kadar hızlı gelıyorduki bı turlu ayar uyduramadım vıtes degıstırmeye devırı cevırmeye.o gun 1.6 basıyordum sımdı 1.9 peak 1.8 basıyorum o gun 6800-7000 cevırıyordum alısamadıgım ıcın sımdı 7800 cevırıyorum benım arabam rahatlıkla o ferrariyi gecerdi o gun ama benım pilotajım yetmedi:)
sımdı kısmetse bu hafta Hks DLi takıcam ve 70 lık olan fıltremı 100 luk yapıcak kısaca bı 20 hp daha alıcam
TURBO_S2K
19-03-2007, 03:55
arabada hıc bı degısıklık yok ztn ılk vıdeonun aksamında cekılmıs vıdeolardan bırı f430 un onune otobus cıkıyor ama cıktıgında hızımız ztn 230du:)
arabayı aldıgın ılk gundu o gun araba bana o kadar hızlı gelıyorduki bı turlu ayar uyduramadım vıtes degıstırmeye devırı cevırmeye.o gun 1.6 basıyordum sımdı 1.9 peak 1.8 basıyorum o gun 6800-7000 cevırıyordum alısamadıgım ıcın sımdı 7800 cevırıyorum benım arabam rahatlıkla o ferrariyi gecerdi o gun ama benım pilotajım yetmedi:)
sımdı kısmetse bu hafta Hks DLi takıcam ve 70 lık olan fıltremı 100 luk yapıcak kısaca bı 20 hp daha alıcam
hayirlisi, emre ye de benden selam sole...
Mechanix
19-03-2007, 08:50
Maaşallah Emircan :) Kazasız belasız ve sorunsuz binesin.
maasallah kazasız belasız ii gunlerde kullan abi...
allah banada bi tme nasip eyle ya rab...