Orijinalini görmek için tıklayınız : simota twin charger kit (eg)
simota twin charger 96-00 vti cold air intake kiti 92-95 civic eg si kasaya direk uyarmı ??? Eger bu kit uyarsa diğer 96-00 vti kitleride eg kasaya uyarmı ??? bu simota kiti kullanan varmı alsam memnun kalırmıyım yada önereceğiniz başka kitler varmı ??? fiyat - performans önemli !!!
bende bunun pesindeyim kafamı cok karıstırdılar simota cai alıyodum vaz geçtim balina pipisi alıcam.. ama bu twin chargerlerede iyi diyolar uyup uymadıgını tam bilmiyorum
nakayama
20-08-2010, 17:22
si eg kasalara uyar twinchargerlar
Ahmetfikri
20-08-2010, 18:30
bende bunun pesindeyim kafamı cok karıstırdılar simota cai alıyodum vaz geçtim balina pipisi alıcam.. ama bu twin chargerlerede iyi diyolar uyup uymadıgını tam bilmiyorum
satan kişi tanıdıkmı ne kadar istiyor pmlermisin
RottingChrist
20-08-2010, 18:56
carbontube tavsiye ederim SI da sesini duymak lazım.
simotonun bu kitini herkes beyenmiş gibi duruyor bir sürü araçta bunlar kullanılıyor başka kit önerimde injen intake ben kullanıyorum cok ama coook mamnunum fena homurdanıyorr :)
benim için sesi fln - alt devirleri öldürür fln hiç önemli değil şöle üst devirlerde çok iyi olsun canlı olsun buz gibi çeksin havayı yeter bana tavsiye edin bişiler ?
big inlet tube (balina pipisi) sıcak hava çekmeye mahkum bir filtre ki anca filtre tafına güzel bir kapak yaptırcan ısıdan izole amaçlı alt sis kapagının oradanda büyük bir boru ile alt kısımdan soğuk hava amaçlı desteklicen bölece ne ses kalır ne görüntü ama performans fena olmaz gibime geliyor !!!! ama bu kadar işlem yapacaksam neden gidiyim öle bi kit alıyım !!!
o kadar short ram kullanan arakdaslar var ve memnun olanlarda var sıcak hava cekmeye mahkum diye bişey yok bence önemli olan gerekli yalıtımı yapmak güzelce soguk havayı vermek Sİ de caiden vaz geçmem motor su cekebilir bi ihtimalde olsa motoru kucaklamak istemem karar senin çagan buz gibi ceksin diyosan düşünme git al cai yi tak gazla
Cihan Çizmeci
21-08-2010, 10:52
Uyar aynı boşulara sahip 2 araçta.CarbonTube aha iyi Simota Carbon Tube ullanmıştım Si'ımda ve gayette memnundum sesinen ve performansından.
abi bu balina pipisi dediğiniz ne oluyo :D
edit: kendi sorumun cvbını kendim buldum :D
http://passwordjdm.com/images/Products/2591L.jpg