Orijinalini görmek için tıklayınız : Freelander II görüşü?
freelander II nası bi araçtır? vw tiguan, ford kuga ve ix35 arasında freelander seçimi yaptım doğru bi seçim mi?
Daha önce kullanmış veya bilgisi olan varsa dertli bi araçmıdır? uzun dönem kiralama ile alıcağım için ikinci el yedek parça sorunlarım yok....
onursumer
20-08-2010, 15:34
araç hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim ama geçen gün beyaz ix35 gordum çok yakışıklı duruyordu ;)
ix35 dışında hepsini kullandım FLII de kullandım diğerlerine göre bi üst seviye duruyor her yönüyle. Teknik olarak bi bilgim yok. Bence doğru tercih
bunların hiçbirini kullanmadım jeep sevmem eşime alıcam ve benim için sorunsuz olması çok önemli çünkü benzin bile almaz uğraşmamak için :D
hatta çoğu zaman araba hareket etmediği için aküsü biter :D
8.000rpm
20-08-2010, 16:49
önceki versiyonları kronik sıkıntılıydı
son kasasında nihayet problemsiz bir araç üretebildiler diye biliyorum
aynı durum discovery için de geçerli bu arada
baya eski konu ama gereksiz yeni konu açmak istemedim. freelander 2'ler nasıldır kullananlar tecrübesi olanlar görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim. makyaj öncesi 2.2 dizel mi tercih edilmeli daha düşük km'de daha modelli makyajlı 2.0 si4'mü? 2.0 si4 çok yakıt tüketen bir motor mudur? range'lerin tdv6'ları gibi rektefiye edilemeyen motorlar mı bunlar? terrain response donanımlı modellerine bakıyorum genelde sorunsuz olduğu söyleniyor ama land rover sonuçta çok baş ağrıtır diye korkuyor insan.
ix35 ve sportage
Özelliklere ve görünüşe aldanmayın, motor çok sağır, yakıt fazla, yol tutuşu zayıf...
baya eski konu ama gereksiz yeni konu açmak istemedim. freelander 2'ler nasıldır kullananlar tecrübesi olanlar görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim. makyaj öncesi 2.2 dizel mi tercih edilmeli daha düşük km'de daha modelli makyajlı 2.0 si4'mü? 2.0 si4 çok yakıt tüketen bir motor mudur? range'lerin tdv6'ları gibi rektefiye edilemeyen motorlar mı bunlar? terrain response donanımlı modellerine bakıyorum genelde sorunsuz olduğu söyleniyor ama land rover sonuçta çok baş ağrıtır diye korkuyor insan.
Mondeo platformu kullanılıyor Freenlander 2 lerde. SI4 diye geçen 2.0 turbo motorlar Ford 2.0 Ecoboost, 2.2 ve 2.0 dizeller de Mondeo TDCI ile aynı. Mekanik parçalarının bi kısmı da Mondeo ve Volvo S60-S80 ile aynı.
Mondeo platformu kullanılıyor Freenlander 2 lerde. SI4 diye geçen 2.0 turbo motorlar Ford 2.0 Ecoboost, 2.2 ve 2.0 dizeller de Mondeo TDCI ile aynı. Mekanik parçalarının bi kısmı da Mondeo ve Volvo S60-S80 ile aynı.
nispeten sorunsuz ve parça fiyatları makul seviyelerde diyebilir miyiz o halde?
nispeten sorunsuz ve parça fiyatları makul seviyelerde diyebilir miyiz o halde?
Evet, biraz daha piyasada yaygın olan üniteler 2.7 ve 3.0 a göre. Parça fiyatları da büyük ihtimalle daha makuldur.