Orijinalini görmek için tıklayınız : filtre temizleme kiti
simota marka kutu içi filtrem var,simotanın temizleme kitini bulamadım.k&n in temizleme kitini kullansam bir sıkıntı yaşarmıyım arkadaşlar?
fsunnetci
30-08-2010, 18:42
neden sıkıntı yaşayasınki sonuç olarak temizleme kitleri hammadde olarak aynı kimyasalları içerirler..gönül rahatlığı ile kullanabilirsin..
KN yağı simota'da bir garip duruyor... Onu belirtmek gerek.
fsunnetci
30-08-2010, 20:06
kuru filtreye yağ sürmeye gerek yok şimdiki filtreler dryflow oluyor artık yağlı filtreler pek üretilmiyor artık..
kuru filtreye yağ sürmeye gerek yok şimdiki filtreler dryflow oluyor artık yağlı filtreler pek üretilmiyor artık..
Evet Simota yağlanmasını ekstra durumlarda öneriyor. Simota'ya dryflow diyebiliriz.
fsunnetci
30-08-2010, 23:58
Ben Passat TDI aracıma KN kutu içi filtre almıştım ve KN temizleme Kitinin yağını kullanmıştım ama istanbulun tozlu hava şartları yüzünden MAF sensörünü yani Hava akış metreyi 1 sene içinde 2 defa değiştirdim:(
MAf sensorun var ise yasayabilirsin Maf sensorlerı Yağlı tip filitreleri sewmezler
k&n temizleme kitini kullandım arkadaşlar.sıkıntıyı yağın renginden dolayı yaşarım zannetmiştim,ama fark eden bişey olmadı.tertemiz oldu filtrem..:)