Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic Type-R - Efsane Yeni Sahibinde.. :))
Uzun bekleyişlerden sonra Ceyar kardeşim istediği, arzuladığı gibi bir arabaya en sonunda kavuştu; hemen alel acele çektiğim resimleri paylaşmak istedim..
Tekrar hayırlı olsun Doğukancım, kazasız belasız sorunsuzca kullan(ırız) İnşallaH.. ;)
http://img836.imageshack.us/img836/6231/20082010290.jpg
Kötü adamlar Beyaz giyer.. :cool:
http://img825.imageshack.us/img825/4866/20082010291.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/5638/20082010292.jpg
http://img185.imageshack.us/img185/6394/20082010293.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/2153/20082010294.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/5053/20082010295.jpg
http://img821.imageshack.us/img821/7553/21082010296.jpg
Fotograf boyutu kurallara aykırı lütfen kücültün !..
İstenildiği üzere fotoğrafların boyutu ayarlanmıştır..
onn_dear
21-08-2010, 12:35
beyazın asaleti bu olsa gerek
hayırlı olsun çok güzel
kazasız belasız kullanman dileğiyle...
ahmet3425
21-08-2010, 12:36
hayırlı olsun dou hiç caktırmıyordun :D:D
Boost Up
21-08-2010, 12:53
Dou ıslatmak farz bilirsin:hehe:
BigHunter
21-08-2010, 12:56
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inş.
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız bındırsın ;)
Dou ıslatmak farz bilirsin:hehe:
Ramazan ramazan öyle aktivitelere girmiyoruz biz.. :)
ADMISE R1
21-08-2010, 13:19
Güle güle kullan hayırlı olsun
hayırlı olsun dou kazasız belasız. haftaya haftaıcı musaıt olur ve ıstersen bı denemek ıstıyorum GNS ılede ;)
lethaldoze
21-08-2010, 13:40
Hayırlı olsun.
by serçe
21-08-2010, 13:43
hayırlı olsun kazasız belasız .....
hayırlı olsun kazasız belasız surusler
hayırlı olsun maşallah iyi günlerde kullanman dileğiyle :)
dou hayırlı olsun. bol bol gazlamak nasip olsun inş :icon_tup:
güzel bir seçim olmuş,, hayırlısı diyelim :heyoo::heyoo:
Saygılar
Rıdvan..
Allah senkromeclerine zeval vermesin, sapik herif kesin kirarsin sen :D
hic haber vermedin, arayayim bi bakalim :)
hayirli olsun iki tarafa da ;)
bizim dou almış ya :) maşallah kardeşime hayırlı uğurlu olsun :)
hayırlı olsun kazasız belasız
mal iyi hayırlı olsunnn..daha temiz typer tanımıom zatenn kazasız belasız..
Ferhat_V
21-08-2010, 14:42
2 tarafada hayırlısı olsun..
Hayırlı olsun Dou kazasız belasız :D
Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun. =)
Hayırlı olsun Dou insan bi arar haber verir ayıptır burdanmı ögrencektık :) kazasız belasız ınsallah
By_HaNNibaLL
21-08-2010, 15:36
Hayirli Uğurlu Olsun.
Kazasiz belasiz Roll Videolarini bekliyoruz herdaim :)
CooLeqenD
21-08-2010, 16:04
Hayırlı olsun kazasız belasız inş :)
hayırlı olsun allah ağız tadı ile binmek nasip etsin
Ersin YILDIZ
21-08-2010, 16:09
yakışıklı makina kazasız belasız beyaz çok iyi gerçketende
hayırlı olsun rengi çok güzel gözüküyor
Maşallah harika duruyor :icon_tup:
KuBilaYY
21-08-2010, 16:24
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Hayırlı ugurlu olsun maşallahı var.
Hayırlı olsun.. kazasız belasız keyifli sürüşler..
ç.tunçer
21-08-2010, 17:02
hayırlı olsun kaza bela nasip etmesin iyi vtec açmalar
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
Selcuk_RoL
21-08-2010, 17:22
hayırlı olsun
renk süper maşşallah. hayırlısı olsun.
Serhat Y.
21-08-2010, 19:41
gülegüle kullanın,
Hayırlı olsun..iyi günlerde..
Honda Type_R
21-08-2010, 21:26
valla ne yalan soyliyim aracimdan ayrilmak oldukca uzsede beni dou gibi degerini bilecek bir kardesime gittigi icinde cok sevincliyim kardesim allah tekerini yere duz bastirsin kazasiz belasiz gunlerde kullanman dilegiylee tekrardan hayirli olsunnn
ygtkrmdnz
21-08-2010, 21:32
çok çok güzel maşallah. alanada satanada hayırlı olsun.
bu arada renk orjinalmi ?
Honda Type_R
21-08-2010, 21:34
evet orjinal championship white rengi japonyadaki renk
hayırlı olsun kazasız belasız..
Masallah bugun bindik sesi, gidi$i 10 numara.. ;) Allah kaza bela vermesin Dou'ya.. Arabanin hakkini veriyor :)
hayırlı olsun kazasız belasız
ErmanArseven
22-08-2010, 02:09
masallah kazasız belasız
İyi dileklerinizden ötürü çok teşekkür ederim arkadaşlar, çok sağolun eksik olmayın
Masallah bugun bindik sesi, gidi$i 10 numara.. ;) Allah kaza bela vermesin Dou'ya.. Arabanin hakkini veriyor :)
Estağfurullah canım, daha yolun başındayız
Yunuslarla deneyecem ilk ahahahaha anladın sen :D
MR.TurboALİ
22-08-2010, 02:22
allah kaza bela vermesin hayırlı olsun. maşallah.
valla ne yalan soyliyim aracimdan ayrilmak oldukca uzsede beni dou gibi degerini bilecek bir kardesime gittigi icinde cok sevincliyim kardesim allah tekerini yere duz bastirsin kazasiz belasiz gunlerde kullanman dilegiylee tekrardan hayirli olsunnn
Abi teşekkür ederim
Elimden geldiğince senin baktığın gibi bakmaya çalışacam :) Sözüm söz biliyorsun beni ;)
Olum bu arada giymesine giydik beyazı da, aygaz tüpü gibi bel vermişiz ahhaahaha
buradanda hayırlı olsun ceyarım yere bakan yürek yakanım :)
kazasız belasız günlerde kullan
ama artık senin olduğun buluşmalarda ben yoğum söyleyim :p :hehe:
hayırlı olsun beğendiğim tayyarlardan :) Kazasız belasız işallah...
buradanda hayırlı olsun ceyarım yere bakan yürek yakanım :)
kazasız belasız günlerde kullan
ama artık senin olduğun buluşmalarda ben yoğum söyleyim :p :hehe:
Seni bulazam olum :)
Senin hesabını ben megane ile kapatıcam merak etme :hahaha:
Çok sağolasın :)
hayırlı olsun beğendiğim tayyarlardan :) Kazasız belasız işallah...
Teşekkür ederim :)
En temizlerinden ;) Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim :)
hayirli olsun allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin...
_muhaRRem
22-08-2010, 04:10
hayırlı olsun
SercanTurkoz
22-08-2010, 04:20
heydaa =) kinderdenmi çıktı noldu dou =)
Hayırlı olsun kazasız belasız gazlamalar :)
Reno yada yeni yazılım attırı vermiştin halbuki..
mechanıcer
22-08-2010, 08:48
ah ah bır parcam koptu gıttı sankı :D guzel gunlerımız oldu gns ıle daha guzellerı ınsallah doucum senınle olur kazasız belasız.. :D
guzel alet rbc de geldiyse takılıp ayar sonra go-go-go :)
Herkese çok çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için, sağolun var olun :)
ah ah bır parcam koptu gıttı sankı :D guzel gunlerımız oldu gns ıle daha guzellerı ınsallah doucum senınle olur kazasız belasız.. :D
Metin abi yabancıya gitmedi niye hüzünlendin ki şimdi? :)
Haberleşelim müsait vakitte toplanalım yine :) Teşekkür ediyorum
Hayırlı olsun kazasız belasız
egeturbo
22-08-2010, 11:02
hayırlısı olsun güle güle kullanın beyazda typerda cok fena duruyor bea :D
iki tarafada hayırlı olsun yılmaz abi ne alıyorsun şimdi :)
Çok teşekkürler arkadaşlar :)
Boost Up
22-08-2010, 11:26
Ben Douyu tanıyosam arabaya alıştıktan sonra arar herkesi:D
İyi dilekleri için herkeze teşekkür ederiz.. daha iyileri sizin olsun..
Yılmazcım bugün bi ara aryacam seni o iş için olumlu gelişmeler var..
Metincim araç çok çok farklı bir kıtaya satıldı :P ama çok da uzaklara gitmedi, gene görürsün, gene buluşur yaparız makaramızı.. ;)
Cihan Çizmeci
22-08-2010, 12:16
Maşallah hayırloı olsun
Honda Type_R
22-08-2010, 12:33
hayırlı olsun dou kazasız belasız. haftaya haftaıcı musaıt olur ve ıstersen bı denemek ıstıyorum GNS ılede ;)
selcuk ben izin vermiyorum seninle denemesine o yuzden sanirim sen gns ile deneyemiyeceksin haa gns nin denedigi araclarla denersin o ayri orasini bilemem ama gns ile denemene ben musade ettmiyorum dou ya haberin olaa
selcuk ben izin vermiyorum seninle denemesine o yuzden sanirim sen gns ile deneyemiyeceksin haa gns nin denedigi araclarla denersin o ayri orasini bilemem ama gns ile denemene ben musade ettmiyorum dou ya haberin olaa
Sen ne diyorsan odur benim için abi :)
JosephuS
22-08-2010, 13:32
Kazasız belasız.
8.000rpm
22-08-2010, 13:55
her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun :)
VTec_king
22-08-2010, 14:01
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
DogukanB
22-08-2010, 14:09
hayırlı olsun
bu renk tam olarak ne beyazı, bildiğimiz beyaz değil herhalde championship white mı oluyor bu ton?
bi soru daha bide tam beyazlar var hangisi usdm ve jdm de satılan beyaz yani fabrikadan çıkan renk?
bide tavsiye, ön farları makyajsız farı alıp karartsan daha güzel olabilir :)
kazasız belasız
fsunnetci
22-08-2010, 14:23
Anaa getti GNS...Nan yılmaz sattın en sonunda...EVO yolda sanırım:hahaha:
Hayırlı olsun alanada satanada:p
çok temiz bir EP3 şanzıman ve motor kırmayan nadir EP3'lerdendir kendisi:icon_tup:
Honda Type_R
22-08-2010, 17:24
hayırlı olsun
bu renk tam olarak ne beyazı, bildiğimiz beyaz değil herhalde championship white mı oluyor bu ton?
bi soru daha bide tam beyazlar var hangisi usdm ve jdm de satılan beyaz yani fabrikadan çıkan renk?
bide tavsiye, ön farları makyajsız farı alıp karartsan daha güzel olabilir :)
kazasız belasız
aracin rengi championship white olarak geciyo yani bildigin beyaz degil japonyadaki jdm olarak satilan beyaz
birde arac makyajli kasa ep3 neden makyajsiz kasa far alalimkki orjinal fari cokda gusel bilakis makyajsizlar bu farlardan alip takarken degil mi?
Honda Type_R
22-08-2010, 17:25
Anaa getti GNS...Nan yılmaz sattın en sonunda...EVO yolda sanırım:hahaha:
Hayırlı olsun alanada satanada:p
çok temiz bir EP3 şanzıman ve motor kırmayan nadir EP3'lerdendir kendisi:icon_tup:
fatih saolsin kardesim ben elimden geldigi kadar gusel bakmaya calistim eminimki dou kardesimde en az benim kadar iyi bakacaktir aracina
kismetse gelecek bir evo ama bakalim ;)
fatih saolsin kardesim ben elimden geldigi kadar gusel bakmaya calistim eminimki dou kardesimde en az benim kadar iyi bakacaktir aracina
kismetse gelecek bir evo ama bakalim ;)
Abi alda stock haldeyken bi deneyelim :rolleyes:
Honda Type_R
22-08-2010, 17:27
gececen dimi la :)
Boynuz kulağı geçer geçmesine de daha şimdi değil :D
Honda Type_R
22-08-2010, 17:30
senin araban su haliyle yanyana gidebilir die tahmin ediyorum ama bakalim deneriz be anam ondan kolay ne var :)
araç çok güzel maşşallah kazasız belasız inş. fakat o kaputtaki hava girişini tutmadım :/
otuzdört
22-08-2010, 23:31
Florya MC'in orda bikez görmüştüm galiba takım elbiseli biri vardı içinde :D masallah on numara allah kaza bela vermesin.
Cglrgncl
22-08-2010, 23:40
kazasız belasız
fsunnetci
24-08-2010, 11:55
Yılmaz arabayı sattı ama aklı fikri arabasında halaaa:D
2 gün önce arabayı görmeye gidiyoduk karşıya:p
araç çok güzel maşşallah kazasız belasız inş. fakat o kaputtaki hava girişini tutmadım :/
Çok teşekkür ederim
Tip olarak bende tutmuyorumda çok düşük iat değerleri elde ediyorsun :) Filtrenin üstüne direkt olarak sürekli soğuk hava geliyor.
O buldu oyuncağını ya daha krizi tutmaz :D
Çuflaya çuflaya geziyor
Up306Gti
24-08-2010, 12:05
hayırlı olsun Dou kazasız belasız kullanırsın inşallah
Honda Type_R
24-08-2010, 17:03
cufffff cufffff gerisi yalan :)
SekoLive
24-08-2010, 17:28
hayırlı olsun ikiniz içinde :)
seyfi_pol
24-08-2010, 17:45
hayırlı olsun çok güzel görünüyor araba allah kaza bela vermesin.
Mehmet Alacicek
24-08-2010, 17:47
hayırlı uğurlu olasun kazasız belasız olsun
maşallah dielimde nazar değmesin
beyaz başka duruoo yahu:icon_tup:
hddsheriff
25-08-2010, 00:43
ooooo hayırlı olsun kazasız belasız :) Akıllı kullan kırdırma kafanı bana :D
Çok güzel bir araç . Canlı görmüştüm 3 5 kere. Hayırlısı olsun.
kampüsteki 2.type-r olacak sanırım:)inş.görmek nasip olur
hayırlı uğurlu olsun ;)
hayırlı uğurlu olsun ;)
kampüs çok sakat olum sizin :D :D
Maşallah duruşu gidişi her şeyiyle güzel. Hayırlı olsun. :)
Maş kazasız belasız inş...
görsellikten değil işlevsellikten gayet faydalı bir hareket
eskilerden :D
http://img250.imageshack.us/img250/1251/cai09mediumtg8.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/6069/filtre02mediumde4.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/3853/filtre05qj9.jpg
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
hayırlı uğurlu olsun ;)
Evet 2. ep3 olacak, gri bir tane var baya temiz duruyor araç, pek rollingte falan da görmedim açıkçası.. Gerçi ben pek type-r ile okula gitmeyeceğim dizel arabam var çok şükür :)
fsunnetci
25-08-2010, 09:08
[QUOTE=berkanokan;1645771]görsellikten değil işlevsellikten gayet faydalı bir hareket
eskilerden :D
http://img250.imageshack.us/img250/1251/cai09mediumtg8.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/6069/filtre02mediumde4.jpg
Görsellikte belki haklı olabilirsin ama işlevsellikte emin ol piyasadaki AEM kitlerden daha işlevsel..IAT derecesi AEM ve Türevi Filtre Kitli EP3'lerden aynı veya daha düşük çıkıyor:p bence başarılı bir çalışma yapılmış zamanında:icon_tup:
emrestone
25-08-2010, 16:11
masallah guzel arac
gene bekleriz, bahaneye gerek yok çay içmeye de bekleriz..
o girişin araca kazandırdıklarını bir bilsen aşık olursun valla.. ;)
StyleALP
26-08-2010, 22:51
Maşallah, taş gibi duruyor. Hayırlı, Uğurlu Olsun :icon_tup:
Keyifli Sürüşler Dilerim. :icon_tup:
nolur denemeye ızın ver yılmazzzz :hahaha:
fatıh geldı bugun "dou dun gece senın arabayı sorup durdu, arabası yuruyomu benı gecermı " dıye sordu durdu dedı ;) gelsın merakını gıdersın :rolleyes:
madem ızın vermıyosun, bu sekıldede konusturtma dounun yılmaz abısı ;)
selçuk bas git gelme rollingime
selçuk bas git gelme rollingime
ahuhauhauahau :D
Git gelme Rollingime :D oynamam ben seninle :p hep geçiyosun beni :p
yapcek bısı yok kovdular :D
yapcek bısı yok kovdular :D
Kalın geldik galiba :hahaha: :D
Geçemeyince kovmak stayla buda yeni çıktı :D
adam yanımdan zart dıye tapagaz gectı :D al 2 ye dedım :D arabam patırdıyo dedı ıyımı :D
fatıh geldı bugun "dou dun gece senın arabayı sorup durdu, arabası yuruyomu benı gecermı " dıye sordu durdu dedı ;) gelsın merakını gıdersın :rolleyes:
Selçuk ya sana anlatan yanlış anlatmış yada sen yanlış anlamışsın..
ben yanlıs anlamadım gayet guzel anlattı fatıh... neyse yılmaz abısı ızın vermıyo yapcak bısı yok :D
ben yanlıs anlamadım gayet guzel anlattı fatıh... neyse yılmaz abısı ızın vermıyo yapcak bısı yok :D
Olayın yılmaz la bir alakası yok, hırs yapan insanlarla aynı yolda gazlamıyoruz..
Dou'ya söyledim aracını tam anlamıyla alışmadan kimseyle denemesin dedim.
İnş. bu hataya düşüp denemez....
Aracı hayırlı olsun ...
Fatih abi bunu mu demiş size?
Fatih abi ile 2 gün önce denedik, konuştuğumuzda da "yarın STP ile deneyecem" dedi, ben de "iyiymiş deneme sonucunu söylersin" ve "kesiciye kalmassan - iyi vites atarsan çekişmeli olabilir" dedim. Orada aracın stp olması önemli değil, yiğitte, eneste mehmette deneseydi aynısını söylerdim. Eğer bu dediğimden bunu anladıysa diyecek bir şey yok.
Biriyle denemek istersem, bunu başkası aracılığıyla sormam, nasıl gittiğini de sormam, direk gider söylerim. Enes'e de söyledim, Yiğit'e de söyledim. Müsait vakitte deneyeceğiz zaten onlarla, sağolsunlar ricamı kırmadılar.
Ama geçme geçilme olayını erkeklik meselesi haline getiren, her deneme topicinde millete küfür edip ban yiyen, sürekli birileriyle kavga eden, artık rollingin bokunu çıkarıp millete saplayacam hırsıyla ağırlık hesabı yapan kimseyle rolling falan yapmıyorum. Fatih'in size bunu da söylemiş olması lazım çünkü şu metinde yazdıklarımın aynısını ona da söyledim.
Artık daha da fazla bu tip mesajlar atmayın bana, mümkünse muhatapta olmayalım şu tarihten itibaren. Burada bunları söyleyen kişinin gerçekteki gazının oranını kestiremiyorum çünkü. İlle de arabamın nasıl gittiğini merak ediyorsanız benim denediğim type-r lar ile deneyip boy-parmak hesabı yaparsınız.
Bırakın da ağız tadıyla, huzurla arabamı kullanayım size ve arkadaşlarınıza laf yetiştirmektense.
Dou'ya söyledim aracını tam anlamıyla alışmadan kimseyle denemesin dedim.
İnş. bu hataya düşüp denemez....
Aracı hayırlı olsun ...
Sağolasın yiğitcim
Açık söyleyeyim, yılmazın yeni arabası evo 8 ile, bir de fatihin integra ile bol bol denedim 2 gün önce
Benim yaptığım rollingte gerginlik olmaz, fatihe de dedim zaten abi araban çok güzel yürüyo maşallah diye.
Ama konularla hiç alakam yokken (haberim bile yokken), birden kendimi bana doğru kaldırmış gaz adamların ortasında buluyorum, hiç hoşuma gitmiyor bu durum.
Müsait vakitte deneriz moruk, haftaya bir gün haberleşelim özelden ok :)
Çok yakışıklı,maaşallah :icon_tup:
kazasız belasız kullan arkdsım
fsunnetci
29-08-2010, 16:20
Nann olm Dou benim araba ile senin Type R nasıl yürüyor onu merak ediyor dedim:p çünkü deneme yapcağımızı onlara söyledim onlarda sonucu merak ediyor dedim:hahaha:
serkan demir
29-08-2010, 16:20
hayırlı olsun.:)
fsunnetci
29-08-2010, 16:24
Sağolasın yiğitcim
Açık söyleyeyim, yılmazın yeni arabası evo 8 ile, bir de fatihin integra ile bol bol denedim 2 gün önce
Benim yaptığım rollingte gerginlik olmaz, fatihe de dedim zaten abi araban çok güzel yürüyo maşallah diye.
Ama konularla hiç alakam yokken (haberim bile yokken), birden kendimi bana doğru kaldırmış gaz adamların ortasında buluyorum, hiç hoşuma gitmiyor bu durum.
Müsait vakitte deneriz moruk, haftaya bir gün haberleşelim özelden ok :)
Dou yanlış anlaşılma olmuş sanırım sana kimsenin kaldırdığı felan yok :D STP bu alayına gider dio:beuj:
fsunnetci
29-08-2010, 17:01
Selçuk bu akşam yapalım bir action 2 gündür bi deneme yapamadık:beuj: Dou ile senin işin yok Dou'nun benim arabanın senin araba ile nasıl gittiğini merak etmesi gayet doğal olayı yanlış anlamışşın sen:(
Fatih abi bunu mu demiş size?
Fatih abi ile 2 gün önce denedik, konuştuğumuzda da "yarın STP ile deneyecem" dedi, ben de "iyiymiş deneme sonucunu söylersin" ve "kesiciye kalmassan - iyi vites atarsan çekişmeli olabilir" dedim. Orada aracın stp olması önemli değil, yiğitte, eneste mehmette deneseydi aynısını söylerdim. Eğer bu dediğimden bunu anladıysa diyecek bir şey yok.
Biriyle denemek istersem, bunu başkası aracılığıyla sormam, nasıl gittiğini de sormam, direk gider söylerim. Enes'e de söyledim, Yiğit'e de söyledim. Müsait vakitte deneyeceğiz zaten onlarla, sağolsunlar ricamı kırmadılar.
Ama geçme geçilme olayını erkeklik meselesi haline getiren, her deneme topicinde millete küfür edip ban yiyen, sürekli birileriyle kavga eden, artık rollingin bokunu çıkarıp millete saplayacam hırsıyla ağırlık hesabı yapan kimseyle rolling falan yapmıyorum. Fatih'in size bunu da söylemiş olması lazım çünkü şu metinde yazdıklarımın aynısını ona da söyledim.
Artık daha da fazla bu tip mesajlar atmayın bana, mümkünse muhatapta olmayalım şu tarihten itibaren. Burada bunları söyleyen kişinin gerçekteki gazının oranını kestiremiyorum çünkü. İlle de arabamın nasıl gittiğini merak ediyorsanız benim denediğim type-r lar ile deneyip boy-parmak hesabı yaparsınız.
Bırakın da ağız tadıyla, huzurla arabamı kullanayım size ve arkadaşlarınıza laf yetiştirmektense.
fatıhın arabasımı duzgun vıtes atarsa benle cekısmelı olur :) sen hayalmı goruyosun? kılo olarak benden agır hp olarak nerden baksan 30 hp az bı arabamı benle cekıscek :) ha sen cekıstıysen senın sorunun ben cekısmem ;) senın typerın eskı sahıbındeyken JAP ıle denedı gorduk sonucu JAP ondeydı.. bu bana yeter ;)
typerları yurutemıycek kısılerın almasına acıyorum ...
Selçuk bu akşam yapalım bir action 2 gündür bi deneme yapamadık:beuj: Dou ile senin işin yok Dou'nun benim arabanın senin araba ile nasıl gittiğini merak etmesi gayet doğal olayı yanlış anlamışşın sen:(
merak etcegıne kendı denesın kardesım... neyse takılsın herkes kafasına gore... zaten su typerı aldıgıma pısman oldum herkesın altında var arkadas...
fsunnetci
29-08-2010, 17:57
merak etcegıne kendı denesın kardesım... neyse takılsın herkes kafasına gore... zaten su typerı aldıgıma pısman oldum herkesın altında var arkadas...
Selçuk sen Type R alınca millet Type R satıyor garip bir denklem:D
Selçuk sen Type R alınca millet Type R satıyor garip bir denklem:D
az kaldı bende satıcam kanka... ısteyen bır kac kısı va suan ama az daha ısım var onlar bıtsın hemen verıcem gule gule kullansınlar
Honda Type_R
29-08-2010, 18:01
evet kardesim dou nun abisi sayilirim bunda sanirim bir SIKINTIN yok. Senin arabanida hicc ama hicc merak etmiyorum fatih deneme yapacaz dedi bizde dedikki bak kardesim nasil oluyo die olay bundan ibaret ama sen yine sanirim olayi istedigin yerden almissin, (ki her zaman yaptigin bir olay) ondan dolayi pek takmiyoruz soylediklerini
sen bu topic e bundan sonra msj yazma bence burdan sana malzeme cikmaz cunku her yazdigin yerde bir vukuat cikiyo mumkunse burada cikmasin olur mu :icon_tup:
neyse daha fazla yazmiyacam herkese iyi sohbetlerr
evet kardesim dou nun abisi sayilirim bunda sanirim bir SIKINTIN yok. Senin arabanida hicc ama hicc merak etmiyorum fatih deneme yapacaz dedi bizde dedikki bak kardesim nasil oluyo die olay bundan ibaret ama sen yine sanirim olayi istedigin yerden almissin, (ki her zaman yaptigin bir olay) ondan dolayi pek takmiyoruz soylediklerini
sen bu topic e bundan sonra msj yazma bence burdan sana malzeme cikmaz cunku her yazdigin yerde bir vukuat cikiyo mumkunse burada cikmasin olur mu :icon_tup:
neyse daha fazla yazmiyacam herkese iyi sohbetlerr
ben ne duydugumu ıyı bılıyorum merak etme,aynen denılen "dun aksam senın konun gectı durdu,dou arabanı sordu "... dedı fatıh... bana malzeme cıkmasın zaten dengım bı araba degıl malesef GNS ustun malzemeyle dusuk malzemelı typerı gecemeyen typer zaten kalemım olamaz... bu arada hortumun patlamıs gecmıs olsun can sıkıcı durum yenı araba ıcın ;)
en son jap gns denemesınde jap onde degılmıydı net sekılde ? ;?
Honda Type_R
29-08-2010, 18:18
ben ne duydugumu ıyı bılıyorum merak etme,aynen denılen "dun aksam senın konun gectı durdu,dou arabanı sordu "... dedı fatıh... bana malzeme cıkmasın zaten dengım bı araba degıl malesef GNS ustun malzemeyle dusuk malzemelı typerı gecemeyen typer zaten kalemım olamaz... bu arada hortumun patlamıs gecmıs olsun can sıkıcı durum yenı araba ıcın ;)
Sen oyle dusunmeye devam et bizim acimizdan bir problem yok iste bizim dogamiz bu gecmek yada gecilmek onemli degil; bunu hala kavrayamaman uzucu ondan dolayi seninle denemiyoruz bunu biraz dusun istersen:icon_tup:
bu arada saol evet bir hortumumuz pataladi ama saolsun o aksam metin yapti iki dakkada su anda bir problemimiz yok
Sen oyle dusunmeye devam et bizim acimizdan bir problem yok iste bizim dogamiz bu gecmek yada gecilmek onemli degil; bunu hala kavrayamaman uzucu ondan dolayi seninle denemiyoruz bunu biraz dusun istersen:icon_tup:
bu arada saol evet bir hortumumuz pataladi ama saolsun o aksam metin yapti iki dakkada su anda bir problemimiz yok
walla kardesım... bırakın alloyu celloyu typer alan adam gecılmek ıcın almaz bu acık ve net yok ben typer aldım gecılsemde sorun deıl.. madem gecılmek gecmek dert degıl neden SSR aldın heradersını neden kpro aldın neden rbc aldın? onları takıp gecılmek ıcınmı? kımse kusura bakmadın ben gecılmek ıcın almadım typerımım gecmek ıcın aldım herzamanda hodrı meydan arabamın her specınde her NA typera gıder... ben denemekten korkmam en yuklusunden en az farkı yıcegımı yada gecılmıycegımı bılıyorum nasılsa... bıraz daha kprosuz deneme yapımde kproyu takıyorum herkese hayırlı olucak :)
Boost Up
29-08-2010, 18:26
walla kardesım... bırakın alloyu celloyu typer alan adam gecılmek ıcın almaz bu acık ve net yok ben typer aldım gecılsemde sorun deıl.. madem gecılmek gecmek dert degıl neden SSR aldın heradersını neden kpro aldın neden rbc aldın? onları takıp gecılmek ıcınmı? kımse kusura bakmadın ben gecılmek ıcın almadım typerımım gecmek ıcın aldım herzamanda hodrı meydan arabamın her specınde her NA typera gıder... ben denemekten korkmam en yuklusunden en az farkı yıcegımı yada gecılmıycegımı bılıyorum nasılsa... bıraz daha kprosuz deneme yapımde kproyu takıyorum herkese hayırlı olucak :)
Biraz atlar gibi oldum kusura bakmayında Selçuk abi şöyle düşün, belki keyif almak için kullanılıyor:D. Bende Type-r düşünüyorum hoş almam zor ama alsam rollinge falan çıkacağımı hiç sanmıyorum maksat ego tatmini:)
Biraz atlar gibi oldum kusura bakmayında Selçuk abi şöyle düşün, belki keyif almak için kullanılıyor:D. Bende Type-r düşünüyorum hoş almam zor ama alsam rollinge falan çıkacağımı hiç sanmıyorum maksat ego tatmini:)
ardacım sahıp oldugunda o psıkolojıyı anlayacaksın merak etme. tunanın bı lafı var. typer adamın psıkolojısını bozar dıye ;)
mustafaf1
29-08-2010, 18:33
hayırlı olsun
Honda Type_R
29-08-2010, 18:33
Selcuk farkindamisin bilmiyorum ben typera 3 senedir biniyorum kac kere roll de gordun beni sormasi ayip kac kere ciktim cok nadir 3 senede yaptigim km 18000km bu soylediklerin benim icin gecerli degil kardesim ben aldim tanidigim laf yapmiyacak kisilerle denememi yaptim zevkimi aldim yeri geldi cocugumla gezdim typerla bence sende bu isin zevkine bak hirsindan cok
hırs olmazsa arabanı hızlandıramazsın ornegın senın gıbı kardesım..
neyse saygılar sevgıler. hayırlı olsun tekrardan...
fatıhın arabasımı duzgun vıtes atarsa benle cekısmelı olur :) sen hayalmı goruyosun? kılo olarak benden agır hp olarak nerden baksan 30 hp az bı arabamı benle cekıscek :) ha sen cekıstıysen senın sorunun ben cekısmem ;) senın typerın eskı sahıbındeyken JAP ıle denedı gorduk sonucu JAP ondeydı.. bu bana yeter ;)
Arkadaşım konuyu değiştirme, arabanı falan soran yok umarım anladın, o koca yazıda takıldığın detaya bak...
Ayrıca bilmediğin - yüzünü bile görmediğin kişiler hakkında da yorum yapmaman herkes için hayırlı olur, ben gaza gelmem boşuna kasıyorsun.
Hadi kumda oynayın şimdi, takılın siz.
Selametle
allah düz bastırsın :) maşallaah
Sefa_vts
29-08-2010, 21:13
Dou megane ile focusla denediğimiz akşam geldi aklıma senin type-r ile deneme yapmaya başladığını okuduğumda :D
Kazasız belasız bro :) Maşallah..
Dou megane ile focusla denediğimiz akşam geldi aklıma senin type-r ile deneme yapmaya başladığını okuduğumda :D
Kazasız belasız bro :) Maşallah..
Ahahahahhaa teşekkür ederim sefacım
Bu 5 e baya hızlı geçiyo ahahahhahaha :hahaha:
Meganında 5 i artık geçiyo, o denemeden sonraki deneme s.erler lan diye bi soktum o günden beri tarla gibi oldu 5 :D
Dou dün vites atma çalışmalarından bahsetti bize ztn hahahahahahahaahha
az kaldı bende satıcam kanka... ısteyen bır kac kısı va suan ama az daha ısım var onlar bıtsın hemen verıcem gule gule kullansınlar
ben alıyorum arkadaş arabanı,sende git kendine yavaş bir araba al onun bunun derdi oldun çıktın bişey değil nazara geliosun en azından yavaş bir araba alınca kimsenin derdi olmazsın ;)
hiç hoş olmayan kelimeler kullanılmış,hemde hiç tanımadıkları bir adam için kulaktan dolma laflarla O'na buna laf sokmaya çalışmak çok yanlış yakıştıramadım!!!
stp'nin,tunaa'nın yancısı eseR
selcuk tamam sen herkesi gecersin, kimse senle yarisamaz, hic bi araba seninkinden iyi degil. artik birak bu gaza getirme cabalarinida insanlar hayatlarinda sahip olduklarinin tadini cikarsinlar. herkesi gecmek yenmek yada tum insanlardan ustun oldugunu kanitlamak icin yasamak ve cabalamak ancak kendini aciz hissedenlerin isidir. bu topic e her baktigimda sen bole hisler uyandirdin icimde ve sizleri tanimasamda yazmadan gecemedim uzgunum. ama birakta isteyen istedigini yapsin ha arabani satmayi dusunursen konusalim garajimda durmasi icin:P
mechanıcer
30-08-2010, 01:13
yılmaz & dogu cevap vermeyın artık benıde dellendırmeyın ! arkadas ne muhabetmıs ya nedır bu ya koydum koyucam koyulcam bune ya baska hayat gorusunuz yokmu ya her konu bole p.ç olmak zorundamı ya?
Arkadaşım konuyu değiştirme, arabanı falan soran yok umarım anladın, o koca yazıda takıldığın detaya bak...
Ayrıca bilmediğin - yüzünü bile görmediğin kişiler hakkında da yorum yapmaman herkes için hayırlı olur, ben gaza gelmem boşuna kasıyorsun.
Hadi kumda oynayın şimdi, takılın siz.
Selametle
kumda oynama yası olarak senınkı gorunuyor dou ;) 21
son olarak gelıp bana soylendı araban soruluyor dıye ben sormadım senın arabanı ;)
arkamdan konusan onumden yesın bundan sonra
saygılar
selcuk tamam sen herkesi gecersin, kimse senle yarisamaz, hic bi araba seninkinden iyi degil. artik birak bu gaza getirme cabalarinida insanlar hayatlarinda sahip olduklarinin tadini cikarsinlar. herkesi gecmek yenmek yada tum insanlardan ustun oldugunu kanitlamak icin yasamak ve cabalamak ancak kendini aciz hissedenlerin isidir. bu topic e her baktigimda sen bole hisler uyandirdin icimde ve sizleri tanimasamda yazmadan gecemedim uzgunum. ama birakta isteyen istedigini yapsin ha arabani satmayi dusunursen konusalim garajimda durmasi icin:P
dobralık arabasının hızını bılmek bılgısıne guvenmek acızlıkse ben en acızım ;)
devil_berk22
30-08-2010, 02:04
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin arabaları 3 ledin garajda yer kalmıycak bu gidişle :) işin şakası bi yana gerçekten ep3 almakla güzel iş yaptın adrenalin yaşatıcak bir araç vallahi ağzının tadıyla binersn inş.
dobralık arabasının hızını bılmek bılgısıne guvenmek acızlıkse ben en acızım ;)
bunu da pek duz yerinden anlayamadin anlasilan. kendini surekli baskalarina kanitlama cabasiyla yasamak demek istemistim daha acik bir anatimla kardes
hee ezıgım ben ıste dogru yazmıssın kanıtlamaya ıhtıyacım var napıcan
maşallah araç çok hoş özellikle de rengi.kazasız binmen dileğiyle...
öyle bir ihtiaml yok STP'nin lugatında arda sorunda orada...
Çok typer var ama piyasa hepsinin birbirine saplamak gibi bir derdi yok.Bazıları keyifine biner bazılarıda en hızlısı olup saplamanın derdine düşer bazılarıda her ikisinin derdine düşer :)
Typer sahibi olduğum için mutluyum ama huzurlu değilim :D
Allah kaza bela vermesin denilcek konuda yazılanları görünce yazan kişiyide görünce şaşırmadım...
Bu gidişle kimse kimseyle deneyecek yüz bulamayacak...
Dou kardeşime tekrar hayırlı olsun diyorum ;)
Type-R'ına sürttüm bugün yanaşırken pardon :o
neyyyyy :eek::Deli::eek::Deli::rolleyes::D :hehe:
Boost Up
30-08-2010, 15:25
Kan çıkar....:D
neyyyyy :eek::Deli::eek::Deli::rolleyes::D :hehe:
Savaşa'a uğradım Terrano ile ön tampon koruma demirim ile bagajına imza attım :hehe:
Kan çıkar....:D
kanadı :D :D :D
Savaşa'a uğradım Terrano ile ön tampon koruma demirim ile bagajına imza attım :hehe:
ama ..... sağolsun yaa :)
ama ..... sağolsun yaa :)
bereket tanrısı bıraktım sileceğine :D
Boost Up
30-08-2010, 15:29
Abi sen ne zaman döndün:soru:
Abi sen ne zaman döndün:soru:
Bu sabaha karşı :D Istanbul - Greece, Kavala 6 saat :D araba hızlı kahretsin :D
Greece Kavala vs Arda Kavala :hehe:
Boost Up
30-08-2010, 15:34
Bu sabaha karşı :D Istanbul - Greece, Kavala 6 saat :D araba hızlı kahretsin :D
Greece Kavala vs Arda Kavala :hehe:
Gitmişin memleketime:p. Kurabiyesini alsaydın abi fenadır:cool:
Gitmişin memleketime:p. Kurabiyesini alsaydın abi fenadır:cool:
Kurabiye yapan kızları aldım daha mantıklı oldu :D
Boost Up
30-08-2010, 15:38
Kurabiye yapan kızları aldım daha mantıklı oldu :D
Çok pis susatır:hehe:
ahaha ulan Selçuk ta JAP onde dedı ya tamamdır :hahaha::hahaha:
şimdi bu ımza yapılmazmı arkadaş bence yapılır :D
volkan_gs
30-08-2010, 18:04
Yeni gördüm konuyu, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Doğukan :)
Teşekkür ederim
Cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, çok sağolun.
hayırlı olsun cok guzel maşallah:)
Bu arada, bugün baya bir eksiklerini giderdim
Egzoza spiral takıldı en nihayetinde, son susturucunun orta boruya bağlanan flanşındaki conta kırıkmış fena kaçırıyordu, o kaçakta giderildi.
Bir kaç ufak tefek eksik kaldı, onları da önümüzdeki ay sonuna kadar gidereceğim. rbc yi de muhtemelen eylül ortası-sonu gibi takarım, biraz böyle deneyelim.
Tam hazırım derken, cumartesi ufak bir tatile kaçıyorum, gitmeden eş dostla bir iki deneme daha yapacağım.
Dönüşte roll nights başlar benim için sevgili dostlar, ilgili kişilerden rica edeceğim dönünce. :) :)
Saygılar sevgiler :)
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Heyt be ne günlerdi... Kardeşim Yılmazımdan nokta araba aldın. İyi bak ve kazasız belasız günlerde roll nights larda .... kullan MAŞALLAH
öyle bir ihtiaml yok STP'nin lugatında arda sorunda orada...
Çok typer var ama piyasa hepsinin birbirine saplamak gibi bir derdi yok.Bazıları keyifine biner bazılarıda en hızlısı olup saplamanın derdine düşer bazılarıda her ikisinin derdine düşer :)
Typer sahibi olduğum için mutluyum ama huzurlu değilim :D
Allah kaza bela vermesin denilcek konuda yazılanları görünce yazan kişiyide görünce şaşırmadım...
Bu gidişle kimse kimseyle deneyecek yüz bulamayacak...
Dou kardeşime tekrar hayırlı olsun diyorum ;)
benım yazılarımı alıntılama bırdaha!!! sakın.... adımı anma... sakın!!!
ahaha ulan Selçuk ta JAP onde dedı ya tamamdır :hahaha::hahaha:
şimdi bu ımza yapılmazmı arkadaş bence yapılır :D
gorunen koy kılavuz ıstemez JAP ondeydı , denklemı kurarsak JAP tan ve STP den fazla malzeme ıle GNS arkadaydı ;)
Maşallah Hayırlı uğurlu olsun
gorunen koy kılavuz ıstemez JAP ondeydı , denklemı kurarsak JAP tan ve STP den fazla malzeme ıle GNS arkadaydı ;)
selçuk memet el ele hep beraber denemeye :D