Orijinalini görmek için tıklayınız : 306 swap & evo x & zd cupra & faruk 600 rr bike
Dun gece tolga ve faruk la denemeye cıkıcaktık sonra dan evo yla ve cupra yla da denedik.. specler
306 = 4g63 1.2 bar 30 r turbo
evo x = 35 r turbo ( ayarsız ve sorunluymus ) arkadasın söyle mi
cupra = arkadasla alakalı bilgim yok kendisi verirse sevinirim...
Guzel bir gece ydi..
306 swap & evo x
http://www.streetfire.net/video/306evo4g63-vs-evo-x-34-vin-2_2050984.htm
306 swap & honda 600 rr
http://www.streetfire.net/video/306evo4g63-vs-honda-cbr-600rr_2050985.htm
http://www.streetfire.net/video/306evo4g63-vs-evo-x-34-vin-2_2050984.htm
http://www.streetfire.net/video/306evo4g63-vs-honda-cbr-600rr_2050985.htm
Çok güzel yürüyo masallahh 306 ya:icon_tup:
direk linkleri werebilirmisiniz..
kameraman ın çok heyecanlı kemal..
çok fena...
sorma kanka benim kayınco heyecan ultra seviyelerdeydii :D:D
hele hele motorla kafa kafaya gidiyoruz boy boy demesine kendi bile sonradan orda ben niye boy boy demişim anlamadım dedi :D
soylu ayıp değilmi kardeşim cupracıya a.koyduk diyo adam girse şimdi küfür etse ne olucak ..Bu arada araban hala yavaş soylu..
kadir jdm civic
22-08-2010, 19:58
helal olsun başka birsey demıyorum allah kaza bela vermesın
soylu ayıp değilmi kardeşim cupracıya a.koyduk diyo adam girse şimdi küfür etse ne olucak ..Bu arada araban hala yavaş soylu..
Benimde demek istediğim buydu kanka, ayıp olmuş, tamam heyecanlanmış ama koyulmasaydı bu video daha iyiydi.
yok ya arac icin falan demiyor onu ama yanlış anlasılmaya cok musait dogru diyosunuz kaldırıyorum o video yu ben de simdi farkettim
Arac icin dememişti onu ama kaldırdım dogru diyosunuz..
hızlılık anlamında da bu kadar gidiyor kardes malesef sanzıman sorununu cozemedim cozemiyorum da..
sen de ne var daha hızlısı var mı ?
onursumer
22-08-2010, 20:20
maşallah 306 bi başka ;)
Arac icin dememişti onu ama kaldırdım dogru diyosunuz..
hızlılık anlamında da bu kadar gidiyor kardes malesef sanzıman sorununu cozemedim cozemiyorum da..
sen de ne var daha hızlısı var mı ?
var bir şeyler sana göre
olur cıkar deneriz sıkıntı yok daha hızlısı her zaman iyidir..
Eray Yümsel
22-08-2010, 20:27
maşallah kemal
Maşallah. Hyundai Coupe şanzımanı sanırım torku kaldıramıyor. Ne gibi sorununuz var tam olarak.
Maşallah. Hyundai Coupe şanzımanı sanırım torku kaldıramıyor. Ne gibi sorununuz var tam olarak.
baskı dayanmıyor komple bronz yaptık gene de yuksek basınc ta kacırıyor
cıvıc si
22-08-2010, 23:42
maşallah kemal abime boy boy gitmiş :D
o motorcu caddedemi geziyo yarısmı yapıyo..bana sorsan motorcu basmıyo
adam dimdik geziyo yahu.lutfen boyle motor videoları iztemiyoruz kimseyi kandırmayalım..
Eray Yümsel
23-08-2010, 00:21
adam dimdik geziyo yahu.lutfen boyle motor videoları iztemiyoruz kimseyi kandırmayalım..
adam haklı beyler
valla bende dık oturmasında bı acagıplık hıssettım ama bu motor ıslerınden anlamadıgım ıcın bısey demedım:D
demek motordanda anlıyomusum:D:D
Xenomorph
23-08-2010, 00:56
benimde ilgimi çeken motorcunun dik durması oldu :D..
Test Drive 5'te Bile Fark Yaratıyordu Gerçek Hayattada Çok Fark Yaratır Herhalde :D
valla kardesim kimseyi kandırmıyoruz denemeden once yatarak kullan söyle yapp böyle yap diyicek halimiz yok ewet ultra saglam pilot diye de iddia etmiyoruz..
artı söyle bir durum var 2 vites te basmıyorr 3 viteste basıyor arkadas daha onceden aracla denemedigi icin cok fazla da asılmadı.. 2 vites te bastıgı video da var 200 ee kadar onde gidiyor sonra geciyorum..
ama bu video da kandırmaca falan da yok burda kimseyi kandıracak da degiliz..
valla kardesim kimseyi kandırmıyoruz denemeden once yatarak kullan söyle yapp böyle yap diyicek halimiz yok ewet ultra saglam pilot diye de iddia etmiyoruz..
artı söyle bir durum var 2 vites te basmıyorr 3 viteste basıyor arkadas daha onceden aracla denemedigi icin cok fazla da asılmadı.. 2 vites te bastıgı video da var 200 ee kadar onde gidiyor sonra geciyorum..
ama bu video da kandırmaca falan da yok burda kimseyi kandıracak da degiliz..
tamam herseyı gectım haklısın motoru nasıl kullanması gerektıgını soylıyemessın ama o oturma pozısyonuyla kımse 2. vıteste gaz falan acamaz..
duzgun soforle daha guzel denemeler bekleriz ama ben bu denemeden motorla yuruyosun yada geciyosun sonucu cıkaramam..he belkı araban motoru gecer gecılır onada bi lafım yok ama bu surus pozısyonuyla yarısa cıkan bı pılot ıyı bır rakıp degıldır
tamam herseyı gectım haklısın motoru nasıl kullanması gerektıgını soylıyemessın ama o oturma pozısyonuyla kımse 2. vıteste gaz falan acamaz..
duzgun soforle daha guzel denemeler bekleriz ama ben bu denemeden motorla yuruyosun yada geciyosun sonucu cıkaramam..he belkı araban motoru gecer gecılır onada bi lafım yok ama bu surus pozısyonuyla yarısa cıkan bı pılot ıyı bır rakıp degıldır
inşallah tabi ki motor da pilotaj cok onemli bir daha ki sefere daha duzgun bir pilotla deneriz.. sadece kandırmayın dedigin icin tepki gosterdim yoksa söylediklerinde haklısın..
10 numara araba masallah daha da ıyı olur
evo sansumanı neden kullanmıyorsunuz 4 cekerı ıptal olunamıyormu?
nitrO_Oxide
23-08-2010, 09:42
Maşallah :)
BMK TypeR
23-08-2010, 10:56
Maşallah Maşallah kemal kanki:) kanka ya senın motor 2400cc mı?
YavuzNaz
23-08-2010, 11:09
maaşallah kemalim kazasız belasız :)
Maşallah Maşallah kemal kanki:) kanka ya senın motor 2400cc mı?
Evet kanka 2.4 stocker(stroker) var.. ama cok birşey ifade etmiyor sanzıman olayını cozemedikten sonra 1.2 den fazlası haram oluyor...:D
buna da sukur.. Rıfat goffy apexi işini iyi biliyor
Evet kanka 2.4 stocker var.. ama cok birşey ifade etmiyor sanzıman olayını cozemedikten sonra 1.2 den fazlası haram oluyor...:D
stocker ne la teyp mi anfimi o :D
stocker ne la teyp mi anfimi o :D
1000 lik basss :D:D
2.4 işte oglum sanki bir boka yarıyo 2.4 olunca :)
rıfat usta dan burdan ozur diliyorum..:) her mesajımdan sonra böyle diycem 3 ay dır bir ayar tutturamadım diye diye tuy bitti en sonunda istedigim gibi yaptı.. hemde bu baskıyla
BMK TypeR
23-08-2010, 13:15
Evet kanka 2.4 stocker(stroker) var.. ama cok birşey ifade etmiyor sanzıman olayını cozemedikten sonra 1.2 den fazlası haram oluyor...:D
bayramdan sonra denerız kanka ozaman kadar baskı yersın bıraz daha:D stok motor stok turbolu cupramla:D
Maşallah Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler.
kemal sende ne sanzuman var bildiğim kadarı ile sende hundayın bi sanzumanı varmiş ben öle bişey duydum doğrumu..
bide sen nerde yaptırdın bu bronzu ben 4 cekerle bitiremedım sen nasıl bitiriyosun ben anlamadım inan..
kemal sende ne sanzuman var bildiğim kadarı ile sende hundayın bi sanzumanı varmiş ben öle bişey duydum doğrumu..
bide sen nerde yaptırdın bu bronzu ben 4 cekerle bitiremedım sen nasıl bitiriyosun ben anlamadım inan..
hyundai seratomu cerantomu ne şanzımanı var kanka
yaw zaten o nekadar dayancak bence debrıyajın erken bitme sebebide kasıntılı sanzuman ondan böle bi sorun yasıo olabilir..
Hyundai FX Coupe şanzımanı olması lazım çünkü FX Coupe 2.0 motor üstünde 4g63'ün atmosferik önden çekişli hali var. O yüzden o şanzımanı kullanıyorlar.
Haci hyundai olması lazım ama söyle de bir durum var marş dinamosu hyundai gibi de degil ters duruyor işin acıkcası hala cozemedik sıctıgımın sanzımanını
amerika da bir sanzıman varmıs amerikan aracı mantar öyle dedi ama hala ne gelen var ne giden...
sizde bıtane RS sanzuman olması lazım yanı mantar da o oLmuyomu ?
arnawood omer
24-08-2010, 16:41
maşallahı var gerçekten. Fakat motor fişek gibi gelirken neden yanında birden yavaşladı orasını anlayamadım.
sulhi usta kasıntı yokta :) baskısı tempra baskısı kadar dayanıklı daha buyugu uygulanması gerekiyor
sulhi usta kasıntı yokta :) baskısı tempra baskısı kadar dayanıklı daha buyugu uygulanması gerekiyor
Alemin kralı sonunda yorum yaptı :D
desene aga bu sanzıman la bu ayar daha ne olsun eline emegine saglık sanzıman işini de cozsen senden kralı yok bu alemde biliyosun :D
serhat99
25-08-2010, 02:52
arkadaşlar slm. ilk başta şöyle bişey war. exo ile 306 nın ilk kalkış video sunu koymuşsunuz. 2ci ve 3cü kalkış video ları yok. keşke onlarıda koysaydınız. ondan sonra yorumları okusaydık çok daha iii olurdu. bide bi ara rollingi iyi bilen birinden şu 3 korna startını öğrenmek lazım. ben bu yarışı bizzat direksiyondan izledim. ( buarada evo yu kullanan arkadaş benim SERDAR ŞEDELE....)
arkadaşlar slm. ilk başta şöyle bişey war. exo ile 306 nın ilk kalkış video sunu koymuşsunuz. 2ci ve 3cü kalkış video ları yok. keşke onlarıda koysaydınız. ondan sonra yorumları okusaydık çok daha iii olurdu. bide bi ara rollingi iyi bilen birinden şu 3 korna startını öğrenmek lazım. ben bu yarışı bizzat direksiyondan izledim. ( buarada evo yu kullanan arkadaş benim SERDAR ŞEDELE....)
ben bu video yu aslında koymıycaktım ama senden once birisi yok uzun da geciyoruz gibi bir yorum yaptı o yuzden dolayı koydum videoyu umarım alınmamıssındır..bana gore eksiklerini gormen adına deneme yaptık.
3 defa denedik 1 nde deneyemedik onume arac cıktı 2 ve 3 denemelerimiz var digerini de eger koy dersen koyarim..bu video da benim kadran 260 oldugu icin koydum daha kaca kadar gitmemiz gerekiyor demek icin..