Orijinalini görmek için tıklayınız : Kvtec vs 306gti
http://www.youtube.com/watch?v=TXU2vIQzfKo
ma$allah vtec yürüyor yine ;)
kamera arabası biraz onde ve erken baslamıs. zaten 60 km ile giderken 1 metre olan fark 100 120 gibi 2 katına cıkar araclar aynı hızlansa bile :)
Evet zaten VTi'lar normalde ne 306GTi'ı ne de 106 GTi'ı geçebilir. 160 beygir gücünde değil de 160 katır gücünde aslında :D :D. Ama 206 GTi olsaydı, o hepsini geçerdi :D :D :D
kamera arabası biraz onde ve erken baslamıs. zaten 60 km ile giderken 1 metre olan fark 100 120 gibi 2 katına cıkar araclar aynı hızlansa bile :)
senimi kırcam tamam 1 boy düş fark tan yarım boy olsun hatta yarım metre GECTİM say :)
Vtec-SEDAN
19-03-2007, 21:56
istediğin yarışçıya sor, 1 metre yada 1 kilometre.. hiç bir önemi yok.. yarım metre yada yarım boy.. önemli olan geçmek ve kazanmaktır. :D demişti dominik baba filminde hehe
maşallah Allah kazadan beladan korusun :)
senimi kırcam tamam 1 boy düş fark tan yarım boy olsun hatta yarım metre GECTİM say :)
otomobil senin mi?
gectigine bişey demedim zaten. sadece onde baslamıs gibi gorundu bana.
h.guroglu
19-03-2007, 22:35
güzel video paylaşım için teşekürler
tunbullah
19-03-2007, 23:36
Evet zaten VTi'lar normalde ne 306GTi'ı ne de 106 GTi'ı geçebilir. 160 beygir gücünde değil de 160 katır gücünde aslında :D :D. Ama 206 GTi olsaydı, o hepsini geçerdi :D :D :D
evet orjınalde 206 yıda 306 yıda gecer ama 106 yı gecemez aklında bulunsunn gusel vıdeoo masallah muratt
evet orjınalde 206 yıda 306 yıda gecer ama 106 yı gecemez aklında bulunsunn gusel vıdeoo masallah muratt
benimki 106 gecio bi bozukluk var arabamda demekki:)
sen dediğimi yanlış anladın.. o araba vtec değil de 206 olsaydı 306 yı boy boy ayırırdı demek istedim. 206 alacam ben vtec'i satıp :p :p :p
H.bilgili
20-03-2007, 08:12
evet senın araba kesın bozuk bı baktır ıstersen:D :D tebrıkler bu arada:icon_tup:
helala sana kardeşim mustahak;) :D
MUGENPOWE®
20-03-2007, 10:17
ya bu adam ne zmn deneme yapsa herks bısı buluo zaten masalla ıı yuruyo kazasıs belasıs...
190'dan soora gecıosan bi bozukluk yoktuR murat :) noRmaLdiR ;)
gene yakın gitmişsiniz yaw...
uzunu mrk edıodum video yarıda kesılmış..
soner sen 206 al daha hoşuna gider mrk etme:):)
VeNoM_35
20-03-2007, 23:19
Modifiye durumu nedir 2 arabanın??
tunbullah
20-03-2007, 23:21
ben yakından ızledım hıcte ole olmuyodu:) saglam yanı araban merak etme:) heheh
top speed e kadar bi 306 videosu yapacaz bakalım ayarlayabilirsemm:)
akbaba78
21-03-2007, 07:29
istediğin yarışçıya sor, 1 metre yada 1 kilometre.. hiç bir önemi yok.. yarım metre yada yarım boy.. önemli olan geçmek ve kazanmaktır. :D demişti dominik baba filminde hehe
maşallah Allah kazadan beladan korusun :)
waybe demekki benim gibi hala seyreden var ilk filmi:) masallah ii yurumus vtec:icon_tup: 1.6 vtec 2.0 gti pek normal degil dogru:D
koray@si
21-03-2007, 11:50
waybe demekki benim gibi hala seyreden var ilk filmi:) masallah ii yurumus vtec:icon_tup: 1.6 vtec 2.0 gti pek normal degil dogru:D
Doğru o farkıda herkes unutuyo.Arada 400cc gibide bir fark var.Hem az yakıyo em daha ii gidiyo hemde vergisi düşük.İşte hondayı bu yüzden seviyorum :icon_tup: :icon_tup:
SertacTDemir
21-03-2007, 18:34
Doğru o farkıda herkes unutuyo.Arada 400cc gibide bir fark var.Hem az yakıyo em daha ii gidiyo hemde vergisi düşük.İşte hondayı bu yüzden seviyorum :icon_tup: :icon_tup:
s14a parasına vtec alırken vegisi düşük olduğu için tercih edilio sanırım :)
vtec parasına alınan s14a dan hayır gelmez, stock det keyif vermez , ikisinede 3-5 milyar harcayınca (cuff) vtec tadından yenmez:)
hee arakadan itiş drift konusuna girmeyelim ben severim ama şartlar önden ceker gerektirio bana:)
osimen34
21-03-2007, 19:09
vtec parasına alınan s14a dan hayır gelmez, stock det keyif vermez , ikisinede 3-5 milyar harcayınca (cuff) vtec tadından yenmez:)
hee arakadan itiş drift konusuna girmeyelim ben severim ama şartlar önden ceker gerektirio bana:)
yürü be muratımmmm kim tutar senii :heyoo: ulen drift mirift zaten sen önden çekişliylede aşmışsın olayı halaa konuşuyon...sus bakıyım...
killererkan
21-03-2007, 19:49
yahu muratı geçen pek yok
saxo lu-106 lı 206 lı bi sürü videosu var muratın arşivinde..ufak ufak koysun , paylaşsın
buarada muratın vtec gayet std.şuanda diimi?
aynen gayet stock bi vtec K :)
K rulezzz :)
Alper D.
21-03-2007, 21:37
yahu muratı geçen pek yok
saxo lu-106 lı 206 lı bi sürü videosu var muratın arşivinde..ufak ufak koysun , paylaşsın
buarada muratın vtec gayet std.şuanda diimi?
tabi tabi.koymak lazım yalnız arşive sarılardan başlarsak ben seviorum o rengi:)
serkan-s
21-03-2007, 21:48
VTİ 106gtı da gecer 206gtı da 306gtı da 190 na falanda gerek yok hala ıddalıyım stok a stok tr nın her yerıne gelınır :)
Alper D.
21-03-2007, 21:54
VTİ 106gtı da gecer 206gtı da 306gtı da 190 na falanda gerek yok hala ıddalıyım stok a stok tr nın her yerıne gelınır :)
dorudur.:)geçerr.
:icon_tup: :icon_tup: beyaz sedan vti ile serkancım tüm 106 ları geçer :D
Alper D.
21-03-2007, 22:11
bu arada bekleriz herzaman...;)
MUGENPOWE®
21-03-2007, 23:38
geliriz raat ol :heyoo:
tabi tabi.koymak lazım yalnız arşive sarılardan başlarsak ben seviorum o rengi:)
sahiplerine sor :) bu arada sende ne var videon felan varmı hic paylaşalım dimi:)
akbaba78
22-03-2007, 08:11
benim anlamadigim olay girdigim ve bildigim butun forumlarda kiyaslama yapilirken hep vtec len kiyaslaniyor niye acaba(meyve veren agac misali) :soru: yani warya bi honda sevdamiz var onuda herkes kiskaniyor yaw;)
serkan-s
22-03-2007, 08:23
serkan.saglamm@hotmail.com ekle konusalım gelırız ama geldıgımıze deymeli dimi ;)
sahiplerine sor :) bu arada sende ne var videon felan varmı hic paylaşalım dimi:)
nuratcım sende beni geçtin bende seni aldığımız benzine göre farklılık gösterir bizim denemelerimiz....
ayrıca video koyup tartışmaya gerek yok bunları tartışmayada gerek yok daha önce görenlerde gördüler biliosun ilk denememizde bu forumdan bir çok kişi vardı videoda var ayrıca ama tekrar uğraşmayalım bu konularla problem bu diil çünkü
burda alper kardeşimin yada bnm konuya cevap yazmamızın nedeni arabalarınız ii olabilir maşallah dielim ama genelelleme yapmayın şu şahsın arabasını geçtim gibi konuşsanız daha ii olur her türlü pejoyu geçerim ben sırf pejo için konuşmuorum her marka için bu aynı.Ben honda düşmanıda deilim hatta bir çok arkadaşımda honda var ,bnm anlamadığım yurtdışnda yada ülkemizde büük paralar ve bilgi ve birikim harcanarak yapılan hondalardan sizinde gaza gelip vteclerinizi gözünüzde büyütmeniz
mesele şöle düşünün benide bir çok 106 sahibi çağırıo ben şunu geçiorum bunu geçiorum beni kimse geçemio arabalarımızda aynı modlar var senin araban nasıl öle gider imkansız filan olamaz öle dio,denemeye gidiorum bariz şekilde geçiorum napcaz şimdi 106 yürümüomu oluo benim arabamda 106 :)
kısacası marka fanatikliği size bu tarz tartışmalardan başka bişi getirmez ama biz forumdan tartışmayı sevioruz diosanız o ayrı tabi :)
geliriz raat ol :heyoo:
hacı abi gt 4 oynamaya gelmedik diemi bu giderler :)
alemsin kanka
serkan.saglamm@hotmail.com ekle konusalım gelırız ama geldıgımıze deymeli dimi ;)
dostum bnm arabam öle dolu bi araba deil aynı speclerde yakın bi vtecle üşenmeyip gelcem dersen gel yani bekleriz ama amerikayıda tekrar keşfetmeye gerek yok.
kısacası değip değmeyeceği senin isteğine bağlı sıkıldım bi istanbula gidesim var diosan bekleriz başımızın üstünde yeriniz var...
cem neler var senin aracda mümkünmü yazman..
superchip
k&n filtre
iskender borular ss son susturucu
paşaoğlu timing
markalarınıda yazıorumki aklınızda bişi kalmasın
hıım..thanks, standart vtecle yürümen gayet normal..
tunbullah
22-03-2007, 10:29
senı geccek araba var:)
standartıyla çok fark oluo ztn,headers artı bide kısası varsa aynı oluoruz aşağı yukarı
kısa çok farkettirio özellikle vtecte
arada ki hp farkını baz alırsak stock hallerde ıo6 nın 190 a kdR önde gitmesi senin dedigin kdR hicde basit bi olay deiL
ben vti gti yı gecemes demıorum ilLa ki gecio ama bi yerden sooRa... we gectigi km de kücümsenecek bi rakam deiL
senin gibi stock vtecle mi:D :D :D
o 306 nın sahibiyle beni bi buluştrsanıza burada ya da msn de,ona güzel haberlerim var...
i_could...
PROMINENT
22-03-2007, 11:14
temiz yürümüş vtec biraz önde başlasada :)
serkan-s
22-03-2007, 12:11
dostum bnm arabam öle dolu bi araba deil aynı speclerde yakın bi vtecle üşenmeyip gelcem dersen gel yani bekleriz ama amerikayıda tekrar keşfetmeye gerek yok.
kısacası değip değmeyeceği senin isteğine bağlı sıkıldım bi istanbula gidesim var diosan bekleriz başımızın üstünde yeriniz var...
hmm istanbula yolum dustugunde pasaoglundan bulabırım sanırım senı aynı specler sayılır beyın kısa komple eksoz var aem fıltre bıde 0-400 denerıs ;) 1-4 sonu rol da yaparıs
serkan-s
22-03-2007, 12:12
senı geccek araba var:)
model marka video pls
tunbullah
22-03-2007, 12:18
marka mini model cooper vıdeo yuda senle cekerız
hmm istanbula yolum dustugunde pasaoglundan bulabırım sanırım senı aynı specler sayılır beyın kısa komple eksoz var aem fıltre bıde 0-400 denerıs ;) 1-4 sonu rol da yaparıs
motorun içine girmediysen problem yok zaten öle bişi olsa belli eder kendini :) beklerim her zamn istediğin şekildede deneriz tabiki
serkan-s
22-03-2007, 12:20
cooper s ve john works dahıl stok sartlarda her turlu vıdeo yaparıs :)
serkan-s
22-03-2007, 12:21
motorun içine girmediysen problem yok zaten öle bişi olsa belli eder kendini :) beklerim her zamn istediğin şekildede deneriz tabiki
motor ıcı stok deneyelım gelınce sana ulasırım
arkadaşın sölediği speclerle anlamsız bi deneme olur tunacım
ama keyif sizin tabi :)
önceki sayfalarda beyaz vtec sedan lafı geçmişti yanlış hatılrmıosam sende antalyadasın sanırım bizim mesut abinin arabası olabilrmi bu
bende kısa yok..dc-aem-egzos ist. gelmeyi düşünenlerdenim :) denemek isterim motor boşken;)
serkan ne zaman ordasın??
tunbullah
22-03-2007, 12:28
cooper s ve john works dahıl stok sartlarda her turlu vıdeo yaparıs :)
ozaman şartlarımız uymuyoo:(
Serkan kardeşimin altında hangi vtec olursa olsun farketmez... Kendisi vtec kaldırmakta kendini ispatlamış bir kardeşimizdir...
bende kısa yok.. ist. gelmeyi düşünenlerdenim :) denemek isterim motor boşken;)
bekleriz tabi ne demek gerçi siz izmirde baya bi deniosunuz bilirsiniz arabanızı
ama bekleriz kaynaşmış oluruz :)
TAM35GNY
22-03-2007, 12:37
bekleriz tabi ne demek gerçi siz izmirde baya bi deniosunuz bilirsiniz arabanızı
ama bekleriz kaynaşmış oluruz :)
Sizleride bekleriz...:)
ya ben çok gelmek isterimde araba biraz alçak bide ben biraz rahatsızım o yüzden istanbul dışına çıkamıorum yazlığıma bile gidemiorum yollar bozuk die :)
Alper D.
22-03-2007, 13:34
alakaya patates ama kuzenim yeterli açıklamayı yapmış heralde.bu şekilde küçük düşürmeye çalışmalar hoş değil ve gereksiz araba var şükür yeterki denemek iste kendi arabanla ;)
tatlı tatlı atışıoruz gerek yok böle şeylereee:)
VeNoM_35
22-03-2007, 13:35
ya ben çok gelmek isterimde araba biraz alçak bide ben biraz rahatsızım o yüzden istanbul dışına çıkamıorum yazlığıma bile gidemiorum yollar bozuk die :)
Bu 106 neden bu kadar temiz belli oluyor sanırım:) Allah kaza vermesin.
Alper D.
22-03-2007, 13:36
tabii..amaç kaynaşmak :D
artı kaçtane isterseniz.ama AL yi çağarmayın ist dışına snra benim kafam şişiyo.şurdan tık etti sanki burdan bi sesmi geldi sanki:)
Alper D.
22-03-2007, 13:40
nuratcım sende beni geçtin bende seni aldığımız benzine göre farklılık gösterir bizim denemelerimiz....
ayrıca video koyup tartışmaya gerek yok bunları tartışmayada gerek yok daha önce görenlerde gördüler biliosun ilk denememizde bu forumdan bir çok kişi vardı videoda var ayrıca ama tekrar uğraşmayalım bu konularla problem bu diil çünkü
burda alper kardeşimin yada bnm konuya cevap yazmamızın nedeni arabalarınız ii olabilir maşallah dielim ama genelelleme yapmayın şu şahsın arabasını geçtim gibi konuşsanız daha ii olur her türlü pejoyu geçerim ben sırf pejo için konuşmuorum her marka için bu aynı.Ben honda düşmanıda deilim hatta bir çok arkadaşımda honda var ,bnm anlamadığım yurtdışnda yada ülkemizde büük paralar ve bilgi ve birikim harcanarak yapılan hondalardan sizinde gaza gelip vteclerinizi gözünüzde büyütmeniz
mesele şöle düşünün benide bir çok 106 sahibi çağırıo ben şunu geçiorum bunu geçiorum beni kimse geçemio arabalarımızda aynı modlar var senin araban nasıl öle gider imkansız filan olamaz öle dio,denemeye gidiorum bariz şekilde geçiorum napcaz şimdi 106 yürümüomu oluo benim arabamda 106 :)
kısacası marka fanatikliği size bu tarz tartışmalardan başka bişi getirmez ama biz forumdan tartışmayı sevioruz diosanız o ayrı tabi :)
yani bu kadar olur.yıllardır anlatmaya çalıştığım konu bu:)yanlış anlaşılıcak birşey yok biz gördüğümüzü konuşuyoruz kimsenin arabasına yürümüyo vs demiyoruz ki neden herkes bize cephe almış durumda çözemedim açıkçası...
serkan-s
22-03-2007, 14:28
önceki sayfalarda beyaz vtec sedan lafı geçmişti yanlış hatılrmıosam sende antalyadasın sanırım bizim mesut abinin arabası olabilrmi bu
YOK HAYIR beyaz vtı alıcam suan ıcın beyazı yok :)
serkan-s
22-03-2007, 14:29
ozaman şartlarımız uymuyoo:(
sen arabanın speklerını verırsen senın arabana sartlarımzı uydururus ;)
serkan-s
22-03-2007, 14:30
bende kısa yok..dc-aem-egzos ist. gelmeyi düşünenlerdenim :) denemek isterim motor boşken;)
bellı bı tarıh yok araba almaya gıdebılırım her an olabılır hbr verırım sana ;)
evtt sonuc! itibariyle nice arabalar bıraktık arkamızda:) devamıda gelicek siz yazmaya bende video cekmeye devam :)
ehehe:)
erol sıpstandrtsın doru istanbullarda ne işin var olm:)
orayı marka olayına donusturmede ceme katılıorum arac belırtsek daha ii olur cunku her arac bir değil;)
tunbullah
22-03-2007, 17:41
evtt sonuc! itibariyle nice arabalar bıraktık arkamızda:) devamıda gelicek siz yazmaya bende video cekmeye devam :)
gecıldıklerını kendı ozel arsıvınde sadece gectıklerını heryerde:)
Öyle videolar varsa, onları da sen yayınlada görelim...:Deli:
tunnbullah sen gel gec beni denk bi arabayla koy videonu yoksa ben sana denk bi araba bulim deniyelim araban her ne ise burda yazmaktan daha net bi cözüm...:icon_tup:
MUGENPOWE®
22-03-2007, 19:18
abı bu sarı106 nın sahıbı nese bısı demıyorm anladı oooo :heyoo:
walla yine bi pug vs honda videosu yine inceden atışma :) tatlıda olmuyo değil hani :):D:D:D sınırlar aşılmadıkça....
tolga cık bu konudan :D:D:D:D
Istilldo
22-03-2007, 22:06
vtec 106 206 hepsinin kendi gözümle birbirini geçtiğini gördüğüm için (bkz:tüm genellemeler yanlıştır)
tunbullah
22-03-2007, 23:34
tunnbullah sen gel gec beni denk bi arabayla koy videonu yoksa ben sana denk bi araba bulim deniyelim araban her ne ise burda yazmaktan daha net bi cözüm...:icon_tup:
herkeze gıder yapan sensınn:rolleyes: bıde ıstedıgın zaman gel gecıymm sorun degıll bıde kendi arabalarınla gecıceksınn yoksa ıllakı bırılerı bırılerını geccek bu ısın sonuu yokk
herkeze gıder yapan sensınn:rolleyes: bıde ıstedıgın zaman gel gecıymm sorun degıll bıde kendi arabalarınla gecıceksınn yoksa ıllakı bırılerı bırılerını geccek bu ısın sonuu yokk
şimdi ben sana gelir gider hesaplarını bi ara anlatırım oke
becerebiliosan gir sınıfında draglara seyredelim lafta kalma.
serkan-s
23-03-2007, 08:38
1,6 cc atmosferık bır arabayı asırı beslemelı arabalarla denk tutuyosunuz oda guzel arabanızın ovunulecek hıc bır yanı yok sınıfının cok cok altında arabalarla kıyaslıyosunuz cem arkadasımız denıyelım 1,6 chıp eksoz vs yazdı bızımde hemen hemen aynı dener ve goruruz o mantıklı ama tutupta asırı beslemelı bır araba sunuyosunuz ona da ok b20 rulez deneyelım b20 bır vtı ıle
tunbullah
23-03-2007, 10:13
1,6 cc atmosferık bır arabayı asırı beslemelı arabalarla denk tutuyosunuz oda guzel arabanızın ovunulecek hıc bır yanı yok sınıfının cok cok altında arabalarla kıyaslıyosunuz cem arkadasımız denıyelım 1,6 chıp eksoz vs yazdı bızımde hemen hemen aynı dener ve goruruz o mantıklı ama tutupta asırı beslemelı bır araba sunuyosunuz ona da ok b20 rulez deneyelım b20 bır vtı ıle
sınıfının cok cok altında oldugunu kabul edıyosanız sorun yokkk:)
ben bi ara mcs vti videosu izlemiştim mertcandan :) yanılmıyorsam bide stp den..
serkan-s
23-03-2007, 11:25
standartlarda sınıfının altı olamaz 1,6 atmosferıkle sc lı arabnın her turlu hakkından gelır ama sen arabanı turbo yaptıysan senın rakıbın turbo vtec dır o da sana 5 sonuna kadar roll da 5 6 otobus fark atar sınıfının en basarsız arabasına sahıpsın ınan ovunulecek hıc bır yanı yok :)
serkan-s
23-03-2007, 11:27
ben bi ara mcs vti videosu izlemiştim mertcandan :) yanılmıyorsam bide stp den..
turbo sanırım arkadasın arabası egzantrık fbeyın falan vs yada stok vtı ıle karsılastırmaassın o aracı ama egzantrıklı pıstonlu beyınlı bı vtı da 1 beden buyuk gelır ona ;)
yok turbo deil yaw
varmıki turbo mcs türkiyede o nerden çıktı :)
yok turbo deil yaw
yokmu cem 2007 ler nası? :)
serkan-s
23-03-2007, 12:04
yok turbo deil yaw
sonradan turbo olabılır farketmes sc de asırı besleme ve soledıgı kadarı ıle egzantrık beyın kasnak falan vs varmıs egzantrıklı pıstonlu vtı la denerıs sc ye turboya asırı beslemeye gerek yok :) zaten sc lı yada turbo lu bı b16 ıle dedıgım gıbı 4 5 otobus fark olur aralarında :)
yokmu cem 2007 ler nası? :)
olm yeni olmadığını sen biliosun,yeninin parçası yoktur ztn daha
ztn stockta eskisinden çokta farklı olcağını sanmıorum
sc li b16 sandığınız gibi açamaz öle ii bi cooper a
4-5 otobüs boyu açmak keşke o kdar kolay olsaydı :)
mertcanla deneyen mini tamamen standarttı yanlış hatırlamıyorsam.
2007 mini ler turbo ama henüz aramızda t mini si olan olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlar mesajlarınızı biraz daha sakin atın lütfen , gerginlik yaratmaya gerek yok .
stock mını ile egsoz hedars vti ı mrk etmişimdir her zman...
sword senın tecruben vardır ya olayda;):)
serkan-s
23-03-2007, 15:15
ya arkadaslar fıltre eksozlu cooper S ıle eksoz fıltrelı vtı ı denedım 400 de gecemıyo ama dedıgınız gıbı mını var mını var vtı var vtı var ;)
mertcanla deneyen mini tamamen standarttı yanlış hatırlamıyorsam.
eee mertcanda çok dolu deil hani..;)
kasnaklı 200-210hp leri gecmeden bi mini bulun 190 lık atmosferik vtecle deniyelim
eee mertcanda çok dolu deil hani..;)
kısa egzoz headers filtre vafc vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bi vtecin karakterini oldukça değiştirebilcek parçalar bunlar . Yanılmıyorum değil mi ?
Listede yanlışım varsa düzeltin lütfen. Yanlış anlaşılmasın Mertcan ı çok severim , aramız gayet iyidir .
Ekleme : Bilmediklerimde varmı$ :)
http://techturkey.com/forum/showpost.php?p=30232&postcount=129
kasnaklı 200-210hp leri gecmeden bi mini bulun 190 lık atmosferik vtecle deniyelim
15kasnak, chip , egzoz , headers , cai 200-205hp veriyor Minilerde :icon_tup:
sunrooflu yada sunroofsuz olmasına dikkat edin arada 80kg var :icon_tup:
tunbullah
23-03-2007, 17:18
standartlarda sınıfının altı olamaz 1,6 atmosferıkle sc lı arabnın her turlu hakkından gelır ama sen arabanı turbo yaptıysan senın rakıbın turbo vtec dır o da sana 5 sonuna kadar roll da 5 6 otobus fark atar sınıfının en basarsız arabasına sahıpsın ınan ovunulecek hıc bır yanı yok :)
bak bı kere kafadan standart bı cooper s kısalı fıltrelı egsozlu bı vtec ı gecer sunroof u olsa bıle:) bıde b16 atmosferık te full dolu olsun yuklu mınıyı yıne gecemezsınn. devamınıda sen yap ozman denerızz turbo falan yapıyosunuz ya:) 5 6 otobus boyu acarsın ozman:)
tunbullah
23-03-2007, 17:19
ne gerdım ortamıı:)
zor dostum standart mcs ile kısalı filtreli egzoslu vti toz olur mcs kii standart msc standart type-r la yürüyemiyorken vti kısalı çok rahat gidiyor ;)
zor dostum standart mcs ile kısalı filtreli egzoslu vti toz olur mcs kii standart msc standart type-r la yürüyemiyorken vti kısalı çok rahat gidiyor ;)
bu anlattıklarınız istanbulda gördüğüm denemelerden sonra gözümde canlanamıo bile o derece imkansız
ama yazdığınız speclere göre
bnm anlamadığım eski videolardan hatlıorum kısalı headerslı vteclerinizle 206 lı serkan arkadaşımızla birbirine yakın giden
ama o serkan arkadaşımız standart typer la deneyince 5-6 boy geçiliodu
yanlış hatırlıyosam düzeltin......
tunadan şuan eski videoları izledim standart mcs yürüyor :D:D hee tabiki aracdan aracada degişiklikler gösterebilir
bnm anlamadığım eski videolardan hatlıorum kısalı headerslı vteclerinizle 206 lı serkan arkadaşımızla birbirine yakın giden
ama o serkan arkadaşımız standart typer la deneyince 5-6 boy geçiliodu
yanlış hatırlıyosam düzeltin......
hangi video acaba bulabilirmisin..bide bahsettigin adam serkan orda durup 2 dk. düşüneceksin:) adamın 3. kornayı bekleme gibi bir lüksü yok :D
hangi video acaba bulabilirmisin..bide bahsettigin adam serkan orda durup 2 dk. düşüneceksin:) adamın 3. kornayı bekleme gibi bir lüksü yok :D
ya yok ben yakın deilim sizin gibi sen serkanı geçsende 2 boy geçtin dielim 3 boy dielim yada
ama onun standart typer la olan videosu baya ilginçti yani :)
Alper D.
23-03-2007, 18:10
tunbullahdan şuan videoları izledim standart mcs yürüyor :D:D hee tabiki aracdan aracada degişiklikler gösterebilir
eminsin dimii.biri silah falan dayaamadı yani:) ilginç ya bi vtec kullanıcısından bu cümleleri duymak.biz söylemeye çalışıoruz ama fırsat verilmio hiç.bahsettiğin kriterlerdeki vteci 106mız geçio.std minide onu 3ten sonra özellikle çok güzel geçio.siz diyosunuzki imkansızz.ikiside bizim arabamız 106yı mini rahat geçio.aynı 106 nın geçmediği vtec görmedim daha.motorun içine girmeden yükleyen.o yüzden yoksa hondayı neden sevmielim almayı düşündüğüm araç honda yeni civic.:)
eminsin dimii.biri silah falan dayaamadı yani:) ilginç ya bi vtec kullanıcısından bu cümleleri duymak.biz söylemeye çalışıoruz ama fırsat verilmio hiç.bahsettiğin kriterlerdeki vteci 106mız geçio.std minide onu 3ten sonra özellikle çok güzel geçio.siz diyosunuzki imkansızz.ikiside bizim arabamız 106yı mini rahat geçio.aynı 106 nın geçmediği vtec görmedim daha.motorun içine girmeden yükleyen.o yüzden yoksa hondayı neden sevmielim almayı düşündüğüm araç honda yeni civic.:)
buda mcs-typer videosu
http://s146.photobucket.com/albums/r271/AL_3591/?action=view¤t=yyyts.flv
ya yok ben yakın deilim sizin gibi sen serkanı geçsende 2 boy geçtin dielim 3 boy dielim yada
ama onun standart typer la olan videosu baya ilginçti yani :)
cem kardeş serkanın bir videosu birini tutmuyor acıkcası..
alpernse78 videoları izledim görünen köy klavuz istemez misali ama arac sahibininde duygularını almak önemli deilmi ;)
sadece sword murat beni geçebildi bende onu geçebildim ama ikimizde aynıydık yakıttan filan farkedio ama ondan başka geçebilen olmadı tabi o speclerle biz yalan sölemeyiz yani merak etneyin :)
Alper D.
23-03-2007, 18:14
type-r da filtre debriyaj mevcutt videoda.
Alper D.
23-03-2007, 18:16
cem kardeş serkanın bir videosu birini tutmuyor acıkcası..
alpernse78 videoları izledim görünen köy klavuz istemez misali ama arac sahibininde duygularını almak önemli deilmi ;)
:) tabiki ama herkes bilmeden görmeden saldırı moduna geçio.şu 190 lık vtec ilede uygun bi zamanda denemek isteriz sevgili sword...
araclar gerçekden kendi aralarında byk farklılıklar gösterebiliyor bizimde başımıza çok geldi bigün 4 kişi 3 boy attıgım vtec ertesi gün 2 kişi başa baş gitttigim oldu arac sahibide burda coolvtec.
bu arada araçtan araca fark vardır bunu her zmn kabul ederim kendimde yaşıorum çünkü bunu :)
bu arada araçtan araca fark vardır bunu her zmn kabul ederim kendimde yaşıorum çünkü bunu :)
muhakkak vardır ama öyle çok fazla fark olmaz, olmamalı. yoksa bu mühendislik hatası olur... üretim bandından çıkan arabalar birbirine ne kadar yakınsa, üretimin kalitesi o kadar üst seviyededir...:icon_tup:
sadece sword murat beni geçebildi bende onu geçebildim ama ikimizde aynıydık yakıttan filan farkedio ama ondan başka geçebilen olmadı tabi o speclerle biz yalan sölemeyiz yani merak etneyin :)
olurmu canım sayın alpernse78 öle demio ama:)
valla yürümüyen vtecden cok yürümüyen 106 cok gördüm iyi giden cemin arabasını heryerde sölemişimdir etraftan sorun .
muhakkak vardır ama öyle çok fazla fark olmaz, olmamalı. yoksa bu mühendislik hatası olur... üretim bandından çıkan arabalar birbirine ne kadar yakınsa, üretimin kalitesi o kadar üst seviyededir...:icon_tup:
yok öle fark deil ilk alındıktan sonraki rodajdan fark eder
yada ne bilim millet arabanın gazına bastımı yürücek sanıo,ama keşke öle olsa arabana ne kdar ii bakarsan oda sana o şekilde verio karşılığını bide ii ustalarla çalışmak lzm işin en büyük katkısı orda :)
Alper D.
23-03-2007, 18:40
ama bahsedilenler sıfır araçlar deil.sonuçta belli bi km yapmış kullanım şekli benzin kalitesi bakım,kullanılan benzin istasyonu istikrarı vs bence önemli etkenler.değilmi!!fabrika çıkışı olsa sölediğin tabiki biraz saçma olur öyle bi fark.
Alper D.
23-03-2007, 18:41
valla yürümüyen vtecden cok yürümüyen 106 cok gördüm iyi giden cemin arabasını heryerde sölemişimdir etraftan sorun .
yok yok yanlış anlama sana deiğildi lafım kimsenin hakkını yiycek halimiz yok deneme gecesi ne konuştuysak o sende söyledin bizde.aşağı yukarı aynı seninkisi ile hakkını yemem.deiştirebilirim isterseniz o kısmı.bizde söylüyoruz en iyi gördüğüm vtec diye.anlaşamadığımız nokta çoğul konuşmak sadece:)
fabrika çıkışı olsa sölediğin tabiki biraz saçma olur öyle bi fark.
M3CSL serkanın arabasına fabrika çıkışı modifiyeli yorumunu yapıyorsunuz ama. O zaman Pejo'da bir sorun var...:soru:
tunbullah
23-03-2007, 18:42
alpernse78 bi kere izledi ondada al öndeydı ondan ole dıyoo:) ama arabalarınız cok denk:)senın arabanda ıyı gıdıyodu ama mcs geccek kadar degıll bunu sende gordunn
Alper D.
23-03-2007, 18:43
M3CSL serkanın arabasına fabrika çıkışı modifiyeli yorumunu yapıyorsunuz ama. O zaman Pejo'da bir sorun var...:soru:
ben öyle birşey hiçbierde söylemedim yalnız bilgine.bilmediğim görmediğim araç hakkında yorum yapmadım hiçbi zaman.
yani biz izmirli deiliz bende öle bişi demedim izmirli arkadaşlar öle sölüolar
ben öyle birşey hiçbierde söylemedim yalnız bilgine.bilmediğim görmediğim araç hakkında yorum yapmadım hiçbi zaman.
sen derken direk sana söylemedim.. "bu forumda yorum yapanların bir kısmı" diye düzelteyim bari sözümü...
yani biz izmirli deiliz bende öle bişi demedim izmirli arkadaşlar öle sölüolar
:icon_tup: istanbulda normal ve olması gereken sonuçlar alındı zaten, bence izmirin vtec'lerinde bir problem var :D :D :D
evet banada biraz fark var gibi geldi ama içlerinde olmadığım için bişi diemiyorum tabi
ama istanbuldada olsa en iileri yine mertcan ve swordun arabalarıydı daha dolularını gördüm her şey var diolardı anca onlar kadar gidiolardı :)
alpernse78 bi kere izledi ondada al öndeydı ondan ole dıyoo:) ama arabalarınız cok denk:)senın arabanda ıyı gıdıyodu ama mcs geccek kadar degıll bunu sende gordunn
ben stock mcs ile denedim nası gittini biliorum kasnaklı olanlarında nası gittiğini biliyorum ...yaz başı denicez merak etmeyin sen olur başka daha yüklü olur cooming soon:)
tunbullah
23-03-2007, 18:58
ben stock mcs ile denedim nası gittini biliorum kasnaklı olanlarında nası gittiğini biliyorum ...yaz başı denicez merak etmeyin sen olur başka daha yüklü olur cooming soon:)
uuuuu korktumm:) pekı noldu denedıklerınn kesın gecmısındır onunla ılgılı vıdeolar koymuyosunn:)
uuuuu korktumm:) pekı noldu denedıklerınn kesın gecmısındır onunla ılgılı vıdeolar koymuyosunn:)
sen korkma kısmınınla idare et:) video kısmını sen kaydedersin sabret:)
M_PROJECT
23-03-2007, 19:03
bu sıdık yarısınız nezaman bıtcek cok merak edıorum