ozzi41
23-08-2010, 18:13
Arkadaşlar bu yıl aöf bitti ve mezun oldum elimde kalan yardımcı kitaplar var murat ve ilkumut yayınları kitaplarla işim bitti için aöf ye devam eden arkadaşlarımıza hediye etmek istiyorum çöpe atmaktansa işine yarayacak bir arkadas alsın.
Bu arada önemli yerlerin altı çizilmiştir :)
murat yayınları
2 a ;istatistik,muhasebe uygulamaları, atatürk ilkeleri
2 b kitabı ; kamu maliyesi, yönetim ve organizasyon
ilkumut yayınları
2 a; iktisat teorisi, muhaseve uyg. , istatistik kamu maliyesi
2b ; yönetim ve organizasyon , ticaret hukuku , atatürk ilke ve inkilapları
murat yayınları
3 c(iktisat-maliye böl) ;para teorisi, ulus. iktisat, iş ve sos. güvenlik hukuku(verildi)
3 d(iktisat-maliye böl) ;türk vergi sistemi , idare hukuku, devlet bütçesi(verildi)
ilkumut yayınları
3 b(işletme-iktisat böl) ; ingilizce, türk vergi sistemi , iş ve sosyal güvenlik hukuku( verildi)
3 d(kamu yönetimi böl); devlet bütçesii idare hukuku, türk siyasal hayatı, sosyal politika,anayasa hukuku
murat yayınları
4c(iktisat bölümü); iktisat tarihi, finansal ekonomi, iktisadi kalkınma ve büyüme, vergi hukuku
ilkumut yayınları
4d(iktisat ortak) ;türk dili,maliye politikası, türkiye ekonomisi(verildi)
4e(kamu yönetimi); örgütsel davranış,yerel yönetimler,siyaset bilimi,insankaynakları(verildi)
ve 2.sınıf işletme iktisat bütündersler 550 soru kitabı
3.sınıf b kitabı işletme maliye bütün dersler 550 soru kitabı
Bu arada önemli yerlerin altı çizilmiştir :)
murat yayınları
2 a ;istatistik,muhasebe uygulamaları, atatürk ilkeleri
2 b kitabı ; kamu maliyesi, yönetim ve organizasyon
ilkumut yayınları
2 a; iktisat teorisi, muhaseve uyg. , istatistik kamu maliyesi
2b ; yönetim ve organizasyon , ticaret hukuku , atatürk ilke ve inkilapları
murat yayınları
3 c(iktisat-maliye böl) ;para teorisi, ulus. iktisat, iş ve sos. güvenlik hukuku(verildi)
3 d(iktisat-maliye böl) ;türk vergi sistemi , idare hukuku, devlet bütçesi(verildi)
ilkumut yayınları
3 b(işletme-iktisat böl) ; ingilizce, türk vergi sistemi , iş ve sosyal güvenlik hukuku( verildi)
3 d(kamu yönetimi böl); devlet bütçesii idare hukuku, türk siyasal hayatı, sosyal politika,anayasa hukuku
murat yayınları
4c(iktisat bölümü); iktisat tarihi, finansal ekonomi, iktisadi kalkınma ve büyüme, vergi hukuku
ilkumut yayınları
4d(iktisat ortak) ;türk dili,maliye politikası, türkiye ekonomisi(verildi)
4e(kamu yönetimi); örgütsel davranış,yerel yönetimler,siyaset bilimi,insankaynakları(verildi)
ve 2.sınıf işletme iktisat bütündersler 550 soru kitabı
3.sınıf b kitabı işletme maliye bütün dersler 550 soru kitabı