PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aöf yardımcı kitaplar

ozzi41
23-08-2010, 18:13
Arkadaşlar bu yıl aöf bitti ve mezun oldum elimde kalan yardımcı kitaplar var murat ve ilkumut yayınları kitaplarla işim bitti için aöf ye devam eden arkadaşlarımıza hediye etmek istiyorum çöpe atmaktansa işine yarayacak bir arkadas alsın.
Bu arada önemli yerlerin altı çizilmiştir :)

murat yayınları
2 a ;istatistik,muhasebe uygulamaları, atatürk ilkeleri
2 b kitabı ; kamu maliyesi, yönetim ve organizasyon

ilkumut yayınları
2 a; iktisat teorisi, muhaseve uyg. , istatistik kamu maliyesi
2b ; yönetim ve organizasyon , ticaret hukuku , atatürk ilke ve inkilapları

murat yayınları

3 c(iktisat-maliye böl) ;para teorisi, ulus. iktisat, iş ve sos. güvenlik hukuku(verildi)
3 d(iktisat-maliye böl) ;türk vergi sistemi , idare hukuku, devlet bütçesi(verildi)

ilkumut yayınları

3 b(işletme-iktisat böl) ; ingilizce, türk vergi sistemi , iş ve sosyal güvenlik hukuku( verildi)
3 d(kamu yönetimi böl); devlet bütçesii idare hukuku, türk siyasal hayatı, sosyal politika,anayasa hukuku

murat yayınları

4c(iktisat bölümü); iktisat tarihi, finansal ekonomi, iktisadi kalkınma ve büyüme, vergi hukuku

ilkumut yayınları

4d(iktisat ortak) ;türk dili,maliye politikası, türkiye ekonomisi(verildi)
4e(kamu yönetimi); örgütsel davranış,yerel yönetimler,siyaset bilimi,insankaynakları(verildi)

ve 2.sınıf işletme iktisat bütündersler 550 soru kitabı
3.sınıf b kitabı işletme maliye bütün dersler 550 soru kitabı

ozzi41
25-08-2010, 12:09
murat yayınları

3 c(iktisat-maliye böl) ;para teorisi, ulus. iktisat, iş ve sos. güvenlik hukuku
3 d(iktisat-maliye böl) ;türk vergi sistemi , idare hukuku, devlet bütçesi

ilkumut yayınları

3 b(işletme-iktisat böl) ; ingilizce, türk vergi sistemi , iş ve sosyal güvenlik hukuku

shuttle ve Bad-fast nickli arkadaşlarımıza gitti diğerleri için güncell

serdar_07
25-08-2010, 12:51
kamu yönetimi 4e ve 4d kitabını alabilirmiyim :) bizde seneye mezun olcaz inaşallah

ozzi41
25-08-2010, 15:17
tabikide adresinizi verirseniz yollarım

yaprak76
12-10-2010, 10:52
ozzi41 tebrikler öncelikle, benim 4. sınıf (iktisat bölümü); maliye politikası ve finansal ekonomi, yardımcı kitabına ihtiyacım var. yardımcı olursan sevinirim.

onn_dear
12-10-2010, 11:08
kitaba ihtiyacım yok ama örnek davranışınızdan dolayı kutlarım arkadaşım

Ersin YILDIZ
12-10-2010, 11:12
guzel davranıs tebrık edıyorum senı hayırlısı olsun ...

işletme murat yayınları 4.sınıf kıtapları olan varsa bende alabılırım

olcay_bora
12-10-2010, 13:17
bendede murat yayınlarınınn 1.sınıf uluslar arası ilişkiler kitapları vardı yanlış hatırlamıorsam yada dış ticarette olablr unuttum bölümümü geçen sene almıştım kitapların hepsi sıfır bu bölümde okuyan varsa pm atsın bana gönderiim ne lazımsa

Safak
12-10-2010, 13:24
Arkadaşlar geçmiş yılların yardımcı kitaplarını arkadaştan yada başka arkadaşlarından alanlar müfredat değişikliklerini tekip etsinler... Ufak değişiklikler olabiliyor her sene, AÖF sitesinden yayınlanıyor müfredat değişiklikleri.