Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone 3g "no sim" hatası
Dün kartı çıkarayım dedim çıkarmaz olaydım,ne yaptıysam sim kartı kabul ettiremedim,kart içinde olduğu halde "no sim" uyarısı veriyor.Başka kartları taktım onda da aynı hatayı veriyor.
Sonra itunes'den restore edeyim dedim,restore tam bitti derken şimdi de "No sim card installed,insert a valid sim with no PIN lock to activate iphone" diye uyarı alıyorum.
Telefon ablamdan yadigar yani onun kartıyla aktif olmuş zamanında bu sorunun tek çözümü onun kartıyla tekrar aktifleştirmek mi yoksa başka çözümü var mı:beuj:
sim kart şifresi olmayan bir kart takın birde öyle deneyin
sim kart şifresi olmayan bir kart takın birde öyle deneyin
denedim,olmadı malesef.
benimde başıma böyle bişey geldi diğer hattımın şifresini iptal ettim taktım iphone onaylandı gibilerinden bişey dedi
ugurbora
25-08-2010, 11:38
aynı sorunu dun yasadım telefonu kırıcaktım neredeyse ama bıkac defa kapatıp acarak denedım pin kodunu gırdım kabul ettı şansa bence bıraz bu sekılde yada aklına baska seyler gelıyorsa dene mutlaka olucaktır
DoguErdogan
25-08-2010, 13:30
cihazın yurtdışı oldugundan aktif edilmesi gerek eger 4.0.2 ye update yaptıysan ne yzıkki şimdilik kullanamıcan eski versiyonuna update ettiysen att kartla aktif edilir üsküdar yada beşiktaş cevresindeysen yardımcı olabilirim
ugurbora
25-08-2010, 14:47
ben telefonumu turkcellden aldım aynı hatayı banada verdi dün yurtdısı cıhazla alakalı oldugunu dusunmuyorum..restore yaparken olmustu bende sorun
cihazın yurtdışı oldugundan aktif edilmesi gerek eger 4.0.2 ye update yaptıysan ne yzıkki şimdilik kullanamıcan eski versiyonuna update ettiysen att kartla aktif edilir üsküdar yada beşiktaş cevresindeysen yardımcı olabilirim
cihazım yurtdışı değil:).eylül başı istanbuldayım bana adres ve telefonunuzu pm. atabilir misiniz?