Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferrari Laneti ???
SOMEONESPECIAL
25-08-2010, 08:15
Son üç ay içinde Ferrari 418 Italia serisi 10 araç yanarak veya büyük kaza geçirerek pert oldu
Şirket üretim hatası bulunmadığını, kazalarda suçlunun sürücüler olduğunu savundu.
Lüks spor otomobil üreticisi Ferrari’nin geçen yıl piyasaya sürdüğü 500 bin YTL değerindeki 458 Italia modelinin lanetli olduğu öne sürüldü. Son üç ay içinde 321 beygir gücündeki bu model Ferrari’den 10 tanesi yanarak ya da büyük trafik kazalarına karışarak hurdaya döndü. Yaşanan olaylar akla bu süper otomobilde üretim hatası olduğu kuşkularını doğurdu. Ancak Ferrari uzmanları yaptıkları incelemeler sonucunda otomobilde üretim hatası olmadığını, kazaların sürücü hatasından kaynaklandığını savundu.
http://i38.tinypic.com/zog4z4.jpg
Alıntıdır.
Besmelesiz üretirlerse olacagı buydu..
mustu abi italyaya ne ara gittin :D
Bu yüzden almadım zaten bende :D
euehuehe nokta :D
Day Walker
25-08-2010, 08:52
kasko sağolsun :)
haber eksik. Şu şekilde olmalıydı.
Test pilotu olarak Mustafa MUŞTU'yu kullandığımız Ferrari 418 Italia serisi araçlarda herhangi bir üretim hatası görülmemiştir. Bütün testlerimizden başarıyla geçip caddelerde böyle bir kaderi yaşamasına hiç bir şekilde anlam veremiyoruz. :):)
kesin DPF ten yanıyordurlar :)
Valla bizim burda var hala satılık arabayı mustu test ettiyse yorumsuzum :D
ahdahusfhusahuhduauhahua :hahaha::hahaha:
Cem Yılmaz ın bir reklamı vardı,
Doktor bu ne ? İnsan kullanacak bunları...
Büyük kaza diyorlarda 2 tanesini bliyoruz biri virajı alamadı karşıdan gelen arabaya hafiften bi dokundu öyle büyük falan değil diğeride ağaçla bir münasebete girdi önü dağıldı.
Ferrariye b..k atmak isteyenlere prim yok.
Bu haberlere inanmıyoruz.
Eray Yümsel
25-08-2010, 09:50
Büyük kaza diyorlarda 2 tanesini bliyoruz biri virajı alamadı karşıdan gelen arabaya hafiften bi dokundu öyle büyük falan değil diğeride ağaçla bir münasebete girdi önü dağıldı.
gerekli açıklama gelmiştir arkadaşlar konu fake miş
teşekkürler TAYFUN YILMAZ teşekkürler MIAMI teşekkürler HONDA KARDEŞLİĞİ
SOMEONESPECIAL
25-08-2010, 09:52
Yalan yanlış haber, araştırmadan konu açtığım için tüm forumdan özür dilerim
SOMEONESPECIAL
25-08-2010, 10:08
F458 olcak birde
http://haber.gazetevatan.com/ferrari-laneti/324858/30/Dunya
Başlıkta 418, yazı içerisinde 458 yazıyor.
Dedik ya araştırma yapmadan yalan yanlış haberleri koyup
forumu kirletiyorum ben (((
Siz muştuyla dalga gectikce adam tekrar tekrar banlanacak ..
yeter muştu geyigi..