Orijinalini görmek için tıklayınız : Doktor ve Eczacı arkadaşlardan yardım...
Beyler birçok kardeşime açtığım konu saçma gelecek biliyorum. Ancak işlerim çok yoğun iş yerimden ayrılamıyorum. Bu cuma günüde önceden ayrıltılmış bir tatilim var ona gideceğim. Bu nedenle rahatsızlığım ile ilgili bir sağlık kuruluşuna gidemiyorum. Sizlerden yardım isteyeyim dedim.
Bende yıllardan beri, ileri derecede Faranjit ve Kronik Bronşit var. Şu aralar ciddi azdı ve sürekli öksürüyorum. Bu öksürme dışında ne bir halsizliğim ne başka bir rahatsızlığım var. Ancak öksürme gece uyutmucak seviyede. Klimalı ortamda vs oturamıyorum. Uzman arkadaşlardan ricam; yıllarca doktora gittim dedikleri hep aynı şey "Faranjitsin, Kronik Bronşitsin" rahatsızlığı bildiğimize göre... Tavsiye edebileceğiniz ilaçları eczaneden aldırıp hemen kullanmak istiyorum. ***** 2 gün sonrada bu halde olmak istemiorum 5 yıldan sonra ilk defa yaz tatili yapacağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ben yıllardır Zencefil kaynatıyorum içine bal ve karabiber atıp içiyorum boğazıma en iyi gelen şey bu oldu yıllardır bende aynı derdi çekiyorum. Tatilde giderken yanında da götür tavsiye ederim bana çok iyi gelir her zaman. Aktarlarda bulunuyor Zencefil tadı berbat ama iş görür :)
Antihistaminik al, keyfine bak. Boğazındaki gıcığı hissettikçe öksürüyorsun. Aerius veya Clarinase marka antihistaminik al, boğazındaki gıcığı hissetmeyeceksin, burnun akmayacak, nefes alırken öksürmeyeceksin...
Day Walker
25-08-2010, 09:31
aynı sıkıntıyı ben her yaz çekiyorum 1000 ml antibiyotik ve yanında vitamin alıyorum kesilmiyor ama gece rahatlatıyor kışın düzeliyor
Tıp ciddi bir iş beyler. İlaç falan tavsiyesi forumdan falan yapılacak iş değil. Adamın antiri kuntiri birşeye alerjisi vardır, ölür kalır birşey olur.... Yapmayın böyle şeyler..
Davul kulağı ve eşşek tırnağını kaynatıp damıtıp , 70lik rakı ile birlikte 18 yaşında bakire bir erkek ile içeceksin demedik be Mertol abi... :)
nakayama
25-08-2010, 09:48
Aynı durum bendede vardı Doktora 3 4 defa gittim en son gittim doktor kurtardı.1 haftada ilaçlarla atmıştım hastalığı gece hiçbir şekilde uyuyamıyordum.
YavuzNaz
25-08-2010, 10:13
Ben yıllardır Zencefil kaynatıyorum içine bal ve karabiber atıp içiyorum boğazıma en iyi gelen şey bu oldu yıllardır bende aynı derdi çekiyorum. Tatilde giderken yanında da götür tavsiye ederim bana çok iyi gelir her zaman. Aktarlarda bulunuyor Zencefil tadı berbat ama iş görür :)
+ tadı çok kötü ama mükemmel bişey çok faydalı aynı şekilde kullanmanızı tavsiye ederim :)
eski ilaç mümessiliyim, ben de forumda ilaç tavsiyesi yapılmaması gerektiği düşüncesine katılıyorum ....
gerekirse 3-4 doktor gezin, çeşitli branş doktorlarını deneyin ...
kesinlikle eş-dost arkadaş tavsiyesi ile antibiotik, antihistamin kullanmayın ....
sizin rahatsızlığınız için göğüs hastalıkları hastaneleri bünyesinde bulunan alerji kliniklerine gitmenizi önerririm .... detaylı muayeneden sonra doktor kombine bir tedavi önerecektir.
Davul kulağı ve eşşek tırnağını kaynatıp damıtıp , 70lik rakı ile birlikte 18 yaşında bakire bir erkek ile içeceksin demedik be Mertol abi... :)
Onu desen sorun olmazdı ki.. :)
Sorun çözülmüştür teşekkür ederim, konu kapanabilir.
Ben hala ilaç mümessiliyim, Mertol'a katılıyorum, size iyi gelen ilaç bir başka kişide ciddi rahatsızlıklara sebep verebilir, eczacınızdan önce muhakkak hekiminize danışın...
Eray Yümsel
25-08-2010, 11:46
Sorun çözülmüştür teşekkür ederim, konu kapanabilir.
eraysilin herderde deva :D