Orijinalini görmek için tıklayınız : SS Clio Rs - BP S2000
Cliosportve
25-08-2010, 15:05
Araçların Specleri
SS Clio RS
-Filtre
-Eksozt
BP S2000
-Filtre
-Eksozt
İki aracada maşallah iyi seyirler
http://www.streetfire.net/video/s2k-ss-rs_2027186.htm
http://www.streetfire.net/video/s2k-ss-rs_2027186.htm
halilkarakas
25-08-2010, 15:08
okan naptın sen bea :D maşşallah araçlara
Alicanrs
25-08-2010, 15:10
maşallah maşallah goki veya mami abi yazar gerekli açıklamayı :D:D
-HAKTAN-
25-08-2010, 15:11
Bu araçlar ne zaman denenmiş?Benim haberim yok :hahaha:
Cliosportve
25-08-2010, 15:12
Cigerci gene iş başında :D
yuhunuz kaca kadar basıldı:)
ulan ne araba satmıs mamı bıze hakan herkez bıze bılenmıs kanka bp s2000efsaneoldu sayenızde sagolun valla
s2000de egzoz olduğundan eminmisiniz
Cliosportve
25-08-2010, 15:24
s2000de egzoz olduğundan eminmisiniz
Cupralı kalkışında eksozt oldugu söylenmiş ...
ahmet3425
25-08-2010, 15:25
ulen ne ares mis arkadas ya filtre egsozla neredeyse s2k geciyor :D:D
Shellkolik
25-08-2010, 15:28
stock rs 4. vites 200kmh da biter 5. vitesin ortalarına kadar yürünmüş sanırım 220-230kmh civarında bırakılmış
Juggernaut
25-08-2010, 15:29
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=57105
Cliosportve
25-08-2010, 15:29
4.vites net 200KM Stock 7000 rpm
5. vites 255 KM de kesiyor :)
ulen ne ares mis arkadas ya filtre egsozla neredeyse s2k geciyor :D:D
uehauheh :D 2 aracada masallah :D
yaw rs ciler siz kendinizi kandırmayı ne kadar çok seviyorsunuz :)
SekoLive
25-08-2010, 15:33
:) :icon_tup:
istisnalar hariç
hahaha aynı şeyi yazıyodum tam :D inanmışlar
_muhaRRem
25-08-2010, 15:34
araba antalyadan yeni gelmiş, aracı kullanan ,s2k hayali olan arkadaş ve ilkkez kullanıyor.sizce nasıl kullanabilmiştir ellerinin nasıl titredini düşünün,daha sonrasında zaten bu araba 7-8 boy hızlandı..s2k mevcut getirin SS i birdaha deneyin farkı gördün derim
Alicanrs
25-08-2010, 15:36
goki çoğul knşmasan diorum ?
yaw burda arabayı ben kullanıyorum, mamide o zaman bu araba
saolsun mami abim benim s2k tutkumu biliyor arabayı yeni almış al sen kullan dedi öle geziye çıktık geldik rollinge çıkılıyor, devam et dedi saolsun, zaten s2k dan dolayı heyecandan ölüyorum bide rolling yapıyorum s2k ile ilk defa arabanın huyunu suyunu bilmiyorum en başta emanet araba tırsıyorum :Dahuahauhua benle olan denemeleri hemen hemen okan ın böle, sonra mami kızdı tünel yapıyor diye o geçti direksiyona arayada 1 şerit bıraktı sonucu okanlar iyi biliyor hatta videosuda var 2 de xxx olup gidiyor s2k boylar sayılmıyor o videoyu bulamam şimdi oruç kafayla :) ama okanlar siteye eklemişti streetfire da vardı kaldırmadılarsa :)
hele birtanesi var çok fena ah alican ah neyse inanmakta güzel şey :D
s2000 in sahibi kullanmıyormu aracı
bir aracı iyi yürütmek için 1 ay gazlamaya gerek yok bence bu işlerin içinde olan birisi için 2 gazlamak yeterli olacaktır
goki çoğul knşmasan diorum ?
s2k-typer geçtiğiniz zaman tekil konusurum alican :) ama şu an için durum böle, lafla araba yürümüyor yıllardan beri rs ler bişey kanıtlama çabasında yazıp çiziliyor yapın görelim artık..
-HAKTAN-
25-08-2010, 15:39
Bu denemede Göki kullanıyordu.Ayrıca arabada ne ezgos ne filtre vardı.Az önceki linkte maminin plotajıda var asıl onu seyredin derim:icon_tup:Goy goy yapma RS'ci
Alicanrs
25-08-2010, 15:39
hele birtanesi var çok fena ah alican ah neyse inanmakta güzel şey :D
hayır gökinin dediği yanlış beni tanıyan tanıo neyimi gördünüz kimi kandırdım videom varmı ? knıorm seni eni gökli oruç kafana vurmuş :D:D:D yiit sseni istiorm olm çok fena saplıcam
-HAKTAN-
25-08-2010, 15:41
yaw burda arabayı ben kullanıyorum, mamide o zaman bu araba
saolsun mami abim benim s2k tutkumu biliyor arabayı yeni almış al sen kullan dedi öle geziye çıktık geldik rollinge çıkılıyor, devam et dedi saolsun, zaten s2k dan dolayı heyecandan ölüyorum bide rolling yapıyorum s2k ile ilk defa arabanın huyunu suyunu bilmiyorum en başta emanet araba tırsıyorum :Dahuahauhua benle olan denemeleri hemen hemen okan ın böle, sonra mami kızdı tünel yapıyor diye o geçti direksiyona arayada 1 şerit bıraktı sonucu okanlar iyi biliyor hatta videosuda var 2 de xxx olup gidiyor s2k boylar sayılmıyor o videoyu bulamam şimdi oruç kafayla :) ama okanlar siteye eklemişti streetfire da vardı kaldırmadılarsa :)
SS dönüşte depoya burgaz rakı koymuştur.
hayır gökinin dediği yanlış beni tanıyan tanıo neyimi gördünüz kimi kandırdım videom varmı ? knıorm seni eni gökli oruç kafana vurmuş :D:D:D yiit sseni istiorm olm çok fena saplıcam
sen niye üstüne alınıyosun alican, oruç kafanamı vurdu:) lafım sana değil ama benişm yıllardan beri rs e bakış açımı çogu kişi bilir rs i yürümüyor yada yürütemiyorsunuz, yürüyene kadar lafla gemi yürütülmesn ben bunu anlatmaya çalısıyorum.
bir aracı iyi yürütmek için 1 ay gazlamaya gerek yok bence bu işlerin içinde olan birisi için 2 gazlamak yeterli olacaktır
yok kullanamıyor malesef :) heyecandan avuçları terliyordu, en çok sevdiği aracı kullanıyordu uzun soluklu kalbi yerinden çıkıcak gibiydi gözleri alev alevdi vs vs anladın:)
ha bide arabada egsoz yok, filtre var bitane ama kadın çorabı koysan daha faydalı olur kurum baglamıştı, öle bi arabayı geçemiyor iman power RS..
oda iyimiş :D maşallah diyelim allah kazadan beladan korusun ozaman :D
_muhaRRem
25-08-2010, 15:46
ben 2 gazlamayla yürütemiyorum şahsen. yetenek meselesi galiba
Shellkolik
25-08-2010, 15:50
aynı gece jap typer ile denemeleri var jap tek kişiymiş sanırım hatta o şekilde bu s2000 nasıl geçiyor jap ı sadece filtre ise bu s2k ?
80 de basılıyordu da o yüzden 60 da bastıgımızda jap geçiyordu :)
+ olarak o gece bizde mehmet kadar denemiş olsaydık bizim arabada şişerdi:) mehmet o gece bokunu çıkarmıştı denemelerin
ben 2 gazlamayla yürütemiyorum şahsen. yetenek meselesi galiba
aynenn :) top patlayana kadar hır cıkmassa bu konu gider :d
Cliosportve
25-08-2010, 15:54
RS çilerin hayal dünyası diye birşey yok
Videoyu siteyi gezerken buldum koydum
Bir önceki videoda cupralı olanda filtre eksozt denilmiş
Gördüğümü koydum Buraya Kimseyi kıllandırmak neytinde değilim
SS sonuçta o gün yan yana yürümüş
Kim ne kadar yüklerse o önde olur
Clio RS ler yürümüyor diyorsun nelerlen yürüyor bir bilsen
-HAKTAN-
Senin aynı gece dediğin deneme 2-3 hafta önce jap-job denesinde olan olay BP'yi ben kullanıyordum.O akşamki denemede filtre-egzos-testpipe vardı.
Alicanrs
sen niye üstüne alınıyosun alican, oruç kafanamı vurdu:) lafım sana değil ama benişm yıllardan beri rs e bakış açımı çogu kişi bilir rs i yürümüyor yada yürütemiyorsunuz, yürüyene kadar lafla gemi yürütülmesn ben bunu anlatmaya çalısıyorum.
dahada çok yürütmek isteyen yürütür yapılcaklar belli ztn yürütemeyen deil adamın durumu yoktur egsoz filtre devam ediodur mesela nie bunu şahsi olarak döküosunuz ki yürümüo diosunuz eşek gibi yürüo yazılım egsozla aynı specte kim geçicek egsoz headersla ağzına kdr yüklülerle karıştırmayın bence göki .. bunada koy piston egzatnririk aynı sonuçları bundada alırsın doğru diosun yapan yokkkkk
Shellkolik
25-08-2010, 15:55
80 de basılıyordu da o yüzden 60 da bastıgımızda jap geçiyordu :)
+ olarak o gece bizde mehmet kadar denemiş olsaydık bizim arabada şişerdi:) mehmet o gece bokunu çıkarmıştı denemelerin
videoda rs te en az 80-90 civarı basmış :)
60 civarı basılsa rs çok daha etkili olur
vallahamı bi anlatsana nelerle yürüyor:):heyoo:
-HAKTAN-
25-08-2010, 15:56
Göki'ye kocaman maaşallah :icon_tup:
nakayama
25-08-2010, 15:57
SS RS + nos :D
videoda rs te en az 80-90 civarı basmış :)
60 civarı basılsa rs çok daha etkili olur
bikere müneccimliği bırak ss in yakın gittiği videolarda ben kullanıyodum ve 70 de bastım hep 71 de bile basmadım. 80 de basıyor olsam ss in 2.vites deviri yetmez araba ya limitore girer yada 3e atmak zorunda kalır..
ahmet3425
25-08-2010, 16:00
yaw kapatın su konuyu arkadaslar yaw filtre egzoslu ares s2k ile yuruyebilir mi hangi akla mantıga uyar bu :S
Cliosportve
25-08-2010, 16:00
dahada çok yürütmek isteyen yürütür yapılcaklar belli ztn yürütemeyen deil adamın durumu yoktur egsoz filtre devam ediodur mesela nie bunu şahsi olarak döküosunuz ki yürümüo diosunuz eşek gibi yürüo yazılım egsozla aynı specte kim geçicek egsoz headersla ağzına kdr yüklülerle karıştırmayın bence göki .. bunada koy piston egzatnririk aynı sonuçları bundada alırsın doğru diosun yapan yokkkkk
Ya yok Alican
Adam Stock olarak böyle gidiyor
Wimmer yazılım dediğimiz yazılım var
Onda net 3 boy oynadığının tespitini bizzat ben yaptım ...
Bu sadece yazılımla ...
Egzantirik- manifold genişletme -Güzel bir yazılımla zaten örnekleri var Granga 200 veren ...Sıkıştılmalı pistonu var daha bunun bu daha yapılmamış
-HAKTAN-
25-08-2010, 16:01
Göki boşver işi bilen arkadaşlar yorumlarına hak veriyor.Bilmeyenler ise şu an iftar saati için vakit geçiriyorlar.;)
Shellkolik
bikere müneccimliği bırak ss in yakın gittiği videolarda ben kullanıyodum ve 70 de bastım hep 71 de bile basmadım. 80 de basıyor olsam ss in 2.vites deviri yetmez araba ya limitore girer yada 3e atmak zorunda kalır..
clio rs 5. vites s2k 6 vites
rs 2. viteste orjinal şanzıman ve limitörle 115 lere çıkar hangi limitörden bahsediyorsun ?
rs in şanzıman oranlarını bilsen böyle birşey söylemessin bence araştır biraz
s2k dan çok sonra vites değiştirir rs
Alicanrs
yaa her araç yapılır tartışmaya gerek yok ki hepsine koyarsın pistonu headersı vs vs kim daha çok yüklüyse o geçer hee doğru diolar ben bizzat gördüm goki dediği ghibi kullanamadı mami abi kullanında fark attı ondan kıstas almasın kimse bıu videoyu
Cliosportve
25-08-2010, 16:03
vallahamı bi anlatsana nelerle yürüyor:):heyoo:
106-VTS-Cooper s -RC - VTİ -CZT .... vb. gibi gibi Çoğuda yüklü oluyor
Hepsinin videoları mevcuttur ...
Denemeleri vardır .
İşi bilen bilmeyen mevzusu değil görüntüler konuşuyor
işin özeti
ilk mesajdaki specleri, aracın kullancılarını, durumları değiştirin en azından da
konuyu ilk gören doğru şekilde görsün bence:)
ahmet3425
25-08-2010, 16:03
yaa her araç yapılır tartışmaya gerek yok ki hepsine koyarsın pistonu headersı vs vs kim daha çok yüklüyse o geçer hee doğru diolar ben bizzat gördüm goki dediği ghibi kullanamadı mami abi kullanında fark attı ondan kıstas almasın kimse bıu videoyu
moruk sen cok guzel demissinde
bu ares sahibi arkadaslar hiç mi işi bilmiyorlar acaba, koymuslar bu videoyu buraya amac nedir yaw ben cidden merak ettim ?
halilkarakas
25-08-2010, 16:04
ummadık taş baş yararmış
ya yapın alican bak ne diyorum lafla gemi yürümüyor yıllardan beri rs şöle böle yapın, boş durmayın, bak ben 8 aydır arabayı 3-4 boy ileri götürmek için neler yapıyorum sizde yapın konusun, ama ben şunu bilir söylerim rs yürümez, tutturmussunuz bi wimmer çip gidiyor.herkes hızlandı rs halen oldugu yerde sayıyor sene 2010 oldu alicim:)
Shellkolik
25-08-2010, 16:05
ayrıca şuda var JAP şişmiş diyorsunuz
rs o gece az önceki linkteki videolara bakılırsa herkesle basmış denemiş
s2k şöför değişene kadar rs in şişeceğini hesaba katan yok okadar denemeden sonra rs lerin çok şiştiğini ısındığını herkes bilir ilk denemeler kaale alınır 50 kere denedikten sonra rs yürümez s2k nın o saatten sonra geçmesi normal
şunu anlamıyorum bu aracı s2k yı kullanan 15 yaşında çocukmu hayatınad hiçmi roll yapmamış devir çevirmek vitesi hızlı atmak 1 ay tecrübe gerektiren bir işmi bukadar neden abartılıyor bir şöför aracı 10 boy değiştiriorsa kimse modlamasın araçlarını
106-VTS-Cooper s -RC - VTİ -CZT .... vb. gibi gibi Çoğuda yüklü oluyor
Hepsinin videoları mevcuttur ...
Denemeleri vardır .
İşi bilen bilmeyen mevzusu değil görüntüler konuşuyor
okan a sorsana AK 106 ile ne olmuş kendisi söledi bana msn den 10 boy yedim diye:)
yada tolga nın saxo ile neden denemedi o beni baya geçer dedi ataşehirde vs vs
sen yeni aldın rs ini herhalde hep böyle çıkıyor dönem dönem rs i savunan
hakan abi benim için egsozunu söküp tek filtreli ss rs ile denermisin araya şerit bırakarak :) tünel olmadımı yürüyemicek herkes sonucu görücek o zaman :hahaha:
_muhaRRem
25-08-2010, 16:08
iftar vakti gelsede mideleri şişirsek..
alın bı clıo v6 yurusun ıste daha ne uzatıyorsunuz :)
Up306Gti
25-08-2010, 16:09
BP s2k güzel giden bi araç gerçekten ogün göki nin bindiğini gördüm ağzı kulaklarındaydı adamın rollig bile yapması şaşırttı beni açıkcası ben olsam direk caddeye giderdim olum ya ne adamsın gidip rs deniyon:D
Alicanrs
25-08-2010, 16:10
moruk sen cok guzel demissinde
bu ares sahibi arkadaslar hiç mi işi bilmiyorlar acaba, koymuslar bu videoyu buraya amac nedir yaw ben cidden merak ettim ?
bilmem selçuğa bişi demiorm okan herşyin başı nasl biri oldğunu ztn biliosnz ben yorum yapmıorm sadece sölüorm göki doru sürmek için bindi yarışmak için deil mami abi kullanında farklıydı aynı gece bende denedim hatta mami abi kullanıodu aynı farkı banada attı çokmu merak edilio gelir okan s2k ile dener yine s2k nın nsl gittiği açıkça belli olr rsle
Cliosportve
25-08-2010, 16:10
okan a sorsana AK 106 ile ne olmuş kendisi söledi bana msn den 10 boy yedim diye:)
yada tolga nın saxo ile neden denemedi o beni baya geçer dedi ataşehirde vs vs
sen yeni aldın rs ini herhalde hep böyle çıkıyor dönem dönem rs i savunan
Böyle küçümser konuşmalar yeni aldın galiba demeler nerden çıktı ?
Ben RS i alalı 1 sene oldu
Ondan önce 1 senede RS çilerin içindeydim
Sen daha limitör diyorssun 2. vites 85 neyden bahsediyorsun bilmeden ...
Burda saldırı yok ters anlaşılmalar düşmanca davranışlarada gerek yok
Küçümseme hele hiç olamaz...
Biz çoğu şeyi kendimiz kendi olanaklarımızla yaparken millet aynı şeylere 100 lerce TL para veriyor o işlemlere... Caisi olsun Görünümde olsun -Çoğu bakımlarını biz yaparız
Tanımadığın kişiler için çok önyargılısın ....
Alicanrs
25-08-2010, 16:13
ya yapın alican bak ne diyorum lafla gemi yürümüyor yıllardan beri rs şöle böle yapın, boş durmayın, bak ben 8 aydır arabayı 3-4 boy ileri götürmek için neler yapıyorum sizde yapın konusun, ama ben şunu bilir söylerim rs yürümez, tutturmussunuz bi wimmer çip gidiyor.herkes hızlandı rs halen oldugu yerde sayıyor sene 2010 oldu alicim:)
gökicim nie yürümesin yürümez diosun yürüten olursa yürür doğru istanbulda yok ama dışarda var rs hee kadir abi inş yükler getirir buraya o zmn rs yürüomu görürürz o zamanda yürümesse susarım haklısın derim.. yapan adamın arabası illaki yürür yapmıorz die yürümüomu oluo şuan Allah şükür ii yürüo aynı speclerdeki her araçla denerim..
açmayın konu falan bi daha böyle cidden kimsenin kalbi kırılmasın kalp kırmayalım bu ne ya öyle olsa böyle olsa
gidin pollyannayla deneme yapın