Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 Gti Motor Problemi ?
Arkadaşlar bu akşam aracımla giderken birden ses kalınlaştı ve arabada 1000devirden sonra titreme oluşuyor bi zarıltı aracın heryeri titriyor acaba nedendir baktırıcamda merak ettim kol filan mı kırdık acaba yoksa egzantiriklerden mi motor kulaklarında bi problem yok gibi aracın sesi normale döndü ancak titreme baya bii var aracı 1 de sıkıştırdım limitörden sonra 2 yaptım sonra saldım patırtı yaparken oldu bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
tender06
26-08-2010, 01:38
büyük ihtimal motor kulağı sağlam zırıldama yapar ki inş büyük bişi yoktur motor kulağı ile yırtarsın geçmiş olsun...
motor alt veya üst kulak bencede....
T.ederim İnş öyledir bnde öyle tahmin ettim ama Bilemiorum yarın görüces Zırlama tırlama baya bi yüksek oranda rölantide ses yok 1000 devirden sonra başlıyor pistonlarda problem olsa rölentide yaparmı ses.
BurakCengizhanoğlu
26-08-2010, 01:47
106 mız varken 3 4 kere olmuştu.Kulakçık atıyo hep olur.
İnş öyledir ya piston filan kırmasından korkuyorum daha önce hiç başıma gelmedi kırsa araç yürürmü ?
tender06
26-08-2010, 01:53
hiç kafana takma hiçbişidende korkma olacaksa olacak çünkü hep korktuğun başına gelir motur kulağıdır takma fazla ne kadar üstüne düşersen o kadar bişisi çıkar yarın belli olacak işte :)
%90 arkadaşların dediği :)
Aynn öyle dostum Banada sağ üst motor kulağı gibi geliyor onlar 13lük zannedersem 1. ve 2. vitesde asıldığında sorun yapıyormuş onu değiştirdiğimde sorun kalmaz gibime gliyor herşey için t.ederim.
rolentidede titrer ama motor kulağı kırıksa gaz verdiğinde gibi olmasada genede titrer
Motor kulagı 35 lira sıkışmış arasına onun için titriyor :)
Motor kulagiyla yirtarsin insallah arkadaslarin dedigi gibi insallah daha kotu bir durum yoktur. :)
İnşallah gazı 1000 devire getirdiğinde acayip bir titreme oluşuyor camlar aynalar kapılar torpido hepsi titriyor.
1 den 2 ye sert çekince motor takozunun içindeki çelik saplama kırılmış. Kısacası 70 tl takoz + 30 tl işçilik = 100 tl sıkışmış halledildi. İlginiz ve Bilgileriniz için teşekkürler..