Orijinalini görmek için tıklayınız : son anda!!!
evet ankarada artan bu şerefsizlerden bizde dun gece nasibimizi almak uzereydikki Allah tan son belkide 30 sn de ust komsunun sayesinde kurtardık..
ankara draglarına gelenler bilirler mavi bi subarumuz var gc8 dun gece hırsız girdi kontagın oraları komple sokmus silecek kolunu falan kırmıs ama şansımıza kaputu acamamıs daha dogrusu sanırım kaputun mandallarını acamamıs bu sayede alarmı hemen susturamamıs ust komsunun kalkıp bagırmasıyla takım taklavat ne varsa bırakıp kacmıs şerefsizler olan silecek koluna birde tesisata oldu neyse onada şükür ucuz atlattık..
Ankaralılar çok dikkat edin geceleri bu şerefsizlere.kesinlikle ama kesinlikle emniyet yol verdi bunlara cunku bunu yapmaya kalktıkları yer tayyibin evine 250 metre mesafede varın gerisini siz dusunun.
Ludacris
26-08-2010, 13:18
gemiş olsun çok Allaha şükür kötüsünden esirgemiş
Almanci Tane-R
26-08-2010, 13:19
büyük geçmiş olsun
VTec_king
26-08-2010, 13:19
ankaranın nedir bu hali ya millet hırsız avına çıkıcak yakında
cok geçmiş olsun resmen allah korumus serefsizler TT araçlarınımı takip ediyorlar anlamadımki
by serçe
26-08-2010, 13:20
geçmiş olsun Ankara da gerçekten çoğaldı bu hırsızlık olayları....
büyük geçmiş olsun diliyorum
TolgaEsentepe
26-08-2010, 13:21
geçmiş olsun dayı bu nedir allah belalarını versin ya..
Up306Gti
26-08-2010, 13:22
çok geçmiş olsun, daha önceki çalınan araç konularında oldugu gibi yine soruyorum Ankara emniyeti ne yapıyor???
sagolun beyler.Ankarada durum içler acısı bile degil gordumki onu bile gecmiş
TolgaEsentepe
26-08-2010, 13:22
ankara emniyeti cayır cayır heryere mobese direkleri dikmekle meşgul...
geçmiş olsun büyük sans...
cok gecmıs olsun bununla kurtulmusunuz
SPORTING
26-08-2010, 13:24
geçmiş olsun.
nitrO_Oxide
26-08-2010, 13:25
Çok gecmiş olsun..
Cglrgncl
26-08-2010, 13:26
çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
Vts_Power
26-08-2010, 13:27
geçmiş olsun fatih maalesef ortalık çok kötü.tesisat, basınc saatleri fln görünür olmasın hemen patlatıolar.:(
maxpower
26-08-2010, 13:28
ucuz atlatmışsınız. valla bende çok tedirgin yatıyorum bişey olacak diye
çok geçmiş olsun. Mübarek ramazan ayında bu şerefsizlere inşallah Allah hakettikleri cezayı verir.
geçmiş olsun fatih maalesef ortalık çok kötü.tesisat, basınc saatleri fln görünür olmasın hemen patlatıolar.:(
sagolasın abi.evc defiler mefiler ortadada şerefsizlerin gozu onlarda degilki abi direk arabayı goturmeye calısıyolar
punto_multijet
26-08-2010, 13:30
gecmiş olsun umarım hırs yapıp tekrar tekrar canınızı sıkmazlar...
Xenomorph
26-08-2010, 13:31
vay be ankaranın dustugu hallere bak
gecmiş olsun umarım hırs yapıp tekrar tekrar canınızı sıkmazlar...
hemen arabayı yaptırıp kapalı garaja cekiyorum 1 ay falan yatsın hırs yapıp kesin tekrar gelirler.
gecmıs olsunn..
booyle adamlar Allahtan bulmazlarr...
Seytandan bulsunlar demekte fayda war dıye duusunuyorumm..
ben 10lu bıçak seti aldım yukardan aşaa neresine gelırse artık..
subarulara dadandılar şerefsizler,çok geçmiş olsun.
harbi ankaranin boku cikti, kafasina esen istedigi arabayi gidiyor caliyor joy ride takiliyor, buyuk ihtimal bunlar cuneytin arabayi calan adamlardir. subaruyu baskasi calmaz, binip hirsizlikta falan kullaniyorlar, fatih sana pm bir konuyla ilgili.
tuner faruk
26-08-2010, 13:39
Çok geçmiş olsun birilerine güvenmeseler bu kadar sıklıkla ve bu kadar cesaeetle yapamazlar bu işi..
herkeze tesekkurler...
işin komik yanı polis anca kuru laf kalabalıgı yok eldiven kullanmışlar yok iz bırakmamışlar vırrık cırrık ulan adam takım taklavat bırakıp kacmıs daha ne izi bıraksın iz için illa kolunu bacagını bırakıp kacması lazım..
adamlara diyorumki bu son donemde nedendir bu hırsızlıktaki artış verdigi cevap;yok ne artışı varki o kadar fazla bi oto hırsızlıgı soz konusu degil diyolar pişkin pişkin.inanın anlamak cok zor bazı şeyleri
herkeze tesekkurler...
işin komik yanı polis anca kuru laf kalabalıgı yok eldiven kullanmışlar yok iz bırakmamışlar vırrık cırrık ulan adam takım taklavat bırakıp kacmıs daha ne izi bıraksın iz için illa kolunu bacagını bırakıp kacması lazım..
adamlara diyorumki bu son donemde nedendir bu hırsızlıktaki artış verdigi cevap;yok ne artışı varki o kadar fazla bi oto hırsızlıgı soz konusu degil diyolar pişkin pişkin.inanın anlamak cok zor bazı şeyleri
yazılacak çizilecek çok şey varda burda olmuyor işte !!
ankara lı arkadaşlar bi subaru manyağa var orda söliyim size..
S.Özeren
26-08-2010, 13:46
ankaradaki araçları bu aralar otoparklara çekmekte fayda var sanırım bu kaçıncı ankaradaki hırsızlık olayı sayamadım gerçekten
KingoAtmo
26-08-2010, 13:47
1.5 ay önce güpegündüz kardeşimin evi soyuldu. polis CSI tarzı parmak izi aradı, birdaha arayan soran yok.
İnsanların senelerce uğraşıp yaptığı birikimi 10 dakikada çalan insanların yatacak yeri yok .Çok geçmiş olsun.
SOMEONESPECIAL
26-08-2010, 13:52
Oha yaaaa... Ülkenin başkentinin düştüğü duruma bak. Yazık.
Kaçıncı oto hırsızlığı vakabı bu. Geçen 106 yı gördüm içim acıdı.
JosephuS
26-08-2010, 13:54
Geçmiş olsun kardeşim..
ramazanda birilerine yardım et hayrına..
büyük geçmiş olsun garaja koymak şart bence
valla ne denir bilmiyorumda arabanın çalınmamasına sevinmelimi yoksa böyle bi durumda Ankara'nın halinemi üzülelim cidden garip
keşke polisten önce yakalansada kısasa kısas bi görüşülse
Çok geçmiş olsun.
Aslında geceleri aracı brandayla örtmekte bi çözüm olabilir.Bir hırsızın brandalı bi aracın gece gece brandasını çıkarıpta çalıcağı zor bi ihtimal.
valla ne denir bilmiyorumda arabanın çalınmamasına sevinmelimi yoksa böyle bi durumda Ankara'nın halinemi üzülelim cidden garip
keşke polisten önce yakalansada kısasa kısas bi görüşülse
en güzeli bu olur.yakalıycan bunları sonra bu ankarada arabası calınanların hepsiyle beraber 40 metrekare biyere bırakıcan.
polisin yakalaması onlar için kurtuluş olur
TURBO CİVİC
26-08-2010, 14:10
gecmis olsun.camdan cıkıcan sıkıcan 2 tane....
Ankara emniyetı anca Tayyibi korusun başka bı halt ettıklerı yok ,görunen o ki...
Geçmiş olsun dostum iii yırtmışınız yıen bunada şükür.
geçmiş olsun , yakalasan adamı vursan kırsan bide sen ceza yicen :icon_wack işimiz allaha kalmış allah sonumuzu hayır etsin...
geçmiş olsun
Başkent'de böyle olayların yaşanması üzücü..
aşağıdaki linke tıklayıp yorumlarınızı yazabilirsiniz belki faydası olur da Ankara'lı vatandaşlarımız hergün araçlarının çalınmış olması kabusuyla uyanmazlar...
http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=20
ben yolladım
Abi çok geçmiş olsun ankara emniyetine söyleseniz daha dikkatli olsalar emniyet biraz boş bıraktı heralde bunların başını
MR.TurboALİ
26-08-2010, 14:21
cok geçmiş olsun ankarada ciddi şekilde artış var. polis neredeee?????? birinin konuya el atması lazım emniyet nerede?
JapanVsGermany
26-08-2010, 14:24
Ankara emniyeti HARIL HARIL Modifiyeli arabaları Parka çekiyor, Polis Arabasından çok ATESTAŞ ÇEKİCİSİ war artık ankarada...
E tabi tüm mesailerini modifiyeli arabalartı parka çekmek için kullandıklarından, çalınan arabaları, hırsızları aramaya wakit kalmıyor, bu da hırsızları cezbediyor...
GokhanRS
26-08-2010, 14:25
çok geçmiş olsun. keşke gc8 ler uygun fiyatlara kaskolanabilseydi ne güzel olurdu.
abi geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış valla.allah korumuş çok üzülürdük öyle bişe olsa. imkan olacak yakalayacaksın bu şerefsizleri yatıracan yere üzerinde lastik yakacan aslında.anlayacaklar ozaman nedemek olduğunu
MR.TurboALİ
26-08-2010, 14:28
ben bir istanbullu olarak söze başladım emniyete isyan ettim biraz önce ama bu yazıları okuyan yetkili kişinin içinden (hssktr lan!) diyeceğinden eminim.
herkeze teşekkür ederim sagolun
geçmiş olsun
Başkent'de böyle olayların yaşanması üzücü..
aşağıdaki linke tıklayıp yorumlarınızı yazabilirsiniz belki faydası olur da Ankara'lı vatandaşlarımız hergün araçlarının çalınmış olması kabusuyla uyanmazlar...
http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=20
ben yolladım
valla yazdım sonrada bi neler yazılmış diye okuyum dedim ne tesadufturki hic olumsuz bi yazı yazan olmamış :o
geçmiş olsun fatih .....bu aralar hakketen nedir ankaranın bu durumu cidden düşündürücü :confused:
herkeze teşekkür ederim sagolun
valla yazdım sonrada bi neler yazılmış diye okuyum dedim ne tesadufturki hic olumsuz bi yazı yazan olmamış :o
bnm yorum görünüyor mu diye baktım hala yok..yorumları okuduğumda ise dediğiniz gibi hepsi olumlu NEDENSE..
birilerinin onayından geçip yayınlanıyor.yazım yayınlanmasa da olur işlevini görmesi kafi..
Allahtan zamanında yakalamışsınız combo geçmiş olsun
Pompali tufek herkese tavsıye ederım:)
Ahmet Saraçoğlu
26-08-2010, 14:42
çok geçmiş olsun , allah korumuş valla , 30 saniyeyle şimdi sonu olmayan bi şekilde araba yolu gözlemekte vardı ucuz atlatmışsınız.
İçeride parça alınmasıyla ilgili değil belki ama arabanın götürülmesine bi çözüm olarak bişey düşünmüştüm eskiden.Şu an güvenlikli sitedeyiz ve kasko var diye pek üstüne düşmedim ama ciddi ciddi aklımdaydı bi ara....Tamamen gözden çıkarılan bi telefonu yine kullanılmayan bi sim kartla arabanın arka koltuğunun altına , stepnenin oraya falan bi zulaya gizleyip çakmağın içinden bi şarj hattı çekilicek.Araba çalıştığı , gezdiği sürece şarj edilip ;3-4 gün kullanılmadığı anlar haricinde şarjı dolu olucak.Yapılmayacak bi iş değil , millet araba turboluyo , elektrik tesisatı kuruyo sıfırdan...Allah korusun çalındığı , bişey olduğu anda da direk o telefonun numarasını verilicek emniyete.Nokta tespiti gitsin bassınlar şerefsizleri sonrasında.OTOMUBUL vss alternatiflerden çok daha düşük maliyetli ; kaskosu ıvırı zıvırı olmayan araç için en azından bi nebze olsun rahat uyumaya yarar diye düşünüyorum.
MR.TurboALİ
26-08-2010, 14:45
mantıklı geldi. iyi düşünmüşsün ama o serefsizler forumları bile takıp ediyolardır. cok sinir oldum ya kaç tane haber aldık. çalındı çalındı yeter artık.
alikosar
26-08-2010, 14:47
çok geçmiş olsun ucuz atlatılmış. arkadaşlar sahibinden.com da ilan verirken semt belirtmeyin farklı bi yer verin. arayıpta nerde görebiliriz felan gibi soran kişilere ise farklı yerde gösterin aracınızı...
onn_dear
26-08-2010, 14:52
öncelikle geçmiş olsun
arkadaşlar hepimizin atladığı nokta emniyetin gözü önünde onlarca araç çalınıyor ve ne hikmetse hiçbiri bulunamıyor
çalınan bu araçlar uzaya götürülmüyor muhtemelen bktan bir tamirhanede parçalanıyor ya da şase değiştirilerek satılıyor
koskoca ankara emniyeti oto hırsızlarını mı yakalayamayacak
başka işler var işin içinde!!!
sahibindende plaka yok adres yanlış ama adamların işi bu buluyo lanet herifler
Fatiii konuyu yeni gördüm büyük geçmiş olsun uzun zamandır benimde geceleri uykum kaçıyor bunlar yüzünden her sese kalkıyorum.
aphelion
26-08-2010, 17:24
Geçmiş olsun şanslıymışsınız ankara emniyetinden bir hayır gelmiycek sanırım bu hırsızları caydıracak bişiyler düşünmeliyiz bence bu direksiyondan frene uzanan bir demir aparat vardı iş görmezmi onlar caydırıcılık acısından sonuçta hırsız yanında büyük keskiyle dolaşmaz diye tahmin ediyorum.
BlackEmperor
26-08-2010, 18:28
cekip silahı vuracan bunları
UĞUR YUMAK
26-08-2010, 18:41
Çok geçmiş olsun. Öncelikle bu adamları yakalayıp kafalarını patlatıp sonra polise teslim etmek lazım ama sakın yapmayın. Bir yakınım evine giren hırsızı hırpaladıktan sonra polis çağırdı ve adam dövdüğü için biz suçlu olduk. Hırsız elini kolunu sallayarak giderken bizim arkadaş hala karakoldaydı. Bu şerefsizler her yolu biliyorlar.Bizim tanıdık eski milli basketbolculardan. Adamın suyunu çıkarmış, ama hırsızın verdiği ifadede " ben yolda yürüyordum , bu adam bana kaş göz yaptı evine çağırdı " oldu. Adama bu sefer eşcinsel muamelesi yapmaya başladılar karakolda .
Sim kart olayındada çin malı CEMIR dedikleri o karın ağrısı ile çözüyorlar olayı. Bir arkadaşım direksiyona elektrik şok cihazı bağlamıyı düşünüyordu. Direksiyonu tutan binlerce volt elektrik ile yamulacak. En temizi bu gibi geliyor bana
cekip silahı vuracan bunları
Malesef öyle bir durumda insandan sayıyorlar bu kansızları..
otuzdört
26-08-2010, 19:10
Geçmiş olsun iyice azıttı şerefsizler.
Gokhan43
26-08-2010, 19:15
Çok geçmiş olsun , Allahından bulsun adi şerefsizler..
Malesef öyle bir durumda insandan sayıyorlar bu kansızları..
kimvurduya yollayacaksın bunları:D
bosuna pompalı demıyoruz:)
Çok geçmiş olsun, hepimiz dikkatli olmamız lazım.
saolun arkadaslar eksik olmayın.kırılan parcalara bakınıyorum hurdacı murdacı ucuza buluruz ins..su anda asıl onemli olan kontak kısmı digerlerini hallettim gibi
G.S.İ_07
26-08-2010, 19:33
Geçmiş olsun kardeşim ucuz yırtmışsın yine kötünün iyisi diyelim.BAşkentte bile böyle oluyorsa ne kadar ciddi durum.Bi arada bizim buralarda siteden paso benzin çalıyorlardı her arabadan.Allah c.c herkein canını malını bu şerefsiz insanlardan korusun.
Low-Rider
26-08-2010, 19:35
fatih çok geçmiş olsun
Buğra A.
26-08-2010, 19:37
Geçmiş olsun ya.
büyük geçmiş olsun...bu kansızlara yapılacak şey bellide...neyse....
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Artık kamera dikme zamanı geldi park yerlerine.
Çok ucuz kurtulmuşsunuz...
geçmiş olsun olaya bakın ya..ankara bu dönem baya tehlikeli olmuş,emniyet ne iş yapıyor acaba
TricksTeR
26-08-2010, 21:12
çok geçmiş olsun ankarada bayağı çoğaldı bu kolay paracılardan.
ogunozcan
26-08-2010, 21:14
subayda tayyıbın karsı apartmanında kapımızın onunde polıs klubesı vardı eve gunduz hırsz gırdı bosalttı gıttı o.cuckları
Cok garip gercekten Türkiye'nin başkentinde her gece kac araba calındıgı belli degil...
herkeze tesekkur ederim arkadaslar sagolun iyi dilekleriniz icin
aksam ustu haberlerde izledim istanbulda araba hırsızlık cetesı cokertılmıste bilmem neymiste.ankarada hergun kac tane araba goturuyolar kimsede cıt yok anlamadım yemin ederim..
geçmiş olsun... sağa sola radar koyacağına hırsız yakalasınlar ama nerdeeeee???
çok geçmiş olsun ya bua ralar nedir böyle amma çalınan araba haberi duyuyoruz
neyse buna da şükür
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış bu ankara emniyeti hiçmi duymuyor bunları ya hayret vallahi...
geçmiş olsun. allah beterinden saklasın
StyleALP
26-08-2010, 22:34
Çok geçmiş olsun, kıl payı kurtardınız demek. ALLAH hepsini bildiği gibi yapsın !
chiefkadir
26-08-2010, 22:36
Geçmiş olsun bro ucuz atlatmışınız,dayıya selamlar,
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Şimdi bunu öldürsen günah mı ?
Xenomorph
26-08-2010, 23:25
subayda tayyıbın karsı apartmanında kapımızın onunde polıs klubesı vardı eve gunduz hırsz gırdı bosalttı gıttı o.cuckları
belkide sizi taşındırmak ıcın yapılıyordur...bellımı olur :)...herşey beklenir...
gecms olsn
bu serefsızlere ceza vermıyolarkı adamlar akıllansn
streetracer_nos
26-08-2010, 23:34
büyük geçmiş olsun
Yakaladınmı sokçan elini kasnakların arasına parmakları kopsun or.pu çocuklarının.Osmanlıdada keserlermiş ya hırsızların parmaklarını aslında yine böle bi uygulama olcak. bak bakalım ozaman yapabiliyorlarmı...Çok geçmiş olsun
bora1311
27-08-2010, 00:01
cok gecmis olsun...
askere,jandarmaya vericen bu asayişi bak bakalım nasıl azalıyor hırsızlık...polis mobesayı kurduk çalınırsa plakayı verirler ordan takip ederiz mantıgı ile devriyeye bile çıkmıyor adamlar.çıksalar bile göbeklerini yaymış biri uyur öbürü esner çorbacıya gider , benzinciye içeçek almaya gider sabah olsada yatsak , lan zaten sabaha kadar yattın.eskiden ben gece yolda yürürken jandarma gelirdide kimliğine bakalım bi diye durdururdu.şimdi polis geldi adam durdurmayı bırak şu yolda yürüyenin bi tipine bakıyım bile demiyor.sonra bu adamlara maaş veriliyor.maaşın açıklaması ise verilen bir emek,hizmet,çaba,yararın karşılıgında hak edilmiş olan kazançtır.
İnsanın malının çalınması kadar kötü bi durum yoktur herhalde, büyük geçmiş olsun.
onun bunun çocuklar
Ahmet Saraçoğlu
27-08-2010, 01:28
askere,jandarmaya vericen bu asayişi bak bakalım nasıl azalıyor hırsızlık...polis mobesayı kurduk çalınırsa plakayı verirler ordan takip ederiz mantıgı ile devriyeye bile çıkmıyor adamlar.çıksalar bile göbeklerini yaymış biri uyur öbürü esner çorbacıya gider , benzinciye içeçek almaya gider sabah olsada yatsak , lan zaten sabaha kadar yattın.eskiden ben gece yolda yürürken jandarma gelirdide kimliğine bakalım bi diye durdururdu.şimdi polis geldi adam durdurmayı bırak şu yolda yürüyenin bi tipine bakıyım bile demiyor.sonra bu adamlara maaş veriliyor.maaşın açıklaması ise verilen bir emek,hizmet,çaba,yararın karşılıgında hak edilmiş olan kazançtır.
+100000 çayyolu-ümitköy... anca başkent üni nin oraya tersten radar koysunlar , üni den gordiona giderken kukayla yol daraltıp kamyon çeksiler...
By_HaNNibaLL
27-08-2010, 02:40
Büyük geçmiş olsun iyice azittilar
turbo&quattro
27-08-2010, 03:10
Istanbul Gumussuyu askeriyenin dibinde komple tesisatim calinmisti zamaninda...Bu hayvanlar icin sorun degil zaman ve mekan.
Cok gecmis olsun.
Geçmiş olsun. Ankara hırsızlık açısından bayağ kötü durumda bizim depoya 3.ye hırsız giriyor 1.de bekçi yoktu bekçi alındı 2.de bekçi yan tarafa yemege gıttıgınde 3.de bekci tuwalete gıttıgınde mobese'dn izlıyoruz plakasız bı aracla gelıyolar alıp adamlar dewam edıp gıdıyor bızde fılm ızler gıbı ızlıyoruz 3 tür
cembasmaci
27-08-2010, 09:00
Cok can sıkıcı bir durum; Gecmiş olsun ucuz atlatmışsınız...
ya ankarada modifiye araba çetesi filan mı vardır nedir böyle, parçaları söküp satıyorlar filan.. bu kadar olay oluyor ve polis hala bi çözüm bul(a)muyor mu yani ???!!!
tursurayn
27-08-2010, 14:49
Geçmiş olsun nedir bu ankarada yaşanan hırsızlık olayı polis bunlara resmen izin vermiş sanki
İbrahim Erdem
27-08-2010, 14:57
Büyük geçmiş olsun :(
ev nerde ? hangi semtte oldu fatih ?
ev nerde ? hangi semtte oldu fatih ?
subayevlerinde oldu.
Geçmiş olsun Fatih, dikkat etmek lazım Subarular çok göze batıyo. Banada hırsız girmişti 1gün emekte dayımlarda kaldım sabah navigasyonu sökmüşlerdi. Geçmiş olsun.
by_BuRoCk
28-08-2010, 07:30
fatih geçmiş olsun kardeşim
5-6 ay öncede aynı durum benim başıma gelmişti
Allah belalarını versin bu şerefsizlerin