Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dayım C.tesi Dönücem Burda İst.e İzmit'e Gidecek Veya Bişey Gönderecek?

Cihan Çizmeci
26-08-2010, 16:24
Ankara'dayım C.tesi Dönücem Burda İst.e İzmit'e Gidecek Veya Bişey Gönderecek varsa alabilirim araba ileyim.

Eğer görüşmek isteyen olrsada müsaitim Çayyolu'ndayım 2 gün daha :icon_tup:

Park caddesi tarafında olan varsa gelsin şuan ordayım :)

Cihan Çizmeci
26-08-2010, 17:17
Kadir abi ile konuştuk saolsun o ailesiyle tatilde olmasına rağmen ilgilendi :) İlgisinden dolayı tşk.ler

onn_dear
26-08-2010, 17:24
gönderecek bir şeyim yok ama iyi niyetinizi ve yardımcı olma isteğinizi takdir ediyorum arkadaşım.

Cihan Çizmeci
26-08-2010, 17:32
gönderecek bir şeyim yok ama iyi niyetinizi ve yardımcı olma isteğinizi takdir ediyorum arkadaşım.

Tşk.ler abi :) Hayatım boyunca iyi niyetimden sebep çok darbe aldım ama sorun yok :)

Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana her konuda elimden geldiğince :icon_tup:

by_BuRoCk
26-08-2010, 17:45
cihan hoşgeldin kardeşim memleketimize :)
cuma akşamı iftardan sonra etlik forum avm de toplanıyoruz gelmek istersen senide bekleriz

Cihan Çizmeci
26-08-2010, 17:50
cuma akşamı iftardan sonra etlik forum avm de toplanıyoruz gelmek istersen senide bekleriz

Hoşgördük abi saolasın.Cuma akşamı dönme durumum var ama bellide olmaz eğer mümkünse özelden bir telefonunuzu alıyım eğer kalırsam kesinlikle gelirim buluşmanıza :icon_tup:

Park caddesine neler olmuş şenlenmiş buralar görmeyeli :) Evde int.i kesmiş bizimkiler kullanmadıkları için int için geldim SPR Pub a walla baya eğlenceli bu taraflar Çayyolunda büyük gelişmeler var :)

DogukanB
26-08-2010, 17:56
en iyilerdendir spr :)

Melih-Ö
26-08-2010, 18:06
cihanım benim her zaman düşüncelidir zaten

Selcuk_RoL
26-08-2010, 18:06
helal sana cihanım ya

MeRtCaN
26-08-2010, 18:24
Ankara'dayım C.tesi Dönücem Burda İst.e İzmit'e Gidecek Veya Bişey Gönderecek varsa alabilirim araba ileyim.

Eğer görüşmek isteyen olrsada müsaitim Çayyolu'ndayım 2 gün daha :icon_tup:

Park caddesi tarafında olan varsa gelsin şuan ordayım :)

telefon atsana ozelden
benım ev park caddesınde

TarikS
26-08-2010, 18:28
Cumartesi sabah sahurdan sonra da ben Adapazari'ndan Istanbul'a yola cikacagim, Istanbul'a ufak tefek gidecek $ey varsa sen bana birakirsin ben devam ederim :D Bayrak yari$i gibi hahah :D

oğuzk
26-08-2010, 19:20

İftarı iptal edelim o zaman Foruma gidelim :D

Çağrı
26-08-2010, 19:26
bugun geldım ankaradan bullundugum yerde ınternetın olmaması ne kadar kotu bısey :(

by_BuRoCk
26-08-2010, 22:26
Hoşgördük abi saolasın.Cuma akşamı dönme durumum var ama bellide olmaz eğer mümkünse özelden bir telefonunuzu alıyım eğer kalırsam kesinlikle gelirim buluşmanıza :icon_tup:

Park caddesine neler olmuş şenlenmiş buralar görmeyeli :) Evde int.i kesmiş bizimkiler kullanmadıkları için int için geldim SPR Pub a walla baya eğlenceli bu taraflar Çayyolunda büyük gelişmeler var :)

yola çıkmassan aramanı beklerim cihancım
tlf pm atıyorum

İftarı iptal edelim o zaman Foruma gidelim :D

buyrun gelin kardeşim bekleriz

StyleALP
26-08-2010, 22:32
Cihan Abicim Selamlar,

Lüleburgaz taraflarına uğracak isen konuya bakmanı rica ediyorum;

http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=61935

chiefkadir
26-08-2010, 22:35
Kadir abi ile konuştuk saolsun o ailesiyle tatilde olmasına rağmen ilgilendi :) İlgisinden dolayı tşk.lerEstafurullah abıcım :)
Sen Mertcanlara takıl canın sıkılmaz:icon_tup:

Alper_
26-08-2010, 23:12
cihan pırlanta gibidir..efendiliği dürüstlüğü içtenliği..:) bu arada kargonu yarın veriyorum kardeşim :)

Cihan Çizmeci
28-08-2010, 10:24
telefon atsana ozelden
benım ev park caddesınde

Tüh notebook u almayan kafamı yarıyım :ofk: Nasıl sıkıldım nasıl sıkıldım belli değil zaten maçtada yenildik :) Park caddesindede güzel makineler vardı cidden Çayyolu na baya bişey olmuş görmeyeli :) Ben ara sıra atlayıp geliyim :)

İlginiz için tekrardan tşk.ler nasip değilmiş

Cihan Abicim Selamlar,

Lüleburgaz taraflarına uğracak isen konuya bakmanı rica ediyorum;

http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=61935

Selamlar kardeşim.İsterdim ama bizimde bir kedimiz var bence arkada hiç güzel anlaşamazlar :D :D :D Ablamın kedisi valla vurur beni :D

Estafurullah abıcım :)
Sen Mertcanlara takıl canın sıkılmaz:icon_tup:

Valla evde int olmadığı için göremedim msjını yoksa kesin arardım baya sıkıldım yekten :) SPR den çıkmadım gibi bişey 1 gün götürdüm notebook u da sora görmemiş gibi öyle internet cafeymiş gibi gidip durmıyım dedim :)

cihan pırlanta gibidir..efendiliği dürüstlüğü içtenliği..:) bu arada kargonu yarın veriyorum kardeşim :)

Eywalla habicim saolasın o senden kaynaklanan bişey abi :)

Sorun yok abi ne zaman müsait olursan o zaman gönderirsin acelemiz yok :icon_tup:

Cihan Çizmeci
28-08-2010, 10:26
en iyilerdendir spr :)

Walla yemekleri çok hoşuma gitti açıkçası 3 gün üst üste orda yedim tadı damağımda kaldı ki o kadarda yemekle arası iyi olan biri değilim :icon_tup:

cihanım benim her zaman düşüncelidir zaten

Muck yavrum :)

helal sana cihanım ya

Saolasın kanka :icon_tup:

Cihan Çizmeci
28-08-2010, 10:26
Tekrar geldiğimde isteyenle daha kordineli bir şekilde görüşür konuşuruz şuan İzmit'e dönmüş bulunmaktayım ilgilenenlere tekrar çok tşk.ler :icon_tup:

StyleALP
28-08-2010, 11:57
Selamlar kardeşim.İsterdim ama bizimde bir kedimiz var bence arkada hiç güzel anlaşamazlar :D :D :D Ablamın kedisi valla vurur beni :D

Düşünmen yeterliydi Abi, Teşekkürler :)