Orijinalini görmek için tıklayınız : BursaSpor'un Gruptaki Rakipleri
Manchester Utd., Valencia,Glasgow Rangers.... ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? bence orta halli bi gurba düştü ki aslında şöyle baktığımızda şansımızda olabilir diye düşünüyorum..
SOMEONESPECIAL
27-08-2010, 08:45
Bu mu orta halli grup ?
abi gözünü seviyim valencia eski valencia mı? galsgow'u dişe diş görüyorum şahsen... başı çekecek olan zaten belli.. maç programı da böyle.. valenciayı deplasmanda bilmem ama burada geçer diye düşünüyorum bursanın
14 Eylül: Bursaspor-Valencia
29 Eylül: Glasgow Rangers-Bursaspor
20 Ekim: Manchester United-Bursaspor
2 Kasım: Bursaspor-Manchester United
24 Kasım: Valencia-Bursaspor
7 Aralık: Bursaspor-Glasgow Rangers
Geyik değil ynlış anlaşılıp banlanmak istmeyiorum.
Busraspor mu yazıyor başıkta :)
Geyik değil ynlış anlaşılıp banlanmak istmeyiorum.
Busraspor mu yazıyor başıkta :)
auhauhauha yanlış yazmışım :D :D :D :D
edit: düzeltildi.
auhauhauha yanlış yazmışım :D :D :D :D
sabah sabah güzel oldu :D
Bursaspora başarılar güzel bir grup bencede ;)
BosphorusBoys
27-08-2010, 09:01
İlk deneyimi çok $eyh ßeklmiyorum ama 3cü Dahi Olması Beni Sewindirir Açıkcası bu grupta..
3. Olup Avrupa kupalarına devam etmesi bile yeterlidir bence bu sene için. Sonuçta kazanması gereken öncelikle tecrübedir.
Olurda 2. olup bir üst tura çıkarsa zaten harika olur.
Grupta ManU dışındaki takımların kalitesi Bursaspor'un futbol kalitesi ile aynı düzeyde bence hatta Bursamız çok daha iyi nedeni ise ilk heyecan ile daha çok saldıracak ve istekli olacaklardır.
Bunun yanında diğer takımların Şampiyonlar ligi tecrübesi fazla olduğundan Bursanın tek handikapı budur.
SekoLive
27-08-2010, 09:11
dün radyoda bir yorumcu diyordu keşke son maç unitedle olsun en azından bu grupda çıkmayı garntiler son maçta gençlerle çıkıyor united biraz daha fazla şansımz olurdu ozaman diye bende katılıyorum...
çok zor bi grup deil geçen senelerde bate borisov gibi metalist gibi bursada güzel şeyler yapabilir avrupada ben ümitliyim...
Bursa lı futbolcular yurt dışında daha iyi kulüplerde top koşturmak işin varını yoğunu sahaya koyacaklardır.Güzel taktikler rakiplerini iyi tanıyıp ona göre oyun kurarlarsa olmaz diye birşey ortadan kalkar.İnş. süpriz yapıp dün akşam ki rezilliği türkiye'ye unuttururlar..
kifanhom
27-08-2010, 09:12
14 eylül deki ilk maçı 4 gözle bekliyorum
o gün stat sanıyorum yıkılacak gibi olacaktır
diğer yandan gruba baktığımda evet manu direk favori
diğerleri arasında 2. ve 3. lük için yarış olacak gibi
bursaspor un tecrübe eksikliği en büyük dezavantajı
fakat baskı altında geçen sene tr deki büyüklere karşı neler yaptığına canlı şahit olduk
burada da olmaz değil
ama büyük beklenti içine girmek elbetteki gereksiz gerilim yaratacaktır
Bursaspor a Avrupa da canı gönülden başarılar diliyorum
- Seni Annem Gibi Sevdim -
bu arada bursa spor un yerli veya yabancı olsun milli futbolcusu baya var,yani tamam şampiyonlar ligi ayrı bir heyecan ama o heyecanı kaldırabilecek çok futbolcu var yani az değil hani.
redbaron
27-08-2010, 09:24
bursa nin dusebilecegi en iyi gruplardan biri.glasgowu iyi dikis tutturursa yener ,valenciadanda iceride 3 puan alacagini dusunuyorum.
bursaya çok şey katacak bence bu lig! futbolcular hem strese alışacak hem baskıya.. ne kadar kaldırabilirler orası tartışılır ama kesinlikle büyük tecrübe olacak
JosephuS
27-08-2010, 11:14
Glasgowun üzerinde bitirsin yeter bence bizim icin dierlerini egale etmek zor.
Almanci Tane-R
27-08-2010, 11:22
mususi ercümentli bursaspor zamanında intertoto da mucizeler yaratmıştı. yine neden olmasın :)
kifanhom
27-08-2010, 11:27
mususi ercümentli bursaspor zamanında intertoto da mucizeler yaratmıştı. yine neden olmasın :)
ne maçlardı onlar be :icon_tup:
valla cok takip etmedigim için cok fazla bi yorum yapamicam ama dünyanın en ateşli taraflar topluluklarına sahip takımları aynı gruba düşmüş gibi olmuş :) bütün maçlar cok gürültülü ve cok zevkli geçecektir emin oldugum kısım bu :) başarılar bursasporumuza ;)
bursa bu grupdan cıkar galatasaylada fenerbahce oturur ızler
Ölüm grup u denilcek bi grup değil , bence Bursa nın burdan çıkması lazım.
VTec_king
27-08-2010, 12:28
işi biraz zor 2. olmak en büyük şansı
işimiz zorgerçekten.
ama biz vericeğimiz desteğe güveniyoruz.stadımız resmi kayıtlara göre 6100 nufus artışı yaşadı yapılan ek trübünle.
ama emin olun 10 bin arttı :)
zından olur mençıstıra velensiyaya gılaskova orası.
zaten anormal taraftarımız var.
inşallah çıkıcaz gruptan.
her türlü sonuçta gelecek senelere deneyim olur bence.
yorumlara baktımda biraz çok basit gibi konuşulmuş gruptan çıkmak..3.bitirirse en iyi başarı bursa için.
Valencia eski valencia degil bursa yenerse sürpriz olmaz,glasgow rangers fazla zorlamaz bursayı ama manchester united işte sorun orada..gerçi united grubu geçmeyi garantilerse bursayla maça yedek kadroyla falan çıkar inşallah yapar öyle güzellikler ferguson :D :D
By_HaNNibaLL
27-08-2010, 21:18
2.olarak cıkariz diyorum ben hiç fena değil Bursaspor burda lige göre orda ise duruma göre oynayip kazanacaktir burda sanslarinin olacağini sanmiyorum.
ERkut 205
27-08-2010, 21:29
Valenci eski gücünden uzak.
G.Rangers üstün bir ekip değil.
Bursa akıllı yönetilir basit yenilgiler almazsa gruptan 2. çıkması mucize yada şans değil.
Muharrem C.80
28-08-2010, 01:53
kusura bakmasın kmse ama bu kesinlikle küçümsemeyin man u ve valencia zaten asinalar s.ligine yürür giderler kadrolarıda gayet gzel. rangerste hafife alınacak br takım değil boyd yeter.basa bas dişe diş değil bursa bu gruptan 4puan alırsa öpüp basına koysun derim bu grupta değil bursa 3büyüklerden bri bile olsa fazla tutunamaz.. neyse kadar kısmet diyelim hayırlısı olsun Trk ftbolu adına.
Emir_b16a
28-08-2010, 05:19
1 beraberlik 1 galibiyet gerisi yalan olur
by_BuRoCk
28-08-2010, 07:26
açıkcası hiç umudum yok
hem rakipler iyi hemde ertugrul saglam ın beşiktaştaki ş.l. tecrübesi ortada
işallah 8 lik maç çıkmaz :(
Sefa_vts
28-08-2010, 12:07
Valencia eski gücünde olmadığı için şampiyonlar ligine katılabildi :)
Başaracağız ıns Kımse beklemıyodu Şampiyon olduk burdanda Cıkarız elbet Biraz zorlarlar belkı ama Cıkıcaz ıns =)
JapanVsGermany
28-08-2010, 17:02
Geçen sene beşiktaş OLD TRAFFORD da Manchester United'ı yenebildiyse Bursa bu gruptan çıkamaz demek çok yanlış olur.
Geçen sene sezon başlarken BursaSpor Şampiyon olur demek ne kadar abes gelirdi herkese ama oldular. Şimdi Bursaspor gruptan çıkamaz derken, geçen sezon başını düşünün...