Orijinalini görmek için tıklayınız : 34vtc78 hb vtı kırmızı ??????
HLLVTECII
27-08-2010, 11:48
Arkadaslar 34vtc78 kırmızı vtı hb kımın oldugunu bılen varmı sahıbıne ulasablırmıyız araba nerede ıst avrupamı asyamı... Bılgısı olan yazarsa sevınırım
HLLVTECII
27-08-2010, 11:57
Guncellllllll
YavuzNaz
27-08-2010, 11:57
bildiğim bagdat caddesinin aracı ben bikaç defa gördüm aracı vtec-on geziyordu :)
üsküdarda araç bizim oralarda geziyor üsküdarlı ark. görsün kesin bişi yazar.. ben sahibini tanımıyorum ..
HLLVTECII
27-08-2010, 12:02
Tesekkkur ederım arkadaslar ozaman bılen bırının yazmasını beklıcez... :)
HLLVTECII
27-08-2010, 12:18
Guncelllllllll
Araç bir arkadaşımın arkadaşında sorun ne yardımcı olmaya çalışayım
aynen benim bi arkadaşımın yakın tanıdığı bi sorun varsa bende yardımcı olabilirim...
HLLVTECII
27-08-2010, 12:46
araç bir arkadaşımın arkadaşında sorun ne yardımcı olmaya çalışayım
sorun yok hocamda arabayı ızmıtten kolpanın bırı kendısının oldugunu ıddıa edıyor.. Bende dedım bu arac ıstanbulun aracı atasehır de cok gordugum oldu sahıbını tanımıyorum. Ama bu elemanın adı kamil.. Yanı satmıs olabılırmı acaba arac sahıbının adını merak ettım dogrumu soyluyo bu kolpa dıye...
Plaka tam aklımda değil ama Üsküdar Erol adlı bir arkadastaydı sanırım araba...Bir yaknımızın yanında calısıyor. Arac hemen hemen 2 senedır aynı kısıye aitti. Gecenlerde satılık ilan vermıstı su anda kaldırmıs ilanı arac satılmıs olabılır. Dediğim gibi plaka tam aklımda değil yanılıyor olablirim.
HLLVTECII
27-08-2010, 13:08
plaka tam aklımda değil ama üsküdar erol adlı bir arkadastaydı sanırım araba...bir yaknımızın yanında calısıyor. Arac hemen hemen 2 senedır aynı kısıye aitti. Gecenlerde satılık ilan vermıstı su anda kaldırmıs ilanı arac satılmıs olabılır. Dediğim gibi plaka tam aklımda değil yanılıyor olablirim.
tesekkur ederım hocam kesın bı bılgı almam lazım... Eyw
HLLVTECII
27-08-2010, 13:44
Guncellllllll
Plaka tam aklımda değil ama Üsküdar Erol adlı bir arkadastaydı sanırım araba...Bir yaknımızın yanında calısıyor. Arac hemen hemen 2 senedır aynı kısıye aitti. Gecenlerde satılık ilan vermıstı su anda kaldırmıs ilanı arac satılmıs olabılır. Dediğim gibi plaka tam aklımda değil yanılıyor olablirim.
eğer aynı kişiden bahsediyorsak onun VV plakaydı bağlarbaşında çalışıyo bu o değil..