Orijinalini görmek için tıklayınız : 106GTI için spor helezon?
S_B_R-GC8
27-08-2010, 18:09
Merhaba arkadaşlar spor helezon almayı düşünüyorum 106gtı ler için hangi markayı tavsiye edersiniz.
Sefa_vts
27-08-2010, 18:14
Ben satıcam 4 cm apex.. Düşünür isen.. ama seninde nasıl bişi istediğin önemli?
hddsheriff
27-08-2010, 18:18
buyrun :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=61723
5 cm eibach kullanıyorum + koni var hem konfor hem yol tutuş mükemmel..kesinlikle tavsiye ederim...
emrestone
27-08-2010, 20:32
eibach bır numara!
dragstar
28-08-2010, 01:46
eibach tavsiye ederim konforu bozmaz
S_B_R-GC8
28-08-2010, 09:52
yardımlar için teşekkür ederim arkadaşlar sanrım eibach almam gerekiyo tavsiyeler onun yolunda :) birde koni olsa süper olucak diye düşünüyorum.
Cihan Çizmeci
28-08-2010, 10:13
5 lik Eibach kullanıyorum konfor basıklık tutuş gerçekten iyi.İstersen elimde kutusunda 3.5 eibach var :icon_tup:
dragstar
29-08-2010, 03:08
3.5 luk eibach alırsan zıplama yapmaz ondan koniyede gerek kalmaz:D
bende 6lık omp yay var koni taktım geçen kasımdamı ekimdemi ne tek yararı zıplamayı kesmesi oldu sertleşme filan olmadı kesinlikle orjinal amortisörlerle ya aynı sertlikte yada çok hafif sert
omp yay sert derler bana sert gelmiyor gayet konforlu bence araba
olay yol tutuşsa OMP 6 cm mükemmel verim alırsın..yok biraz konfor biraz yol tutuş dersen eıbach sportlıne 5 cm...sırf konfor gerisi önemli değil dersen eıbach prokit 3,5 cm ki hiç tavsiye etmem bu yayı orj.bin daha iyi ...
Bende 3.5 Apex var, çok memnunum, eibach'a göre biraz daha sert ama yol tutuş çok iyi. memlekete döneceğim için orjinal yayları geri takıcam, apex düşünürsen pm at.
önler için coilover war istersen
fıat ne nam mı orj. mı ?
kusura bakma nam 106da werım wermıor cartıng gıbı oluor araba :) + daha uyguna yaptırıorm ben hayrlı satıslar
kusura bakma nam 106da werım wermıor cartıng gıbı oluor araba :) + daha uyguna yaptırıorm ben hayrlı satıslar
namda 400den uygun yaptır hemen 3 tane yaptırcam bendekınıde hedıye edıcem
namda 400den uygun yaptır hemen 3 tane yaptırcam bendekınıde hedıye edıcem
bız yaptrrz kardes :)
KingoAtmo
01-09-2010, 19:54
bahsettiğiniz şeyin detaylarını göre bileceğimiz bir link var mı ?
sertlik ayarlımı?
yükseklik ayarlımı ?
vs.
bende ap 4 cm var pek konforlu değil eibach taktırıcam.
bız yaptrrz kardes :)
Kardesim yaptirabiliyorsan çok makbule gecer 0532 205 08 59 numaram zahmet olmazsa banda yaptirabilirmiyiz
bahsettiğiniz şeyin detaylarını göre bileceğimiz bir link var mı ?
sertlik ayarlımı?
yükseklik ayarlımı ?
vs.
Sertlik %40 yükseklik ayarida Manuel olarak yapılıyor
Eibach çok zıplatıyor adıda konfor oluyor. Ama yol mol tutmuyor :) Konisiz kullanma derim.
Fk dan memnundum. Konisiz iyi iş yaptı.
6 lık Omp çok iyi düşürüyor arabayı. Sadece koni ile kullandım. İyiydi diyebilirim.
Ancak sakın ama sakın namiştandan işlem yapim falan deme.
Üstüne para verseler yaptırma.
Araban ne yol tutar ne de konfor elde edersin.
Zaten ona vereceğin para ile koni alırsın
dragstar
03-09-2010, 01:53
Eibach çok zıplatıyor adıda konfor oluyor. Ama yol mol tutmuyor :) Konisiz kullanma derim.
Fk dan memnundum. Konisiz iyi iş yaptı.
6 lık Omp çok iyi düşürüyor arabayı. Sadece koni ile kullandım. İyiydi diyebilirim.
Ancak sakın ama sakın namiştandan işlem yapim falan deme.
Üstüne para verseler yaptırma.
Araban ne yol tutar ne de konfor elde edersin.
Zaten ona vereceğin para ile koni alırsın
bilirkişi konuştu:)