Orijinalini görmek için tıklayınız : Miniks'ler chip sonrası 320d dyno'm
yazılım sonrası ;
http://img834.imageshack.us/img834/4087/yazlmsonras320d.jpg
Öncesi;
http://img801.imageshack.us/img801/25/320dorj.jpg
Egr iptali ve yazılım sonrasında ki dyno çıktısıdır. E46 kasa
Hilmi ve Ahmet dostuma Teşekkür ederim..Bundan önceki aracımda da onların emeği
vardı ve yürürü gayet başarılıydı..Yakın zamanda kısmetse video ekleyeceğim :)
Sierra Rs
27-08-2010, 20:02
hissiyat ve güc nası oldu önemli olan o bence ama oda cok iyi olmustur eminim,maşallah:)
Juggernaut
27-08-2010, 20:42
Maşallah Mert güzel değer.Cem tatilde gelsin hep beraber deneyelim.
Masallah aradaki fark muhtesem gozukuyor, 50 hp chip ile
sayisal farktan ziyade egrideki degi$im cok iyi olmu$ daha fazla tork daha uzun sure kullanimda..
ellerine saglik Miniklerin..
sana da Allah kaza bela vermesin ;)
Maşallah Mert güzel değer.Cem tatilde gelsin hep beraber deneyelim.
Ne zamandır görüşmüyoruz Emre iyi olur gerçekten :) İstiyorsan cem gelene kadar senle bi ıslatalım :D
hissiyat ve güc nası oldu önemli olan o bence ama oda cok iyi olmustur eminim,maşallah:)
Tepkimeler bi hayli iyileşti,alt devirler daha da canlandı ve devir bandında üstlere kadar net bir ivmelenme var..
Masallah aradaki fark muhtesem gozukuyor, 50 hp chip ile
saolasın :) Egr iptalinden de 5 bg geldiğini düşünüyorum. yazılımdan önce egr iptali ile kullandım kısa bir süre alt devirlerin bariz canlandığını farkettim.Aynı zamanda pis gazı tekrar motora gondermemesi ve kurum bağlamaması açısındanda yararlı oldu
sayisal farktan ziyade egrideki degi$im cok iyi olmu$ daha fazla tork daha uzun sure kullanimda..
ellerine saglik Miniklerin..
sana da Allah kaza bela vermesin ;)
devir bandına yayılımda Tork gerçekten başarılı oldu :) Teşekkür ederim
Egr iptalinin uzun yada kısa vadede bir zararı varmı acaba ? Yada yoksa neden egr var ? Son olarak yakıt artışı olurmu eğer sadece egr iptali yapsak.
Egr emisyon değerleri ve çevre için var..egsozdan çıkan atık gazların bir kısmını tekrar yanmaya gönderdiği için manifold ve motorda kuruma neden olabiliyor..egr iptali Uzun vadede motorun daha az kurum bağlayarak daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor..motor temiz hava aldığı içinde ufak bir miktar güçte canlanma söz konusu..Egr iptali yapmazsanızda her 2 bakımda 1 manifold temizliğini yaptırabilirsiniz..
Ben yeni iptal ettim egr'yi. Bir güzel de temizledik boğazı kelebeği. Duramadım kat.ı son susturucuyu da iptal ettim. Ciddi anlamda bir değişim söz konusu. Bu arada BMW'ye de maşallah :)
gsi_club
28-08-2010, 02:38
masallahi var degerlerin
SercanTurkoz
28-08-2010, 02:54
maşallah kazasız belasız kullanın =) iyi bi artış olmuş.
Çok duman varmı acaba ?
eğri güzel alınan rakam güzel maşallah ;)
By_HaNNibaLL
28-08-2010, 03:39
Çok duman varmı acaba ?
Evet artiş verim güzel olmuş sayisal olarak Duman varmi bende merak ettim
güzel olmuş merakla 0 dan top speed videosu bekliyorum mümkünse
cidden iyi bir değişim yaşamış araba..
maşallah. eğri baya düzelmiş.
tork deeri çok güzel
ve ayrıca tekere verdiği güçte çok iyi, 22 hp lik bi kayıp var sadece.
maşallah,eminim çok çok daha keyifli hale gelmiştir araç
adamlar temız ıs yapıyor:D
Cihan Çizmeci
28-08-2010, 10:12
Aradaki fark çok büyük maşallah aracınıza ve Minikslere ;)
ahmet3425
28-08-2010, 12:13
masallah değerler cok guzel...
filtre egzoslu bi typerla deneseniz nasıl olur acaba 400 nm tork az değil...
BlackEmperor
28-08-2010, 13:30
maşallah çok güzel bi eğri gidişinide gormek lazım ;)
Ben yeni iptal ettim egr'yi. Bir güzel de temizledik boğazı kelebeği. Duramadım kat.ı son susturucuyu da iptal ettim. Ciddi anlamda bir değişim söz konusu. Bu arada BMW'ye de maşallah :)
iptalden ve temizlikten sonra farkediyor ki bir de katı iptal etmişsiniz güzel bir değişim çıkmıştır ortaya..
eğri güzel alınan rakam güzel maşallah ;)
masallahi var degerlerin
Teşekkürler arkadaşlar :)
Çok duman varmı acaba ?
Çok duman varmı acaba ?
Evet artiş verim güzel olmuş sayisal olarak Duman varmi bende merak ettim
Teşekkürler arkadaşlar..Duman normalden biraz daha fazla o da bu güç artışıyla muhtemel zaten..
güzel olmuş merakla 0 dan top speed videosu bekliyorum mümkünse
top speed yaptık bi kaç sefer ama videolusunu eklicem yakın zamana kısmetse
by serçe
28-08-2010, 15:34
güzel veriler maşallah...
Sen ciddimisin ya :) İlk önce stok 225 hp çipli megan rs geçsin type-r'ı diyorum sonra 3.20 d geçer..
3.20 d ve 5.20 d bence şu anda en verimli dizel motorlar.Hem güçlüler hem ekonomikler..Maşallah değerler güzel..
maşallah. eğri baya düzelmiş.
tork deeri çok güzel
ve ayrıca tekere verdiği güçte çok iyi, 22 hp lik bi kayıp var sadece.
maşallah,eminim çok çok daha keyifli hale gelmiştir araç
Aradaki fark çok büyük maşallah aracınıza ve Minikslere ;)
maşallah çok güzel bi eğri gidişinide gormek lazım ;)
Sağolun arkadaşlar :)
Neden olmasın :) Uygun arkadaşlar olursa ben de denemek istiyorum..Muadili dizel de olur..
ahmet3425
29-08-2010, 16:45
Sen ciddimisin ya :) İlk önce stok 225 hp çipli megan rs geçsin type-r'ı diyorum sonra 3.20 d geçer..
3.20 d ve 5.20 d bence şu anda en verimli dizel motorlar.Hem güçlüler hem ekonomikler..Maşallah değerler güzel..
stock duzgun yuruyen sorunsuz RS ztn gecer stock typerı ama duzgun sağlıklı yuruyenini bulmak lazım :)
ayrıca neden olmasın 400 nm torkdan bahsediyoruz bence bi sure onde bile gidebilir 320 d :)
ahmet3425
29-08-2010, 16:46
Sağolun arkadaşlar :)
Neden olmasın :) Uygun arkadaşlar olursa ben de denemek istiyorum..Muadili dizel de olur..
bizde filitreli egzoslu typer var hangi yakadasınız hafta ici bi aksam ayarlayıp deneyebiliriz aslında...
avrupa yakasındayım salı veya çarşamba akşamı için haberleşebiliriz..özelden cep no gönderiyorum..
ahmet3425
29-08-2010, 17:14
avrupa yakasındayım salı veya çarşamba akşamı için haberleşebiliriz..özelden cep no gönderiyorum..
tamamdır haberlesiriz...
masallah cok guzel olmus,ısın en guzel kısmı ıse tekerdekı ıle motor arasındakı kayıp cok az bence gayet basarılı
Juggernaut
29-08-2010, 18:26
Ne zamandır görüşmüyoruz Emre iyi olur gerçekten :) İstiyorsan cem gelene kadar senle bi ıslatalım :D
Cem hafta içi burda:)Haberleşiriz yine.
Maşallah. Kayıp çok az ona takıldım ben.
Maşallah....
Güzel değerler
chipli 320d manuelse gerçekten çok iyi gidiyor
chip filtre egzozlu halimde egzozlu chipli manueli geçememiştim sıfırdan olsun roll olsun
typera yakındır tahminim
Selcuk_RoL
30-08-2010, 00:47
güzel değer çıkmış
omer_yildir
30-08-2010, 01:27
Kayıbın az olması aracın dizel olmasından. Şanzumandaki redüksiyon daha az. Dişliler daha ufak daha hafif. Kısaca şanzuman ve difransiyel daha ufak dişlilerden oluşuyor daha verimli daha hafif.
Mehmet Gazihan
31-08-2010, 14:21
Kayıp %10 olması gerektiği gibi..
ama güç eğrisindeki basamak bazı şeylerin ters gittiğini gösteriyor..
bu motorun kronik problemleri var muhtemelen basit bi check up ve hafif bi onarımla halledilebilir..
Seviyorum bu adamın yazılımlarını..
Up306Gti
31-08-2010, 14:25
maşallah fark çok iyi gerçekten kayıp az, emeğinize sağlık.