Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabalı Vapurda Arabasını Unuttu
CasabLanca
28-08-2010, 18:30
Şimdi haberlerde izledim gülmekten karnıma ağrı girdi vatandaş arabalı bindiği vapura A4 otomobilini unutup yaya olarak inmiş ortalık karışmış :hahaha::D:D
Harem-Sirkeci hattında sefer yapan arabalı vapurda bir vatandaşın unuttuğu otomobil, heyecana neden oldu.
Harem'den kalktıktan sonra Sirkeci iskelesine yanaşan ''Sultanahmet'' adlı arabalı vapurda, yolcu ve araçlar çıktıktan sonra 34 VP 5684 plakalı siyah renkli bir otomobilin sahipsiz olarak durduğu görüldü.
Araçtan şüphelenen görevlilerin durumu bildirmesiyle olay yerine gelen polis, arabalı vapur seferlerini durdurarak, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
İskeleye gelen bomba imha uzmanları da araçta şüpheli herhangi bir duruma rastlamadı. İncelemeler sürerken ortaya çıkan bir kişi, otomobili vapurda unuttuğunu bildirdi. Genellikle yaya olarak vapura bindiğini, bugün ise aracıyla Sirkeci'ye geçmek için vapura bindiğini, ancak alışkanlıkla otomobili unuttuğunu ifade eden bu kişi, bilgisine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
Şüpheli aracın vapurdan çıkartılmasının ardından Harem-Sirkeci arabalı vapur seferleri de normale döndü.
hahaha iyiymiş ya:D:D kafa ne kadar dalgınsa artık arabayı bile unutmuş
süpper yaa bomba tam,,,çok güldüm :) . ..................
Neremle güleceğimi bilemedim ahuahuahuahuah :hehe::hehe::hehe:
onursumer
28-08-2010, 18:38
ahahha koptum ya insan nasıl unutur arabasını :D
bora1311
28-08-2010, 18:59
komedi yaw :D :D
bende unutmuştum :) bazen gerçekten öyle dalgın olabiliyor ki insan..
punto_multijet
28-08-2010, 19:05
yuh artık :D
StyleALP
28-08-2010, 19:20
Baba n'aptın sen ya :D
kickboxer
28-08-2010, 19:22
nasıl dalgın mıs be yuhhahasdsdaf
Insanlik hali olabilir, fakat ben bunun altinda nedense teror olabilecegini dusunuyorum. Kumanda falan calismamistir.
Shadow_Dancer
28-08-2010, 19:25
Hava sıcak :D pek çok ayar bozuldu auhauha
arkadaslara takılmıstır :D
adamı tebrik etmek gerek ilkdir herhalde :)
gsi_club
28-08-2010, 19:28
oruç basina vurmus resmen...
puhahahhahahahahaha ne guldum yaaa :D
JosephuS
28-08-2010, 19:33
bencede oruc oruc..olabilir..yani
yuh :) kim bilir ne derdi var adamın
Ludacris
28-08-2010, 19:41
Ne içtin arkadaşım:D
belkidesitedeki a3 vti kıyaslamasını okumuş arabasından nefret etmiştir :hehe:
Aynen haberlerde izledim acaip sasırdım :D
Spiker hatun da saskınlıgını dile getirdi zaten görüntü öncesi :)
psy_dreams
28-08-2010, 19:44
Kendimi bile unuturum, arabamı asla :D
TricksTeR
28-08-2010, 19:45
Ne içtin arkadaşım:D
belkidesitedeki a3 vti kıyaslamasını okumuş arabasından nefret etmiştir :hehe:
:D:D:D bence oruç yüzünden olabilir :)
şerefsiz herif yüzünde 2,5 saat güneş altında bekledim vapur sırasında çıkamadıkta
bomba şüphesi olduğu için vapurda yanaşamadı rehin kaldık
ido bence bi dava açsın zararı ödetsin aklı başına gelsin 3 veya 4 sefer zarar ettı en az millet işinden gücünden oldu
ya çok güldüm :D ben bikez oto kuaförde unutmuştum, gecce saat 1 falandı havaalanından arkadaşımı alcam aşağı indim araba yok, bayılıyodum nerdeyse :D sonra çantamda anahtarıda bulamadım biraz geç gelmişti aklıma :D ama benimki yine olanaklı, bu çok fena ya. arabalı geldiğin yerden nasıl yaya dönersin :D
şerefsiz herif yüzünde 2,5 saat güneş altında bekledim vapur sırasında çıkamadıkta
bomba şüphesi olduğu için vapurda yanaşamadı rehin kaldık
ido bence bi dava açsın zararı ödetsin aklı başına gelsin 3 veya 4 sefer zarar ettı en az millet işinden gücünden oldu
geçmiş olsun:heyoo:
ya çok güldüm :D ben bikez oto kuaförde unutmuştum, gecce saat 1 falandı havaalanından arkadaşımı alcam aşağı indim araba yok, bayılıyodum nerdeyse :D sonra çantamda anahtarıda bulamadım biraz geç gelmişti aklıma :D ama benimki yine olanaklı, bu çok fena ya. arabalı geldiğin yerden nasıl yaya dönersin :D
sen nasıl döndüysen :D
kifanhom
29-08-2010, 00:20
abi geçen gün arabalıda gördüm seni
mal gibi iniyordun gemiden
denir buna :):):)
sen nasıl döndüysen :D
ya iyide benim durum farklı :D ben arabayı kuaföre bırakıp eve gittim, beklemedim yani yıkanmasını sonradan alcaktım, almayı unuttum işte :D tamam benim durumumda komikti ama bu çok başka ya :D
ya iyide benim durum farklı :D ben arabayı kuaföre bırakıp eve gittim, beklemedim yani yıkanmasını sonradan alcaktım, almayı unuttum işte :D tamam benim durumumda komikti ama bu çok başka ya :D
kuaförler hep aklınızı alır zaten :D
Kim bilir adamın ne derdi sıkıntısı var..
uhauha aklı nerde kım bilir adamcagızın yazık :D
Boost Up
29-08-2010, 11:23
Şöyle bir durum var, İstanbulda 1 haftadır aynı renk ve aynı model araç için bomba ihbarı yapılmış gazetede okudum:).
by serçe
29-08-2010, 11:32
çok iiimiş ya :D:D:D
VTec_king
29-08-2010, 12:31
hahahahha kendinide unutur yakında
fsunnetci
29-08-2010, 12:33
Mikeyim onun kafayı ne mutlu ona dünya umurunda değil adamın yaa puehhhh
akşam haberlerde gördüm şaka gibi olay ya ahaha
KingoAtmo
29-08-2010, 12:38
insanlık hali olabilir.
:D .
Babam senelerdir kızar ne dalgın adamsın diye, neler varmış beeh
İnsanlık hali..
Bazen olmadık yerde olmadık şeyler yapabiliyor, dalgınlık işte.
Boost Up
29-08-2010, 13:30
Şöyle bir durum var, İstanbulda 1 haftadır aynı renk ve aynı model araç için bomba ihbarı yapılmış gazetede okudum:).
Okumaya ne gerek var:)