Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 GTi Sorgusu
Burak K.
29-08-2010, 01:43
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-cook-acil-fiyat-dustu-1-haftaligina-bu-fiyat-30556748/detay
Bu aracı arkadaşımın abisine almayı düşünüyoruz. :D Bilgisi olan var mıdır nedir ne değildir hiç bi bilgimiz yok bu 106'lar hakkında ?
düzgün gibi duruyor ancak bu fiyata satılan 106 yarın size 13-14 bin TL ye gelir
düşüncesindeyim aracı bilmiyorum tanımıyorumda ancak şahsi fikrim bu yönde iyice
baktırmak gerekli almadan önce
TolgaEsentepe
29-08-2010, 01:56
araç güzel duruyor açıkcası fotoğraflardan 9 bin lik durmuyor sıkışmış belli ki.
Burak K.
29-08-2010, 02:14
düzgün gibi duruyor ancak bu fiyata satılan 106 yarın size 13-14 bin TL ye gelir
düşüncesindeyim aracı bilmiyorum tanımıyorumda ancak şahsi fikrim bu yönde iyice
baktırmak gerekli almadan önce
Yarın görüşücez adamla bi aksilik olmazsa..
araç güzel duruyor açıkcası fotoğraflardan 9 bin lik durmuyor sıkışmış belli ki.
Askerlik falan diyorda insanlara güven olmuyor bu devirde..
teşekkür ederim yorumlarınız için. :)
tuzladan satılıktı 6 7 gıbı rakamlara satıldı bu arkadaslar aldı uzun zamandan beri satılık
hiç hoşlanmadım..ekmeği yenmiş bu arabanın
aracın sol kuleden hasarı war. ama bence o paraya alına bılıncek en guzel 106. motoru cok diri yürüyenı cok güzel bızzat gıttım baktım. tavanında macun war kuleden yedıgı darbe yuzunden kastırma yapmıs ıslemlı yani;) ama motor ve yürüyen güzel.
Ludacris
29-08-2010, 03:15
Biraz pahalı :D dimi kanks.
Fiyatına göre iyi gibi duruyor
a.b.köyde sürekli görüyorum ..yürüyen bir araba ..zaten 9000 e çok fazla bişey beklememek lazım..motor yürüyrn iyiyse alın gitsin ..tabi bütçe daha fazlaysa başka araçlara bakın derim...
Benim fikrim baktırmak lazım ama kaportadan ziyade motora.
Yürüründe, motorda sıkıntı yoksa fiyat iyi. Musait olsam sadece haftada 1 gün binmek için 8 lira nakit teklif ederdim canlı ..
10 bin liranın altındaki araçlarda kaportaya takılmamak lazım.
106cı buldun mu sadece jantı 600-800 TL ye satılır ;)
Xenomorph
29-08-2010, 04:28
aracın sol kuleden hasarı war. ama bence o paraya alına bılıncek en guzel 106. motoru cok diri yürüyenı cok güzel bızzat gıttım baktım. tavanında macun war kuleden yedıgı darbe yuzunden kastırma yapmıs ıslemlı yani;) ama motor ve yürüyen güzel.
yaw vallahı sol kuleden hasar alıcak kadar gırdıyse tavan kasıldıysa bu aracta nasıl sadece sol kapı degısık oluyor...yalan dolanla ıs yapanlardan nefret edıyorumm ya
yaw vallahı sol kuleden hasar alıcak kadar gırdıyse tavan kasıldıysa bu aracta nasıl sadece sol kapı degısık oluyor...yalan dolanla ıs yapanlardan nefret edıyorumm ya
aynen öyle
ERkut 205
29-08-2010, 10:19
Resimlerin eski olma ihtimali olabilir.
Araç böyle ise güvendiğiniz bir yere gösterip alınır yani bu fiyata
araç satılmış sizmi aldınız..??
Daha bugün yanımdan geçti..Yan yan gidiyordu :D:D
BMW ruhlu 106:D Durduğu yerde yanlıyor :D
Sefa_vts
29-08-2010, 17:26
hiç hoşlanmadım..ekmeği yenmiş bu arabanın
O nasıl oluyor ne demek yani? Bilmediğimden soruyorum?
Daha bugün yanımdan geçti..Yan yan gidiyordu :D:D
arkadan izlerken yanlıktan bahsediyorsan torsiyon bilyası onun problemi bildiğim bi araba.. Kroniktir aslında 106-saxolarda yan gitme(torsiyon bilyası)
Burak K.
30-08-2010, 00:06
Araç satılmış. Bugün sahibiyle görüştük tertemiz diyordu. :D
Biz almadık arabayı,alan kişi güle güle kullanır inşallah.. :)