Orijinalini görmek için tıklayınız : b16 benzin pompası
civic vtec'te kullandıgımız benzın pompasının arızalı oldugunu dusunuyorum.sızlere sormak ıstedıgım benzın pompası gorevını tam olarak yerıne getırmedıgı taktırde ne gb sorunlarla karsılasırız?
kesiklik yasarsın bazen çalışmaz yada gidişde yavaslık olur
arada rolantıde alıp verme oluyo ve aracın gaz tepkısı cok dusuk.sankı arabayı arkadan bıseyler cekıyor gb.bu arada dun basınc saatıyle olctuk 3.1 bar gb gosterdı nasıl bır degerdır?
fsunnetci
29-08-2010, 22:53
4.vites ve 5.vites vtec actığında motor arıza ışıgın yanar başıma geldi çünkü birde depoda az benzin olduğunda benzin pompasından acayip ses geliyor sorun olduğu bariz belli oluyor ozmn..
evt ses var ama arıza ısıgı yakmıyor pekı 3.1 bar basınç nasıl deger?orj vti pompa icin
Walbro kullanıyorum ondada depoda az benzin olduğunda biraz yüksek , kontak çevirdiğinde ise hafif ses yapıyor. Walbro 255 lph takacaksan aklında olsun.
fsunnetci
29-08-2010, 23:06
evt ses var ama arıza ısıgı yakmıyor pekı 3.1 bar basınç nasıl deger?orj vti pompa icin
3 bar zaten olması gerekn bar basıncı yani walbrolar bile 5 basıyor en iyi hali ile:beuj:
oz arkadısımın bahsettıgı sorunları yasıyorum en ıyısı pompayı degıstırıyım.walbro takalım bakalım
3.1 bar ise normal bir değer o basınc yolda baktınmı basınca ?
hayır yolda bakmadık.arac dururken gaza bastıgımızda aldıgımız sonuc..
yaa arabada kı canımı sıkan ıkı belırtı benzın az ıken ılk marsta calısmıyor asıl en onemlısı araba vtece gırdıgınde sankı arkasından bırı cekıyır artı olarak alt devırlerde gaz zor yıyor
her sey normaldı yaklasık 2 haftadır bu problemı yasıyorum.setup degısıklıgıde yapılmadı hıc.
yolda kontrol edersen 3 ise sabit sıkıntı yoktur pompanda durduğu yerde geri dönüşü anlık sıkıp bırakırsan basıncın 6 lara çıkıyorsa sapa sağlamdır
alternatorünüde Sarjınıda kontrol etttir