Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : PA 106GTI 0-180kmh & 60-150km/h hızlanma

darkred
29-08-2010, 23:43
PA 106 spec

8200supercihps ve sanayi işi filtre :)

egzoz sistemim orjinal sayılır katalizör ve orta susturucu ve orjinal borular duruyor

sadece sonda 106XS son susturucu mevcut

2053835

http://www.streetfire.net/video/pa-106gti-0180kmh-60150kmh-accelaration_2053835.htm

TolgaEsentepe
30-08-2010, 00:31
güzel hızlanmış maşallah, kazasız belasız :)

Time-R
30-08-2010, 00:37
Masallah guzel hizlanmis, araci yeni aldiniz sanirim gule gule kullanin.

TolgaEsentepe
30-08-2010, 00:42
yok yok, uzun zamandır arkadaşta :)

Selcuk_RoL
30-08-2010, 00:44
kat iptali şart orta susturucu kalsın ama bide varsa orj beyin kullan öle bak saniyene?

darkred
30-08-2010, 00:44
güzel hızlanmış maşallah, kazasız belasız :)

teşekkür ederim JA nın kadranıda bekleriz :)

Masallah guzel hizlanmis, araci yeni aldiniz sanirim gule gule kullanin.

teşekkür ederim 7 ay kadar oluyor aracı alalı video cekmekye anca kısmet oldu tekrar teşekkürler :)

kat iptali şart orta susturucu kalsın ama bide varsa orj beyin kullan öle bak saniyene?

chip tak cıkar mı yoksa direk yazılımmı bilmiyorum ancak orj yazılımla nasıl olacağını cok merak ettim ama eskişehirde o dediğin biraz zor malesef ama ilk fırsatta deniycem :)

OmeR-FE
30-08-2010, 00:45
Maşallah...

cem
30-08-2010, 01:10
Masallah masallah kardesime

Selcuk_RoL
30-08-2010, 01:12
teşekkür ederim JA nın kadranıda bekleriz :)

teşekkür ederim 7 ay kadar oluyor aracı alalı video cekmekye anca kısmet oldu tekrar teşekkürler :)

chip tak cıkar mı yoksa direk yazılımmı bilmiyorum ancak orj yazılımla nasıl olacağını cok merak ettim ama eskişehirde o dediğin biraz zor malesef ama ilk fırsatta deniycem :)

hadi bakalım hayırlısı kardeşim allah kaza bela vermesin

darkred
30-08-2010, 01:15
Maşallah...

ömerim teşekkürler :)

Masallah masallah kardesime

teşekkürler kankuu :)

hadi bakalım hayırlısı kardeşim allah kaza bela vermesin

teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız :) EK roll nights bekliyoruz artık özledik :)

Alfetta
30-08-2010, 12:34
106'mız güzel gidiyor yaa maşallah...

onur_S
30-08-2010, 12:39
allah kaza bela vermesin,biraz daha üstte bassak sonuç belliymiş.ama bizim denediğimiz şekilde belli.eskte uzun yol olsaydıda deneyebilseydik.olsada deneyemem bundan sonra gerçi sözümüz var birilerine.maşallah :)

hddsheriff
30-08-2010, 19:46
Maaşallah canavar güzel gidiyor :)

sinan-s
30-08-2010, 19:50
Maşallah iyi gidiyor..Keşke 220 ye dayasaydın :D:D:D

melih
30-08-2010, 20:09
kat çok dolu sanırım sıkıyo araç sankii üst devirlerde ve düz boru istiyo araç ve filterini kazan şeklinde yapman daha iyi olcaktır eğer öyleyse sorun yok ... bide kısa şart :D

kolaylı
30-08-2010, 20:32
Masallah :)

dragstar
30-08-2010, 21:40
normal heraldede yavaş geldi gözüme biraz oynanmak istiyor komple düz boru sona ss filan güzel olur

darkred
30-08-2010, 23:23
özellikle 4 ve 5 te üst devirlerde bencede yavas XS egsoz dan olabilirmi acaba diye düşünüyorum üst devir verimsizliği egsoz XS mi quick mi onuda bilmiyorum ama GTI susturucusu değil onu biliyorum.

sinan abi ilerde polis radar vs vardı dedim yeter bu kadar :)

melih abi filtrem sanayi işi 20 liralıklardan aldığımda öyleydi ama onunda kazanı var yuvarlak olan kazanlılardan güzel bir CAİ ye geçişi düşünüyorum..GÖKİnin değimiyle çokomellere bağlı biraz :D

birşey sorucam ben şimdi 51 lik düz potsuz borumu ceksem ancak sonda mevcut bulunan PUG egzozu olan ama modelini bilmediğim egzozu kullansam üst devirlerimi biraz daha canlandırabilirmiyim acaba ?Alacağım verim 10 üzerinden kaç olur sizce?

yorumda bulunan herkese cok teşekkür ederim :)

melih
30-08-2010, 23:32
beniö görüşüm kazan kullanmak daha iyi sıcak havanın emişini azaltıyo ve sabit bi yerden hava alıyo motor kısmı dar olduğu için cai fara delik acmadan bi anlamı kalmıyo bu benim görüşüm ve coğu 106 yada bu şekilde uygulama yaptık..

-batu-
02-09-2010, 02:03
evrencim maşallah,

ufak tefek eksikleri var hallolsun çok daha güzel olur inş :)

darkred
02-09-2010, 02:39
teşekkür ederim batucum yavas yavas hiç acelemiz yok :) en sıkıcı ve bogucu gidişimiz bu biraz ferahlayalım hızlanıcaz biraz daha :)

Demir
05-09-2010, 14:01
Önerim 106 XS son susturucuyu çıkar...İyi bir filitre kombinasyonunu tatbik et..
İyi sürüşler....

darkred
05-09-2010, 14:30
Önerim 106 XS son susturucuyu çıkar...İyi bir filitre kombinasyonunu tatbik et..
İyi sürüşler....

yorumun için teşekkür ederim demir abi :) kısa zaman içinde değiştiricem :)

buyyak
06-09-2010, 08:53
aracıma komple beformet 106 için uretılmıs komple duz boru taktım ortaya ii bi susturucu taktım sonada ss taktım sımota fıltre taktım değişiklik okadar bellı ettıkı kendını ınanamzsın aynı senn speclerdeydı bnmkıde su borusu cıktı egsoz boruları:D bence aynı bu sekılde denemenı tawsye edıorm su an orta susturucu yok ustunde alt dewrler bıraz kotulestı bgn ortaya tekrar taktracaım bı ara wıdeosunu koyarım sende aradakı farkı grrsun bol gazlamalar:D

darkred
06-09-2010, 11:30
teşekkür ederim yorumun için 106 da egzoz düz boru ve filtre 3lüsü gerçekten cok iyi iş yapıyor ancak eskişeihrde istediğim sekilde potsuz ve hafif materyalden düz boru yapabileceklerini sanmıyorum bu yüzden elleyemiyorum :) ama bi şekilde bakıcam ona ileriki zamanlarda orta susturucu durucak ara borular 51 lik ve sonda güzel bir susturucu düşünüyorum tabiki güzel yalıtımlı bir CAI planıda var kafamda :)

videoyu bekliyorum :) sizede iyi gazlamalar :)

fsunnetci
06-09-2010, 11:56
140kmh sonrası baya bi yavaşlıyor devirlenme ama stock bir araç için yinede güzel devirleniyor maşallah kazasız belasız sürüşler denemeler...

Cihan Çizmeci
06-09-2010, 14:18
140kmh sonrası baya bi yavaşlıyor devirlenme ama stock bir araç için yinede güzel devirleniyor maşallah kazasız belasız sürüşler denemeler...

Yok kesinlikle olması gereken gibi değil.Stock bir araca görede değil. Kat ve filtresi çok kesiyor çok daha iyi gider bu araba :icon_tup:

Öncelikle maşallah kanka :icon_tup:

Araban üstlerde kesinlikle sıkıyor kanka buna emin ol.Katı sök at çok daha rahatlar filtre içinde kazan yap faraş yeterli ama borusunu güzel yalıt. Emin ol başka bişeye gerek yok he alt pek önemsiz dersende 51 lik yap gitsin ;) Bu arada kısa dönüyorsun kanka 7200 dönsene ne işin var 6900 lerde?

Dur bakıyım bende bu akşam bir video çekiyim kendim Eksoz 51lik boru filte ile :)

buyyak
06-09-2010, 16:35
istersen befoırmet duz boru temın edebıulırım sana kesınlıle tavsye edıorm 106 ıcın ozel uretım ve cok hafıf malzemesıde cok kalıtelı dusunrsen pm den hber werrsen..

alpergti
07-09-2010, 00:16
istersen befoırmet duz boru temın edebıulırım sana kesınlıle tavsye edıorm 106 ıcın ozel uretım ve cok hafıf malzemesıde cok kalıtelı dusunrsen pm den hber werrsen..

sen gelde bi çipleyim seni meydan boşaldı celallenmiş gençler ;)

darkred
07-09-2010, 01:41
Yok kesinlikle olması gereken gibi değil.Stock bir araca görede değil. Kat ve filtresi çok kesiyor çok daha iyi gider bu araba :icon_tup:

Öncelikle maşallah kanka :icon_tup:

Araban üstlerde kesinlikle sıkıyor kanka buna emin ol.Katı sök at çok daha rahatlar filtre içinde kazan yap faraş yeterli ama borusunu güzel yalıt. Emin ol başka bişeye gerek yok he alt pek önemsiz dersende 51 lik yap gitsin ;) Bu arada kısa dönüyorsun kanka 7200 dönsene ne işin var 6900 lerde?

Dur bakıyım bende bu akşam bir video çekiyim kendim Eksoz 51lik boru filte ile :)

cihan ben 0-400 de bile arabamı 6900 den yukarı geçirmiyorum :) 8250chip var ama daha redline sesini duymadım hiç onu geç kırmızı bölgeye geçmedi devir saatim :) o kısma geçince arabamı üzüyormusum gibi geliyor birde o devirlerde boş dönüyor sanki o yüzden bugüne kadar hiç cıkmadım 7000 üzerine

sanayi işi 20TL lik filtre ve yine sanayi işi bir galvaniz borudan olusan filtreye sahibim :) egzoz borularım orjinal kat orta hepsi duruyor sonda XS yada quick egzoz var o üst devirlerde cok sıkıyor ki 106da filtre egsoz rollerde 2-3 boy farkediyor neredeyse :) before & after yapıcam filtre egsoz ara borulardan sonra bi kadran daha gelicek aradaki farkı görücez bakalm :) ama biraz vakti var :)

yorumun içinde teşekkürler kankacım sende cekte güzel bir kadran görelim :)

aslında ihtiyacım var ara boruya ancak su aralar torsiyon bilyası ve viraj denge mili problemim var arka kısımda o sorunlar suan için daha öncelikli.problemleri hallettikten sonra boru alacağım zaman rahatsız ederim :) teşekkürler

Cihan Çizmeci
07-09-2010, 09:38
cihan ben 0-400 de bile arabamı 6900 den yukarı geçirmiyorum :) 8250chip var ama daha redline sesini duymadım hiç onu geç kırmızı bölgeye geçmedi devir saatim :) o kısma geçince arabamı üzüyormusum gibi geliyor birde o devirlerde boş dönüyor sanki o yüzden bugüne kadar hiç cıkmadım 7000 üzerine

sanayi işi 20TL lik filtre ve yine sanayi işi bir galvaniz borudan olusan filtreye sahibim :) egzoz borularım orjinal kat orta hepsi duruyor sonda XS yada quick egzoz var o üst devirlerde cok sıkıyor ki 106da filtre egsoz rollerde 2-3 boy farkediyor neredeyse :) before & after yapıcam filtre egsoz ara borulardan sonra bi kadran daha gelicek aradaki farkı görücez bakalm :) ama biraz vakti var :)

yorumun içinde teşekkürler kankacım sende cekte güzel bir kadran görelim :)

İşte araban sıktığı için sana artık kayıp gibi geliyor kanka aslında 7200 dolu dönersin sorası geri çeker aracını.Zaten chipteki değer mühim değil kanka egzantri falan olmadıktan sonra benim beyaz 106 ad hiç kesici yoktu sorsana 7200 ü 7300 ü kaç kere geçtin diye :) Geçsende bişey yok ki arabamı niye üzüyim :) Redline a gerek yok kanka 7200 ztn red değil yani tam baş çizgisi oraya dokun at :) Kesici taa 7500 de :icon_tup:

buyyak
07-09-2010, 11:52
sen gelde bi çipleyim seni meydan boşaldı celallenmiş gençler ;)

gelıcem alper musaıt zamanda ayarlıcaz bısıler herkes doldruomus ama frklı seler solenıomus ole duydum nese hayrlısı... bgn yarın ararım seni;)