Orijinalini görmek için tıklayınız : 30 Ağustos Ankara Enka
chiefkadir
30-08-2010, 23:50
Bu gece keyıflı bır buluşma oldu,istanbuldan Kuk cupranın sahibi Kaan ve kardeşı ıle tanıştık sohbet ettık denemelerde çok çekışmelı oldu,assolıstler çıkana kadar uvertürlerı denedık:hahaha:
Rol Vtec,TH106,Golf GT,wrx,merso,bravo,scirocco vs denemelerı oldu,
Vıdeoları çekenler oldu eklerler heralde,
Benım kameradan çekılen,
Arp Evo X vs Kuk Cupra
Evo x egsoz,
Cupra Revo yazılım,
Evoya maşallah ıyı yurudu Cupra ıle,
_2054353.htm
http://www.streetfire.net/video/evo-x-vs-kuk-cupra_2054353.htm
TH 106 vs Golf
_2054454.htm
Vti,Golf,106
_2054453.htm
Scirocco vs Merso
http://www.streetfire.net/video/cls-vs-roccompg_2054455.htm
masallah iki aracada...
cupra kac hp oldu kaan ? daha ne kadar ankaradasiniz?
evo stock mu hala? egzoz disinda
chiefkadir
31-08-2010, 00:00
Evet Başar stock sade egsoz,
ben rol typerla deneyıp geçıldığımde bazı arkadaşlar typerın ayarı ıyı değıl arabaya baktır vs dıyolardı ,sağolsun mustafa her denedığı arabadan sonra bazı şeylerı anladık :)
kaan_cupra
31-08-2010, 00:02
masallah iki aracada...
cupra kac hp oldu kaan ? daha ne kadar ankaradasiniz?
evo stock mu hala? egzoz disinda
basar 340 civarında su anda..
perşembe sabahtan dönücm..sen ne zamn geliyosun?
kaan_cupra
31-08-2010, 00:04
güzel akşamdı..
enka gibi bi yer istanbul da da olmalı mutlaka çok keyifli denem yapılıyor..:)
alicancalis
31-08-2010, 00:05
abi hic aramaz oldunuz, güceniyorum valla.
chiefkadir
31-08-2010, 00:08
abi hic aramaz oldunuz, güceniyorum valla.Alı bugün telefonu tamıre bıraktım mılletten rıca ettım s2k da gelecektı arayamadım valla:hahaha:
Evet Başar stock sade egsoz,
ben rol typerla deneyıp geçıldığımde bazı arkadaşlar typerın ayarı ıyı değıl arabaya baktır vs dıyolardı ,sağolsun mustafa her denedığı arabadan sonra bazı şeylerı anladık :)
aynen kalvye basindan teshis kolay :) :)
basar 340 civarında su anda..
perşembe sabahtan dönücm..sen ne zamn geliyosun?
oylemi benim gelmeme biraz daha var neyse artik ben tekrar gelince iste gorusurz bro uluyada selam :) direct port nos aldim istanbul cikarmasi yapicam :):)
kaan_cupra
31-08-2010, 00:21
oylemi benim gelmeme biraz daha var neyse artik ben tekrar gelince iste gorusurz bro uluyada selam :) direct port nos aldim istanbul cikarmasi yapicam :):)
hahaa en sonunda aldın dimi :icon_tup:
gel tabi ama önce bi gidip yıkatırız arabayı ;)
hahaa en sonunda aldın dimi :icon_tup:
gel tabi ama önce bi gidip yıkatırız arabayı ;)
:D tabiki kanka
yapmışsınız yine inceden bir eğlence
DoDo_hamann
31-08-2010, 00:43
güzel bir geceydi, arabamızın eksiklerini görmüş olduk, inşallah eksiklerimiz tamamlanınca daha da zevkli olacak herşey, gelen herkese teşekkürler.
chiefkadir
31-08-2010, 00:46
yapmışsınız yine inceden bir eğlenceKanka sana ulaşamadım yaw :)
başar, spec c ile denedinizmi ?
başar, spec c ile denedinizmi ?
:D yok orjinal spec c mi o yoksa sonradanmi yapilmis. bana japonyadan ozel getirdim dedi ama baskasi sonradan yapildi dedi. hizlanmasi guzel ama kisa sanzimanda varya tam pistlik canli bisey
ulu_cupra
31-08-2010, 01:22
Keyifli bir akşamdı.Enka zaten roll için süper bir yer :) bende de birkaç video var yüklenince hemen eklerim...
Aleykümselam Başar ;) İstanbul'a bekliyoruz en kısa zamanda...
JapanVsGermany
31-08-2010, 01:24
istanbuldan gelen arkadaşlar sefa geldiler hoş geldiler.
ENKAyı Rakım bakımından daha da bir çok sewdiler sanırım :) Tam TurboCharger cenneti oluyor 800-900 rakımda enka :)
tender06
31-08-2010, 01:24
şef ankaraya gelir gelmez başladın gecelere ha egzoz seslerinden belli geldiğin boş durmak yoq :D
güzel geceydii gelen herkese teşekkürler,,,,,kaanla da kardeşiylede tanışmış olduk bölece yeni dostlar kazandık ,,,maaşallah araçlarıda çok güzel gidiyo,,,,,bu sefer makassız rollingler yaptık :p :p :D diğer araçlarda 106 gti vtec ve doğukanın golf gt nin denemeleri inanılmaz zevkliydi onlarada ayıca teşekkürler ;)
Ertug_T.
31-08-2010, 01:54
çok güzel akşamdı iyi vakit geçirdik güzel denemeler oldu..özellikle scirocco beni tekrardan şaşırttı =) bu arada kaan_cupra aracın çok iyi gidiyor maşallah..görüntüsüne,gidişine kusur yok valla :) golf gt de th 106 ile çok güzel yürüdü..yarın öbürgün güzel resimlerde ekliycem geceden kalma =)
şimdilik elimde sadece bu video var 5-10dkya açılır..
scirocco 1.4 160dsg(chip) vs cls 350 cdi(stock)
http://www.streetfire.net/video/rocco-vs-cls_2054449.htm
kaan_cupra
31-08-2010, 03:05
bizim makineden de bi kaç video..birazdan aktif olurlar..
CLS - SCIROCCO
http://www.streetfire.net/video/cls-vs-roccompg_2054455.htm
GOLF - 106
http://www.streetfire.net/video/golf-vs-106mpg_2054454.htm
GOLF - 106 - VTEC
http://www.streetfire.net/video/golf-vs-106-vs-vtecmpg_2054453.htm
GOLF - 106 /2
http://www.streetfire.net/video/golf-vs-1062mpg_2054448.htm
CLS - SCIROCCO /2
http://www.streetfire.net/video/cls-vs-rocco2mpg_2054445.htm
evet gece güzeldi ama ben biraz geciktim... cupra gider ve duruş bakımından çok güzel maşallah videonun devamında 230 gibi ben öne çıkıyorum biraz daha bassak evo çıldırcak bende anlam veremiyorum :D(pitbull gibi bişey oldu km geçtikçe sapıtıyo bizim olan:D)
Güzel bir geceydi Başta Kaan Olmak üzere gelen bütün Arkadaşlara tşkler.
:D yok orjinal spec c mi o yoksa sonradanmi yapilmis. bana japonyadan ozel getirdim dedi ama baskasi sonradan yapildi dedi. hizlanmasi guzel ama kisa sanzimanda varya tam pistlik canli bisey
mustafanın spec c, dediğine göre sen teklif etmişsin ama hala haber bekliyor senden ;)
ayrıca aracın bütün parçaları spec c ;)
güzel denemeler oldu en kısa zamanda eksikleri kapatıp denemek gerek gelen herkese teşekkürler
mustafanın spec c, dediğine göre sen teklif etmişsin ama hala haber bekliyor senden ;)
ayrıca aracın bütün parçaları spec c ;)
Gelince haber veririm ;) arac fabrika cikis spec c mi?
chiefkadir
31-08-2010, 09:51
106 gti vtec ve doğukanın golf gt nin denemeleri inanılmaz zevkliydi onlarada ayıca teşekkürler ;)Heyaw ne deneme oldu ama ,son üçlü bastıkları denemede at başı girdiler Th burun farkı ile köprü altında öndeydi bayada uzattılar 220-230:)
Tholl-ga
31-08-2010, 09:55
maaşallah Kuk bro lara :D
MuratGürakan
31-08-2010, 09:57
Çok güzel geceydi maşallah her araca.
Ork spec c değil basar ve spouleri sok gel şansı yok karsında :)
ahmetgurlek
31-08-2010, 10:55
kadir abi çağırsana ben de geleyim. arabaya tam alışamadım ama belki cam car falan olurdum...
by serçe
31-08-2010, 11:04
güzel bir gece geçmiş maşallah araçlara ..........
chiefkadir
31-08-2010, 11:26
kadir abi çağırsana ben de geleyim. arabaya tam alışamadım ama belki cam car falan olurdum...Hayırlı olsun Ahmetim yurtdışındaydın son görüşmemizde tabi ararım gezdür ecük beni:hahaha:
DogukanB
31-08-2010, 11:32
2.0r kasası üzerine komple spec-c motor, şanzuman vs.
eksiği yok yani orjinalinden :)
Ork spec c değil basar ve spouleri sok gel şansı yok karsında :)
Daha benim arabada ne oldugunu sormadan denemeye gerek yok dedi :) zaten nos basmadan stock denerim :))
Daha benim arabada ne oldugunu sormadan denemeye gerek yok dedi :) zaten nos basmadan stock denerim :))
nos mu ? :) ne gerek var
2.0r kasası üzerine komple spec-c motor, şanzuman vs.
eksiği yok yani orjinalinden :)
Ok ama orjinalden eskisgini. Olmamasi demek orjinal demek degil. :)
nos mu ? :) ne gerek var
Kanka biliyorum ama simdi imzamiz 500hp millet zannetmesin stock subarumu kovaliyo 500 le diye :D
Kanka biliyorum ama simdi imzamiz 500hp millet zannetmesin stock subarumu kovaliyo 500 le diye :D
zaten bilmeden konuşmak sorunya denemeden gerek yok diyolarya :hahaha:
chiefkadir
31-08-2010, 12:29
zaten bilmeden konuşmak sorunya denemeden gerek yok diyolarya :hahaha:bilmeden konuşanlara biara cevap veremez olduydum :)
Typerla bisenden tokat yiyodum bi armağandan millet yazıyodu "ya 3.35i nası geçemessin,evo x geçemediysen sorun büyük biz burda geçiyozzz" :D
Gelinde Ankaraya geçin combolar :hahaha:
yaw abi vallahi millete hayret ediyorum tamam tayyar güzel arabada karşındakine baksana 335 ve evoX ne kadar kolay geliyo insanlara
bilmeden konuşanlara biara cevap veremez olduydum :)
Typerla bisenden tokat yiyodum bi armağandan millet yazıyodu "ya 3.35i nası geçemessin,evo x geçemediysen sorun büyük biz burda geçiyozzz" :D
Gelinde Ankaraya geçin combolar :hahaha:
abi ozaman şöyle yapalım sen bu işte ustasın konuşan arkadaşlarla deneme ayarla ortak noktada gazlayalım bakalım kim haklı kim değil;)
chiefkadir
31-08-2010, 13:03
yaw abi vallahi millete hayret ediyorum tamam tayyar güzel arabada karşındakine baksana 335 ve evoX ne kadar kolay geliyo insanlaraYaw mustu ben ankarada atmosferik araba bulamıyodum mecburen sarıyodum turbolara geçtiğimizde oluyodu ama böyle ciddi giderli arabalara denk gelince yaslayıp geçiyolardı,
abi ozaman şöyle yapalım sen bu işte ustasın konuşan arkadaşlarla deneme ayarla ortak noktada gazlayalım bakalım kim haklı kim değil;)combo ankaradan diyen olmaz deneriz bakarız bu muhabbetler uzaktan oluyo hep o yüzden boşş
Stock evo ile subaru spec c denesenize kanka evo kesin alir bence?
aslında evet mustafanın spec c ile bi denemek lazım bi konuşuyum onunlada çıkalım ama o roll yapmaz drag yapar sanırım.
aslında evet mustafanın spec c ile bi denemek lazım bi konuşuyum onunlada çıkalım ama o roll yapmaz drag yapar sanırım.
Sebep? Dragda yapariz rollda 280 kmh ye kadar top speed de :)
Sebep? Dragda yapariz rollda 280 kmh ye kadar top speed de :)
hayırlısı bakalım :icon_tup:
by_BuRoCk
31-08-2010, 13:32
tüm araçlara maşallah
Rolling gecelerinin vazgeçilmezi ROL VTI :)
güzel denemeler hepsine maşallah. 3 lü basılan yerde gözlerim cuprayı aradı arkadan gelir diye :) güzel bir geyik olurdu aslında
sıfırdankalkalımmı
diyor, arkadaşlar :cool:
diyor, arkadaşlar :cool:
Tabiki ama olay kendi avantajli yerinde deneyip diger aracin avantajli oldugu yani rolling ve yuksek suratte denememek.
Kardesm sen biliosn bizdeki deneme amaci eglence ama denemeyi kendi lehine cekmek olmaz. Enayi degiliz :)
Rolling neden yapmiyor :) israrda etmiyicem hadi sadece drag olsun istedigi surattede gazdan ceksin.. Ama unutmayin benim aracim ince yanakli lastigi bitmis 1900 kg miami spec cabrio m3 degil kopek gibide sifirdan kalkar ;)
Maksat muhabbet tr ye gelince bulusuruz :)
Eger karsi tarafda eglence ariyosa gelsin drag roll top speed hepsine bakalim eglenelim farketmez isterse 0-100 kmh olsun isterse 150 kmh de yaris nasil isterse oyle bitsin ;)
geldiğinde haber verde üç beş araç kendi aramızda eğlenelim ;)
geldiğinde haber verde üç beş araç kendi aramızda eğlenelim ;)
Tabiki dostum;) rolling yapmiyicak dimi :)
Buarada spec c ile hicbir denemede nos kullanmicam stock 338 hp
ben ogunku muhabbetımizde mustafayada soyledim MZ4 hic kolay bi rakip degilki eminim herturlu onde olucaktır..
aslında kimin onde olabilecegini basarı bekleme geregi duymadan bi evo denemesiyle anlıyabiliriz..bizim evocu mustafayla bi spec c yarışı ayarlarsak?evo10 vs spec c?
1. viteste roll yaparlar cunku evo mustafa pek sıfırdan kalkma taraftarı degil.
dip not: rollingde başarla denemiş biri olarak soyluyorumki hiçbir şansı yok spec c nin.
Mz4 basar rollingde üzer benden söylemesi
searock///
31-08-2010, 20:18
güzel akşamdı..
enka gibi bi yer istanbul da da olmalı mutlaka çok keyifli denem yapılıyor..:)
tiktirin gidin memleketinize yeter artık :hahaha::hahaha::hahaha:
searock///
31-08-2010, 20:34
ah lıyorum wahlıyorum arabayı soktum dıye:) neyse konuya gelelım z4 nossuz bence gecer zaten noslasa bı 15 boy olur dıye dusunuyorum ama tabı denemk lazım geldıgınde tr ye bakıcaz artık basarcim:)
500 hp lık mz4 le bızde denemek ısterız bızı de çagrın bı kac araba gelelım olurmu
500 hp lık mz4 le bızde denemek ısterız bızı de çagrın bı kac araba gelelım olurmu
Aynen armaganda gelir z06 ile ;) baskada 500+ bekleriz
1 ay sonra ankaradayim arabanin icinede hd kamera bagliyicam aksaminada vidyolari paylasiriz ;)
o uzun zaman o zamana allahtan bı keder gelmesse denezız bende yarın obur gun sandım
06 ANIL 38
31-08-2010, 21:11
:) :) .......................
o uzun zaman o zamana allahtan bı keder gelmesse denezız bende yarın obur gun sandım
Bisey olmaz insallah keyifle bi otoban yapariz
ben ogunku muhabbetımizde mustafayada soyledim MZ4 hic kolay bi rakip degilki eminim herturlu onde olucaktır..
aslında kimin onde olabilecegini basarı bekleme geregi duymadan bi evo denemesiyle anlıyabiliriz..bizim evocu mustafayla bi spec c yarışı ayarlarsak?evo10 vs spec c?
1. viteste roll yaparlar cunku evo mustafa pek sıfırdan kalkma taraftarı degil.
dip not: rollingde başarla denemiş biri olarak soyluyorumki hiçbir şansı yok spec c nin.
nedenki aga ikiside dört çeker çok şeker :) bence doğru olan evo ve subi için dragdır ;)
GMG mustafa
31-08-2010, 23:06
0 -400 metrede standart spec c aracımla nossuz basarcım hala bekliyorum bakalım kimin şansı var yok görelim mustafacım sende spoylerini sök gel belki sansın olur :-))))karıstırmayın sti değil spec c
nedenki aga ikiside dört çeker çok şeker :) bence doğru olan evo ve subi için dragdır ;)
evo da dif problemleri kol geziyo aga sıfır guzelım arabaya bu problemı hatırlatmaya gerek yok :) 1. viteste basarlar pek bi fark yok zaten..ondan sonra 400 800 1600 3200 metre farketmez nereye kadar giderse
0 -400 metrede standart spec c aracımla nossuz basarcım hala bekliyorum bakalım kimin şansı var yok görelim mustafacım sende spoylerini sök gel belki sansın olur :-))))karıstırmayın sti değil spec c
60-280 basalım istersen ben 2 kişi sen tek bas spoileride sök istersen diğer evo x lerle karıştırmayalım besmele çekip marşa bastığım anda herşey değişir :)
deneme işinide hafta sonu yapalımda lafta kalmasın
edit: hatta türkiyedeki tüm stock turbolu impreza spec a-b-c-d... ile deneyebilirim
searock///
31-08-2010, 23:39
60-280 basalım istersen ben 2 kişi sen tek bas spoileride sök istersen diğer evo x lerle karıştırmayalım besmele çekip marşa bastığım anda herşey değişir :)
deneme işinide hafta sonu yapalımda lafta kalmasın
edit: hatta türkiyedeki tüm stock turbolu impreza spec a-b-c-d... ile deneyebilirim
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: dunyaya gider oldu pardon alfabeye gider :hahaha::hahaha::hahaha:
tamam aynen nossuz zaten tupu sokerim agirlik olmasin diye denerken :) eglencesine bi drag sonra beni kirmazsin artik bi rolling yapariz :) :) ok ? :icon_tup: rengini degistinizmi aracin en son durum nedir ?
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: dunyaya gider oldu pardon alfabeye gider :hahaha::hahaha::hahaha:
:D aynen alfabe adamin arabasi feci bana evo aldiricak valla
mustafa the alayına goo !
GMG mustafa
01-09-2010, 14:13
bende stock evo 3 4 5 6 7 8 9 10 hepsini bekliyorum dif sorunu beni ilgilendirmez kırılırsa yarısmayın kırarsanızda parasını verin alın kardeşim 0 400 roling hatta boluya kadar denemek serbest hepsini deneyelim bakalım ama yada siz kendi aranızda roling resmi yarısı düzenleyin bizim difransiyelimiz cok sağlam 0 400 hodri meydan
Yalnız burda drag lafı geçmedi hiç deneyen varsa buyursun deneyelim illa drag yapicam diyen varsada koyar ortaya parayı seve seve denerimm :)
spec c vs evo
http://www.youtube.com/watch?v=ZOAP3TauBdQ
spec c vs evo
http://www.youtube.com/watch?v=ZOAP3TauBdQ
e46 m3 ??.............
GMG mustafa
01-09-2010, 17:09
mustafacım parayı sen söyle ben arttırıyım sıkıntı yok
para işi boka sarar gerek yok mustafa keyfi deneriz boşverin o kadar abartmayın bu işi
GMG mustafa
01-09-2010, 17:40
ben söylemedim ama sorun değil kardes söylesin ben arttırrım bu işler önceden sanalda olmazdı yazan yazana yok şöyle yok böyle noslarım yanlarım rollarım bu ne ya kardesim spec c 1500km bir deb değişir lastik senede 2takım değişir ben acımam yok 60la yok son sürat 3le giderken basarız dif bozulur sizde gidin bozulmayan arabaya binin yada bozarsanız bi daha yenisini alın size sanalda iyi eglenceler
Tamamda senin dediğin saçmalık arabayı yormaktan başka bisey degilmi. Drag istiyosan pistlere çıkarsın rollingin amacı asıl arabanın fakını anlamak içindir nedeni ise dragda lastikten tut debriyaja kadar bitiyo rolde kimin ne olduğu çıkar ortaya bu arada rakam önemli değil yeterli para olsun isin icinde oZaman bak evo nasıl kaldırılır sen sadece spec c. Mı sıfırdan kalkar saniyosun Mustafa hocam :) neyse biraz konu sapitti gel 60 da basalimda görelim
e46 m3 ??.............
yanlis link
http://www.youtube.com/watch?v=PP-Gbj-sHgE
GMG mustafa
01-09-2010, 19:33
bizim araclar yorulsun diye yapılmış 60 la giderken basılsın diye yapılmamıs siz drag bilmezken biz rallilerde tırmanmalarda pistlerde gezerdik para önemli değilse adres belli her zaman bekliyorum
Simdi söyle bı olay var siz drag bilmez derken sen tırmanmalara gittiğin zamanlarda biz misket oynamiyoduk aramızda dünya yas farkı yok madem kendine bukadar güvenin var draglarda görelim seni. Bizde senin yıllarca oturduğun mahalledeyiz hala
kusura bakma ama ARP konuyu bir anda paraya çevirdin sanki her denemenizde parasına deniyorsunuz...
mustafa bu sektörde yeni birisi değil çoğumuzdan tecrübeli ve çok daha fazla subaru kullanmış biridir,
ARP setubını değiştirmeden paralı yada parasız deneme ne zaman ???
kusura bakma ama ARP konuyu bir anda paraya çevirdin sanki her denemenizde parasına deniyorsunuz...
mustafa bu sektörde yeni birisi değil çoğumuzdan tecrübeli ve çok daha fazla subaru kullanmış biridir,
ARP setubını değiştirmeden paralı yada parasız deneme ne zaman ???
Peki birader ne zaman drag gördün sen burda solesene Ve onun tecrübeli olması benim için fark etmez o çok subaruya binmistir ben nerdeyse Amerikan hariç herseye bindim... Deneme istediğiniz her an her yerde 60- 280 paralı veya parasız
chiefkadir
01-09-2010, 22:28
Paralı yapın aq :D
Paraları bize verin hangi mustafa kazanırsa kazansın şööle geniş bi mangal kuralım yiyelim geçilenden :D
Paraları bize verin hangi mustafa kazanırsa kazansın şööle geniş bi mangal kuralım yiyelim geçilenden :D
baglamacı abi bi bagla da mangal yapalım :)
chiefkadir
01-09-2010, 22:47
baglamacı abi bi bagla da mangal yapalım :)Yanaş yanıma asistanım benim bağlayalım bu işi:hahaha:
yanlis link
http://www.youtube.com/watch?v=PP-Gbj-sHgE
bu da yanlış link malesef.
yanlış linklerden öte cidden stok(veya stock) sti spec c ile stock evo hiç denenmemiş mi ben de bulamıyorum çünkü ne roll ne drag.
sanırım ilk olacak bu deneme:)
biri mangal mı dedi:D:D
Peki birader ne zaman drag gördün sen burda solesene Ve onun tecrübeli olması benim için fark etmez o çok subaruya binmistir ben nerdeyse Amerikan hariç herseye bindim... Deneme istediğiniz her an her yerde 60- 280 paralı veya parasız
iyide 60-280 diye bir deneme nerde görülmüş ?
iki araçda dört çeker drag bu işin hakkı ama senin dediğin gibi diff problemi varsa evonun yazık o verilen paralara... hem kendine çok güvenip parasına diyorsun hemde 60-280 de deneyelim diyorsun rollde değil...
iyide 60-280 diye bir deneme nerde görülmüş ?
iki araçda dört çeker drag bu işin hakkı ama senin dediğin gibi diff problemi varsa evonun yazık o verilen paralara... hem kendine çok güvenip parasına diyorsun hemde 60-280 de deneyelim diyorsun rollde değil...
ben öyle 2 yılda bı araba değiştirmem veya parcalarcasina kullanmam roling in amacı arabayı uzmeden denemek. Drag neden bu isin hakkı belki benim arabam 200 kmh fen sonra daha iyi gidiyo madem okadar guveniyo hem drag hem rolling yapalım
ben öyle 2 yılda bı araba değiştirmem veya parcalarcasina kullanmam roling in amacı arabayı uzmeden denemek. Drag neden bu isin hakkı belki benim arabam 200 kmh fen sonra daha iyi gidiyo madem okadar guveniyo hem drag hem rolling yapalım
en iyisi bu şekilde hem drag hem rolling :icon_tup:
KingoAtmo
02-09-2010, 14:19
Zevkli denemeler olmuş, Rol vti ile Th 106 ya bir nikah şart oldu, ankaradaki her rolling buluşmasında başroldeler, kazasız belasız...
bende stock evo 3 4 5 6 7 8 9 10 hepsini bekliyorum dif sorunu beni ilgilendirmez kırılırsa yarısmayın kırarsanızda parasını verin alın kardeşim 0 400 roling hatta boluya kadar denemek serbest hepsini deneyelim bakalım ama yada siz kendi aranızda roling resmi yarısı düzenleyin bizim difransiyelimiz cok sağlam 0 400 hodri meydan
aynı şeyi söyledi zaten daha önce ses çıkmadı... bundan sonra icraat konuşsun artık,
aynı şeyi söyledi zaten daha önce ses çıkmadı... bundan sonra icraat konuşsun artık,
İcraatmi tamam c.tesi aksam olsunda icraat görelim
edit: chiefkadir haber vericrk :)
chiefkadir
02-09-2010, 15:02
Aman bro editle zaman mekan verme , pm atarız Suat'a ;)
chiefkadir
02-09-2010, 15:48
İcraatmi tamam c.tesi aksam olsunda icraat görelim
edit: chiefkadir haber vericrk :)Tamam bro görüşüyoz Suatla ;)
cumartesi gece 2 subaru bi evo deneriz :)
çok iyi hatta diğer stock turbolu tüm impo seriside gelebilirler onlarada kapımız açık...
ahmetgurlek
03-09-2010, 08:17
Aman bro editle zaman mekan verme , pm atarız Suat'a ;)
bu gece olursa ben de geleyim kadir abi...
chiefkadir
03-09-2010, 08:30
bu gece olursa ben de geleyim kadir abi...Arıyacam seni bro:icon_tup:
şanzumanları geri takmayalım sakın laflar burda kalmasın icraat diyenleri görelim
alicancalis
03-09-2010, 09:04
Banada haber verin Kadir abi seyretmeye gelirim
chiefkadir
03-09-2010, 09:06
Banada haber verin Kadir abi seyretmeye gelirimTamam Alicim alolaşırız;)
cumartesi gece 2 subaru bi evo deneriz :)
sende gelsene astranla,
sende gelsene astranla,
Gelcem rahat ol ama sende gel neyle gelirsen gel ;) ;)
dun konusturacaktık ıcraatı ama mustafanın spec c bakımdaymıs ;)
o konuda bizde sıkıntı yok yani bakım bitsin hemen deneriz :icon_tup:
Kardeşim telefonlaşırız ben deigerine onceden haber vermem lazım ;)
JapanVsGermany
04-09-2010, 00:47
onu bunu bilmem de KOSEI RS'ler bu kadar mı yakışır bir arabaya :D
Maşallah hacım :D
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
onu bunu bilmem de KOSEI RS'ler bu kadar mı yakışır bir arabaya :D
Maşallah hacım :D
Hehehe eyvallah saolasın :) Senin arabaya takalım dicemde 5 boy geri gider heralde :D
JapanVsGermany
04-09-2010, 01:14
benim arabaya deil ama kuzenimin passat için aradık 19" Kosei RS, sormadığımız yer kalmadı tr de ama bulamadık. (5x112) :)
O janta ayrı bir sempatim war ama arabana çok yakışmış gerçekten de..
5 boy geriden gitse araba yine vtecler arasında iş yaparikeşke olsa :)
Bakım 3 gün sürmez umarım Fatih
Akşam yarışdan ne habe'R'
İcraat diyenler gelicez diyenler boş boş bidaha yazı yazmayın gecmek veya geçilmek hiç önemli değil dununuzle bugününüz bir olsun Sanirim siZin araçlar 5geri 1 ileri. Oyun oynamıyoruz burda
İcraat diyenler gelicez diyenler boş boş bidaha yazı yazmayın gecmek veya geçilmek hiç önemli değil dununuzle bugününüz bir olsun Sanirim siZin araçlar 5geri 1 ileri. Oyun oynamıyoruz burda
:rolleyes: :rolleyes:
6 ileri olmasi lazim sti... :D
Denemenin iptal olmasinin nedeni nedir ?
6 ileri olmasi lazim sti... :D
Denemenin iptal olmasinin nedeni nedir ?
Kanka nedenini herke biliyo sanırım bu arada sti 6 evet :) ama 5 i geri
chiefkadir
04-09-2010, 21:34
Suat ile görüştüm spec c bakımdaymış yoğunmuş ustasının işleri bitince haber verecekler ;)
Suat ile görüştüm spec c bakımdaymış yoğunmuş ustasının işleri bitince haber verecekler ;)
Ne bakimmis abi motormu indirmişler vay be neyse Ogün konuşanlar nerdelerse kuZu gibi oldular
chiefkadir
04-09-2010, 22:22
Ne bakimmis abi motormu indirmişler vay be neyse Ogün konuşanlar nerdelerse kuZu gibi oldular
Suat'ın dediğine göre kalabalıkmış 2-3 güne kadar çıkar herhalde bakımdan sen burdasın o arabada burada illaki deneme olur bakım derken spec ilavesi olmaz herhalde neyse az sabır yüzyüze bakacaksınız salı çarşamba deneme olmazsa başka denemelere bakarsın ;)
Suat'ın dediğine göre kalabalıkmış 2-3 güne kadar çıkar herhalde bakımdan sen burdasın o arabada burada illaki deneme olur bakım derken spec ilavesi olmaz herhalde neyse az sabır yüzyüze bakacaksınız salı çarşamba deneme olmazsa başka denemelere bakarsın ;)
Kişisel zaten bı problemim olmaz abi ama okadar kaftan sonra yok icrat yok bilmemne ozaman susacaklar konusmucaklar
deneme yalan olmuş anlaşılan. e mustafa'ya denenler ne olacak şimdi ? diferansiyelde sorun var diye denmeyen kalmadı yok verdiğin paraya yazık yok sorun varsa deneme yok icraat görelimler ?? zaten bu laflar yakışık alan laflar değildi de o laflardan sonra "bakım"a girilmesine de denecek laf yok.
deneme yalan olmuş anlaşılan. e mustafa'ya denenler ne olacak şimdi ? diferansiyelde sorun var diye denmeyen kalmadı yok verdiğin paraya yazık yok sorun varsa deneme yok icraat görelimler ?? zaten bu laflar yakışık alan laflar değildi de o laflardan sonra "bakım"a girilmesine de denecek laf yok.
Kanka zaten böyledir hep konuşurlar ama icraat derler bakım olayida hikaye araba piyasada dolasiyo görenler var :)
GMG mustafa
07-09-2010, 09:47
gençler heyecana gerek yok ben randevuyla çalışan biriyim yoğunum sizin gibi girecek bile vaktim yok ben hayatımda sözüm için yaşarım gereksiz polime girmeye gerek yok ilk musait oldugumuzda hem geri hem 6ileri deniyeceğiz isterseniz bundan sonra sadece aracları denedikten sonra yazın
İste bu isler gene lafla olmuyo bizde yoğunuz sabah Konya'da aksam Eskişehir misali.
Hadı be mustafa baranlı ne zaman deneyeceksın be atara gerek yok cıkarsana arabanı görelım beyın ayarınımı beklıyon
JapanVsGermany
11-09-2010, 13:17
meraktan soruyorum, o gece köprüden baya bir wideo çeken arkadaş wardı, neden Rol Vtec ile GOLF'un teke tek denediği wideo yok burda? Kimse mi çekmedi? dicem ama çekenler wardı... hiç olmazsa msn den filan alayım arşiwe eklicem :)
Onur typer
11-09-2010, 14:08
her yere boyle bı ust gecıt şart
Denedinizmi arkadaslar ? Subarunun arizasi nedir neden servise gitti ?
meraktan soruyorum, o gece köprüden baya bir wideo çeken arkadaş wardı, neden Rol Vtec ile GOLF'un teke tek denediği wideo yok burda? Kimse mi çekmedi? dicem ama çekenler wardı... hiç olmazsa msn den filan alayım arşiwe eklicem :)
arabanın gaz kesip 3bin devri geçmediği videoyu diyosan illaki bulunup koyulur
TYPERHAKAN
13-09-2010, 20:19
ne oldu ya ,o kadar atıp tutuyordunuz ,hala denemedinizmi?madem deneyecek arabanız hazır değildi,niye o kadar kırıcı laflar söylediniz birbirinize.deydi mi?
chiefkadir
13-09-2010, 21:27
meraktan soruyorum, o gece köprüden baya bir wideo çeken arkadaş wardı, neden Rol Vtec ile GOLF'un teke tek denediği wideo yok burda? Kimse mi çekmedi? dicem ama çekenler wardı... hiç olmazsa msn den filan alayım arşiwe eklicem :)O denemede golf arıza ışığı yaktı ,ıkı dakka sonra denedınız 3-4 boy ıyıleştı yanı sızın o denemenın hükmü kalmadı o yüzden eklemedık,sağlıklı denemelerın vıdeoları lazım bıze:)
Bu arada spec c vs evo denemesı olacağına ben ınanmıyorum bekleyıp görelım :icon_tup:
O denemede golf arıza ışığı yaktı ,ıkı dakka sonra denedınız 3-4 boy ıyıleştı yanı sızın o denemenın hükmü kalmadı o yüzden eklemedık,sağlıklı denemelerın vıdeoları lazım bıze:)
Bu arada spec c vs evo denemesı olacağına ben ınanmıyorum bekleyıp görelım :icon_tup:
yok mu bu ara yeni videolar :D
chiefkadir
13-09-2010, 21:31
yok mu bu ara yeni videolar :Dbenı arasana:icon_tup:
14 gun gecti.... 5 gun sonrada ben geliyorum zaten
atıp tutmak kolaydır malesef ama denemek için korkmanın bi mantığı yoktu zaten geçecektim bunu herkez biliyo...
basar gelde bari senle basalım geçsende deneyelim :D
atıp tutmak kolaydır malesef ama denemek için korkmanın bi mantığı yoktu zaten geçecektim bunu herkez biliyo...
basar gelde bari senle basalım geçsende deneyelim :D
:icon_tup::icon_tup: :D :D :D
ahmet3425
17-09-2010, 20:04
kuk ve evo denemesinde videoyu ceken arkadaslardan biri diyor ki ''bakın ben demiyorum :D''
''bu araba standartsa beni ....ler'' :D
neden oyle diyor o arkadas ?
TYPERHAKAN
17-09-2010, 21:54
kuk ve evo denemesinde videoyu ceken arkadaslardan biri diyor ki ''bakın ben demiyorum :D''
''bu araba standartsa beni ....ler'' :D
neden oyle diyor o arkadas ?
standart olmadığı için diyor .sadece eksoz la hangi evo x, cupra ile böyle yakın gidebilir.
standart olmadığı için diyor .sadece eksoz la hangi evo x, cupra ile böyle yakın gidebilir.
LM evo x gidiyo inanmayan gelir görür sadece kat iptali ve son susturucu var komple bile egsoz yok. dileyen gelir görür tekrar tekrar slüyorum araç sıfırdan beri bende tutupta araç fabrikadan modlu çıkacak hali yok sanırım...
edit:yakın gitmiyorum 230 dan sonra öne çıkıyorum...
chiefkadir
17-09-2010, 22:55
Kat'ı üzerinde,son susturucusu orjinal orj. basınçta bir evo x ile LM arasında enaz 10 boy fark vardır bence..O yüzden bende typer ile ilk deneyip geçildiğimde kafaya takmıştım :D Taaki LM Evo yazılımlı evo'yu geçene kadar :D
kaan_cupra
17-09-2010, 23:31
Kat'ı üzerinde,son susturucusu orjinal oem basınçta bir evo x ile LM arasında enaz 10 boy fark vardır bence..O yüzden bende typer ile ilk deneyip geçildiğimde kafaya takmıştım :D Taaki LM Evo yazılımlı evo'yu geçene kadar :D
kadir abi "LM" in farkı nedir normal evo10 lara göre?mitsubishi hakkında bilgim yokta..
chiefkadir
17-09-2010, 23:33
kadir abi "LM" in farkı nedir normal evo10 lara göre?mitsubishi hakkında bilgim yokta..KAt+egsoz sayesinde basıncı birazcık fazla herhalde ,Mustafa yazar gerçi :)
ya arkadas bu istanbulluları anlamak mumkun degil adamlara egzoz var yazılım bile yok diyoruz inanmıyo e madem inanmıyodu burda söleseydi acıp baksaydı oraya gidiyosa susacak..
heee kendine cok guveniyosa cebine 5 lirayı koyacak gelecek istedigi yerde istedigine gosterecek orjinalmi degilmi diye..eger egzoz dısında bisey cıkarsa ben onlara 10 lıra verecem bos bos bilmeden atmayın..
bizim orjinal evoyu gecemiosa bence cupra gitmiyo?hadi bakalım bide işin bu boyutu var
chiefkadir
17-09-2010, 23:49
ya arkadas bu istanbulluları anlamak mumkun degil adamlara egzoz var yazılım bile yok diyoruz inanmıyo e madem inanmıyodu burda söleseydi acıp baksaydı oraya gidiyosa susacak..
heee kendine cok guveniyosa cebine 5 lirayı koyacak gelecek istedigi yerde istedigine gosterecek orjinalmi degilmi diye..eger egzoz dısında bisey cıkarsa ben onlara 10 lıra verecem bos bos bilmeden atmayın..
bizim orjinal evoyu gecemiosa bence cupra gitmiyo?hadi bakalım bide işin bu boyutu varCombo cupra normal :)
Lm stock cupra ile denedi sonuç *****:icon_tup:
TolgaEsentepe
17-09-2010, 23:50
Mustafa asla yalan söylecek birisi değildir. Birtürlü ispatlayamadı, ispatlayamadan da gidicek böyle anlaşılan :) Kimsede inanmıyorum arkadaş deyipte göstermeye cesaret edemiyor arabayı :)
kaan_cupra
17-09-2010, 23:52
bizim orjinal evoyu gecemiosa bence cupra gitmiyo?hadi bakalım bide işin bu boyutu var
arkadaşım ben araç stock değil v.s. bişe dedim mi???
bide artık bırakın su istanbul-ankara çatışmasını..videoda bu araç stocksa beni s.... diende ankaralı o zmn bide o boyutuna bak!
bide artık bırakın su istanbul-ankara çatışmasını..videoda bu araç stocksa beni s.... diende ankaralı o zmn bide o boyutuna bak!
ben kaan cupra araca stoc degil diyosun dedimmi?stoc degil diyen kimse ona benim lafım videoyu cekende istanbullu sandım ;)
o ankaralı kimse gelsin yarın dukkana baksın arabaya o soyledigi lafa biraz pişman olabilir ama oda onun cinsel tercihi beni alakadar etmez.nede olsa ne demiş atalarımız büyük lokma ye büyük laf konusma
GMG mustafanin arabasi yaklasik bir haftadir bende, deneme yapmadan once bakim yapilmasi icin getirdi, normal bir bakim yapilacakti; fakat ben arabanin eski performansinda yurumedigini ufak tefek problemleri oldugunu farkettim ve bazi seyler yapmam gerektigini kendisine soyledim. Yani yaklasik bir haftadir deneme yapilmamasinin sebebi benim isleriminin yogunlugundan kaynaklaniyor, yogunluktan mustafanin araciyla ilgilenemedim. Kendisi beni arayip biraz acele etmemi rica etti, bende yogun oldugumu aceleye gerek olmadigini, sonucta iki tane stock arabanin denenecegini soyledim atla deve degil. Araba 1,2 gune eksiksiz hazir olur denersiniz, o gecer bu gecer iki stock araba beni hic baglamaz. Fakat mevzu hizli araba ise, varsa emek verilmis gercekten hizli araba seve seve isteyen ile deneriz, stock o gecmis bu gecmis ne olacak, emek vermeden elde edilen basari beni tatmin etmez. Ha bir evo 6,7,8,9,10,11,12 vs gelir bizim hizli arabalardan birini gecer helal olsun derim, mutlu olurum yoksa fabrikanin yaptigi is. Kismet olursa mustafalarinin denemesine bir gsr daha davet edicem, onunlada denersiniz LM yi, ha pilotaji nasil bilmiyorum arkadasin iyidir kotudur ama belki fikir verir, tamamen stock o gsr hicbir sey yok uzerinde.
o yuzden artik deneme olana kadar daha fazla uzatmayin mevzuyu bence, uzatacak mevzuda goremiyorum ben, biz ismail ile dragda yarisiyoruz bu kadar uzatmiyoruz, o geciyor veya biz geciyoruz nedir yani iki stock araba mevzu.
yaristan once yada sonra ben LM ye bakar ekstra birseyler varmi yokmu soylerim, yok diyorlarsa yoktur ama kesinlik kazanir boylece.
Senin dediğin olay hikaye suan yazdığın hikaye gibi arabaya gunluk olarak öğünden bugüne kadar bindiler duydugum kadarı ilede beyin bağlanmış ve hiç fark etmez isterlerse gt60 bağlasınlar her zaman denerim hiç fark etme en fazla gecer...
Fatih'in anlatmak istediği aradan zaman gecmis ve istanbuldan typrhakan arkadasımız stock evonun cuptayla gitmesi normal değil gibisinden laflara istinaden söylemiş haklıda.
Araçta kay iptali ve son susturucu var 1.5 peak 1.1 cont yuruyo egzoz yokkende peak olarak hatırlamıyorum ama 1.0 barda yürüyodu gazeteye ilan vermeyi düşünüyorum araçtaki parçalar hakkında
kaan_cupra
18-09-2010, 06:37
Fatih'in anlatmak istediği aradan zaman gecmis ve istanbuldan typrhakan arkadasımız stock evonun cuptayla gitmesi normal değil gibisinden laflara istinaden söylemiş haklıda.
Araçta kay iptali ve son susturucu var 1.5 peak 1.1 cont yuruyo egzoz yokkende peak olarak hatırlamıyorum ama 1.0 barda yürüyodu gazeteye ilan vermeyi düşünüyorum araçtaki parçalar hakkında
hakan abi nin dediğine katılıyorum.kadir abi ye ve sanada söylemiştim ya komple egzoslu,beyinli,filtreli evoX larla hem ben hem hakan abi bi çok kez denedik sonuc buna yakın oluyo diye.bizi şaşırtan durum o..
ha bu arada tekrar söylüyorum araban stock değil demiyorum ;) maşallahı var..
hakan abi nin dediğine katılıyorum.kadir abi ye ve sanada söylemiştim ya komple egzoslu,beyinli,filtreli evoX larla hem ben hem hakan abi bi çok kez denedik sonuc buna yakın oluyo diye.bizi şaşırtan durum o..
ha bu arada tekrar söylüyorum araban stock değil demiyorum ;) maşallahı var..
Tamam o konuda hem fikiri bende burda dolu evolarla basıyorum gene geciyorum ama hala inanmayanlar var idrak edemiyorlar malesef
stock 1 bar basan araç kat iptali ve son susturucuyla yazılım olmadan direk 1.5 peakmi basmaya baslıyor yani en azından evolarda böylemi bilmiyorum ondan soruyorum
Tamam o konuda hem fikiri bende burda dolu evolarla basıyorum gene geciyorum ama hala inanmayanlar var idrak edemiyorlar malesef
dolu evolar dediginiz nedir acaba buyuk turbo ems falanmi?
dolu evolar dediginiz nedir acaba buyuk turbo ems falanmi?
TURBO degisimi Ve egzantirik hariç yapilabilcek hersey
stock 1 bar basan araç kat iptali ve son susturucuyla yazılım olmadan direk 1.5 peakmi basmaya baslıyor yani en azından evolarda böylemi bilmiyorum ondan soruyorum
Cont basıncı ile peak olayı farklı ama karıştırma onları
ahmetgurlek
18-09-2010, 08:49
Cont basıncı ile peak olayı farklı ama karıştırma onları
bence sen en temizi komple egzoz ve yazılım yap, bi daha da böyle tartışmalara, polemiklere girmek zorunda kalmazsın. aracın da canavar gibi yürür...
ahmet3425
18-09-2010, 09:18
kuk cupranın nasıl gittiğini cok iyi biliyorum zira hakan abinin kinide. hatta son denemelerimizden birinde hakan abi 35 r lı evo x ile cok yakın yurumustu...
bu evo x adamın kafasını karıstıyor sozlerinize inanmak zor geliyor...;)
bence araba denemek için illa aracların modifiyeli olması gerekmiyor. Zira emek bi yana, kim daha cok para harcamışsa o geciyo obur turlu.. Burdaki denemede maksat arabaları görmekse, modifiye vs hiçbir seyin önemi yok...
kuk cupranın nasıl gittiğini cok iyi biliyorum zira hakan abinin kinide. hatta son denemelerimizden birinde hakan abi 35 r lı evo x ile cok yakın yurumustu...
bu evo x adamın kafasını karıstıyor sozlerinize inanmak zor geliyor...;)
Gene sen gene aynı lafların inanma kardesim sen her videomda muhalefetsin.35r li evonun videosunda evoda ayar oladigi söylenmişti bunuda belirtte insanların aklını karıştırma
bence araba denemek için illa aracların modifiyeli olması gerekmiyor. Zira emek bi yana, kim daha cok para harcamışsa o geciyo obur turlu.. Burdaki denemede maksat arabaları görmekse, modifiye vs hiçbir seyin önemi yok...
+9999999999
ahmet3425
18-09-2010, 10:57
Gene sen gene aynı lafların inanma kardesim sen her videomda muhalefetsin.35r li evonun videosunda evoda ayar oladigi söylenmişti bunuda belirtte insanların aklını karıştırma
ayarsız arabayla denemeye gelinmez ayarı eksik arabayla gelinir arabanın gideri gorulur ki o araba o haliyle stock evodan cok ama cok daha hızlıydı ;)
ayarsız arabayla denemeye gelinmez ayarı eksik arabayla gelinir arabanın gideri gorulur ki o araba o haliyle stock evodan cok ama cok daha hızlıydı ;)
Eee yani sonuc ne. SAna basarılar
edit: ayarı eksik araba ne oluyo ayarsiz olmuyomu saka gibisin
Konunun .okunu cıkartmayalım..adam araba standart diyor eksoz var diyor bu kadar adama yalan soyliycek kandırıcak deil..kimden nie saklasın ne oldugunu.. maşallah araba güzel yürüyor demiyosunuzda .ok atıyosunuz eger de 35 li arabayla yuruyosa beni de çağırın denemeye görelim ne oldugunu..
ahmet3425
18-09-2010, 11:20
şimdi o zaman bu arabanın yuruyusu doğruysa stock evo x Super charger typerıda gecer oylemi yani ?
1250 kilo FWD 310 ps stock evo bu tayyarı gecer diyenler ?
cembozbey
18-09-2010, 11:26
beyler konuyu okumadım olayı bilmiyorum ama stock evo x baya yavas oldugunu bizzat gördum ona göre degerlendirme yapın
ahmet3425
18-09-2010, 11:31
şimdi o zaman bu arabanın yuruyusu doğruysa stock evo x Super charger typerıda gecer oylemi yani ?
evt yorumları bekliyorum stock evo x SC typer gecer diyecek delikanlı arkadaslar aranıyor ?
MuratGürakan
18-09-2010, 11:44
diğer stokler değilde bu stok evo geçebilir :D
sc li typer i gecer LM evo (ARP NICKLI ARKADASINKI)
ahmet3425
18-09-2010, 11:55
ben stock evo diyorum o bu farketmez stock olsun gelsin gecsin :)
öyle boş boş konuşmayın.burda yalan söyleyecek bi durum yok.stock diyosa stock tur.inanmıyosan biner gelir bakarsın.yok gelmem diyosan da milleti yalancı diye ithaf edemessin
ahmet3425
18-09-2010, 12:02
herneyse ben soliceğimi soyledim biz bi stock evo x bulur dener videosunu paylasırız...
diğer stokler değilde bu stok evo geçebilir :D
niçin bu fabrika çıkışı motor aksamı altın kaplama filan mı:) fabrikadan alınırken fazla para verilipde bişiler mi yapıldı fabrika ççıkışı stoc evoların hepsi çok mu farklı farklı. arkadasın ewo yürüyodur diyicek bişiy yok eywallahda. biz istanbulda cok sahit olduk. kuk la ewo nun yada bi yazılımlı ..... v.s cuprayla stock ewoyu gecememsi tuhaf. çupralar hayvanoğlu hayvan gibi gidiyo:) burda istanbulda herkez biliyo. biz burdaki tecrübelerimizi aktarıyoruz gördüklerimizi söylüyoruz kimse yanlış anlamasın. ayrıca istanbulda ne kadar stock ewo varsa hepsiyle deniycem...
Ben hikaya mikaye yazmam sacma sapan konusma ciddi aldim sizi ama sizin derdiniz lakirti forum gideri yapmak, araba bir haftadir garajimda yalan mi soyluyorum. . Gt60 ile de denersen dene beni baglamaz.
Araban stock sanki msupra gibi atar gider yapiyorsun. Tr de arkasi yiyen adam gelir draglarda bize, ismaile rakip olur o kadar forumlarda artis artis konusmaz.
Beyin meyin baglamadim arabaya, adam gibi ne varsa yoksa soyleriz. Serefsizler gibi gizli nos, yalan dolan bizde olmaz.
Senin dediğin olay hikaye suan yazdığın hikaye gibi arabaya gunluk olarak öğünden bugüne kadar bindiler duydugum kadarı ilede beyin bağlanmış ve hiç fark etmez isterlerse gt60 bağlasınlar her zaman denerim hiç fark etme en fazla gecer...
Ben hikaya mikaye yazmam sacma sapan konusma ciddi aldim sizi ama sizin derdiniz lakirti forum gideri yapmak, araba bir haftadir garajimda yalan mi soyluyorum. . Gt60 ile de denersen dene beni baglamaz.
Araban stock sanki msupra gibi atar gider yapiyorsun. Tr de arkasi yiyen adam gelir draglarda bize, ismaile rakip olur o kadar forumlarda artis artis konusmaz.
Beyin meyin baglamadim arabaya, adam gibi ne varsa yoksa soyleriz. Serefsizler gibi gizli nos, yalan dolan bizde olmaz.
arp nickli uyeyi elestirmissin fakat sizin musterinin tavrida pek farkli degil:
onceki sayfalara bakmadin sanirim...
işin özeti şu..olay dallanıp budaklandıkça konu dağılıyor. burada evo ile deneme konuşuldu. ve denemeye-öyle ya da böyle- gelinmedi. öyle ya da böyle diyorum cunku bahaneler havada uçuşurken mustafanın diferansiyelinde sorun var diye denmeyen kalmamıştı (bkz. önceki sayfalar). peki mustafa ne yaptı? bakıma sokmadı arabasını ve dif sorunlu bile olsa denemeye evet dedi. ha mustafanın krankı kırık olsun mustafa yine dener. geçer geçilir bunları umursamaz ve yine dener. ne gizli nos basar ne bu var deyip başka şey yapar ne de arabasında olan birşeyi söylemekten gocunur. herkes lafını bilsin konuşsun. kimseye iftira atmasın veya daha fotoğrafını bile görmediği arabanın motoru hakkında işkembeden sıkmasın.yakışık alan cümleler değil o cümleler. forum diye istediğinizi yazamazsınız/yazmamalısınız.
Benim elestirim simdiki tavrina, bana karsi olan tavrina onur. Mustafalarin arasindaki mevzu beni ilgilendirmaz. Ben diyorum ki araba benim garajimda sorunlari var, 1,2 gune co2rim denersiniz o gecer bu gecer beni baglamaz. Adam yalan soyluyorsun hikaye uyduruyorsun diyor. Gmg mustafanin da tavri dogru demedim, zaten gmg mustafa bizim musterimiz degil arkadasimiz, kendisi de esnaf.
Tamamda ozaman bana yok drag yapari falan filan diyo niye fenemiyoda 3 hafta sonra denenmeustenuyi garip yağ değişmesi balara değişmesi bukadar uzunmu sürer
yusufcan_k
18-09-2010, 13:33
Yani yaklasik bir haftadir deneme yapilmamasinin sebebi benim isleriminin yogunlugundan kaynaklaniyor, yogunluktan mustafanin araciyla ilgilenemedim. Kendisi beni arayip biraz acele etmemi rica etti, bende yogun oldugumu aceleye gerek olmadigini, sonucta iki tane stock arabanin denenecegini soyledim atla deve degil.
demiş korhan abi yazının bu kısmını kaçırmışsınız sanırım :cool::o
Ben oncesini sonrasini bilmem lm mustafa, araba bir haftadir bende, araba garaja nasil girdiyse ayni sekilde cikacak, ekstra birsey yok. Bizim bu arabayi acele edip yetistirme cabamiz yok, islerimiz yogun, once garaj ve musteri isleri gelir bizim icin. Iki stock araba denenecek o gecmis bu gecmis beni baglamiyor. Ben sadece bizimle ilgili durumu aktardim gerisi sizin aranizdaki mevzu.
Sen beni ben seni sahsen tanimiyoruz, ben senin sahsina bir ithamda bulunmadim, sende benim sozume yalan, hikaye deme , bana ters tadimiz kacmasin mevzu o.
herneyse ben soliceğimi soyledim biz bi stock evo x bulur dener videosunu paylasırız...
sen bul dene ne yaparsan yap senin sorunun araba var araba var
Ben oncesini sonrasini bilmem lm mustafa, araba bir haftadir bende,
sizinle ilgili bir durum yok zaten. cunku üstteki yazı 31 agustosu 1 eylule baglayan gece yazılmış. yani bundan 18-19 gün önce. bir haftalık garaj süresini çıkalım; konuşulduktan 11-12 gün sonra sizin garaja gelmiş.
MuratGürakan
18-09-2010, 19:48
bu evo diğer evolara göre çok çok farklı gidiyor. Yazılımsını bile geçti bunuda biliyoruz. standart deniyorsada standarttır nasıl olurunu sorgulamak bize düşmez şans işi biraz. belki bu çıkan serilerde iyileştirmeler yapıldı yada eskiden denenenler ist. sizlerin denediği gne sizlerin tabiri ile cacık evolardı bu gerçekten evo gibi gidiyor belkide. Olayada bide bu açıdan bakmak gerek bence.
-----
Spec c yide merak ettim kaç boy yiycek acep :D
konuşmalardan ve yorumlardanda gerçekten specC nin kaçtığı düşünülüyor öyle olmasa bile.
DogukanB
18-09-2010, 20:12
bu evo diğer evolara göre çok çok farklı gidiyor. Yazılımsını bile geçti bunuda biliyoruz. standart deniyorsada standarttır nasıl olurunu sorgulamak bize düşmez şans işi biraz. belki bu çıkan serilerde iyileştirmeler yapıldı yada eskiden denenenler ist. sizlerin denediği gne sizlerin tabiri ile cacık evolardı bu gerçekten evo gibi gidiyor belkide. Olayada bide bu açıdan bakmak gerek bence.
-----
Spec c yide merak ettim kaç boy yiycek acep :D
konuşmalardan ve yorumlardanda gerçekten specC nin kaçtığı düşünülüyor öyle olmasa bile.
spec c nin hakkında bu kadar bilgiye sahipsiniz yani direk kaç boy geçileceğini hesaplıyorsunuz ?
geçer geçilir konu o değil
Konuyu en başından sonuna mesaj mesaj okudum.Öneride bulunmak belki üstüme vazife değildir ama bence en güzel çözüm taraflar birbirinin yerine koysun kendilerini.Bu yaşa gelmiş insanlarsınız ve görüyorumki araçta şu yok deyip birbirinizi kandıracak kişilerede benzemiyorsunuz. Zira karşındaki adam "yok" dedikten sonra bitmiştir iş.
@ ARP arkadaş ; Evo'nun bakıma girmesi gerektiğini ve ustanın 10 gün kadar yoğunluktan dolayı elinde tuttuğunu var say.
@ Spec C' ; sende aracına inatla stock dediğin halde karşındaki kişinin yalanladığını düşün. Birbirinizi anlayın bence.
Dışardan bakınca muhabbet çok çirkinleşmiş, eğlence işi için bu kadar kalp kırmak gereksiz.Görüyorumki araya girip çıkan yorum yapan arkadaşlarda orta yol bulmak yerine gerginliğe dahil ve taraf olmuş.
Tez zamanda hayırlı kalkışlar dilerim.. Bu 20 günlük macera güzel bir Roll/Drag Night ile sonuçlanır inşallah.
MuratGürakan
18-09-2010, 20:50
spec c nin hakkında bu kadar bilgiye sahipsiniz yani direk kaç boy geçileceğini hesaplıyorsunuz ?
geçer geçilir konu o değil
spec c nin olduğunu biliyorum ama bu evo karşısında şansının hiç olmadığı kanaatindeyim. Bence boy boy geçilir akside olabilir sadece benim fikrim ve gerçektende merak ediyorum ne olcağını ama onuda görmemiz için deneme yapılabilmesi gerek.
DogukanB
18-09-2010, 21:04
sonuç denenip ortaya çıkar bende merak ediyorum ama spec c türkiye yollarında olmayan bir model. nasıl gittiğini sadece videolar dan görebiliyoruz. bu kadar net konuşmamak lazım.
bundan da subaru geçeri çıkarmayın, geçer/geçilir araba bu sonuçta
MuratGürakan
18-09-2010, 21:20
geçer geçilir tabi onda hemfikiriz. Ama benim gönlüm evodan yana ve yanlı olarak kaç boy geçilir diye merak ediyorum :D
-----
Türkiyedede var spec c
Burdaki sözü geçen ve benim dışardan bildiğin birinde spec C var. Ama ne hikmetse sadece bizim arabalarımız özel acaip gidiyor yapılı sti ların yanından uzuyor lafından başka bişi göremedik. ÇAğırınca gelmezler deneyelim diyince denemezler ondan sadece efsane olarak kalıyor. Burdanda benim çıakrdığım sonuç efsane olacak kadar yürümüyor ve ondan efsane bozulmasın diyede gün yüzüne çıkmıyorlar. Sadece fikrim kimse üstüne alınmasın lütfen.
kendine guveniyosan ben 5 milyarına iddaya girerim sen girebilirmisin getir istedigin cuprayla deniyelim denemeden sonrada istedigin usta arabayı kontrol etsin?cok boş konuşuosun biz araba stock diyip kimseden araba kacırmıyoruz bakmak isteyen bakar ;)
bu arabanın gidisi biraz farklı niye bilemiycem ama bana sorarsan kanaatimce aracın rodajı derim..
chiefkadir
18-09-2010, 23:06
Konu moka sarmadan kitlense nasıl our ?