Orijinalini görmek için tıklayınız : DJ cupra vs CML typer
http://www.streetfire.net/video/8mp4_2053806.htm
arkadaşlar dj cupra 2 kişi cml typer 1 kişi süper denemeler yaptık kısa ama cok güzel
http://www.streetfire.net/video/czfr_727344.htm
YavuzNaz
31-08-2010, 12:29
videolar error veriyor.
zafer atmosferık arabaları gecıyosun ya senden mutLusu yoktur :) kızdırayım biraz senı o tayparlara cok deil senın turbonu taksalar acaba ne oLur :)))
zafer atmosferık arabaları gecıyosun ya senden mutLusu yoktur :) kızdırayım biraz senı o tayparlara cok deil senın turbonu taksalar acaba ne oLur :)))
:icon_wack
acaba neler olur ben mutluyum benim için ok
acaba neler olur ben mutluyum benim için ok
vtc 26 kprolu y ken nerdeydiniz. puhahahaha:):)
Onur typer
31-08-2010, 14:15
vtc 26 kprolu y ken nerdeydiniz. puhahahaha:):)
:icon_tup:
Ek.Civic_Spoon
31-08-2010, 14:21
vardık vardık sen bilirsin
onur msn gel dedin yoksun:)
atmosferik tayparlar fasulyeden mi???
onlar kendi aralarında bassın :)
basmıyoruz zaten ayıp olmasın diye.. :)
_muhaRRem
31-08-2010, 16:28
atmosferik tayparlar fasulyeden mi???
onlar kendi aralarında bassın :)
basmıyoruz zaten ayıp olmasın diye.. :)
1-2 aya kalmaz gt 30 tfsı larda piyasaya çıkar ,turbo typeR larla denerler,sonuçları çok merak ediyorum.daha turbo typeR lar 1 barlarda geziyor, hatırlatayım size.
1-2 aya kalmaz gt 30 tfsı larda piyasaya çıkar ,turbo typeR larla denerler,sonuçları çok merak ediyorum.daha turbo typeR lar 1 barlarda geziyor, hatırlatayım size.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup:
JAP Öndeyken nerdeydiniz?
mami_makinen
31-08-2010, 18:16
evdeydık korkudan cıkmıyoduk:D:D
bluecore
31-08-2010, 18:18
cikti zaten piyasada var:D
1.3 bar dolasiyoruz daha bizde:D
cam car s3 3076 1.3 bar
http://www.streetfire.net/video/20tfsi-cupra-vs-ep3-typer_2054684.htm
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=62584
konusunu actik
o typer kimin typer ya plaka ne?
typer benım aracım 35 ctr 23
ahmet3425
31-08-2010, 18:59
videoya dikkatli baktım CML sanırım kanka...
typer benım aracım 35 ctr 23
ahuhuahau C harfini gordum geriside heralde ML dir dedim ama değilmis :D:D pardon:)
videoya dikkatli baktım CML sanırım kanka...
ahuhuahau C harfini gordum geriside heralde ML dir dedim ama değilmis :D:D pardon:)
lan ne adamsın gerci ilk bende öyle sandımda alper bizden gizli böle şeyler yapmaz:) ehuehue. 35 ctr bu aracı beğeniyorum maaşllh...
Araçların maşallahı var. Allah kaza bela vermesin. Hayırlı gazlamalar.
cam car s3 3076 1.3 bar
konusunu actik
bırıncısı vıdeo cetıgınızı bılmıyodum cektıgınızı gorseydım 3 er kısı denemezdık teke tek cıkalım derdım ugur abıye 3 kere soyledım ılk once kabul ettı teke tek denemeyi tam gıderken ceza yedım donuste ıkımızde 3 er kısıydık hadı bosuna gelmıs olmayalım dıye denedık 2 kere yada 3 kere olması lazım dıger vıdeolarda olsa daha guzel olur.burdakı vıdeoda ıkımızde 3 vıtes 100 km yada 110 km olması lazım ama 3 vıtes oldugunu cok ıyı hatırlıyorum cunku burda basar basmaz cıkıyor ugur abı 2 vıtes 80 de denememız var o daha cekısmelı oldu seferıhısar ayrımında ugur abıye tekrar sordum teke tek deneyelım dıye haftaya denerız dedı eksıklerını gıdersın cok guzel bır deneme olacagına inanıyorum.
TYPERHAKAN
31-08-2010, 20:10
cam car s3 3076 1.3 bar
konusunu actik
video da 10 boy var diyosunuzda,zaten 3 boy arkadAn basıyosun,bide arada gazı bırakıyosun,bence daha fazla.
yarım boy önündeydik en son ama? :confused:
:D
Alicanrs
31-08-2010, 20:12
yarım boy önündeydik en son ama? :confused:
:d
:d:d:d:d:d:d
video da 10 boy var diyosunuzda,zaten 3 boy arkadAn basıyosun,bide arada gazı bırakıyosun,bence daha fazla.
abi adam 300 dayamış sen 10 boy 13 boy diyorsun yahu :D
bluecore
31-08-2010, 21:28
Yav or çun bosver zaten ben çektiğim tüm videoları koydum
selim bayrak
31-08-2010, 22:29
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:icon_tup:
hahahahahahaha
abi buda sana yakısır bı laftı ya ne adamsın :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
30r lı cupraların gecıldıklerındekı bahanelerı ne olur sızce :D
type-r geçilmeyi versin sitede aman yarabbi
honda bilmem kaçbin devir cevirtcene aklina gelseymişte turbo yapsaymiş olmiycak bişey degil sonucta para olduktan sonra istersen 309542512342r turboda taktirisin typer a da cuprayada o olsaydi bu olsaydilardasınız hala
ıkısınede 30 r takılsın ıkısıde 1.5 bassın bakalım nolucak ;)
Selcuk_RoL
01-09-2010, 01:46
abi boşuna işin sonusun demiyorum :D
ıkısınede 30 r takılsın ıkısıde 1.5 bassın bakalım nolucak ;)
berabare kalıp uzatmalara gitcek hali yok illa biri gecicek.;)
olayı yanlış noktadan yakalıyosun sürekli onu taksın bunu taksındasın. ;)
onu bunu takmanın sonu varmı turbonun sonu varmı .para ve düdük ilişkisi .;)
dunya uzerınde top endlerınde kımın onde oldugu zaten bellı tartısmaya gerek yok
dunya uzerınde top endlerınde kımın onde oldugu zaten bellı tartısmaya gerek yok
eet selcuk ve top sende :D hahaha
ekleme;
dunya uzerini bilmem ama turkiyede kimin eli kimin cebinde,kim kimi gecti,kimin idrari daha uzaga gitti,bitmez bu olay..kisacasi welcome to turkiye.
turkıyedede en hızlılar japan group canem ;)
turkıyedede en hızlılar japan group canem ;)
Belgeli ispat var mi ?
ZN subaru, BTU subaru,Msupra,HULK bunların degerlerının herkesce bılındıgını bılıyoruz kımse ıtıraz edemez :) daha hızlıları varsa cıkar bu arabaları gecerler devam ederler
ZN subaru, BTU subaru,Msupra,HULK bunların degerlerının herkesce bılındıgını bılıyoruz kımse ıtıraz edemez :) daha hızlıları varsa cıkar bu arabaları gecerler devam ederler
Bunlar simdi,resmi kayitlara gecmis belgeli ispat diyosun yani. TT Viper ?
_muhaRRem
01-09-2010, 02:11
2.000cc bolt on k20 motoruyla hulkla aynı hacimde bi araç yanına dahi yaklaşabildimi. ? denediği araçlar minimum 6 silindirliydi.honda kullanıcıları bir kısmı gözü karadır,birazda hızlı olmalarının nedeni buradan geliyor.
cıkarsın 400 m de bu dedıklerımden ıyı zaman ozaman bakarız ;)
2.000cc bolt on k20 motoruyla hulkla aynı hacimde bi araç yanına dahi yaklaşabildimi. ? denediği araçlar minimum 6 silindirliydi.honda kullanıcıları bir kısmı gözü karadır,birazda hızlı olmalarının nedeni buradan geliyor.
Honda alasim geldi :D
cıkarsın 400 m de bu dedıklerımden ıyı zaman ozaman bakarız ;)
Hulk`in 0-400de iyi bir derecesi varda ben mi bilmiyorum(ciddi soruyorum.)KAldiki 0-400`emi dondu olay ? az once honda savunuyodun simdi tum 4cekerleri yazdin,araya HULK`i kattin,oldumu hic selcuk sen HONDAcisin buyuk dusun,gozunu karart !
mevzu japon almanmı ispanyol fransızmı ?
yada typerımda bunlar yok ama onu bunu takarsam ona buna saplarım 3.0 4.0 alayına kaldırırmmı ?
Honda alasim geldi :D
Hulk`in 0-400de iyi bir derecesi varda ben mi bilmiyorum(ciddi soruyorum.)KAldiki 0-400`emi dondu olay ? az once honda savunuyodun simdi tum 4cekerleri yazdin,araya HULK`i kattin,oldumu hic selcuk sen HONDAcisin buyuk dusun,gozunu karart !
en hızlılar japon dedım kıvırma onur ;)
en hızlılar japon dedım kıvırma onur ;)
ben n kivircam selcuk,kakam vardi,kilom esit degildi,afr dusuktu,egzoz sarkikti kiviranlari goruyoruz.benim kivircagim bi durum yok ki ;)
mevzu japon almanmı ispanyol fransızmı ?
yada typerımda bunlar yok ama onu bunu takarsam ona buna saplarım 3.0 4.0 alayına kaldırırmmı ?
40 bın lıralık typerım var. 20 bın daha harcarım ozaman ızlerız neye kaldırıyorum , sen secersın ben saplarım... bosuna tartısmayın burda hondaların ne oldugu ortada... cok deıl 17 lıralık vtece harca 10bın dolar yada stlegal gıbı 7 lıralık tege harca 20bın deneyecek araba bulama....
ben n kivircam selcuk,kakam vardi,kilom esit degildi,afr dusuktu,egzoz sarkikti kiviranlari goruyoruz.benim kivircagim bi durum yok ki ;)
ben en hızlılar japonlar dedımmı? dedım.. gercekte bumu? bu... bosuna tartısıyoruz...
40 bın lıralık typerım var. 20 bın daha harcarım ozaman ızlerız neye kaldırıyorum , sen secersın ben saplarım... bosuna tartısmayın burda hondaların ne oldugu ortada... cok deıl 17 lıralık vtece harca 10bın dolar yada stlegal gıbı 7 lıralık tege harca 20bın deneyecek araba bulama....
sen harca,biz izleriz :) 35milyarlik s6`im var 4.200CC V8 340HP harcarim bi 20milyar (407nin parasini)goruruz kim kimin neyini izliyo.oldu mu ?
yerin kulagı var aman diyim 17ye vitekmi satılır :eek::eek::eek:
ölüpte kalmassak buralardayız selcuk 20 harcadıgında haber et ben secerim sen saplarsın
sen harca,biz izleriz :) 35milyarlik s6`im var 4.200CC V8 340HP harcarim bi 20milyar (407nin parasini)goruruz kim kimin neyini izliyo.oldu mu ?
sen o 4200cc v8 ınle bı kpro typerı(caı hdr rbc) gec once kanka sonra yuklersın :D
typerların büyün konularını kapcam senin yüzünden selcuk lanet olsun typerdan nefret etttirdin ya
sen o 4200cc v8 ınle bı kpro typerı(caı hdr rbc) gec once kanka sonra yuklersın :D
benim gecme gecilme derdim yok ki,+ gecilmicek aracta yok,ama anlayamadigin nokta senin,sadece ses var goruntu yok durumu..o oyle yapsa bu boyle yapsa su soyle yapsa..oldu melez olur..
bu arada olur,top speede kadar deneriz :) yrn babam geliyo,407i alcak,olmassa bende donerim onla gelirim arabami alip.Gecersem yukliim mi selcuk ? :hehe: izin veriyomusun HAHAHAAH
biton denicek araba var neden olmasın ? maminin ewoyla denesin tuncayın subaru ile dnesin bilal in civicle deesin ardanın typer la denesin çok kasşınıyorum diosa motorla denesin çok isterse suprayla msuprayla mz3 le denesin yada ilker abinin e30 uyla denesin miniklerin k20 ile denesin denicek çok araba var neden olmasın
ayrıca 17 liralık vtecle Kralınıza Atlarım sölimde :)
tr de en iyi 0-400 msky değilmiydi? 10,84 ?
benim gecme gecilme derdim yok ki,+ gecilmicek aracta yok,ama anlayamadigin nokta senin,sadece ses var goruntu yok durumu..o oyle yapsa bu boyle yapsa su soyle yapsa..oldu melez olur..
bu arada olur,top speede kadar deneriz :) yrn babam geliyo,407i alcak,olmassa bende donerim onla gelirim arabami alip.Gecersem yukliim mi selcuk ? :hehe: izin veriyomusun HAHAHAAH
hata bende bende :) bı *** anlamıyorum gelmısım burda krallarıyla yarısmaya calısıyorum:rolleyes: sız buyuksunuz abı ...
muharrem alındı :) benlede denesin dio :D:D
tr de en iyi 0-400 msky değilmiydi? 10,84 ?
yes bro öleolması lazım:)
biton denicek araba var neden olmasın ? maminin ewoyla denesin tuncayın subaru ile dnesin bilal in civicle deesin ardanın typer la denesin çok kasşınıyorum diosa motorla denesin çok isterse suprayla msuprayla mz3 le denesin yada ilker abinin e30 uyla denesin miniklerin k20 ile denesin denicek çok araba var neden olmasın
ayarla dedıgın arabaları denesın. adam deneyecek araba yok dıye yakınıyo.. ayarladıgın hepsıyle deneyecegıne emınım...
_muhaRRem
01-09-2010, 02:33
muharrem alındı :) benlede denesin dio :D:D
uahshauh unutmayın beni geliyorum az kaldı :D
hata bende bende :) bı *** anlamıyorum gelmısım burda krallarıyla yarısmaya calısıyorum:rolleyes: sız buyuksunuz abı ...
ne alakasi var canim,ama soz selcuk sadece limitoru kaldiricam,topspeede kadar denicek senin soyledigin speclerde bitane tayparla denicem,gecerim gecilirim umrumda olmaz kolami yudumlayipdireksiyonu birakip hangi tv kanalini izlesem,ay koltuklar sicak oldu sunroof`umu acsam,yoksa isitmayimi kapatsam diyip denerim sorun degil.insallah getiriyim turkiyeye bol videolu bi deneme yapariz:) bu araada Kral sensin ,n haddimize:)
her hafta deniyorlar sti ların olduğu denemede ewoda varmış denememiş geçen hafta ben napim zorla tutup pipisini deliğemi sokim kurudan sıkmakla olmaz selcuk boşver herkes kendi arabasınla konuşsssun
yes bro öleolması lazım:)
hmm kalbi alman yani? :)
her hafta deniyorlar sti ların olduğu denemede ewoda varmış denememiş geçen hafta ben napim zorla tutup pipisini deliğemi sokim kurudan sıkmakla olmaz selcuk boşver herkes kendi arabasınla konuşsssun
bu hafta cemmı denememıs? valla bız bekledık mıllet geldı orda bı kargasa oldu bısıy yuzunden mamı abı gıttı zaten.denememezlık etmedı, o gece bak yıne kımse denemedı gordunmu dıyede soylendı zaten. bende ona bı araba ayarladım bu haftasonu ıcın cıddı yuruyen ve degerlerı olculmus bı araba.bakalım ne olucak deneyınce gorucez...
hmm kalbi alman yani? :)
yuruyen de japondu sankı:beuj:
bizde gelelimde izleyelim Nasıl gidiomuş b serisi pek anlamayız biz :) töbe töbe
arka taraf amerikan sanzıman osgiken akslar skyline
eee e? neyin peşindesin ki onu anlamadım :)
hızlı koşabiliyosan maharet sende midir yoksa ayakkabıda mı :)
bizde gelelimde izleyelim Nasıl gidiomuş b serisi pek anlamayız biz :) töbe töbe
gelın kanka ızleyın.bıldıgın baska b serısıde varsa denemelık getır cok memnun olur cem :)
Begendim,guzel bir cumle kurdun.:icon_tup:
sen kendi adına konuş gerdeğe girme genee onla bunla
ayakkabın olmassa koşamassında unutma :D
o gucu aktarmak ıcın nıye skylıne yuruyenı secıldı acep?
bu arada en hızlı mcs sendın dımı yekta? hıc msc ıle denemedımde denesekmı:soru:
Big Blockları veya diğer v8leri(sbf,sbc) sayarsak top end konusunda daha başarılı değiller mi ?(dalga geçmek için sormuyorum) Tamam devir çevirmiyorlar 9-10k ama 7-7.5k çeviriyorlar ve verimli çeviriyorlar özellikle turbo iken ?
sen kendi adına konuş gerdeğe girme genee onla bunla
madem ole rocconla deneyek :D
bu arada en hızlı mcs sendın dımı yekta? hıc msc ıle denemedımde denesekmı:soru:
Edepli edebinden susar,edepsiz de ben susturdum sanir...!
Nerden sarsam diye hala cebellesiyosun...
bilmem ismail abiye sormak lazım :)
yoo benim öyle bir iddiam yok.. gerek yok dertsiz başıma dert almaya geçersin zaten geçmesende geçersin sen boşver geçmiş say :D
Big Blockları veya diğer v8leri(sbf,sbc) sayarsak top end konusunda daha başarılı değiller mi ?(dalga geçmek için sormuyorum) Tamam devir çevirmiyorlar 9-10k ama 7-7.5k çeviriyorlar ve verimli çeviriyorlar özellikle turbo iken ?
hondanın twın turbo nsx makınelı arkadan ıtıslı aracının 400 metre degerı 5.85 tı boyle sacma sapan degerlere sahıp hondalarda var. o surelerı amerıkanlar cıkarmıyor tek.ayrıca onden ceker olarak 7 8 sn lık hondalarda var, atmosferık olarak 9 sn var desem belkı ınanmazsınız bıle :)
bilmem ismail abiye sormak lazım :)
yoo benim öyle bir iddiam yok.. gerek yok dertsiz başıma dert almaya geçersin zaten geçmesende geçersin sen boşver geçmiş say :D
sen stock vs stock type-r gecen BT`nin sahibimisin yekta kardes ?
bizimki mantar haftaaya olursa tt le deneye k:D
Edepli edebinden susar,edepsiz de ben susturdum sanir...!
Nerden sarsam diye hala cebellesiyosun...
gormemısın typerı olmus ona buna deneme teklıf etmıs, zengının 4200 v8 ı olmus efendı gıbı susmus kanka yapcak bısı yok....
hondanın twın turbo nsx makınelı arkadan ıtıslı aracının 400 metre degerı 5.85 tı boyle sacma sapan degerlere sahıp hondalarda var. o surelerı amerıkanlar cıkarmıyor tek.ayrıca onden ceker olarak 7 8 sn lık hondalarda var, atmosferık olarak 9 sn var desem belkı ınanmazsınız bıle :)
dünya rekoeu 3.94 Amerikan motoru malesef
ben bılmez gel yarın dene rocconla :D
type-r sever sınıfının üstündekilere kaldırmayı ama :rolleyes:
dünya rekoeu 3.94 Amerikan motoru malesef
top endler dedım zaten top end demedım :) bu arada aman alman olmasında neme lazım :D
gormemısın typerı olmus ona buna deneme teklıf etmıs, zengının 4200 v8 ı olmus efendı gıbı susmus kanka yapcak bısı yok....
n alaka olum ,ben sana artik sus yeter manasinda yazdim,sen hala n yaziyosun gecmis...
cevap verirmisin kardes.
doğrudur olmuştu öyle birşeyler onur kardeş :)
dikkat et turbonun biri gelip siker gider :) bu aralar almanlar ve italyanlar atakta haberin olsun selcuk :D
buna yazcak cok guzel bısıyım vardı ama neyse...
doğrudur olmuştu öyle birşeyler onur kardeş :)
MAsallah aracin guzel gidiyo o zaman :icon_tup: Bence iyi yuruyen Kapirolu,kaprosuz bi tayparla deneme vaktin gelms senin :D
dikkat et turbonun biri gelip siker gider :) bu aralar almanlar ve italyanlar atakta haberin olsun selcuk :D
sıkayet butonuna tıkladım bılgıne :D
AHAHAHAHAHAHAHAH AHahauauhauhhua had hadeee temizlicem geyik i bitirin :D
MAsallah aracin guzel gidiyo o zaman :icon_tup: Bence iyi yuruyen Kapirolu,kaprosuz bi tayparla deneme vaktin gelms senin :D
teşekkür ederim :) yok onlar birbirlerine yetiyo :D
kız arabasıyla erkek arabalarının arasına almazlar beni :o
selcuk type-r ayarla sen simdiden bana :D 4bin200ve8aracimla delicem ,icinden gecicem onun !
teşekkür ederim :) yok onlar birbirlerine yetiyo :D
kız arabasıyla erkek arabalarının arasına almazlar beni :o
hmm,bilemiyorum tabi bu tarz durumlari..yapcak bisey yok,sen o zmn kiz kaldirmaya devam dicem oyle bi icraatinda yokki uhauhauhahauuhauahauh
selcuk type-r ayarla sen simdiden bana :D 4bin200ve8aracimla delicem ,icinden gecicem onun !
lpgdeyken delmede patlar fln mazallah :hahaha:
typerların büyün konularını kapcam senin yüzünden selcuk lanet olsun typerdan nefret etttirdin ya
Hay Allah razı olsun be..
lpgdeyken delmede patlar fln mazallah :hahaha:
dur bidakka moruk,izmirden tesekkur geldi :D HAHAHAHAHAHAHAHAHA
_muhaRRem
01-09-2010, 03:05
ben babamın üzerine yapıyorum ruhsatı acayip bi kazasızlık indirimi var :D
_muhaRRem
01-09-2010, 03:09
ben senelerdir hep abbamın üstüne yapıom en sona ewoya 5.5 demişlerdi 2 ye yatılar babamın üstüne indirim mindirim var die :)
uahsuha kimsenin arabası yokmuş :D wuuuuu yıllardır emanet arabalarla gazlıorus :)
kım gocunursa gocunsun kım cekemıyosa cekemesın.. kproluya gecılmedım dımı? gecılmedım... ;)
headers egzoz yapsam geçerim ;)
abisi var burda aynı renk :D:D
cayennes
01-09-2010, 12:19
ya beraber gittiğimiz video nerde neden herkes işine gelen videoları koyuyor burda gaz kesiciye kaldım diğer video çok daha başarılı yan yana.
cayennes
01-09-2010, 12:20
260 ı devirmişiz 270 yanaşırken kamyonet çıktı önümüze o kenara çekmede tırsmamızdandır :)
bizim mesajlar niye uctu ya..:)
gurkan evrn
01-09-2010, 12:42
cml nın donustekı videosunu neden koyullmuyo???? o deneme daha saglıklı denemeydı
gurkan evrn
01-09-2010, 12:43
ZY nın dj ıle olan vıdeosunuda cok merak edıyoruz
ahmet3425
01-09-2010, 13:01
hmm,bilemiyorum tabi bu tarz durumlari..yapcak bisey yok,sen o zmn kiz kaldirmaya devam dicem oyle bi icraatinda yokki uhauhauhahauuhauahauh
gel kanka biz deneriz del gec feda olsun sana :D bahaneyle su s6 yıda gormus oluruz :D:D
ben babamın üzerine yapıyorum ruhsatı acayip bi kazasızlık indirimi var :D
kaça hallettin şu kasko olayını ?
olmadı bende dedemin üstüne aldırayim :D
ya beraber gittiğimiz video nerde neden herkes işine gelen videoları koyuyor burda gaz kesiciye kaldım diğer video çok daha başarılı yan yana.
ya kardeş yolayan arkadaşı bende tanımıyom sen tel aldın bende aradım bunları yolladı sen bidaha iste sen koy benim için sorun yok
H22Power
01-09-2010, 15:08
özgünün rocco ya sulanmayın o benim hahahaha
özgün denemek istemişte mamiyle benmi denememişim :) Maminin bile haberi yok :) Neyse ben kimseye gel deniyelimn demiyorum darılmaca oluyo saygısıyla çağıran olursa şimşeğin oğlu hüsnüylede denerim :D
özgün denemek istemişte mamiyle benmi denememişim :) Maminin bile haberi yok :) Neyse ben kimseye gel deniyelimn demiyorum darılmaca oluyo saygısıyla çağıran olursa şimşeğin oğlu hüsnüylede denerim :D
:D:D o kim abi yaaa :D
bir günde 4 veya 5 typer veya s 2000 ile denemiyom kardeş siz tek tek arayaın beni hepinizle deneyim ZY typer SKN typer CML typer vs vs arayın 05336946081 ogun öyle ras geldi aslında peşlerinde resmen dolandım denesinler diye neyse tek tek 2 şer kişi olarak videolu denenir
bluecore
01-09-2010, 18:48
selcuk bence trde en cok dunya da oldugu gıbı japon yapıldıgı için olmasın?
norvecın en hızlısı da bır golf gtı:= dalhback racıngın...
bir günde 4 veya 5 typer veya s 2000 ile denemiyom kardeş siz tek tek arayaın beni hepinizle deneyim ZY typer SKN typer CML typer vs vs arayın 05336946081 ogun öyle ras geldi aslında peşlerinde resmen dolandım denesinler diye neyse tek tek 2 şer kişi olarak videolu denenir
abi ilerki günlerde rahatsız edicem seni deneme hususunda DBS Typer olarak ;)
benide rahatsız et leayynnnn:)))))
yiğitcim herzaman oturur sohbet rollin hepsini yaparız telefonlaşırız
cayennes
01-09-2010, 21:53
şu ikinci video yu tekrar yüklermisin zafer abi hangisi o bakalım bi..açılmıyor
hemen deneyelim 100- 360:icon_tup:
,
ve corvette tiwin turbo varmış onunlada denemek istiyorum hemen valla artık canımsıkıldı şu kalkamamaktan ama herkes benim arabam herkesi geçer diyo deneyen bulamıyorum yoksa en hızlısı ben miyim neyim:beuj:
hahhaha çok net hatırlıyorum maslakta mrc muratın yanına gelmiştin abi suprayla ordada konusu geçmişti arabasına güvenen gelsin ;)
ayrıca 17 liralık vtecle Kralınıza Atlarım sölimde :)
banada atla nolur
-HAKTAN-
02-09-2010, 22:01
Puahahha arkadaşlar zafer abartmış 4-5 arabayla denemiyorum falan hikaye 1 arabayla denediğinde şişiyo cupra sudan çıkmış balığa dönüyo ondan R yapıyo:D
Deneyeceklere duyrulur 240-250de geçildiği an 4'lü yakar fren basar kurnazlık yapar;)
Puahahha arkadaşlar zafer abartmış 4-5 arabayla denemiyorum falan hikaye 1 arabayla denediğinde şişiyo cupra sudan çıkmış balığa dönüyo ondan R yapıyo:D
Deneyeceklere duyrulur 240-250de geçildiği an 4'lü yakar fren basar kurnazlık yapar;)
aynen zafer araban malesef 3 4 sıkımdan sonra gıtmıyor o yuzden sana o gecede tavsıye ettıgımız gıbı arabanı sogutmadan deneme... hakanda haklı nezaman hakanı yanında gordun ozaman frene basıp 4 lu yaktın...
haftaya bayramlaşma niyetiyle buluşalım kardesim. ;)
BENDE bayramlaşmak istiyorum :):) ula bi roll yapıyosunuz rol 1 saat sürmüyo muhabbeti aylarca sürüyo gereksiz polemik yapıyosunuz çekin videonuzu birbirinize boş yere dalaşıp durmayın.
ah ah;
hiç bir şey değişmemiş....
5 sene sonra gelsem gene aynı olacak heralde:)