PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda 1.8 İ-VTEC hakkında...

ToNy
31-08-2010, 14:25
http://img820.imageshack.us/img820/3626/vtec.jpg (http://img820.imageshack.us/i/vtec.jpg/)

Fotoğraf Temsilidir...

Merhabalar,
Çok yakın bir arkadaşım Honda 1.8 140 hp İ-VTEC almayı düşünüyor, Kendisinde 1,6 ies var aracından çok memnun ve seviyor...
Model yükseltmek istiyor ve İ-VTEC leri çok beğenmiş...
Yanlız Araç hakkında merak ettikleri var,
Performansı nasıldır ?
Kronik arızaları varmıdır ? vs...
Aracı kullanmış arkadaşlar var ise olumlu yada olumsuz yorumlarını bekliyorum...
Teşekkürler / Keyifli forumlar...

caner8958
31-08-2010, 14:41
şanzıman f1 ancak cok uzun bır vıtes aralıgı var.onun harıcınde ıyı bır arac.ancakcok performans beklememek lazım..bızde war typer gorunumlu yaptık parcalarını bulamazssın pek pıyasada yardımcı olurum.

modhib
31-08-2010, 15:19
aslında şanzımanları guzel baskı balatalı bunlar :) otomatıklerı ıyı yanı bır ara alıcak olmustum arastırdık baya :)

Eriador
31-08-2010, 15:32
arızası filan varmı bilmiyorum ama ilk çıktığında bi tanıdığım almıştı güzel bi araç içi filan güzel dizayn

Mutu
31-08-2010, 15:37
Forumdan biri az yakıyo demişti ama . Yanlışta hatırlıyor olabilirim .

GökhanO
31-08-2010, 15:38
Bizim şirkette var çok kez kullandım, vites geçişleri çok uzun suruyor once öne yığılıyorsunuz sonra tekrar eski halinize geliyorsunuz kesinlikle başarısız bir şanzımanı var, onun haricinde yakıt tüketimi çok iyi defalarca bursaya gittim 6.4 lt civarı ortalama tutturmak çok kolay oluyor. Kliması falan güzel iç mekanı tasarım olarak iyi fakat işçilik başarılı değil bozuk yollarda çok fazla tıkırtılar geliyor sağındaın solundan, süspansyon ise nispeten sert diyebilirim konfor arıyorsanız rahatsız gelebilir.

Enes-x
31-08-2010, 15:39
yakıt tüketimi biraz yüksekmiş diye duydum ama doğru mu değil mi kullanan varsa açıklık getirir.

ToNy
31-08-2010, 15:48
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim...

cery
31-08-2010, 21:46
otomatiği keyif vermedi bana. vti'a alıştığımdan mıdır bilmem çok sönük kaldı bence. dış görünüş olarak tabii ki çok hoş. konsol görünümü filan çok güzel. arkadaşın araçtan ne beklediği de önemli tabii.

nakayama
31-08-2010, 21:48
otomatiği keyif vermedi bana. vti'a alıştığımdan mıdır bilmem çok sönük kaldı bence. dış görünüş olarak tabii ki çok hoş. konsol görünümü filan çok güzel. arkadaşın araçtan ne beklediği de önemli tabii.

post kasma :p :D

Araç güzel yakıt tüketimi düşük.Performansı iyi fakat şanzumanı berbat orda sıkıntı çekebilirsiniz.

ToNy
01-09-2010, 08:25
Aracı almak isteyen arkadaşım daha çok normal kullanım için alıyor,
Açıkçası Roll'dü Drag'dı pek ilgilendiği konular değil...
Yorumlar için herkese teşekkürler...

yusufaltintepe
01-09-2010, 09:10
bende var makyajlı kasası tam otomatik i-shıft şanzuman değil ben her yönü ile gayet memnunum araçtan yakıt ş.içi normal kullanımda 9,0-10,00 lt arası kasarsan 11,00-12,00 lt arası bu değerlerde o kadar abartı değil şanzuman tam otomatik olduğu için yığılma olayı bende yok gayet başarılı süspansiyon sert ama yol tutuşu güzel bozuk yollardada o kadar abartalı takırtı tukurtu gelmiyor emin ol kendi segmentindeki hangi araçta ne kadar takırtu tukurtu varsa bundada o kadardır en kötü yanı arka görüşü biraz kötü iç dikiz aynası fazla bir işe yaramıyor kısaca aracımdan memnunum keyifli ve her yönüyle gösterişli bir araç mümkünse ı-shıft almayın 2009 belli araçları tam otomatiğe döndü zaten şuandada sıfır 1.8 lerde ı-shıft yok hepsi tam otomatik kafana takılan bişey varsa sor cevaplarım