Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat 124 '0' Yada 2. El Motor
Herkeze iyi forumlar bir arkadaşımın çok isteği üzerine sormak için en uygun yer burası diye düşündüm...
124 kasa çürüksüz ve sıfır motor takmak istiyor yer izmir 130-150bhp arası birşey sanırım onu tatmin edicek düzeyde bu mümkünmüdür ben honda motoru düşündüm ama büyük gelir sanırım..Takılıcak motor varsa ortamala nekadar maliyet tutar?? aslında proje şekline çevirmek daha uygun olur ama o 0 bi motor istiyor yada kazalı araç motur felamda olur 5 ileri olsunda şunun çenesinden kurtulayım :)
halilkarakas
31-08-2010, 18:52
gidin çıkma 4 silindirli m3 motoru koyun 7-8 lirayı bulur motorla beraber :D
gidin çıkma 4 silindirli m3 motoru koyun 7-8 lirayı bulur motorla beraber :D
sığarmı oraya 0 :D zaten araba kasa boyada alt şase felam sıfır takılcak motorun ağırlığına göre hazır boyadayken arkayı ağırlırlaştıralım diyozda motor daha karar veremedik...
halilkarakas
31-08-2010, 19:06
sığarmı oraya 0 :D zaten araba kasa boyada alt şase felam sıfır takılcak motorun ağırlığına göre hazır boyadayken arkayı ağırlırlaştıralım diyozda motor daha karar veremedik...
valla topkapıda bmw ci vardı babamın dostu..ben yaparım sana demişti ondan diyorum bende...4 silindir olduğu için oturur bence...oturmazsa torpido kesilir :D
valla topkapıda bmw ci vardı babamın dostu..ben yaparım sana demişti ondan diyorum bende...4 silindir olduğu için oturur bence...oturmazsa torpido kesilir :D
sığmaz bmw motoru oraya doğan şahin olsa belki hem yere yakın olcak araba altan kurtarmaz hgt motoru biraz kurtarıyor ama yinede risk var bakalım belki ilim irfan sahibi biri çıkar şunu şukadara takarsınız der :) max3lira zaten 2lira benden kaçtı sormayın...:ofk:
124 ile serçenin kasaları aynı motor bagaj hacimleri hepsi milimetrik aynı ankarada serçeye 6 silindirli bmw motoru takıldı inanmayanlar varsa araştırabilir sen yeterki paradan haber ver paran warsa herşey yapılır arabanın ne torpidosu kesildi nede kaputu
124 ile serçenin kasaları aynı motor bagaj hacimleri hepsi milimetrik aynı ankarada serçeye 6 silindirli bmw motoru takıldı inanmayanlar varsa araştırabilir sen yeterki paradan haber ver paran warsa herşey yapılır arabanın ne torpidosu kesildi nede kaputu
6 silindir 1.3 lük yere :beuj: sen bence msjı bidaha oku...serçe ile 124 zaten farklı olduğunu kimse söylemedi... ayrıca bi fikrin varsa söyle..doğanla 124 kasa farklı dedim biri 1.6-2.0 lık biri 1.3...
ben inanmıyorum demiyorum,,inanamıyorum link yada başka birşey varsa paylaş bizide görelim 6 silindirli hacıyı..
6 silindir 1.3 lük yere :beuj: sen bence msjı bidaha oku...serçe ile 124 zaten farklı olduğunu kimse söylemedi... ayrıca bi fikrin varsa söyle..doğanla 124 kasa farklı dedim biri 1.6-2.0 lık biri 1.3...
ben inanmıyorum demiyorum,,inanamıyorum link yada başka birşey varsa paylaş bizide görelim 6 silindirli hacıyı..
az araştır görürsün ankarada var
neyse arkadaşlar konu dağılmadan fikri olan varsa 3tl civarı motor söylesin 2.el de olur pertten çıkmada olur...130-150bhp arası 110-120nm benzin motor
Bravo 1.6 motoru. 103hp ama oldukça verimli bir motor.
6 silindirli serçe var evet. tavan falan kısaltılmıştı arabada hatta.
resimlerde bunlar.
yüklemeye vakit yok link açılır ama.
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.bmwteam.net/board/uploads/post-30877-1239185987.jpg&imgrefurl=http://www.bmwteam.net/board/index.php%3Fshowtopic%3D30236%26pid%3D534016%26mod e%3Dthreaded%26show%3D%26st%3D%26&usg=__j8QuftvBBFZHv4xf123eqIo6ivg=&h=600&w=800&sz=140&hl=tr&start=0&zoom=1&tbnid=YaAds0kij5G7oM:&tbnh=135&tbnw=186&prev=/images%3Fq%3Dankara%2Bbmw%2Bmotorlu%2Bser%25C3%25A 7e%26um%3D1%26hl%3Dtr%26biw%3D1440%26bih%3D710%26t bs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=763&vpy=80&dur=2641&hovh=194&hovw=259&tx=145&ty=125&ei=oUh9TKPCCsSoOKvqnesF&oei=oUh9TKPCCsSoOKvqnesF&esq=1&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:3,s:0
6 silindirli serçe var evet. tavan falan kısaltılmıştı arabada hatta.
resimlerde bunlar.
yüklemeye vakit yok link açılır ama.
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.bmwteam.net/board/uploads/post-30877-1239185987.jpg&imgrefurl=http://www.bmwteam.net/board/index.php%3Fshowtopic%3D30236%26pid%3D534016%26mod e%3Dthreaded%26show%3D%26st%3D%26&usg=__j8QuftvBBFZHv4xf123eqIo6ivg=&h=600&w=800&sz=140&hl=tr&start=0&zoom=1&tbnid=YaAds0kij5G7oM:&tbnh=135&tbnw=186&prev=/images%3Fq%3Dankara%2Bbmw%2Bmotorlu%2Bser%25C3%25A 7e%26um%3D1%26hl%3Dtr%26biw%3D1440%26bih%3D710%26t bs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=763&vpy=80&dur=2641&hovh=194&hovw=259&tx=145&ty=125&ei=oUh9TKPCCsSoOKvqnesF&oei=oUh9TKPCCsSoOKvqnesF&esq=1&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:3,s:0
abim bak bunlar proje biz motor takıcaz vardır elbet msjları iyi oku yoktur demedim vardır kullanan allah kaza bela vermesinde beni ırgatlamıyor adamın kendi serçesine ne taktığı anladın umarım... biz kendi ırgatımızla müstaribiz..fikrin varsa söyle?? varmı bi fikrin??? para olsa bizde proje yaparız..bu proje değil...
bi arkadaşta 1.6 demiş hocam ne kadar fiat olarak? hgt ler 3.5-4 de var çıkma daha uygun olursa daha makbule geçer...
Açıkçası pek pahalı bir motor olacağını sanmıyorum çünkü aynı motor 1.6 palio 1.6 siena merea Albea vs araçlardada kullıldı.Yani HGT'den daha yaygın bir motor olduğundan daha ucuz olacağını tahmin ediyorum.1050kg arabada iyi kötü bir performans veren motor serçede baya iyi iş yapar bence
hauhdua yaw yukarıda yazılana inanmadınız mı siz :D adamlar 124 de e30 325 motoru koydular :D
madem o kadar haşin delikanlısın bütçeni söylede ona göre seçenekler sunalım sana
sen bravo motorunu yada emsali bir motoru 1-1,5 lirayamı alacağını zannediyorsun
Adamlar seçenek sunuyor zaten, taktılar takmak mümkün sende takarsın diyor sığmaz diyorsun? 6 silindir? Hayır sığmaz sığmamalı olamaz. 4 silindir m3 motoru? ı ıh olmaz. bmw motoru o sığmaz serçeye... Denedinmi gördünmü neye göre söylüyorsun? Denedinmi hepsini nereden biliyorsun? Kesilir biçilir bişeyler yapılır sığdırılır. Önemli olan para. Sen bütçeni söyle olabilecekler zaten söylenir. En mantıklısı 4 silindir m3 gibi duruyor.
max 3 lira demiş ya arkadaş ne bütçesi soruyosunuz daha..
Söyleyin bakalım seçenekleri önerileri..
mirafiori motoru araştırın derim
hatta bununla bı konusun sadece motoru da verırım yazmıs
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-mirafiori-orjinal-mirafiori-sifir-motor-5000-tl-fiyat-dustu/detay
max 3 lira demiş ya arkadaş ne bütçesi soruyosunuz daha..
Söyleyin bakalım seçenekleri önerileri..
124 motoru alsın o zaman :icon_tup:
neyin peşindesiniz siz anlamıyorum ki ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşım
3 liraya ne motoru almanın peşindesiniz
bak o zaman sana önerim daha güzel bir seçenek bulabilirsen 1,6 yada 2,0 tempra motoru al
bu tarz motorlar hariç alacağın her motoru motor+şanzuman+tesisat olarak alacağın için o bütçe ile tabiri caizse bi mok olmaz
SifirinciMurat
01-09-2010, 14:32
mondeo, vectra vb araçların 96-98 gibi modellerinden çıkma 2.0 16v bir motor işini görür.
egeturbo
01-09-2010, 14:35
2.0 tipo yada tempra motoru yada yok ben bl bol cuflamak istiyorum dersen 155 q4 yeterli olur
arkadaşım yanlış anlamayında siz hiç bişey takamazsınız daha ne yapacağınızı bilmiosunuz bi tek motor takmakla olmuyo bu işler zaten motor kulağını taktık motor yerleşti bitti ... eer öle sanıosan oldugunuz yerde sayarsınız haa eer ben takıcam diosan tipo m.p.i motoru tak ondan sonra standalone beyin bide sıralı sistem lpg takın 10 numara gezerde gazlarda . fazla biyerle oynamazda , haa o bana yetmez diosan honda , toyota , vw, bmw , audi gibi arabaların motorlarını tak ben bir FİAT cı olarak söyleyim sana fiat ın hgt motoru mirafiori motoru we yine mirafiori bloğu üzeri geliştirilmiş alfa tempra 2.0 motorlarının hiç biri 5 para etmez en dandik motorlardır sürekli sorun yaşarsın bilgi almak istersen pm atabilirsin
sana bi önerim daha eer 4 -4 lük bişi istiosan sana 3 milyara alacağın motor takması şanzumanı elektrik tesisatı inciği boncuğu 7-8 milyardan aşşa mal olmaz hatta geçerde onuda bil yani ...
(((İlginize teşekkürler ama 1-2 kişi haricinde yönlendirici bir cevap alamamam beni üzdü sonuçta trnin en büyük araba forumu ayrıca atış poligonu değil burası ve zenginin malı zügürdün çenesini yorar misali sizde kendinizi yordunuz alkışlıyorum...)))SIRA ASIL KONUDA... Bu bir doğum günü hediyesi olarak arkadaşımıza armağan niteliğinde bir çalışmadır 124 gsi :)..motor bulunmuştur opel kadett gsi 90 model çıkma 2.300 tl ye aldık 300 tl gibi de işçilik vs vs totalde yine 3.100 tl gibi bir maliyet ortaya çıktı opel hiç aklıma gelmemişti hatta 6 kişiden hiç birimizin aklına gelmemişti bi arkadaş opel diyince ordan yola çıktık ve akşam 16.00 suları motor il dışından bulundu temiz ve daha motor 90.000 km de :)
konuyu burda sonlardırabilirsiniz herkeze iyi forumlar
hadi hayırlı olsun bu rakama motor şanzuman beyin tesisat herşey dahil mi ?