Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 kazası tepeüstü...
ulasoztas1
31-08-2010, 19:57
Arkadaşlar saat 20:05 civarı tepeüstünden çevreyoluna bağlanan virajın sonunda yanlış görmediysem HAC 62 yada NAC 62 plakalı kırmızı s2000 belediye otobüsünün arkasına sürücü kapısının ordan çarpmıştı :( otobüsün tamponu kuruk ve kaportası ezilmişti, araçta da ciddi hasar wardı. polislerin olmasına karşın ambulans yoktu burdan şöförün iyi durumda olduğunu umuyorum. araç şöförüne çok geçmiş olsun. sitedenmiydi bilen warmı?
sıteden olmasada ınsallah kendısınde bısey yoktur arkadasın.mubarek gunler kımse uzulmesın
StyleALP
31-08-2010, 20:00
Haydaaaaaaaaa. Büyük Geçmiş Olsun.
kimseye birşey olmamıştır umarım geçmiş olsun
Hayirdir bu hafta kazalardan basladik hayirdir
geçmiş olsun üzücü durumlar
gecen de e 5 te maltepe cıvarı megane 2 makas ata ata gectı onumden bı ıkı dakkaya kalmadı fren sesi corsaya patlamıs corsa devrılmemıs allahtan sadece ters donmus yolda corsadada cocuk fln kadın kullanıo kadın kıtlenmıs kaldı dıreksıyonda trafık bırden kılıt oldu tabı kaza taze..yazık gunah adam gıbı kullanın ya bızde makas atıoruzda anlık yapıosun uzatmaya gerekmı var al ne oldu arabası pert oldu aırbagler acılmıs cunku pek bısı yoktu..ama corsadakı kadına yazık soka gırdıler bırden arkadan bırı dokunduruo ters donuosun...ayıp yanı bunlar
VTec_king
31-08-2010, 22:03
gecmis olsun kaza yapan arkadasa..
lethaldoze
31-08-2010, 22:14
tam o sırada ordan gecen arkadasım aradı sordu tanıyormusun dıe.Yok dedım.Bayağı trafık olmuş beklıyorum ambulans arkada gıdemıyor.Saolsun oforlerımız uyanıkya
trafığı gorunce hemen emnıyete dalıyolar.Ondan sonra orasıda tıkanıo.
Araba tanınmaz haldeydı çok kötü pert olmuş dedi ama bilmiyorum tabi ben görmedim.
M U R A T
31-08-2010, 22:32
dediğin yer cennet köprüsü galiba
dediğin yer cennet köprüsü galiba
öyle cenneet koprusumu olurmus herkes kaza yapıomus .. :D
allah kımsenın basına vermesın her zaman önce emnıyet
Tam köşede büyük bir çukur var ona düşmemek için arap drift yapıyoduk zaten geleni de duvar sayesinde görmüyosun.Geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa..
M U R A T
31-08-2010, 22:55
zemin çok kötü orda bariz zıplatıyo geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa
gecmıs olsun dıelım kımseye bısey olmasında gerısı problem deıl.
Boost Up
01-09-2010, 01:03
Dikkat ettiyseniz Tepeüstündeki göbekte ve otobanda sürekli çekici bulunuyor. Geceleri yağ döküyolarmış yola arkadaşım kendi gözüyle görmüş bunu..
Yok artık otobana yag mı döküyolarmıs oyle bir şerefsizlik olurmu yaw gelen hızlı gelir ölür allah korusun bunun vebalini nasıl taşıycak bu insanlar be biçim bi dünyada yaşıyoruz yaW
hayırdır arkadaşlar ya ne bu kaza bolluğu lanet mi yağdı bu arabalara
büyük geçmiş olsun diliyorum...
zemin çok kötü orda bariz zıplatıyo geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa
Zıplama olayı varsa S2000 için çok sakat hele vtec üstü gidiyosanız böyle sonuçlar doğrabilir umarım sahibine brsey olmamıstır geçmiş olsun diliyoruM
tursurayn
01-09-2010, 04:49
çok üzücü bi durum çok büyük geçmiş olsun
ekmekarası
01-09-2010, 08:13
Dikkat ettiyseniz Tepeüstündeki göbekte ve otobanda sürekli çekici bulunuyor. Geceleri yağ döküyolarmış yola arkadaşım kendi gözüyle görmüş bunu..
geçen akşam denk geldim orda ben su zannetmiştim.araba önden hafif bi irkildi lastiklere kabahat bulmuştum ama yağmış demekki.allahtan yavaş gidiyordum.
saçma işler ülkesi.
Boost Up
01-09-2010, 10:01
Yok artık otobana yag mı döküyolarmıs oyle bir şerefsizlik olurmu yaw gelen hızlı gelir ölür allah korusun bunun vebalini nasıl taşıycak bu insanlar be biçim bi dünyada yaşıyoruz yaW
geçen akşam denk geldim orda ben su zannetmiştim.araba önden hafif bi irkildi lastiklere kabahat bulmuştum ama yağmış demekki.allahtan yavaş gidiyordum.
saçma işler ülkesi.
Çokta umurlarında şerefsizlerin.. Öyle bol dökmüyolarmış, Nevzat Demire dönerken son viraj biraz kesin, hafif hızlı girersen yerdeki yağın etkisiyle hop dönüyolar. Orda her daim çekici var her saat..
by serçe
01-09-2010, 10:06
geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur araç sahibinin umarım........
Manyak bu millet walla ya insan olamaz bu haywanlar bu dünyanın öbür dünyasıda var biraz allah korkusu olur insanda yaw nee biçim bi dünyada yaşıyoruz anlamadıM
otuzdört
01-09-2010, 15:20
bu kazalar bu ara bollaştı:S dikkat edelim arkdaslar. Geçmiş olsun arkadasımıza.
Birde yaz aylarında hiç beklenmedik yerleri suluyorlar sıcak lastik suya dalınca ne marka olursa olsun ne yapıcagını bilmıo viraja denk geldiğinde gecen gece saat sabah 3 sahur yaptık donuorum yol bomboş tatlı surat war caddebostan mc donaldsın orası sırılsıklam son anda farkedip suya girmeden fren yapmama ragmen sapıttı araba Allah korudur nerden çıkıcagımız belli olmazdı çok küfür ettim o gecede..Hepsi cahilllik,eğitimsizlik işte.
Cglrgncl
01-09-2010, 15:28
çok geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa umarım bişeyi yoktur,Allah yardımcısı olsun.
ulasoztas1
01-09-2010, 17:45
Birde yaz aylarında hiç beklenmedik yerleri suluyorlar sıcak lastik suya dalınca ne marka olursa olsun ne yapıcagını bilmıo viraja denk geldiğinde gecen gece saat sabah 3 sahur yaptık donuorum yol bomboş tatlı surat war caddebostan mc donaldsın orası sırılsıklam son anda farkedip suya girmeden fren yapmama ragmen sapıttı araba Allah korudur nerden çıkıcagımız belli olmazdı çok küfür ettim o gecede..Hepsi cahilllik,eğitimsizlik işte.
sahildeki Mc in ordaki yolda her gece su oluyor ve orda gördüğüm kazanın sayısı belli değildir özellikle motorsikletler çok sorrun yaşıyor orda..
Selcuk_RoL
01-09-2010, 21:35
geçmiş olsun ya
Mehmet Gazihan
01-09-2010, 21:53
o hafif sert virajlarda sulama yapmıyorlarmı deli oluyorum..apxin ortasında zemin ıslak gelde çık o virajdan..
_cAgdAsH_
01-09-2010, 22:04
o hafif sert virajlarda sulama yapmıyorlarmı deli oluyorum..apxin ortasında zemin ıslak gelde çık o virajdan..
bide motor üstündeysen yaradana sıgınıp yatıosun ne fren yapabılıosun ne vts kucultebılıosun düşüosun ölüyosun hayırlısı olsun diolar
Mehmet Gazihan
01-09-2010, 22:26
o yüzden hiç bir insan evladı motora bindiremiyor beni..
oguzhan999
01-09-2010, 22:49
keşke plakayı bu şekilde etiket etmeseydin...bu senin aracında olabilirdi bu şekilde heleki böyle bir aracın açık bi şekilde koyulması yanlış... geçmiş olsun sahibine
keşke plakayı bu şekilde etiket etmeseydin...bu senin aracında olabilirdi bu şekilde heleki böyle bir aracın açık bi şekilde koyulması yanlış... geçmiş olsun sahibine
Kaza yapmış olmanın ne türlü bir "etiket" durumu olabilir ki ? Üstüne üstlük herkes geçmiş olsun, umarım bir şeyi yoktur diyerek iyi dileklerini iletiyor. Kaza yapmış olma durumu ayıp mı,tüü kaka mı ? Hatta eğer sahibi iyi biri değilse 3 hafta sonra kazasız ilanı çıkınca ohh iyi ki bu konuyu açmışlar diyeceksiniz.
Kaza yapmış olmanın ne türlü bir "etiket" durumu olabilir ki ? Üstüne üstlük herkes geçmiş olsun, umarım bir şeyi yoktur diyerek iyi dileklerini iletiyor. Kaza yapmış olma durumu ayıp mı,tüü kaka mı ? Hatta eğer sahibi iyi biri değilse 3 hafta sonra kazasız ilanı çıkınca ohh iyi ki bu konuyu açmışlar diyeceksiniz.
Ztn plaka yanlış yazılmış araba kırmızı ewet ama plaka bu degiL
Ztn plaka yanlış yazılmış araba kırmızı ewet ama plaka bu degiL
Siz biliyorsanız o zaman siz söyleyin tabi benden önceki yoruma katılıyorsanız bir şey diyemem, sonuçta S2K üretimi durmuş değerli bir otomobil benim gözümde her türlü 2. el almak zorundayız. Aracına yeterince değer veren insanlar için böyle bir kazanın olduğunu sonradan öğrenmesi sinir bozucu olurdu. Gerçi plaka sorgulatma var ama olsun. Hani ben Adana'dan kalkıp geleceğim İstanbul'da öğreneceğim kazası olduğunu pehh :)
Orayı yıkarlar!Yani orayı "yıkarlar" demiyorum, """yıkarlar""":icon_wave
:) :)
Ama gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim daha önceki mesajımda yazmayı unutmuşum, b*ku b*kuna kaza yapmış olma durumu çok sinir bozucu, geçmiş olsun kaza yapan arkadaşımza.
MAH plakaydı kırmızı S2000 kazadan hemen sonra gördüm..