Orijinalini görmek için tıklayınız : 500sec vs e36 320
arkadaşlar bu iki aracın drag da ve rollingde ne olur sizce deneyen varmı yorumlarınızı bekliyorum
dip not : bmw stock mercedes amg oldugunu iddaa ediyor,2 aracta ilk el.
fsunnetci
01-09-2010, 13:11
daha neler tabiki Mercedes alır;) Mercedes bırak AMG'yi LPG'yle bile geçer 320'yi:D
PriSOneR
01-09-2010, 13:14
bence 500sec alır rahat rahat
85 model ise 242hp 400 n.m :)
92 model ise 320hp 470 n.m :D
torkuyla çöker üstüne
500 Sec alır döner dolaşır bi daha alır :)
Ludacris
01-09-2010, 13:16
Kısa mesafede 320önde olacaktır 10-12metre kadar:D sanırım 100mye yakın önde kalabilir.
Sec500AMG ise 560BMG mi oluyor ?
saglıklı bi 500 320 yi yalan eder :)
Sinan Koc
01-09-2010, 13:24
Benim 1.6 156 320nin tamponundan ayrılmıyor 500sec'le karşılaştırılması baştan yanlış..
şayin filminde son sahnede vardı "adam bizi düz ovada yer" diyordu :D buda o hesap 500sec alır :)
ohaaa.. bmw leri çok severim ama 500 sec leride iyi bilirim.. 0 dan da roll de de yalan eder bmw yi..
Sierra Rs
01-09-2010, 13:29
düşününce bile komik geliyor :)
flexamin
01-09-2010, 13:32
bis ile 106 karşılaştırılması gibi :D 500 sec adı üstünde saniyede 500 kere pompalar:D
biz denedik 1/4 mil de 500 sec anca 2 boy fark ata biliyor o kadar abarttıgınız gibi deil bu arada 86 model arac roolingde fark dahada acılıyor benim anlamadıgım 328 ise rollingde de drag da da ustun oluyor
Ludacris
01-09-2010, 13:41
biz denedik 1/4 mil de 500 sec anca 2 boy fark ata biliyor o kadar abarttıgınız gibi deil bu arada 86 model arac roolingde fark dahada acılıyor benim anlamadıgım 328 ise rollingde de drag da da ustun oluyor
olacağı o :) hacim varda ağırlık ve mercedes faktörü var hızlı araba yapmayımı biliyordu o yıllarda(hız olarak hep
Bmw gerisindedir ki hala ayni hacim,özelliklerdede yine Bmw mercedesten öndedir)
sec 560 tecrübem olmuştu öyle deli gibi gidiyor olayı yok.. Gidiyor sadece
olacağı o :) hacim varda ağırlık ve mercedes faktörü var hızlı araba yapmayımı biliyordu o yıllarda(hız olarak hep
Bmw gerisindedir ki hala ayni hacim,özelliklerdede yine Bmw mercedesten öndedir)
sec 560 tecrübem olmuştu öyle deli gibi gidiyor olayı yok.. Gidiyor sadece
aynen ole bence 320 cok guzel yurudu yakında atarım videolarını 500 sec abartılacak kadar bi arac deil ki bu en saglıklı araclardan birisi cok dogru bi soz hacim hersey demek deildir ve suanda iddaa ediyorum stock e30 325 vs butun 500 veya 560 seclerle deneye bilirim burdan soyluyum en ki teknolojiye eski teknoloji
amerikadamı denedınız
ewet amerikada
500 sec e büyük hakarettir şöyle bir topicin açılması.
500 secin şanzıman 4 vites ve vites oranları acayip uzun, rollde ilk başta hantal kalması çok normal
Ama uzunda yıkar geçer
500 sec e büyük hakarettir şöyle bir topicin açılması.
sebeb? sonucta aralarında ucurum yok
500 secin şanzıman 4 vites ve vites oranları acayip uzun, rollde ilk başta hantal kalması çok normal
Ama uzunda yıkar geçer
evet 4 vites otomatik ve oranlı cok cok uzun rollde 60 bastıgımızda 180 kadar once 320 ama 180 den sonra alıyor 500 sec drag da ise son 100 metre kala one geciyor bunun neresi ucurum bunun neresi kıyas deil bunun neresi tartısılmaz
evet 4 vites otomatik ve oranlı cok cok uzun rollde 60 bastıgımızda 180 kadar once 320 ama 180 den sonra alıyor 500 sec drag da ise son 100 metre kala one geciyor bunun neresi ucurum bunun neresi kıyas deil bunun neresi tartısılmaz
60 dan 180 e kadar 320 ondemi :S oranın 320 leri degisik gidiyor heralde
bmw otomatik mi?
aynen ole bence 320 cok guzel yurudu yakında atarım videolarını 500 sec abartılacak kadar bi arac deil ki bu en saglıklı araclardan birisi cok dogru bi soz hacim hersey demek deildir ve suanda iddaa ediyorum stock e30 325 vs butun 500 veya 560 seclerle deneye bilirim burdan soyluyum en ki teknolojiye eski teknoloji
e30 un kasasıyla sec kasası bırmı sence?
ben canlı gordum 190 2.5 amg nın e30 3.25 i gectıgını:)
eskı teknolojı ıkısıde
bmw otomatik mi?
hayır manuel
500 lerı yormaya gerek yok bende 98 s320 var 1800+ kılo e36 3.20 varsa deneyelım:)
e30 un kasasıyla sec kasası bırmı sence?
ben canlı gordum 190 2.5 amg nın e30 3.25 i gectıgını:)
eskı teknolojı ıkısıde
şimdi burda eskiye eski kıyaslaması yaparsak işin nereye gittigini goremeyiz o yuzden bu eskiye eski kıyaslaması deil bastan okursan arkadaşlar yeni eski lafı yaptıkları için dedim bu arada 36 nın ksasıyla 500 sec kasası bir mi sence?
Manuelle sonuç normal, ben 1.5 manuel meganlada geçerim o dediğiniz süratler içinde.
Sonuçta belirli bir süratte siz basacağınız viteste beklerken
500sec D de beklemek zorunda
Rolling başladığında önce kickdown, sonra o 25 senelik şanzıman vites küçültecek,kavrayacak, 2 tonluk kasayı götürmeye başlayacak, geçmeniz çok normal. Siz o anda en iyi devrinizde uzayıp gidiyosunuz adam daha vites küçültüp kavrama aşamasındayken. Ki vites oranlarının uzunluğunun farkındasınız rolling için üretilmiş bi araç değil.
Otomatik değil 320, 328 bile geçemez, yeter ki secin kondisyonu iyi olsun.
Ludacris
01-09-2010, 14:24
Seçle karşılaştırmak niye hakaret oldu şimdi ?
Corolla yada çipli era ilemi karşılaştırılsın.
Denenmiş şimdide arkadaş fikir alıyor. ki
saşma bi kıyas değil. Bmw nin 3vitesin sonuna kadar önde kalacağını düşünüyorum.
Fikir verenler acep hiç seç e bindimi kullandımı acaba bu kadar kesin konuşuyor.
biri çıkıp benim Seç'im var der şimdi:D
60 dan 180 e kadar 320 ondemi :S oranın 320 leri degisik gidiyor heralde
evet burdakiler biraz farklı tr den mesela benim m3 gt ama tr de yok burdaki bazı 320 lerde farklı normal olanlar da var ama bu kıyaslamadaki e36 u.s.a versiyon onu belirtmeyi unuttum
saşma bi kıyas değil. Bmw nin 3vitesin sonuna kadar önde kalacağını düşünüyorum.
Fikir verenler acep hiç seç e bindimi kullandımı acaba bu kadar kesin konuşuyor.
biri çıkıp benim Seç'im var der şimdi:D
sana cok tesekkur ediyorum arkadasım benim ifade edemediklerimi sen cok guzel soyluyorsun aynen de ole oldu 3 kadar bmw bariz onde turkiyede akrabalarım var yarısı yorlar hatta forumda herkez tanır ama isim vermiyecem sonra yorumlar bir anda deişiyor:)
tuner faruk
01-09-2010, 14:33
BMW nin aynı modelinin otomatiği ile bir daha deneyin ne denilmek istendiğini anlarsınız ;)Birde SEC in kondisyonu çok önemli
Fikir verenler acep hiç seç e bindimi kullandımı acaba bu kadar kesin konuşuyor.biri çıkıp benim Seç'im var der şimdi:D
Eğer lafın bana ise, endişen olmasın :)
Beni tanıyanlar neyi iyi bilip bilmediğimi bilirler. ;)
BMW nin aynı modelinin otomatiği ile bir daha deneyin ne denilmek istendiğini anlarsınız ;)Birde SEC in kondisyonu çok önemli
sacmalık arada cok buyuk hacim farkı oldugundan manuel vs automatik zaten ne denilmek istedinildiginin farkındayım merak etme
peki benim neyi iyi bilip bilmedigimi biliyormusun? cevapı ben vermedim ama
Low-Rider
01-09-2010, 14:38
Manuelle sonuç normal, ben 1.5 manuel meganlada geçerim o dediğiniz süratler içinde.
Sonuçta belirli bir süratte siz basacağınız viteste beklerken
500sec D de beklemek zorunda
Rolling başladığında önce kickdown, sonra o 25 senelik şanzıman vites küçültecek,kavrayacak, 2 tonluk kasayı götürmeye başlayacak, geçmeniz çok normal. Siz o anda en iyi devrinizde uzayıp gidiyosunuz adam daha vites küçültüp kavrama aşamasındayken. Ki vites oranlarının uzunluğunun farkındasınız rolling için üretilmiş bi araç değil.
Otomatik değil 320, 328 bile geçemez, yeter ki secin kondisyonu iyi olsun.
bu her araç için geçerlidir heralde
dur rolling için bir araç yapalım demiyodur hiç bir firma
500 lerı yormaya gerek yok bende 98 s320 var 1800+ kılo e36 3.20 varsa deneyelım:)
turkiyeye dondugum zaman bi ark var aynı stock aracı denemek isterim
bu her araç için geçerlidir heralde
dur rolling için bir araç yapalım demiyodur hiç bir firma
tesekkurler:icon_tup::icon_tup:
Şimdi hayatımda hiç denememiş olsam söyleyecek pek bir şeyim olmazdı
Ama bende zamanında e320 otm. vardı ve 500 sec ile denemişliğim vardır, nasıl gittiğini de iyi bilirim.
Şimdi sen kalkıp 320i ile kafa tuttuğunu iddia ettiysen zaten direk sorarım araç otomatik miydi diye? Belli manuel olduğu.
Zaten dediğim gibi olmuş, önce 320 önde gitmiş sonra uzunda 500 sec almış, 2+2 =4. Bunun nesini uzatıyorsunuz ki?
Şimdi hayatımda hiç denememiş olsam söyleyecek pek bir şeyim olmazdı
Ama bende zamanında e320 otm. vardı ve 500 sec ile denemişliğim vardır, nasıl gittiğini de iyi bilirim.
Şimdi sen kalkıp 320i ile kafa tuttuğunu iddia ettiysen zaten direk sorarım araç otomatik miydi diye? Belli manuel olduğu.
arkadasım o kadar hacim farkında tutarda otomatike karsı otomatik karsılastırırsak eger sence sacmalık olmaz mı herhalde manuel olacak
Ya ne alakasız arabaları karşılaştırıosunuz benim sec 500 üm olsa 3.20 varsın geçsin ya ben iboyu açar dinlerim nereye gidiosa gitsin 3.20,bende bmw kullanıcısıyım su andada bahsettıgınız arabalar spor araba deil bişi deil biri iş adamı ağır abi arabası dieri 4 kapı olarak varsayarsak aile arabası nie deneyeseniz ki bence saçma olmuş...
karşılaştırma yapınca daha birebir arabalar olursa tartışmasıda zewkli olur..
benim o araba arasında tek yapıcagım karşılaştırma 2 takla atarsın secte hala aynı koltukta oturuosundur bmwde atarsın yaşarsan şükret bundan başka bişiyeni karşılaştırmam...
tuner faruk
01-09-2010, 14:56
sacmalık arada cok buyuk hacim farkı oldugundan manuel vs automatik zaten ne denilmek istedinildiginin farkındayım merak etme
Arada büyük hacim farkının olduğu araçları denetmek saçmalık olmuyor fakat automatik ve manuel araçların denetilmesi saçmalık oluyor:D Oda iyiymiş;)
Ya ne alakasız arabaları karşılaştırıosunuz benim sec 500 üm olsa 3.20 varsın geçsin ya ben iboyu açar dinlerim nereye gidiosa gitsin 3.20,bende bmw kullanıcısıyım su andada bahsettıgınız arabalar spor araba deil bişi deil biri iş adamı ağır abi arabası dieri 4 kapı olarak varsayarsak aile arabası nie deneyeseniz ki bence saçma olmuş...
karşılaştırma yapınca daha birebir arabalar olursa tartışmasıda zewkli olur..
benim o araba arasında tek yapıcagım karşılaştırma 2 takla atarsın secte hala aynı koltukta oturuosundur bmwde atarsın yaşarsan şükret bundan başka bişiyeni karşılaştırmam...
1.ci o senin zevkin 500 olup rap dinleyenlerde oldugunu unutma
2.ci bmw ninde 320 de olsa spor paket sınıfında araba urettigini unutma
3.su herhalde birisi 2 ton birisi 1300 kg birisi birisinden daha cacuk durucaktır takla atarken
Arada büyük hacim farkının olduğu araçları denetmek saçmalık olmuyor fakat automatik ve manuel araçların denetilmesi saçmalık oluyor:D Oda iyiymiş;)
arada buyuk hacim olması farkı sorun deil nasil ferrariyle corvette karsılastırılıyorsa buda bole ama hacim farkı olupta aynı specklerde olursa bu sacmalıktan başka birsey olmaz
tuner faruk
01-09-2010, 15:05
arada buyuk hacim olması farkı sorun deil nasil ferrariyle corvette karsılastırılıyorsa buda bole ama hacim farkı olupta aynı specklerde olursa bu sacmalıktan başka birsey olmaz
Ferrrari ve Corvette in üretim amacıyla 320 ve Sec in üretim amacı aynı demekki aynı kitleye hitap ediyorlar yani :rolleyes:Farkındaysan karşılaştırdığın araçların üretim amaçları ve hitap ettikleri kitle bile farklı biri 4 kapılı aile amaçlı üretilmiş manuel bi araç diğeri ise sport amaçlı üretilmiş bi araç..
Ludacris
01-09-2010, 15:05
evet abi mercedes döver :D
850csi ile seç500 deme şansınız varsa denemenizini ve patlaşamnızı isterim u.s.a. Da
sana cok tesekkur ediyorum arkadasım benim ifade edemediklerimi sen cok guzel soyluyorsun aynen de ole oldu 3 kadar bmw bariz onde turkiyede akrabalarım var yarısı yorlar hatta forumda herkez tanır ama isim vermiyecem sonra yorumlar bir anda deişiyor:)
Rica ederim haklının her daim yanındayım :)
böyle post bulmuşum nimet nimet :D
ki ayrıca emisyon yüzünden abd piyasasının biraz farklı olduğunu göz önüne alın.
sahipsiz üstüne dileyen alınabilir.:)
Binmek var sürmek var;)
fsunnetci
01-09-2010, 15:09
500 Sec fena bir araba değil aslında bizim Redline oto (Florya Beşyol) Roy'da vardı bir ara fena gidiyordu o araba ile karşılaştırırsak valla BMW 320 uzun,kısa farketmez gerisinde kalır ama araba var araba var onuda hesaba katmak lzm..şimdiki piyasada satılan 500Sec'ler ile denersen tabiki durum farklı olur otomatik şanzıman deyip geçme spor modda güzel devir çeviriyorlar ben 1984 730İ otomatik BMW ile 2ton ağırlığı var bu aracın :) Headersli filtreli egzozlu AE101 corollaya 6-7 boy fark atıyordum:D yeterki şanzımanı spor modda 2.vitese atın gerisini o hallediyor:hahaha:
binmek var sürmek var bir de denemek var
neyin hangi arabaya karşı nasıl gittiğini -bilerek- yorum yapmak var.
sokak arasında iki vites bitirip yerine koyunca uzmanı oluyosunuz nasılsa, sen ne diyosan doğrudur üstad.
Ferrrari ve Corvette in üretim amacıyla 320 ve Sec in üretim amacı aynı demekki aynı kitleye hitap ediyorlar yani :rolleyes:Farkındaysan karşılaştırdığın araçların üretim amaçları ve hitap ettikleri kitle bile farklı biri 4 kapılı aile amaçlı üretilmiş manuel bi araç diğeri ise sport amaçlı üretilmiş bi araç..
yazdıklarımı oku ondan sonra cevap ver 2.ci bmw nin coupe modelide var aynı bizim karsılaştırmamızda oldugu gibi ayrıca herhalde farklı olacak aralarında dunya kadar para farkı var turkiyede :D benim babam ferrari de corvette sahibi o zaman 2 kişilikli insan mı oluyor
1.ci o senin zevkin 500 olup rap dinleyenlerde oldugunu unutma
2.ci bmw ninde 320 de olsa spor paket sınıfında araba urettigini unutma
3.su herhalde birisi 2 ton birisi 1300 kg birisi birisinden daha cacuk durucaktır takla atarken
1.si ben ibo dinlemıyorum sadece örnek verdim.Kimin ne dinlediğinidemi karşılaştırsaz :)
2.3,20nin spor paketi oldugunu kendin sölüyorsun daha mantıklı araçlarla karşılaştırması gerektiğini burdanda anlıyabilioruz.
3.Karşılaştırma sadece kimin ne kdr boy cıkarttıgı yada top speedimi olması gerekiyor.Dediğin gibi kimin CACUK olucagınıda konusalım.
neyse bu konuda son mesajım konu uzamasın saçma yerlere gitmesin,sen 320 gecer dıosun bende aksını ıkna etmedım ıstedıgı kadar gecebilir dedim ve fikrimi söledim,diğer bir fikrim,yolda dediğin gibii 3,20,s500 le yarışıyor ise bence o s500 babasının arabasıdır,sanmıyorum ki türkiyedeki hiç bir s500 sahibi 320 ile yarıssın..
hee dersen ki s500 yarısamazmı yarısır rollingede gitsin dragda yapsın ama 7.40 la filan yapsın ya 3.20 onun yanında araba bile kalmaz.çok farklı yerlerdeler...
500 Sec fena bir araba değil aslında bizim Redline oto (Florya Beşyol) Roy'da vardı bir ara fena gidiyordu o araba ile karşılaştırırsak valla BMW 320 uzun,kısa farketmez gerisinde kalır ama araba var araba var onuda hesaba katmak lzm..şimdiki piyasada satılan 500Sec'ler ile denersen tabiki durum farklı olur otomatik şanzıman deyip geçme spor modda güzel devir çeviriyorlar ben 1984 730İ otomatik BMW ile 2ton ağırlığı var bu aracın :) Headersli filtreli egzozlu AE101 corollaya 6-7 boy fark atıyordum:D yeterki şanzımanı spor modda 2.vitese atın gerisini o hallediyor:hahaha:
ben modlanmıs araclardan bahsetmiyorum roy la birbirimizi tanırız işte suan yeni uretilen aracların bile otomatigi ne kadar iyi ne kadar dayanabiliyor ki eski araclar ne kadar dayanacak ne kadar saglıklı olacak uzun zamanlar iyi bakılsa bile bu bmw de aynı mersoda da demem o ki otomatik vites dehhh dedinmi dider çusss dedin mi dudur.
1.si ben ibo dinlemıyorum sadece örnek verdim.Kimin ne dinlediğinidemi karşılaştırsaz :)
2.3,20nin spor paketi oldugunu kendin sölüyorsun daha mantıklı araçlarla karşılaştırması gerektiğini burdanda anlıyabilioruz.
3.Karşılaştırma sadece kimin ne kdr boy cıkarttıgı yada top speedimi olması gerekiyor.Dediğin gibi kimin CACUK olucagınıda konusalım.
neyse bu konuda son mesajım konu uzamasın saçma yerlere gitmesin,sen 320 gecer dıosun bende aksını ıkna etmedım ıstedıgı kadar gecebilir dedim ve fikrimi söledim,diğer bir fikrim,yolda dediğin gibii 3,20,s500 le yarışıyor ise bence o s500 babasının arabasıdır,sanmıyorum ki türkiyedeki hiç bir s500 sahibi 320 ile yarıssın..
hee dersen ki s500 yarısamazmı yarısır rollingede gitsin dragda yapsın ama 7.40 la filan yapsın ya 3.20 onun yanında araba bile kalmaz.çok farklı yerlerdeler...
tesekkurler:icon_tup::icon_tup: not karsılastırmadaki arac 2 kapılı coupe versiyonudur u.s.a ve cok saglamdır ibo dinlemek ayıpta deil sana deildi sozum:)
tuner faruk
01-09-2010, 15:25
yazdıklarımı oku ondan sonra cevap ver 2.ci bmw nin coupe modelide var aynı bizim karsılaştırmamızda oldugu gibi ayrıca herhalde farklı olacak aralarında dunya kadar para farkı var turkiyede :D benim babam ferrari de corvette sahibi o zaman 2 kişilikli insan mı oluyor
No Comment..
No Comment..
No need to comment
Ludacris
01-09-2010, 15:40
binmek var sürmek var bir de denemek var
neyin hangi arabaya karşı nasıl gittiğini -bilerek- yorum yapmak var.
sokak arasında iki vites bitirip yerine koyunca uzmanı oluyosunuz nasılsa, sen ne diyosan doğrudur üstad.
benim söylediğim kesinlikle doğru diyemem.
Iki model ilede alakalı olduğum için fikrimi belirttim ki konu sahibi arkadaşda aynı şekil olduğunu belirtti. Abartacak,büyütecek durum yok
sec500- ağırmı ağır,vites geçişleri mexica dalgası gibi geeeeeçiiiyorrr..:)
320i-hafif(sec e göre) manuel. kilo hp oranlarını bilsek daha iyi olur..
Ayrıca cahil iken mahalle arasında 3 lediğim olurdu :) şimdiler yürümeyi seviyorum..
fastchild
01-09-2010, 15:48
evet burdakiler biraz farklı tr den mesela benim m3 gt ama tr de yok burdaki bazı 320 lerde farklı normal olanlar da var ama bu kıyaslamadaki e36 u.s.a versiyon onu belirtmeyi unuttum
tr de m3 gt olmadığına eminmisin ???
tr de m3 gt olmadığına eminmisin ???
varsa gorelim
Emir_b16a
01-09-2010, 16:01
vidyo yokmu vidyo ? :)
o diilde 0 100 ü 8 sn nin altında (84 modelide dahil) 500 seclerin ordan hesabedin sonucu standart 3 20 nin kondüsyonu sağlam bi 500 ü (4 4 lük olmasınada gerek yok) geçme ihtimali yok
hala o ihtimalden bahsediliyosa çekin koyun vidyoyu tebrik edelim bide bmw nin dyno verilerini koyun hepten inanalım :)
biri 150 hp 6 silindir 2000 cc we 1200 kg üstü dieri 5000 cc en düşük 231 hp 1610 kg ki 2 tonda değil bna mantıklı gelmedi sağlam bi mercedesin hala bmw i geçiceği düşüncesindeym
fastchild
01-09-2010, 16:22
fotorafını arıyorum istanbulda 34 gt 323
312 Brit-Racing-Green Brit Racing Green Standard Green rengi sanırım araştırıyorum
fotorafını arıyorum istanbulda 34 gt 323
312 Brit-Racing-Green Brit Racing Green Standard Green rengi sanırım araştırıyorum
bulursan iyi olur bulamassanda sorun deil benim bildigim yoktu senin bildigin 1 tanemi var
fastchild
01-09-2010, 16:33
sadece bir tane var başka yok tr de eski plakası 06 hk idi hakan isimli ilk sahibi sonradan istanbula geldi 34gt323
vidyo yokmu vidyo ? :)
o diilde 0 100 ü 8 sn nin altında (84 modelide dahil) 500 seclerin ordan hesabedin sonucu standart 3 20 nin kondüsyonu sağlam bi 500 ü (4 4 lük olmasınada gerek yok) geçme ihtimali yok
hala o ihtimalden bahsediliyosa çekin koyun vidyoyu tebrik edelim bide bmw nin dyno verilerini koyun hepten inanalım :)
biri 150 hp 6 silindir 2000 cc we 1200 kg üstü dieri 5000 cc en düşük 231 hp 1610 kg ki 2 tonda değil bna mantıklı gelmedi sağlam bi mercedesin hala bmw i geçiceği düşüncesindeym
ole google a teknik veri aratmakla bu iş cozulmuyor bu işler ole cozulseydi kimler nerelere gelirdi arac demek mekanik demek şöför demek ayrıca verdigin bilgiler dogru deil 8 sn altında deil ustundedir fabrika verileri 86 modelin 8.10 sn dir 320 coupeninde 9.7 dir kg hp oranına bakarsan zaten birinki 7 iken birininki 8 dir ayrıca ben senin tebrigini alacam diye acmadım bu konuyu
sadece bir tane var başka yok tr de eski plakası 06 hk idi hakan isimli ilk sahibi sonradan istanbula geldi 34gt323
tesekkurler
Ludacris
01-09-2010, 16:46
Denendiğnde umarım görebiliz videoları merakla bekliyoruz :)
gerilmeyelim arkadaşlar sakin sessiz.. Deneme için belli bi tarih varmı acaba ?
videolar gecsin elime hemen atıcam
s320 ile deneme mi
Arkadaşlar debriyaj balatası kaçırmayan, yeni lastikli bir 320i 4 kapı (mümkün olan en az opsyonlusu makbuldur) 0-90km aralığını gerçekten çok iyi alır. Şimdi birçok arkadaş diyecekki neden 0-90km 0-100 değil... Çünkü 320i 2 de 90 yapar, oraya kadarda ciddi ivmelenir, ancak 3. vites ile birlikte, taaa 90 dan 145 km ye kadar yol alması gerektiği için 3. viteste (ki bilinenin tam aksine asla bu araçlar 3 de toparlayıp gidemesler) zıçar kalır... 4. vitesi süperdir 320i nin çünkü sadece 145 den 180 e kadar gelir. Genelde tüm farklarıda 4 de kapar yada koruru zati.
gelelim konuya, 500sec 320i yi ozurtur. 12 yıl 320i kullanan biri olarak söylüorum bu hep böyle oldu ;)
320'nin üstünde 500 secer :D
Arkadaşlar debriyaj balatası kaçırmayan, yeni lastikli bir 320i 4 kapı (mümkün olan en az opsyonlusu makbuldur) 0-90km aralığını gerçekten çok iyi alır. Şimdi birçok arkadaş diyecekki neden 0-90km 0-100 değil... Çünkü 320i 2 de 90 yapar, oraya kadarda ciddi ivmelenir, ancak 3. vites ile birlikte, taaa 90 dan 145 km ye kadar yol alması gerektiği için 3. viteste (ki bilinenin tam aksine asla bu araçlar 3 de toparlayıp gidemesler) zıçar kalır... 4. vitesi süperdir 320i nin çünkü sadece 145 den 180 e kadar gelir. Genelde tüm farklarıda 4 de kapar yada koruru zati.
gelelim konuya, 500sec 320i yi ozurtur. 12 yıl 320i kullanan biri olarak söylüorum bu hep böyle oldu ;)
90 cıktıkları dogrudur 3 ten sonrada bayıldıkları dogrudur 4 u saglandır o da dogrudur ama 500 un ozurtur diyişin ve bunun ustune 12 sene 20 kullanman senin bosuna bmw kullandıgını acıkca ortaya koyar kusura bakma ama kac tane 500 sec suan da 320 coupe yi gece bilir bana sole
[QUOTE=YUSUF;1662732]320'nin üstünde 500 secer :D[/QUOsadeceTE]
sadece :D:D:D:D:D:D
500 sec ile rollinge başlarsınız 3 kornadan sonra 320 polisi arayıp kayıp ilanı verir demin burdaydı şimdi kayıp diye... :D
tuner faruk
01-09-2010, 22:50
500 sec ile rollinge başlarsınız 3 kornadan sonra 320 polisi arayıp kayıp ilanı verir demin burdaydı şimdi kayıp diye... :D
:hehe::hehe:
Sacma bir karsilastirma... Her yonden ezer 500sec
Emir_b16a
02-09-2010, 01:00
ole google a teknik veri aratmakla bu iş cozulmuyor bu işler ole cozulseydi kimler nerelere gelirdi arac demek mekanik demek şöför demek ayrıca verdigin bilgiler dogru deil 8 sn altında deil ustundedir fabrika verileri 86 modelin 8.10 sn dir 320 coupeninde 9.7 dir kg hp oranına bakarsan zaten birinki 7 iken birininki 8 dir ayrıca ben senin tebrigini alacam diye acmadım bu konuyu
neyin peşindesin arkadaşım sn ? :ofk:
bn fikrimi beyan ettim warsa bi iddaan açarsın konuyu fikrimizi beyan ederiz koyarsın widyoyu yorumlarız
bnmde kapımda şu an 300 se duruyo 300 ün yürürünü bildiğim için yorumluyorm ;)
ayrıca mercedeste wites kaçırma geç atma yada erken atma gibi bi sorununda yok basarsın gider manuel arabada 9.7 yakalaman için 5 6 deneme yapman lazım ki ddiğin denemelerin en az 2 sinde yakalayamıcaksın bunu
ne dir bubmw fanatizmi anlamadım hani 328 desen şüpheye düşerimde 3 20 ne ?
önce bide 300 ce yada 300 e yle dene bnce
tekrarlıyorum kondüsyonu sağlam bi mercedesi geçme ihtimali YOK
ankarada varsa e36 320 deneyelım s320 ile. hem 500sec ten agır hemde 3200cc.
e36 manuel olsun s320 de manuel mod var. 0-100 100-200 200-250 ne olursa denerız:)
:D 500 Sec kullanıcısı olarak böyle bir konunun açılmasına sebep bulamıyorum.
Sağlıklı bir 500sec tır sokar uçak indirir,sonra kaldırır havalimanı yapar orayı.
sağlıklı sağlıksız 4teker üzerinde olsun 500 sec her türlü uzar gider.
:hehe::hehe::hehe::hehe:
90 cıktıkları dogrudur 3 ten sonrada bayıldıkları dogrudur 4 u saglandır o da dogrudur ama 500 un ozurtur diyişin ve bunun ustune 12 sene 20 kullanman senin bosuna bmw kullandıgını acıkca ortaya koyar kusura bakma ama kac tane 500 sec suan da 320 coupe yi gece bilir bana sole
Ben 320i yi aldığımda 1998 senesiydi, Sen düşün işte arac zaten 0 dı :D
Babam ise bir dönem Bülent Ersoya ait olan bebek mavisi bir 500sec kullanıyordu. Ben sana şöle söliyeyim, yan yana giddddeeeemmmmeeesssssiinnn.
Şimdiyi 10 yıl sonrayı konuşmuyorum arkadaşım. Sağlıklı olsun her ikiside geçemessin okadar basit. Çok 500sec aramana gerek yok, 90 model 500sel dolu etrafta. Bi dene ve gör ;)
ya zaten 500 sec gecmıs bu arkadası. ama dıyokı sızın abartıgınız kadar gecemedı:D:D
ya zaten 500 sec gecmıs bu arkadası. ama dıyokı sızın abartıgınız kadar gecemedı:D:D
:hehe::hehe::hehe::hehe:
Allah iyiliğini versin bro :D
fsunnetci
02-09-2010, 12:56
Bence konu kitlenmeli :D
Aynı fikirdeyim herkes birşeyler söylüyor ama karşı taraf bir türlü ikna olmuyor malesef:p
pesimist206
02-09-2010, 13:10
Sağlıklı bir 500sec tır sokar uçak indirir,sonra kaldırır havalimanı yapar orayı.
ahahahah super bro :D
chiefkadir
03-09-2010, 10:10
normal kendi halinde 3.20 varsa ies ile deneyelim :)
fsunnetci
03-09-2010, 13:12
normal kendi halinde 3.20 varsa ies ile deneyelim :)
O kadarda vasat değil abi 3.20:D
Manuel vitesler gidiyor çünkü ben E34 5.20 manuel ile denemiştik o bile fena gidiyordu 1.6ies yalan olur bence:rolleyes:
1.6 ies 60 dan başlarsan 140 a kadar oldukça ii geliyor. Sonrası bmw tekme yemiş gibi ilerliyor abi.
chiefkadir
03-09-2010, 15:10
1.6 ies 60 dan başlarsan 140 a kadar oldukça ii geliyor. Sonrası bmw tekme yemiş gibi ilerliyor abi.dorudur bro :)
Zevkine sıkalım diyodum benim ies de gider yane;)
Gidiyodur abi eminim. Dediğim gibi oluyor. bmw 140-150 ye kadar çok eşek gidiyor nedenide 90-145 arası sadece 3. viteste gidiyor. Çok uzun bir 3. vitesi var. 4. viteste ise 145-180 arası, yani çok kısa. İşte 4. vitese atılınca açmaya başlıyor zaten.
chiefkadir
03-09-2010, 15:43
Gidiyodur abi eminim. Dediğim gibi oluyor. bmw 140-150 ye kadar çok eşek gidiyor nedenide 90-145 arası sadece 3. viteste gidiyor. Çok uzun bir 3. vitesi var. 4. viteste ise 145-180 arası, yani çok kısa. İşte 4. vitese atılınca açmaya başlıyor zaten.combo o gün senin calibra ile denediğimiz mustafanaın araba gibi 320 den bahsetmiyom o insanlıktan çıkmış gibi gidiyo:hahaha: Bana normal dokunulmamış 3.20 lazım merak ediyom sadece ies geçer demiyom :)
Abi o araç stoktu zati :D
bide hayvanat tombi vardı içinde 140kg, araba eksideydi yani :D
chiefkadir
03-09-2010, 16:26
Abi o araç stoktu zati :D
bide hayvanat tombi vardı içinde 140kg, araba eksideydi yani :D:hahaha::hahaha: ne biliim yaw iyiydi yani:)
63owen63
03-09-2010, 17:04
Temiz, saglıklı, saglam yürüyen bir ies 320 'yi 3'ün ortasına kadar zorlar diye düşünüyorum.
Zira borayla bile zorladım 3e kadar,ies hakkıyla kullanılırsa daha cok zorlayabilir
63owen63
03-09-2010, 17:20
konuyla ilgili olarak, gerçekten bir cok arkadaş dogru yorumlarda bulunmuş.
500 sec 'in yürüründe sorun yoksa pilotaj harici her türlü geçecektir,
Fakat 500sec'i sevenler bilenler de bilecektir ki okadar cok kötü halde 500sec var ki,ne halde olduguna baglı sec'in.
500 sec' hastası olarak bu yorumu nasıl yapıyorum çünkü : Şahinle beraber yürüyen 500 sec bile gördüm hatta şahinin burnu hep daha öndeydi..
Benim SEC'le İzmire gideceğim zaman bir konu açayım da deneyelim sağlıklı sec'le 320 ne kadar yürüyormuş :)
Ama 2 ayı bulur belki de geçer arabayı İzmire getirmem, motorum yapılalı 40k km falan olmuştur,getirince ayrıca şanzıman tamir takımı ile revizyon görecek.Bir sıkıntı olmazsa sıfırı ayarında yürür o zaman arabam.
Tabii bir de aklı başında sahibi olup aynı zamanda sağlıklı yürüyen düz 320 bulmak lazım :)
63owen63
03-09-2010, 18:41
Benim SEC'le İzmire gideceğim zaman bir konu açayım da deneyelim sağlıklı sec'le 320 ne kadar yürüyormuş :)
Ama 2 ayı bulur belki de geçer arabayı İzmire getirmem, motorum yapılalı 40k km falan olmuştur,getirince ayrıca şanzıman tamir takımı ile revizyon görecek.Bir sıkıntı olmazsa sıfırı ayarında yürür o zaman arabam.
Tabii bir de aklı başında sahibi olup aynı zamanda sağlıklı yürüyen düz 320 bulmak lazım :)
paylaşırmısınız bizimle sec'inizi bir başlık altında rica etsem, çok severim aşıgım kendilerinede :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=26857
Burdaki resimlerden sonra konsola daha uygun renkli bir ana ünite takıldı ve ibrelerin iğneleri orijinal turuncu rengine boyandı.