Orijinalini görmek için tıklayınız : ITR JDM K20 vs M3 e36 3.2
http://www.streetfire.net/video/itr-jdm-k20-vs-m3-e36-32_2054903.htm
http://www.streetfire.net/video/itr-jdm-k20-vs-m3-e36-32_2054903.htm
bizde ctr lar m5 geçiolar,orda m3 te takılmışlar :)
bız m3 gectıklerımızde gecmedıkmı yanı sımdı cem? yalanmı attık adamlar bılerekmı basmadı? ama unutmusum m3 var m3 var :)
chiefkadir
01-09-2010, 23:31
Teg sorunlu demek isterdim ama sorun pek olmaz :)
Gücü yetmemiş :)
bu nası k20 la 2 de boy boy yiyio kalkışta yiyio 3 de yiyio entersn :) m3 var m3 var:)
m3 e36 3.2 her zaman favorimdir.
bız m3 gectıklerımızde gecmedıkmı yanı sımdı cem? yalanmı attık adamlar bılerekmı basmadı? ama unutmusum m3 var m3 var :)
ben m5 dedimki m3 demedim,bide şahsi fikrim bakımlı bir m3 üde geçemz typer
ben m5 dedimki m3 demedim,bide şahsi fikrim bakımlı bir m3 üde geçemz typer
kpro rbc hedr filtre güzelde bi ayar sonra alayına portakal suyu:)
kardeşm o dediklerinle s2k kadar gidio ztn ancak m3 s2k dan hızlıdır 200 üzeri
bakımlı m3 dıye bırsey yok ben onu bılır onu soylerım :)
wallaha cem cim:) 220 den sonra daha iyi olması normalde:) 220-230 lara kadar sürükler 70 80 liralık aracları
o dediklerimde s2 kadar mı gidio_?:) şaka dimi
chiefkadir
01-09-2010, 23:55
kardeşm o dediklerinle s2k kadar gidio ztn ancak m3 s2k dan hızlıdır 200 üzeriTyper sevmiyo olabilirsinde çok ezmişin :)
Kendi denemelerim var seyrettiğim bidünya video var hiç tahmin etmiyorum kpro,rbc,header,filtrelinin s2k kadar gideceğini , gerçi s2k stockmu nedir yazmamışsın ama..Eğer sadece test pipe cai li yeter diyosan onada katılmam..
Şu son maf s2k nın cml typer videoları gerçi sizleri haklıda kılıyor;)
arkadaslar modifiye ile her arac her araci gecebilir... Hayalden type-r lar m3 ler uretip yine sanal alemde modifiye edip ustunede sanal rolling mantiksiz :)
cml typerı suan oornek olarak almayın. alper henuz tam kanalıze degıl araca. ayrıca haftada 1 2 gun bınılen bı typer o . sagır suan... ona bakarak BP s2k sadece orta boru caı afc ıle yuruyo aem beyınlı headerslı caılı egzozlu s2k yı gecıyor ben BP ıle caı hdr egzoz halımle arka tekerınde tutunuyorum... sımdı bende kpro rbc felan olunca s2k ya nolcak?
bakımlı m3 yoksa ordankiler uzay aracı ufo falan heralde ışınlanıp duruyolar
Typer sevmiyo olabilirsinde çok ezmişin :)
Kendi denemelerim var seyrettiğim bidünya video var hiç tahmin etmiyorum kpro,rbc,header,filtrelinin s2k kadar gideceğini , gerçi s2k stockmu nedir yazmamışsın ama..Eğer sadece test pipe cai li yeter diyosan onada katılmam..
Şu son maf s2k nın cml typer videoları gerçi sizleri haklıda kılıyor;)
yok benim typerı ezmek gibi bir derdim yok herkesin kendi keyfidir şuan filtre,headerlısı bnm arabamdan hızlır biraz çok yüksek ihtimal o açıdan diyecek bişeyim yok
bnm s2k ya göre kıyaslamam cai,header,egzoz olarak s2k da,birde ben şunu gördüm zmanında öle baya bi denemeye giderdik bnm gördüğüm bütün s2k lar aşağı yukarı aynı gidiolar ama bazılar süremiyor s2k yı aralrında farklarda şundan deişio birinde titanyum egzoz var mesela 30 kiloya yakın hafif 1-2 boy arası oynatıo
birşey daha dikkatimizi çekmişti 63 lük egzoz 70 likten daha iidi sanki yukarıdaki speclerde s2k da
ben m3 derkenda yazılımlı filtre egzozlu br m3 den bahsediodum ayrıca şahsi fikrmdir e46 m3 hızlıdır kanımca
chiefkadir
02-09-2010, 00:10
Konu s2k vs typeR muhabbetine kayıyo ama rbc+kprolu ctr nin caili decatlı s2k yı geçeceğini(enaznından ankarada böyle) biliyorum.
Aşağıdaki videoda hernekadar benim typer denemenin içinde olmasada eşit bastık,
s2k nın specleri Buddyclub headers,catback egsoz,cai,competition stage 3veya4 balata vs vardı filtreli s2k yı 4-5 boy geçiyodu,
Typer toda egz,rbc,dc headers,cai,egsoz
Vitesler geç bitiyo gibi gelebilir ciddi çıkış eğim,
http://www.streetfire.net/video/honda-s2k-vs-subaru-gc8-wwwhondateamcom_2000430.htm
http://www.streetfire.net/video/honda-s2k-vs-subaru-gc8-wwwhondateamcom_2000430.htm
Konu s2k vs typeR muhabbetine kayıyo ama rbc+kprolu ctr nin caili decatlı s2k yı geçeceğini(enaznından ankarada böyle) biliyorum.
Aşağıdaki videoda hernekadar benim typer denemenin içinde olmasada eşit bastık,
s2k nın specleri Buddyclub headers,catback egsoz,cai,competition stage 3veya4 balata vs vardı filtreli s2k yı 4-5 boy geçiyodu,
Typer toda egz,rbc,dc headers,cai,egsoz
Vitesler geç bitiyo gibi gelebilir ciddi çıkış eğim,
heytt be anam babam be yürrü beeee:) lv typer vs dbs typer merak konum:)
madem videolar ortaya çıkıyor bu videoda hekezin bildiği bir araç hatta TC enhızlı Typerlarından biri.
SKN Typer
cai
headers
egsoz
K-pro
rbc emme manifold
MAF S200
Ffilitre sadece
http://www.streetfire.net/video/maf-s2000-vs-skn-typer_2054607.htm
chiefkadir
02-09-2010, 00:29
Skn nın bu şekilde gitmesi şuanlama gelmez, tr.nin en hızlı typerı sadece filtreli s2k ile aynı yürüyosa baz budur diyemeyiz, skn nin hızlı olduğu zamanlar e46m3 le nasıl gittiğinide biliyoruz o yüzden sağlıklı denemelere bakmak lazım ayrıca maf s2000 sahibi henüz kendi speclerini bilmiyor diye okumuştum sadece cai varsa bravo demek lazım :)
su MAF s2k ıle bende denemek ıstıyorum bakalım caı hdr egzozluyu ne kadar gecıyor
Kisisel tartısmalara girmeyin!
Banlı üyelere sifrelerini verenler de 7 gün banlanır, iyi tatiller boostup ;)
Bilmeyenler unutanlar için yazıyorum..
Skn typer muharremde iken headers egzoz filtre kpro rbc li hali ile bütün m3lere çağrı yaptı denemek için deneyebildiği kadarda denedi gelen m3lerle ki birçoğunu geçti.. m3 var m3 var muhabbeti çıktı ortaya..En son aralarından en hızlısı eczacı m3 le kafa burun gittiler.Bu arada skn ağzına kadar yüklü değil dikkatinizi çekerim bunun egzantriği var sıkıştırması var daha..O yüzden şu durumda hiç bi typer m3 geçemez diye bi fikre kapılmak bence doğru olmaz.Ne typer fanatiğiyim nede m3 düşmanı bunuda belirteyim..
Skn typer muharremde iken headers egzoz filtre kpro rbc li hali ile bütün m3lere çağrı yaptı denemek için deneyebildiği kadarda denedi gelen m3lerle ki birçoğunu geçti.. m3 var m3 var muhabbeti çıktı ortaya..En son aralarından en hızlısı eczacı m3 le kafa burun gittiler.Bu arada skn ağzına kadar yüklü değil dikkatinizi çekerim bunun egzantriği var sıkıştırması var daha..O yüzden şu durumda hiç bi typer m3 geçemez diye bi fikre kapılmak bence doğru olmaz.Ne typer fanatiğiyim nede m3 düşmanı bunuda belirteyim..
10 numara yazmıssın enes :icon_tup:
Peki bu uçurumun sebebi nedir bizdeki 321 likler ile fransızların arasındaki? S54 te de öyle durum. Türkiyede ben bu kadar güzel yürüyen 321 lik M3 hiç görmedim 286 lıklar kadar gitmiyor çoğu ilginç.
enes bmw dede iyi hazırlanmıs araclara bakacaksın bence basar ın mz4 ile veya 3.25ix in sarı 3 lt m3 un hafif sokuk hali ile ekzantrik olmadan gidilemez hatta mz4 ile supercharger filan olması lazım min. ki gidesin.
bu arada seninde var filtre egsoz header ile m3 gectigin video :icon_tup:
Peki bu uçurumun sebebi nedir bizdeki 321 likler ile fransızların arasındaki? S54 te de öyle durum. Türkiyede ben bu kadar güzel yürüyen 321 lik M3 hiç görmedim 286 lıklar kadar gitmiyor çoğu ilginç.
omer ben bmw den anlamam ama bugune kadar hangı typer ıle m3 u denedıysek e36 olsun 46 olsun gectık. adet olarakta 15 ı bulmustur hepımızın denedıklerı. hepımı bakımsızdı bunların sımdı? ben cıdden anlam veremıyorum. kılo hporanı onden ceker arkadan ıter olarak typer avantaklı oluyorda kımse goz onunde bulundurmuyor bunu
omer ben bmw den anlamam ama bugune kadar hangı typer ıle m3 u denedıysek e36 olsun 46 olsun gectık. adet olarakta 15 ı bulmustur hepımızın denedıklerı. hepımı bakımsızdı bunların sımdı? ben cıdden anlam veremıyorum. kılo hporanı onden ceker arkadan ıter olarak typer avantaklı oluyorda kımse goz onunde bulundurmuyor bunu
Bende katılıyorum dediğine hepsinin bakımsız olma gibi bir durumu yok. Bizdeki denemelerin sonuçları ile avrupadakiler de baya farklı yalnız. Benzin kalitesinden olabilir bilemicem tam olarak.
Öte yandan 286 lıklarda pek fark yok. Vanos faktörünü de unutmamak lazım.
Bende katılıyorum dediğine hepsinin bakımsız olma gibi bir durumu yok. Bizdeki denemelerin sonuçları ile avrupadakiler de baya farklı yalnız. Benzin kalitesinden olabilir bilemicem tam olarak.
Öte yandan 286 lıklarda pek fark yok. Vanos faktörünü de unutmamak lazım.
ızmırde ben ER typer ı kullanarak sandık makıne getırılmıs yenı koyulmus yaklasık 10 bın km lık bı m3 ıle denemıstım. cıddı cıddı gecmıstık e46 ıdı. hadı dıyorum ondada bakım sorunu yoktur sanırım. gecılen m3 ler ıcın hepsının vanosu bozuk bakımı yok denıyorda ben cıdden anlam veremıyorum bu bı bakımla arabanın 20 boy yavaslamsına
enes bmw dede iyi hazırlanmıs araclara bakacaksın bence basar ın mz4 ile veya 3.25ix in sarı 3 lt m3 un hafif sokuk hali ile ekzantrik olmadan gidilemez hatta mz4 ile supercharger filan olması lazım min. ki gidesin.
bu arada seninde var filtre egsoz header ile m3 gectigin video :icon_tup:
Abi zaten yanlış anlaşılmalar orda başlıyor..O speclerdeki Typerın iddası zaten 70-250 de stock veya stock'a yakın m3e karşı..O dönemde yüklü m3 yoktu e46 ama stockta olsa çok çok iyi gidenler vardı.Kötü giden m3leri zaten baz almıyoruz dediğin gibi benimde 200 e kadar geçtiğim m3 var.
konuyu bende dagitmiyim neyse...
modifiye ile her arac her araci gecebilir arkadaslar.. Ya iyi modifiyeden olur yada karsi tarafin yanlislari veya kotu modifiyesindende olabilir. Bunu anlamanin yolu bundan once yapilan denemeler degil gps verisidir. Yoksa sabaha kadar konusulsada bi yere varilmaz..
ama sunu ben soyliyeyim Turkiyede M3 veya ///M e binip anliyan yurutebilen adam 1/1000.
:icon_tup::icon_tup:
Ya video zaten çelişkili
JDM ITR K20A2 olmaz
stock K20A2 dir motor
kpro bile yotkur m3 ile ancak bukadar yürüyebilir
her swap yapılan arac ucmuyor maalesef
birde üzerinde DC headers varsa o swabın zaten baştan kaybetti o :)
konuyu hemen tr ye getirdiniz valla helal olsun
Ben 50 kere yazdım yine yazayım
Typerla cok M3 gectik
ama cok hırslandık
286 lık M3 ilede en hızlı typerları HULK un NA en hızlı halini E30 M3 NA yı falan hepsini de gecmiştik
videolar mevcut izleyiniz
yani M3 gecmek okadar kolay çünkü süremiolarda ondan vanos falan hikaye
Onur typer
02-09-2010, 08:41
Ya video zaten çelişkili
JDM ITR K20A2 olmaz
stock K20A2 dir motor
Typerla cok M3 gectik
ama cok hırslandık
286 lık M3 ilede en hızlı typerları HULK un NA en hızlı halini E30 M3 NA yı falan hepsini de gecmiştik
:icon_tup:
fsunnetci
02-09-2010, 08:59
su MAF s2k ıle bende denemek ıstıyorum bakalım caı hdr egzozluyu ne kadar gecıyor
STP eğer denersen haberim olsun bende geleyim ITR'yi S2000 ile deneyelim birde:D
Skn nın bu şekilde gitmesi şuanlama gelmez, tr.nin en hızlı typerı sadece filtreli s2k ile aynı yürüyosa baz budur diyemeyiz, skn nin hızlı olduğu zamanlar e46m3 le nasıl gittiğinide biliyoruz o yüzden sağlıklı denemelere bakmak lazım ayrıca maf s2000 sahibi henüz kendi speclerini bilmiyor diye okumuştum sadece cai varsa bravo demek lazım :)
KADIR SENIN M3 NASIL GITTINI BILMEN LAZIM NASIL GECMISTI SENI :heyoo:
chiefkadir
02-09-2010, 09:03
KADIR SENIN M3 NASIL GITTINI BILMEN LAZIM NASIL GECMISTI SENI :heyoo:Bilmemmi bro nası m3 getirdin bana :D
Neyse köprü altına burun burna girdik ama uzunda geçiyodu, o geçilme iyi geldi bana egzantrik vs aldırdı :hahaha:
Selcuk_RoL
02-09-2010, 09:19
type r:icon_tup:
cembozbey
02-09-2010, 09:26
arkadaslar modifiye ile her arac her araci gecebilir... Hayalden type-r lar m3 ler uretip yine sanal alemde modifiye edip ustunede sanal rolling mantiksiz :)
valla bu muhabbetler hiç bitmez ama ben kendi denedigimi kendi gördugumu bilirim,rbc kpro vs vs de vardı sonucu gördum :) hiç sanal tuninge gerek yok kim daha çok yuklerse o gecer:icon_tup:
BMK TypeR
02-09-2010, 10:25
madem videolar ortaya çıkıyor bu videoda hekezin bildiği bir araç hatta TC enhızlı Typerlarından biri.
SKN Typer
cai
headers
egsoz
K-pro
rbc emme manifold
MAF S200
Ffilitre sadece
engın sen kendın ınanıyomusun yahu, k-prolu typerı s2k gecemez bırak rbclıyı rbc lıler en ıyı s2k ları gecmıstır zamanında s2k devrınde hemde 2boy, typer devrınde olsa herhalde 4boy yerler, benım fb typerda rbc var k-pro ayarını yaptırıyım denıyıcem 5 tane s2k renk renk koycam sıraya:D ben new cupra yazılımlılarla denedım ıkı aracla bıde sız deneyın yazılımlı cuprayla
buda fb typer mugen beyınlı, rbc yokken halı bı bak ıvmelenmeye arabanla kıyasla:)
http://www.youtube.com/watch?v=fP6w8P3gs3E
http://vimeo.com/4090610
son vıdeoda yazılımlı 2.0tfsi cupra bızım mustafa abıde var sadece yazılımlı onla deneyın bıtane s2000 le merak edıyorum sonucu:D
ahmet3425
02-09-2010, 10:38
Renault 21 turboyu gordunuz mu :D:D
yakında bende aynısını yapıcam o k20 lere :D
bu arada M3 fena yurumus :)
fsunnetci
02-09-2010, 10:43
Renault 21 turboyu gordunuz mu :D:D
yakında bende aynısını yapıcam o k20 lere :D
bu arada M3 fena yurumus :)
Turbo yüklü araba ile Atmosferik arabayı hedef almak ne kadar adil sence:p
Nan bu EP3 Tayyarcılar Monopol olmuşlar kimse geçemiyor bu arabaları K20 motor gerçektende King of The Roll Night yani:D
Türkiyede mutlaka temiz m3 vardır. Ancak rolle çıkan sanmıyorum pek olduğunu, bizler yada bu çevrede dolaşan arkadaşlarımız genelde 25.000tl lık m3 lerden bahsediyoruz çünkü. Ama unutmayınki sahibindene giriyorsun 45.000tl yede e36 m3 ler var. Demekki bir fark var demi...
ahmet3425
02-09-2010, 10:46
Turbo yüklü araba ile Atmosferik arabayı hedef almak ne kadar adil sence:p
Nan bu EP3 Tayyarcılar Monopol olmuşlar kimse geçemiyor bu arabaları K20 motor gerçektende King of The Roll Night yani:D
hepi topu 8 cr sıkıstırma 8 v araba yaw yuklu olsa ne olur 5000 rpm de cigeri bitiyor :D
k20 11.5 sıkıstırma vtec teknoloji ve itr varmıs daha ne olcak :D:D
Bayılıyorum NA typer lara
ahmet3425
02-09-2010, 10:58
Ya video zaten çelişkili
JDM ITR K20A2 olmaz
stock K20A2 dir motor
Typerla cok M3 gectik
ama cok hırslandık
arabanın devirlenmesinden hiçte stock gibi gorunmuyor stock bir k20 ye oranla cok daha iyi devirleniyor sesi iyi dinleyin.
ayrıca kpro bile yok demissiniz stock k20a2 ler 8200 de kesiyor bu adam 8500 8700 gibi donuyor kadran videosunu izleyin.
valla bu muhabbetler hiç bitmez ama ben kendi denedigimi kendi gördugumu bilirim,rbc kpro vs vs de vardı sonucu gördum :) hiç sanal tuninge gerek yok kim daha çok yuklerse o gecer:icon_tup:
aynen bilmiyomuyum ben piyasadaki m3 kullananlari adam devir bilmez vites bilmez kilo bilmez bakim bilmez...
e46 m3 e laf esiyosunuz arkadaslar benim motorum ayni degilmi? Mecaz degildir filtre egzozlu type-r la denerken 3 kere gazdan cekip yanima gelmesini bekleyip tekrar gaza basiyodum yine geciyodum....
http://www.streetfire.net/video/z4m-m5-civic-typer_713182.htm
neden benim aracimdami avrupa araci ? burdaki m3 ler full aksesuar 1600 kilo bide 80 den assagi basmamasi gerekirken 40 ta 2.vites basiyolar sonra tam uzunda gelicekken karsidaki birakiyor oldu bitti.... Bide yaninda surucu vites atamiyosa vs vs ...
dedigim gibi modifiye ile her arac her araci gecebilir bunda sasirilicak bi durum yok
Bakimsiz m3 e inanmiyanlara soru????
Biz burda deniyoruz iki stock 321 m3 ile 3-4 321 lik m3 u hepsini 6 boy geciyo ve stock bu nasil oluyor? fabrika cikis 321 degilde cigerli 341 hp mi cikmis yoksa digerleri 4-5 galeri gezmis 50 hp mi kaybetmis ?
NOT: Tabiki sizde bizde bilemeyiz denenen m3 belkide essek gibi saglikli ? O yuzden diyorum bunlari kistas almayin alin bi gps verisi 100 sayfa en hizli type-r konusucaginiza 1 sayfa gps verisi koyun 10 sayfa tebrik gelsin ;)
chiefkadir
02-09-2010, 11:28
aynen bilmiyomuyum ben piyasadaki m3 kullananlari adam devir bilmez vites bilmez kilo bilmez bakim bilmez...
e46 m3 e laf esiyosunuz arkadaslar benim motorum ayni degilmi? Mecaz degildir filtre egzozlu type-r la denerken 3 kere gazdan cekip yanima gelmesini bekleyip tekrar gaza basiyodum yine geciyodum....
http://www.streetfire.net/video/z4m-m5-civic-typer_713182.htm
neden benim aracimdami avrupa araci ? burdaki m3 ler full aksesuar 1600 kilo bide 80 den assagi basmamasi gerekirken 40 ta 2.vites basiyolar sonra tam uzunda gelicekken karsidaki birakiyor oldu bitti.... Bide yaninda surucu vites atamiyosa vs vs ...
dedigim gibi modifiye ile her arac her araci gecebilir bunda sasirilicak bi durum yokEneee benim eski typer :hahaha:
Başar senin sileceene kadar sökük elinle temizliyon öncamı sen hamburger yemiyon ağırlık olacak diye:D biz e46 sökülmemiş m3 ile sökülmemiş typer(bir iki mod şart tabi) onu konuşuyoruz ;)
Eneee benim eski typer :hahaha:
Başar senin sileceene kadar sökük elinle temizliyon öncamı sen hamburger yemiyon ağırlık olacak diye:D biz e46 sökülmemiş m3 ile sökülmemiş typer(bir iki mod şart tabi) onu konuşuyoruz ;)
:D oyle deme silecek motoruyla birlikte 2.2 kg... bide silecek su deposu 5 kg a geliyor totalde karbon kaput yapsak anca 8 kg gidicek ha bide 2000 euro
saka bi yana modifiye ile gecebilir belki filtre egzoz yeter belki belki yetmez beyin atar belki oda yetmez piston atar vs vs ben basindan beri diyorum her arac modifiye ile her araci gecebilir...
Tabi beklide hic beyin piston atmasina gerek kalmaz m3 un icine bi kamereman bide piyasa meraklisi okuz atar 19 jantli bide alt devirde bastirip yuksek surate gitmez olur biter bosuna pistona vs gerek kalmaz :)
chiefkadir
02-09-2010, 11:39
Tabi beklide hic beyin piston atmasina gerek kalmaz m3 un icine bi kamereman bide piyasa meraklisi okuz atar 19 jantli bide alt devirde bastirip yuksek surate gitmez olur biter bosuna pistona vs gerek kalmaz :)Ben zamanında öyle bir m3 ile denedim arkadaş elinde cigarayla roll yapıyodu keyf muhabbet çok geçtim sonra ciddiye aldı tutundu biraz ama sonradan anladıkki m3 var m3 var :D
Ben zamanında öyle bir m3 ile denedim arkadaş elinde cigarayla roll yapıyodu keyf muhabbet çok geçtim sonra ciddiye aldı tutundu biraz ama sonradan anladıkki m3 var m3 var :D
mala donmustur zannediyoki arabanin fiyatiyla performansi ayni orantili :) M3 un tek amaci performans sanki :) Meselea o adamin koydugu yagi yaptigi bakimi motoruna nasil davrandigini sen dusun... :) :)
chiefkadir
02-09-2010, 11:58
mala donmustur zannediyoki arabanin fiyatiyla performansi ayni orantili :) M3 un tek amaci performans sanki :) Meselea o adamin koydugu yagi yaptigi bakimi motoruna nasil davrandigini sen dusun... :) :)O tip binici çok ,bitanesinide Deniz iyi benzettiydi adam ilana yazmış daha hızlı m3 yok diye,denedikten sonra en hızlı ikinci m3 oldu:hahaha:
O tip binici çok ,bitanesinide Deniz iyi benzettiydi adam ilana yazmış daha hızlı m3 yok diye,denedikten sonra en hızlı ikinci m3 oldu:hahaha:
:):) aynen k20 hulk ile denizin 286 lik m3 vidyosu nerde gecen aradim bulamadim gunduz cekim cok iyiydi o
chiefkadir
02-09-2010, 12:10
:):) aynen k20 hulk ile denizin 286 lik m3 vidyosu nerde gecen aradim bulamadim gunduz cekim cok iyiydi oNetden sildim veririm biara;)
chiefkadir
02-09-2010, 12:15
Köprü üstü çekim duruyomuş,
http://www.streetfire.net/video/e36-m3-vs-hulk-k20a-ankara_192832.htm
sağlıklı m makinalarla , 4 silindir honda makinası kıyas gitmez
sağlıklı m makinalarla , 4 silindir honda makinası kıyas gitmez
e30 m3 de 4 sinilindir :)
yaw yüklü bir e30 m3 makinasının nasıl yürüdüğünü minikslerin videolarından az çok tahmin etmeniz lazım kırmızı e30 dan HULK un n/a en hızlı zamanınıda hatırlarsınız ;)
Benim arabam standart ve aşırı bakımlı.
Benim şahsi fikrimdir aralarında beygir farkı çok war ama kilo farkı arkadan iter farkıda inanılmaz.Typerın m3 ü (200 e kdr) gecmesinin tek sebebi budur.
Birde şöyle bir sıkıntı var typeR a vida taksan yarıyor bizim M makinalarda ne ufacık bir yanlış takılan ürün - hp...Bir de ne kdr bilinçli m3 kullanıcısı varki ne zaman hangi viteste ne yapmasıni bilen.
Siz konuşurken typeR ın hangi vites hangi süratte neler yapabiliceğini nasıl davranabiliceğinizi sölüyorsunuz kaçta m3 sahibi arabasının hangi viteste hangi süratte sarmadan yada en iyi şekilde güç kaybeden gidebiliceğini biliyor.
Benim şahsi fikrim komple ss egzozlu güzel filtreli ve yazılımlı bir m3 kprolu typeRı 200 e kadar boy boy olmasada önüne gecer sonrada alır gider.Sorarsanız değermi değmez biri kaç para biri kaç para.Evet değmez çok çok daha iyi işler çıkartması gerekirdi.
Arkadaş sölemiş zaten her araba modifiye edilir diğerini geçer diye.
Bende sadece filtre var ve kabak lastikler 3 vites 4000 devir dsc kapalı ani asılmada sarıyorum...Yukarıda dediklerime gelicek,ben daha lastik almadıgım için (özellikle almıyorum arabanın nerede ne yapıcagını bilmek istediğim için kaymasına izin verıorum) hangi vites hangi süratte en iyi tutunduguma bakamadım.Ama yine sölüorum 48 tane coupe m3 warsa en az 40 tanesi bu bahsettiğiniz şeyleri bilmiyor 20 tanesi rollingi bile bilmıyordur.
En son söyleceğim ömür boyu almayı düşünmesemde,dünyanın bence en ii atmosferik motoru K20A dır.Fiyatı devir dönüşü sağlamlıgı geliştirelebilir olması her yönden düşünürsek bence böledir.
Saygılar.
Not:benim konustuklarım e46 m3 içindir.
Binmediğim kullanmadığım araba için yorum yapmam.TypeR'ıda kullandıgım gazladıgım için kıyasladım.
e30 ve e36 için kesinlikle yorum yapamam.Görmeden kullanmadan sallamayı sevmem,bir arabanın gidişi anlamak içinde videolarını fikir sahibi olmaya karşıyım.
Uluslar arası motor ödülleri
1999 dan 2007 ye kadar....
Markalara göre ödüller...
Mercedes:
Best Performance Engine ödülü
2003 de: Mercedes-AMG M113 E55 5.4 L
CL55/E55/S55/SL55
2004 de: Mercedes-AMG M275 6.0 L V12
S65/CL65/SL65
MAZDA:
2003 de INTERNATIONAL ENGINE OF YEAR VE BEST NEW ENGINE VE 2.5 3 LİTRE ARASI EN İYİ MOTOR
Mazda 1.3 L RENESIS
RX-8
VOLKSWAGEN:
1999 YILI 1.0 L to 1.4 L-- Volkswagen 1.2 L TDi
2001 1.0L VE 1.4LT -- Volkswagen Group 1.4 L TDi
2006- 1.0lt ve 1.4lt arası----Volkswagen 1.4 L TSi "Twincharger"
Golf ve
2006- best new engine Volkswagen 1.4 L TSi "Twincharger"
Golf
1999- 1.8 L to 2.0 L Volkswagen 1.9 L 110PS TDi
2006- Volkswagen 2.0 L FSI Turbo
Golf/A3/A4/León/Octavia
2003- Volkswagen Touareg/Phaeton 5.0 L V10 TDi
1999- Best Fuel Economy Volkswagen 1.2 L TDi
Honda:
2000-2006 1litre altı--- Honda 1.0 L IMA
ve best fuel economy ve international engine of year
2002- 1.0 L to 1.4 LHonda 1.3 L IMA
Civic
1999- 1.4 L to 1.8 L Honda Accord 1.8 L
2000-2004 arası 1.8 L to 2.0 L Honda S2000 2.0 L
2005- 2.0 L to 2.5 L Honda 2.2 L i-CTDi
--BMW--
2001- 1.4 L to 1.8 L BMW N42 1.8 L Valvetronic
2007- BMW 1.6 L Prince Turbo
Mini
2003- 2.0 L to 2.5 L BMW M54 2.5 L
325i/X3/525i/Z4
2007- 2.0 L to 2.5 L BMW 2.5 L N52B25
325/525/X3/Z4
1999- 2.5 L to 3.0 L BMW M57D30 2.9 L TDi
2005- 2.5 L to 3.0 L BMW M57TUD30 3.0 L Twin-Turbo
535d
2007- BMW 3.0 L N54B30 twin turbo
335i
1999- BMW M67 3.9 L V8 TDi
2001-2007 3.0 L to 4.0 L BMW S54B32 3.2 L
M3 E46 M3 MOTORU 7 sene ust uste en iyi motor
1999- Above 4.0 L BMW M73 5.4 L V12
2002- Above 4.0 L BMW N62B44 4.4 L Valvetronic
2006- Above 4.0 L BMW S85 5.0 L V10
M5/M6
2001- best new engine BMW S54 3.2 L
M3
2002- best new engine BMW N62 4.4 L Valvetronic
2005- best new engine BMW S85 5.0 L V10
M5/M6
2005- best new engine 2007 BMW 3.0 L N54B30 twin turbo
335i
2005- Best Performance Engine BMW S85 5.0 L V10
M5/M6
2001- International Engine of the Year BMW S54 3.2 L
M3
2003- International Engine of the Year BMW N62 4.4 L Valvetronic
2005- International Engine of the Year BMW S85 5.0 L V10
M5/M6
2007- International Engine of the Year BMW 3.0 L N54B30 twin turbo
335i
2010 siralamasi
1. Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger (VW Golf, Scirocco, Jetta, Touran, Tiguan, Seat Ibiza Cupra) 384
2. BMW 3-litre DI Twin Turbo (135i, 335i, 535i, X5 35i, X6 35i, Z4) 365
3. Mercedes-AMG 6.2-litre (C 63 AMG, S 63 AMG, SL 63 AMG, CL 63 AMG, E 63 AMG, CLS 63 AMG, ML 63 AMG) 258
4. BMW Diesel 2-litre Twin Turbo (123d, X1 23d) 218
5. BMW M 4-litre V8 (M3) 169
6. Audi 2.5-litre five-cylinder turbo (Audi TT RS) 155
7. BMW-PSA 1.6-litre Turbo (MINI Cooper S, Clubman Cooper S, Peugeot 207, 308, MINI JCW, Clubman JCW)
engın sen kendın ınanıyomusun yahu, k-prolu typerı s2k gecemez bırak rbclıyı rbc lıler en ıyı s2k ları gecmıstır zamanında s2k devrınde hemde 2boy, typer devrınde olsa herhalde 4boy yerler, benım fb typerda rbc var k-pro ayarını yaptırıyım denıyıcem 5 tane s2k renk renk koycam sıraya:D ben new cupra yazılımlılarla denedım ıkı aracla bıde sız deneyın yazılımlı cuprayla
buda fb typer mugen beyınlı, rbc yokken halı bı bak ıvmelenmeye arabanla kıyasla:)
son vıdeoda yazılımlı 2.0tfsi cupra bızım mustafa abıde var sadece yazılımlı onla deneyın bıtane s2000 le merak edıyorum sonucu:D
Güzel yazmışsında video var abi ortada ben ezn'i yaptıktan sonra hiç bir typer geçemedi cai,headers,egsoz olanlar 240km kadar 7-8 boy atıyordum
rbc kpro olanlar 2 boy peki bunlar ne olucak bak BP'ye bak MAF'a adam lar aslanlar gibi geçiyor hepsini daha neyi tartışıyoruz.
Birde şöyle bir gerçek var Typer alan herkez gazlamak için alıyor ve o yüzden işi bilen insanlar plotluk yapıyor.
s2k öyle değil çoğu şekli için alıyor adamın hiç tecrübesi yok roll yapıncada haliyle geçiliyor roll tecrübesi olan adamlarda sonuç ortada vidolar *****.
BMK TypeR
02-09-2010, 13:20
Güzel yazmışsında video var abi ortada ben ezn'i yaptıktan sonra hiç bir typer geçemedi cai,headers,egsoz olanlar 240km kadar 7-8 boy atıyordum
rbc kpro olanlar 2 boy peki bunlar ne olucak bak BP'ye bak MAF'a adam lar aslanlar gibi geçiyor hepsini daha neyi tartışıyoruz.
Birde şöyle bir gerçek var Typer alan herkez gazlamak için alıyor ve o yüzden işi bilen insanlar plotluk yapıyor.
s2k öyle değil çoğu şekli için alıyor adamın hiç tecrübesi yok roll yapıncada haliyle geçiliyor roll tecrübesi olan adamlarda sonuç ortada vidolar *****.
engın, bp s2000 mustafa abının hkn beyaz yazılımlı cupra denesın:D bende mugen beyınle fb typerla 2 tane yazılımlı cupra vıdeom var, gorelım, sıyahı gecemıyolar eskı kasa cuprayıda, yenıyımı gecıcekler:D engın ben sana dedım kı ncm denedın ayarsızdı ve ustunde ıste tecrubesız adam vardı hasan dedım ayarlatıyım benle denersın dogrumu, ben bılefb typerla rbc sız devır 8000donuyodum k-proda avansım 26da uzun yol ıcın ayarladık tolgayla:) ncm rbclı halını gectım 2boy o halımle sen onları ornek alma fb typer burda k-pro rbclı ayarı bıtsın renk renk dızıcem merak etme
BMK TypeR
02-09-2010, 13:28
yaw yüklü bir e30 m3 makinasının nasıl yürüdüğünü minikslerin videolarından az çok tahmin etmeniz lazım kırmızı e30 dan HULK un n/a en hızlı zamanınıda hatırlarsınız ;)
hulk n/a en hızlı zamanı dedıgın stok motor stok sanzıman:D rbc, heders, egsoz fılıtre ve k-prolu halı e30 m3 de ne var stroker kıt, egzantrık sanzıman falan fılan:D k24 330 350hp makınelerde var:hahaha:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1068082471903&ref=mf
alın bi video da benden gelsin:)
34 rob 34 m3 vs 34 vtc 26 typer dc headr :)
cembozbey
02-09-2010, 13:54
alın bi video da benden gelsin:)
34 rob 34 m3 vs 34 vtc 26 typer dc headr :)
bu dirftler için parçalanan hatta videoalrda arka camı felan kırılan suandada turbo olan m3 dmi :)
typer kullanıcılar ı işlerine geldiği gibi düşünüyo bence
typer vs m3
deneyen araçlara bakıyoruz hep m3 stock oluyo typer 5 6 parça takılmış :) m3 de bilinçli şekilde 5 6 parça takılırsa sonucu herkez biliyodurda kabullenmek istemiyosunuz sanırım
n/a girelim dersenizde m3 te girerse sonuclar çok acıyo oluyo 13.5comp ile :)
uzun lafın kısası typerın bolt on dolusu m3 ün sadece stock unu geçebilir.
onlara girmedim hiçde 3.0 3.2 4.0 makinalar için dedim :)
E36 M3 gecen bızdeki K20lerın atladıgı bırsey var bızım E36 M3 lerin bır cogu ozellıkle gazlayanlar ıcın soyluyorum 330 bloklu cakma M3 ler...
M3 motoru toplamaya para vermeyenler 330 blok yan sanayı pıston sonra hatasız M3 dıye satıyorlar alan ateslı arkadaslarda hemen bır K20 kurbanı oluyor:D
baskan evo2 6sılındır olması lazım atlamıssın:D
bu dirftler için parçalanan hatta videoalrda arka camı felan kırılan suandada turbo olan m3 dmi :)
o zamanlarda ne drag a giiriyordu ne de başka bi sıkıntısı vardı.
cembozbey
02-09-2010, 14:23
baskan evo2 6sılındır olması lazım atlamıssın:D
m3 evo serisinde 6 slindir yok
cembozbey
02-09-2010, 14:24
o zamanlarda ne drag a giiriyordu ne de başka bi sıkıntısı vardı.
ee tamam ozaman benle dene
ee tamam ozaman benle dene
deneyelim:)
JumboAli
02-09-2010, 14:25
typer vs m3
deneyen araçlara bakıyoruz hep m3 stock oluyo typer 5 6 parça takılmış :) m3 de bilinçli şekilde 5 6 parça takılırsa sonucu herkez biliyodurda kabullenmek istemiyosunuz sanırım
beygır tork sılındır oranlarını Atlamayalım lutfen.
beygır tork sılındır oranlarını Atlamayalım lutfen.
siz zaten hep bu oranları atlamayın ama iş kilogram ve kaliteye gelince atlayın :)
deneyelim:)
yaşasın seyirlik bişi var yakında :D
typer vs m3
hacim nedir ? m3 de nedir typer da nedir ?
bunlara da biraz bakmak gerek...
hacim nedir ? m3 de nedir typer da nedir ?
bunlara da biraz bakmak gerek...
abicim bizde biliyoruz hacimlerini bende diyorumki madem karşılaştırılma yapııyosunuz hacim leri e kilolarıda karşılaştırın kaliteyide karşılaştırın neden onları es geçiyosunuız heeee diyosanız kilonun önemi yok varsa eray abinin e30m3 ü geçebilcek typer n/a cıksın :)
tarkan :) yalnız yasınle denerse m3 e cok ayıp olur benden soylemesı :D
E36 M3 gecen bızdeki K20lerın atladıgı bırsey var bızım E36 M3 lerin bır cogu ozellıkle gazlayanlar ıcın soyluyorum 330 bloklu cakma M3 ler...
M3 motoru toplamaya para vermeyenler 330 blok yan sanayı pıston sonra hatasız M3 dıye satıyorlar alan ateslı arkadaslarda hemen bır K20 kurbanı oluyor:D
blok çakma olayı biraz toto isterde...
vanosu bozuk olma ihtimali yüksektir o m3 lerin...
deneyelim
o akşam bende geleyim :)
daha önce m3 üzmüş bir araç vtc :D
cembozbey
02-09-2010, 14:49
tarkan :) yalnız yasınle denerse m3 e cok ayıp olur benden soylemesı :D
selcuk ben NCM plaka typara 4-5 boy atıp braktıgımda hiçde ayıp olmadı üstüne videoda çekmedim,burda ayıp olacak bişe görmuyorum ben geçeni tebrik edeceksin daima , ayrıca konusu gecen arkadasla özelden konsuyourz ayarlıyoruz suanda
öfffff tartışmaya bak
beyler Typer M3 karşılaştırmayın ya Allahınızı severseniz
yok hacimdi yok silindirdi
6 silndirde kendisini kanıtlamış bir motor
4 silindirde kendisini kanıtlamış bir motor
ikiside çok dayanıklı ikiside oem gömlekler ile 800 whp leri kaldırıyor bilmede konuşmayalım
sonrası gücler için M3 motoru da K20 de gömlek istiyor
yani sadece silindir adedi ve hacim fazlalıgı var M3 ün oda gayet normal arkadan itiş tork lazım buda hacim ve fazla silindir ile olur
onda hacim var bunda şu var bilmem ne demeyelim ozaman M3 cülerde haklı olarak sizde vtec var der :)
küçümsenicek bir teknolojimi vtec ?
BMK TypeR
02-09-2010, 14:52
eczacı murat abının e46 m3 50bın kmde ve cok saglıklı, dedıgın 330bloklu m3lerıde 7-8boy gectı, ama skn typerla denemesı var nedense kafa kafaya gıttı en ıyı m3 bıle:D neden acaba?
selcuk ben NCM plaka typara 4-5 boy atıp braktıgımda hiçde ayıp olmadı üstüne videoda çekmedim,burda ayıp olacak bişe görmuyorum ben geçeni tebrik edeceksin daima , ayrıca konusu gecen arkadasla özelden konsuyourz ayarlıyoruz suanda
yasın SC typer yalnız hemen oyle deneyelım dedınde pısman olmayasın :)
:D:D çok zevkli olucak çok yasin aga TU m3 le olan denemeyi anlattıktan sonra kesin çok güzel olucak :)
cembozbey
02-09-2010, 14:57
ben tolga abiyede surekli deniyelim diyorum:D
arkadaslar bisaatir ne yazıyorum ben rob un videoları koyulmus bende hırpalanmıs gitmio gel benle kıyas et diyorum,,,, araba o denemelerden sonra atmosferikden SC ye gecmiş ee ben nerden bileyim videoki hali atmosferik?
ee ama aşırı beslemeyse e36 dada var 46dıda ulkemizde buyurun yani :)
hulk n/a en hızlı zamanı dedıgın stok motor stok sanzıman:D rbc, heders, egsoz fılıtre ve k-prolu halı e30 m3 de ne var stroker kıt, egzantrık sanzıman falan fılan:D k24 330 350hp makınelerde var:hahaha:
ya olayı saptırmayalım :D
şuanda hulkun specleri ile ilgili ne dersem yalan söylerim ama varmıydı onunla yürüyen araç bro adam çatara patara atlıyodu herkese e30 da şanzuman yoktu bildiğim kadarıyla zaten bizde en fazla ters1 koyabilirsin başka seçenek yok :D
e30 280-290 hp lerde falandı sanırım
BMK TypeR
02-09-2010, 15:01
şuanda hulkun specleri ile ilgili ne dersem yalan söylerim ama varmıydı onunla yürüyen araç bro adam çatara patara atlıyodu herkese e30 da şanzuman yoktu bildiğim kadarıyla zaten bizde en fazla ters1 koyabilirsin başka seçenek yok :D
e30 280-290 hp lerde falandı sanırım
kardeşım hulk motor stokmu typer motoru stok eeee neden bahsedıyosun e30 m3 neler var sana ıstersen resım koyayım buraya dr scrıck mallarını stroker kıtını:) yanı dedıgım hulka stg2 stg3 egzantıklı strokerlı k24 yapılır dımı? ee ozaman ne olcak 280 290hp hulk olsa boş konusmayalım bence bıde sunu unutma m3 al gel herhafta gazla roll yap kac ay dayancak motoru?
yaw tamam reşit sen haklısın abi :D
ya tayyar geçenin ta ... falan diyede küfür edecem hatta :hehe:
bu konu hep konuşuldu hepte konuşulacak bu kıyas herzaman yapılacak bunun kaçarı yok
tayyara uzanan eller kırılsın laf eden diller utansın hacı :D
atmosferik bi tayyar yokmu akşama m3 le denicek peki?
BMK TypeR
02-09-2010, 15:06
yaw tamam reşit sen haklısın abi :D
ya tayyar geçenin ta ... falan diyede küfür edecem hatta :hehe:
bu konu hep konuşuldu hepte konuşulacak bu kıyas herzaman yapılacak bunun kaçarı yok
ben bmw basladım malı ıyı bılıyorum m3 egsoz tak guc kaybeder typer guc alır fark bu:D bıde cok sıkıstırmıslar hplerı zor sıgmıs ondan dolayı pek dayanıklı degıl typer 5sene gazlarsın aynı randımanı verır m3 6ay motor kırar
atmosferik bi tayyar yokmu akşama m3 le denicek peki?
bak buda güzeldi :D
adam sürekli diyo bende bakımlı sağlıklı bahanesiz M3 var diye varsa deneyecek tayyar buyursun :D
chiefkadir
e30 280-290 hp lerde falandı sanırımmustu hulk'un motoruna felan girmediler kendi söylemi Hilminin yanlış hatırlamıyosam 230hp felandı,
bak buda güzeldi :D
adam sürekli diyo bende bakımlı sağlıklı bahanesiz M3 var diye varsa deneyecek tayyar buyursun :DAnkarada typer kalmadı tamamı istanbula gitti:hahaha:
cembozbey
hey gidi konu tam e.aylık ama =)
mustu hulk'un motoruna felan girmediler kendi söylemi Hilminin yanlış hatırlamıyosam 230hp felandı,
abim ben hulk 300 hp idi demiyorum ki :D
benim dediğim HULK u geçen yaran bi araba olmuşmuydu o halindeyken en iyi yürüyen K20 değilmiydi kendi speclerinde tayyara 5-10 boy açmıyormuydu yani gerek hafiflikten vs vs araba yürüyordu arkadaş :D
e o arabayla o m3 kafa kafaya gidiyordu hatta geçiyordu demek istedim ama farklı bir yere geldi neyse :D
chiefkadir
02-09-2010, 15:10
benim dediğim HULK u geçen yaran bi araba olmuşmuydu o halindeyken en iyi yürüyen K20 değilmiydi kendi speclerinde tayyara 5-10 boy açmıyormuydu yani gerek hafiflikten vs vs araba yürüyordu arkadaş :D
e o arabayla o m3 kafa kafaya gidiyordu hatta geçiyordu demek istedim ama farklı bir yere geldi neyse :DHe yaw eskilere daldık yine,
Güncel m3 vs Typer denemesi istiyoruz:hahaha:
ben tolga abiyede surekli deniyelim diyorum:D
arkadaslar bisaatir ne yazıyorum ben rob un videoları koyulmus bende hırpalanmıs gitmio gel benle kıyas et diyorum,,,, araba o denemelerden sonra atmosferikden SC ye gecmiş ee ben nerden bileyim videoki hali atmosferik?
ee ama aşırı beslemeyse e36 dada var 46dıda ulkemizde buyurun yani :)
kardesım ben caı hdr egzozlu halımle senle bı denemek ısterım kabul edersen bı goreyım 300 luk e36 dan ne fark yıcem
kardesım ben caı hdr egzozlu halımle senle bı denemek ısterım kabul edersen bı goreyım 300 luk e36 dan ne fark yıcem
ulen işte bende bunu bekliyordum be vallahi güzel deneme olur :D
BMK TypeR
02-09-2010, 15:11
e o arabayla o m3 kafa kafaya gidiyordu hatta geçiyordu demek istedim ama farklı bir yere geldi neyse :D
kanka benım m3 typer arşıvını ızle k-prolu k-prosuz mugen beyınlı beyınsız:D vıdeolar ac ızle sıkıldım artık en ıyısı e46 saglıklı yuruyen eczacnın arabaydı skn yı oda gecemedı daha neyı uzatıyosunuz anlamadım:D
cembozbey
yani hulk atmosferiken typarların cogunu zaten gecerdi demek istiyo
aynı hulk ankarada denedi 286lık m3le videosuda 2 sayfa geride
keza ben denedim kpro rbc vs vs ile atasehirde minikslerde sahit ordada gectim
aslında sonuc bizim acımızdan belli ama robun o denli gecilmesi beni şaşrtmadı oyuzden bide ben deneyeyim dedim ondada araba videodan sonra sc olmus yani olay bundan ibaret:)
chiefkadir
Sökme varmı Selçuk boş dolu nası denencek ? Herşey zelbesmi :)
ayarım biterse DBS typerda denemek isterler :D
BMK TypeR
02-09-2010, 15:12
kanka m3de 40kg hafıletme var:D sende sok 40kg beyınde yok sende nasılsa rbc de:D
cembozbey
02-09-2010, 15:13
bikere benle deniceksen fark yeme tır sokma boy boy muhabbetleri ne önecsinde olur nede sonrasında bunu bilceksin ikincisi hazır oldugunda haber vericeksin musait oldugumuzda seve seve cıkıp deniycez birde ucuncusu seninde bildigin gibi arabam sökük sonradan skıntı olmasın,daha detaylar için ö.m atabilrsin herzaman.
BMK TypeR
02-09-2010, 15:13
aslında sonuc bizim acımızdan belli ama robun o denli gecilmesi beni şaşrtmadı oyuzden bide ben deneyeyim dedim ondada araba videodan sonra sc olmus yani olay bundan ibaret:)
kanka sızın kafa kfaya kaldıgınız kor m3de grı m3 varya 286lık 06 tar ankaradan gelen onunla benım rbc sız halımle vıdeo var:D
Sökme varmı Selçuk boş dolu nası denencek ? Herşey zelbesmi :)
moruk ben bı sokme seklı tutturdum arka koltuk sırtlarını sokuyorum okadar o sekıldede sofor agırlıgım 100 kıloya ınıyor okadar
Hulk ankarada biraz ayar sorunu yaşamıştı diye hatırlıyorum çok sağlıklı bir deneme değildi diye hatırlıyorum
senin Hulk ile kpro ve RBCli olarak denemişliğin varmı bro :D vay arkadaş :D
Bencede ROB ile olan deneme çok dikkate alınmamalı baya yoruldu o araba
sen STP ile dene bro :D
bikere benle deniceksen fark yeme tır sokma boy boy muhabbetleri ne önecsinde olur nede sonrasında bunu bilceksin ikincisi hazır oldugunda haber vericeksin musait oldugumuzda seve seve cıkıp deniycez birde ucuncusu seninde bildigin gibi arabam sökük sonradan skıntı olmasın,daha detaylar için ö.m atabilrsin herzaman.
araban sokuk derken? sen hala toplamadınmı o arabayı :D ozaman bende sag koltugu sokım barı :D
cembozbey
02-09-2010, 15:15
Hulk ankarada biraz ayar sorunu yaşamıştı diye hatırlıyorum çok sağlıklı bir deneme değildi diye hatırlıyorum
sen STP ile dene bro :D
ben onalrla denemedim onalr sahit dedim :)
cembozbey
02-09-2010, 15:15
araban sokuk derken? sen hala toplamadınmı o arabayı :D ozaman bende sag koltugu sokım barı :D
yok abi ben 7/24 bu sekildeym sende sök tabi hersey mubah :)
ben onalrla denemedim onalr sahit dedim :)
heee :D :D bir anda yüreğim yangın yeri oldu :hehe:
bro siz deneyeceğiniz günü söyleyin valideye teyzeme falan haber edeyim bütün gün namaz kılıp dua etsinler vallaha en çok STP nin dilinden tırsıyorum kazara vites falan kaçar :hehe:
yok abi ben 7/24 bu sekildeym sende sök tabi hersey mubah :)
ne sokukkı sende ? kac kılo attın yanı arabadan
cembozbey
02-09-2010, 15:18
ne sokukkı sende ? kac kılo attın yanı arabadan
ö.m. atayım sana selcuk
chiefkadir
02-09-2010, 15:19
sen STP ile dene bro :DEvet bro ankarada tam randımanlı yürümedi, kprolu typera önce geçildi sonra biayar yapıldı hulk 1,5boy geçti.. Denediği denizin m3 te kapı içlerine kadar söküktü..
BMK TypeR
02-09-2010, 15:19
mustu bu kulagının pasını alır
Selçuk vıcık vıcık yapma looo :D
bana bak deneme gününe karar verin, uçak bileti alıp geliom :D benim palio 100km de 4.5 lt yakıo çok aq, onla zarara girmiyeyim.
chiefkadir
02-09-2010, 15:20
ne sokukkı sende ? kac kılo attın yanı arabadanO sökük bu söküğe girme bro ,sökebildiğini sök bence ama hiçbirzaman m3 teki gibi faydasını göremessin m3 resmen kişilik değiştiriyo:hahaha:
O sökük bu söküğe girme bro ,sökebildiğini sök bence ama hiçbirzaman m3 teki gibi faydasını göremessin m3 resmen kişilik değiştiriyo:hahaha:
ula bı m3 le deneyelım dedık beyınsız :D oda sokuk cıktı arkadas :D ben en fazla sag koltugu sokerım gerısıne ellemem arabamdan takır tukur ses gelsın ıstemem malesef
valla konu silinmezse akşama kadar evden seyrederim kanka :D
chiefkadir
02-09-2010, 15:24
ula bı m3 le deneyelım dedık beyınsız :D oda sokuk cıktı arkadas :D ben en fazla sag koltugu sokerım gerısıne ellemem arabamdan takır tukur ses gelsın ıstemem malesefDene aq noolcak enfazla geçilirsin busefer:hahaha:
BMK TypeR
02-09-2010, 15:25
http://www.youtube.com/watch?v=mIm-ULtWzQU
http://www.youtube.com/watch?v=JCD21atytGc
bız 4sene once bu m3 lerle denedık kalıtelıde heders egsoz caı yoktu ozamanlar(sımdı rbcler ssrlar havada gezıyo) typerımda sımdı olcaktıkı:) yada dıyorum budenedıklerımız 330i mıydı borusan mılletı m3 dıyemı kandırdı ders ıcın faydalı lınkler ustekı tıklayın,
kanka kameraya cekerkende m3 un ustune cıkıomusuz azkaldı :D
http://www.youtube.com/watch?v=mIm-ULtWzQU
http://www.youtube.com/watch?v=JCD21atytGc
bız 4sene once bu m3 lerle denedık kalıtelıde heders egsoz caı yoktu ozamanlar typerımda sımdı olcaktıkı:) yada dıyorum budenedıklerımız 330i mıydı borusan mılletı m3 dıyemı kandırdı ders ıcın faydalı lınkler ustekı tıklayın,
onların vanosu bozukmuş kanka :D
Dene aq noolcak enfazla geçilirsin busefer:hahaha:
la olm zaten gecılmeye gıdıcezde sokuk olmayaydı ıyıdı :D
Sadece omu hafifletme...
atletsiz gelioz, üzerimize bir şort (altta don yok), ayakkabılar vs zaten ataşehirde park alanında bırakılır. Şu dakka itibariyle yemek yenmes, sadece sıvı gıda tüketimi serbest CEM için :D
Ya izmirdede standart e36 3.2 m3 le deneyecek type-r aranıyor bi arkadaşım başımın etini yedi bi type-r gelsinde denesin artık :)
chiefkadir
02-09-2010, 15:28
Reşit TAR m3 ankaranın temiz m3 lerinden biriydi Engin pekyılmaz'ın saxo,stock gsi,sadece cai li Typer bu m3 le denedik ..saxo ve gsi yalan oldu tabi ama Rty typer'ıda 2,3 boy geçti...
BMK TypeR
02-09-2010, 15:28
kanka kameraya cekerkende m3 un ustune cıkıomusuz azkaldı :D
kanka ogun 2tane m3 vardı bılıyosun bı deneme olmadı 4-5kere denedık ıkısıyle:D bunu yakalamısın bıtek burdada kaybolmusum:D en son ınınce m3 sahıbı bıde drag yapalım dedı ona gulmustum
:) ya benim deneme ne oldu ehueheuheuehuehue
rakibimi çaldın stp ehuehue
BMK TypeR
02-09-2010, 15:29
Reşit TAR m3 ankaranın temiz m3 lerinden biriydi Engin pekyılmaz'ın saxo,stock gsi,sadece cai li Typer bu m3 le denedik ..saxo ve gsi yalan oldu tabi ama Rty typer'ıda 2,3 boy geçti...
abı ben k-prosuz denedım vıdeo var atarım sımdı 140gıbı gecıyodu 2-3boy k-pro taktım vıdeo var mıllet 320i sanmış 06 tar:D
chiefkadir
02-09-2010, 15:31
abı ben k-prosuz denedım vıdeo var atarım sımdı 140gıbı gecıyodu 2-3boy k-pro taktım vıdeo var mıllet 320i sanmış 06 tar:DReşit bizim Tar m3 le denediğimiz Typerda headers felan yok,egsoz yok,katalitik bile duruyodu sadece uyduruk filtre vardı cai bile değildi ama gideri iyiydi..
BMK TypeR
02-09-2010, 15:32
http://www.youtube.com/watch?v=1T3VftB3lZ0
abı burda k-pro yok 140 150gıbı gecıyo benı:) bolu buluşması
http://www.youtube.com/watch?v=xB4z4SjygpU&p=DB0DFF1A6DB191B7&playnext=1&index=12
burdada bmk ya ılk k-pro ayarı yapıldı 12.8afr:) 06tarla vıdeo ceken e60 m5
BMK TypeR
02-09-2010, 15:36
Reşit bizim Tar m3 le denediğimiz Typerda headers felan yok,egsoz yok,katalitik bile duruyodu sadece uyduruk filtre vardı cai bile değildi ama gideri iyiydi..
abı 06 tar ıstanbula geldı ıstanbulda kaan m3 denedı kor 286 m3 kafa kfaya gıdıyolardı sorun yok
chiefkadir
02-09-2010, 15:38
abı 06 tar ıstanbula geldı ıstanbulda kaan m3 denedı kor 286 m3 kafa kfaya gıdıyolardı sorun yoknormaldir bro sağlıklı m3 ler bunlar:icon_tup:
cem le stp ne zaman deniyonuz :D
VTec_king
02-09-2010, 15:40
Eline sağlık Enes..
BMK TypeR
02-09-2010, 15:43
http://www.youtube.com/watch?v=2Wzx5H5J-kI
bıtanede kuşbaşı orataya karışık 0.32sn dıkkat hızımız 220gıbı gecerken kac boy sayamadım:D
cem le stp ne zaman deniyonuz :D
konusuyoruz bız msnden sıkıntı yok ;)
konusuyoruz bız msnden sıkıntı yok ;)
heee :D :D bir anda yüreğim yangın yeri oldu :hehe:
bro siz deneyeceğiniz günü söyleyin valideye teyzeme falan haber edeyim bütün gün namaz kılıp dua etsinler vallaha en çok STP nin dilinden tırsıyorum kazara vites falan kaçar :hehe:
kanka sıkıntı yoktur bişi demiyorum :D :D
bende eklım bare :)
http://www.streetfire.net/video/eds-typer-vs-smg-m3_717657.htm
yaw reşit abi zmaanında bi deneyemedik senin şu s2k ları yaran typerınla :)
zamanında bizim tunada chipli cuprayı yeni ksaa s3 ü uzunda geçiodu,act deb takmıştı vitesleri geçmemsine rağmen
ama o zmn cupralar böyle gitmiyordu şimdi dene filan deme cupralar insan işi gitmio zaten bu aralar
BMK TypeR
02-09-2010, 15:50
zamanında bizim tunada chipli cuprayı yeni ksaa s3 ü uzunda geçiodu,act deb takmıştı vitesleri geçmemsine rağmen
ama o zmn cupralar böyle gitmiyordu şimdi dene filan deme cupralar insan işi gitmio zaten bu aralar
ben vıdeoda tuna gecıldıgını gordum hep, vıdeo varsa koy ızlıyım, bı yanlıs anlama olmasın, mugen beyınlı typerla bırak ssr lı rbclı typerda degıl:D cupra bendekı gıbıse stg2+ zaten sc s2000denerım yanlıs anlama cok fark olur:D n/a s2kla ozamankı cupra yazılımnlı sadece sımdıde aynı sadece yazılımlı olanla 285hp denıyıcez egsoz ıble yok fılıtre de cuprada
suan BP s2k BY s2k yı gecıyor cem bılgın olsun :)
suan BP s2k BY s2k yı gecıyor cem bılgın olsun :)
hacı sürebiliomu eleman diorum ya typerda nasıl sürmek önemliyse s2k da aynı şekilde
ben vıdeoda tuna gecıldıgını gordum hep, vıdeo varsa koy ızlıyım, bı yanlıs anlama olmasın, mugen beyınlı typerla bırak ssr lı rbclı typerda degıl:D cupra bendekı gıbıse stg2+ zaten sc s2000denerım yanlıs anlama cok fark olur:D n/a s2kla ozamankı cupra yazılımnlı sadece sımdıde aynı sadece yazılımlı olanla 285hp denıyıcez egsoz ıble yok fılıtre de cuprada
hangi videodan bahsettiğini anlamadım ama neyse
hacı sürebiliomu eleman diorum ya typerda nasıl sürmek önemliyse s2k da aynı şekilde
walla hakan ne kadar suruyosa o cocuk ondan fazla suruyodur hakan topu topu 1 aydır kullanıyo s2k yı :)
BMK TypeR
02-09-2010, 15:53
bende eklım bare :)
http://www.streetfire.net/video/eds-typer-vs-smg-m3_717657.htm
kanka ne gıdıyodu mugen be ogun bıde senı aldım yanıma 110kg +110kg benım:D:D
BMK TypeR
02-09-2010, 15:54
hangi videodan bahsettiğini anlamadım ama neyse
tuna s2k cupra gecıyodu dedınde ben techde vıdeo ızledım hep tuna arkaısnda kaldı cupranın cupra sarıydı sanırım
Ey Honda duy sesimizi 6 silindir type-r istiyoruz :D
tuna s2k cupra gecıyodu dedınde ben techde vıdeo ızledım hep tuna arkaısnda kaldı cupranın cupra sarıydı sanırım
evet bende ondan behsdiorum o gün zatn vitesleri geçmiodu ona rağmen 5 sonu 6 da yakalayıp öne çıkmıştı hatta stp de vardı o akşam yanlış hatırlamıosam
BMK TypeR
02-09-2010, 15:59
evet bende ondan behsdiorum o gün zatn vitesleri geçmiodu ona rağmen 5 sonu 6 da yakalayıp öne çıkmıştı hatta stp de vardı o akşam yanlış hatırlamıosam
neyse sarı cupra benımde vıdeom var mugen beyınlı halım, 228hp vermıstı dynodada fb typer, o cupra vıdeom var ızle bakalım nasıl bı sonuc cıkıcak sende
chiefkadir
02-09-2010, 16:01
neyse sarı cupra benımde vıdeom var mugen beyınlı halım, 228hp vermıstı dynodada fb typer, o cupra vıdeom var ızle bakalım nasıl bı sonuc cıkıcak sendeLa Reşit geçmedik araba bırakmamışın :hahaha: Kimi desek senle videosu çıkıyo:D
La Reşit geçmedik araba bırakmamışın :hahaha: Kimi desek senle videosu çıkıyo:D kovbøy reso baba agabey:)
Türkiye sınırları içerisinde öyle bir araba yok şefim :D :D
BMK TypeR
02-09-2010, 16:45
Türkiye sınırları içerisinde öyle bir araba yok şefim :D :D
kendı grubumda olmadı da benden hızlı araba herhalde gecıcektır:) ama ep3 typerımla, e36 m3 e46 m3 egsoz chıplıde olabılır ,s2k herturlu gıder:D:D
m3 evo serisinde 6 slindir yok
evo 2 6 dıye bılıyordum yanlısmıs demekkı eyvallah
BMK TypeR
02-09-2010, 16:51
evo 2 6 dıye bılıyordum yanlısmıs demekkı eyvallah
euro m3 lere 321lıklere evolution denıyo,
eczacı murat abının e46 m3 50bın kmde ve cok saglıklı, dedıgın 330bloklu m3lerıde 7-8boy gectı, ama skn typerla denemesı var nedense kafa kafaya gıttı en ıyı m3 bıle:D neden acaba?
senın aracın veya dolu k20 ler ıcın ornekleme yapmadım
bahsettıgım tarz gercekte var pıyasada onu vurguladım
E46 kılo farkı nedır E36 dan
BMK TypeR
02-09-2010, 16:55
senın aracın veya dolu k20 ler ıcın ornekleme yapmadım
bahsettıgım tarz gercekte var pıyasada onu vurguladım
E46 kılo farkı nedır E36 dan
1440-1460kg e36 m3 coupe e46 m3 de 1510-1530kg
_muhaRRem
02-09-2010, 17:36
SKN Typer
cai
headers
egsoz
K-pro
rbc emme manifold
MAF S200
Ffilitre sadece
http://www.youtube.com/watch?v=pb5TyHqzZEU 2.vites 80 1
http://www.youtube.com/watch?v=5KaxvCOM3EE&feature=related 2.vites 80
Alıntı yaptığım video ile eklediğim videoları karşılaştıralım.. Ve mantık arıyalım..
Bu videoları defalarca koymaktan sıkıldım.
http://www.youtube.com/watch?v=pb5TyHqzZEU 2.vites 80 1
http://www.youtube.com/watch?v=5KaxvCOM3EE&feature=related 2.vites 80
Alıntı yaptığım video ile eklediğim videoları karşılaştıralım.. Ve mantık arıyalım..
Bu videoları defalarca koymaktan sıkıldım.
Bununla avunuyorsun kataluzörü üstünde s2k geçmişsin onu koyuyorsun.
ezn tam ayarlanıp yürümeye başladığında yanıma gelemiyodunuz skn ezn ataşehirde yanyana bana gelip ben seninle denemicem öteki typer larla denicem ayar yapıcam demeye başladın nedense nedenini al izle skn ye neler yapıcağımdan korktun.
230hp Typer vs ezn s2k
birde video bittiğinde boyları sayarsan sevinirim
http://www.streetfire.net/video/ezn-s2000-vs-mehzent-typer_1773152.htm
ezn tam ayarlanıp yürümeye başladığında yanıma gelemiyodunuz skn ezn ataşehirde yanyana bana gelip ben seninle denemicem öteki typer larla denicem ayar yapıcam demeye başladın nedense nedenini al izle skn ye neler yapıcağımdan korktun.
230hp Typer vs ezn s2k
bu vıdeoda mehzentte kpro yok dımı?
ayrıca skn nın suan gıtmedıgı basbaya bellı. kımın kendını kandırdıgı bellı kımse kusura bakmasın...
bu vıdeoda mehzentte kpro yok dımı?
ayrıca skn nın suan gıtmedıgı basbaya bellı. kımın kendını kandırdıgı bellı kımse kusura bakmasın...
yok
cai
headers
egsoz
engın ben kprolu typer ıle yanyana yuruyorum suan caı headers egzoz ıle. nerde bu ezn s2k bı denemek ıstıyorum...
engın ben kprolu typer ıle yanyana yuruyorum suan caı headers egzoz ıle. nerde bu ezn s2k bı denemek ıstıyorum...
Selcuk Florya sattım 18 yaşında dünya iyisi bir kardeş aldı oda rollden anlamıyor birde vafc ayarlarıyla oynamışlar iyi elden geçmesi lazım
yanı suan sendekı gıbı yurumuyor kısacası yanı skn nınde suan muharremde yurumedıgı gıbı
yanı suan sendekı gıbı yurumuyor kısacası yanı skn nınde suan muharremde yurumedıgı gıbı
Ben aynı yürüyor demiyorum zaten filitreli bir s2k yürüyor okadarda değildir.
varsa tanıyan bılen bı denesın benle her gece uyar bana gorelım bı ne kadar gıdıyormus
chiefkadir
02-09-2010, 23:11
yanı suan sendekı gıbı yurumuyor kısacası yanı skn nınde suan muharremde yurumedıgı gıbıBu iş malesef genelde böyle,araba satıldımı büyüsü kaçıyo sanki :)
-HAKTAN-
02-09-2010, 23:11
varsa tanıyan bılen bı denesın benle her gece uyar bana gorelım bı ne kadar gıdıyormus
Ben varım kanka ;)
Ben varım kanka ;)
kanka BP benım arabam zaten bıldıgın gıbı ;) yarın gece benım su saglamamı yapalım sonrasına bakacaz :)
-HAKTAN-
02-09-2010, 23:15
kanka BP benım arabam zaten bıldıgın gıbı ;) yarın gece benım su saglamamı yapalım sonrasına bakacaz :)
Tamam yarın senle ilgilenicem puhahahha inşallah sağlamayı doğru yaparız:D
Tamam yarın senle ilgilenicem puhahahha inşallah sağlamayı doğru yaparız:D
ınsallah dogru olması gerekıyosa bıldıgın gıbı :D
-HAKTAN-
02-09-2010, 23:16
Bu arada zaferden ses çıkmadı farkındaysan:D Bayramdan sonrada onla ilgilenicem:hahaha:
Bu arada zaferden ses çıkmadı farkındaysan:D Bayramdan sonrada onla ilgilenicem:hahaha:
ehehe kırmıızıyla 1 2 hafta bı ılgıleneyım ben zaferı cagırırsın :D
-HAKTAN-
02-09-2010, 23:18
Akşam b.düzünde seatın tamponunu yaktın beaaa:D
Akşam b.düzünde seatın tamponunu yaktın beaaa:D
ahahaha o arkadas cok fecı olmustur lan ben buna selektor yapıodum yavastı bu felan :hahaha:
_muhaRRem
03-09-2010, 00:43
230hp Typer vs ezn s2k
0 kullandığın s2000 den bende aldım ne kadar gittiğini biliyorum.normal bi s2k dc headers-cai ve k-proluyla 80de basarsa kafa kafaya gidiyor.SKN speclerinde bi typeR yan yana gitmeniz hayal olur. 15 bin km boyunca bende olmayan ayarları kısılan nasıl gittiğini bilmediğim bi arabayla neden deneteyim seni.Korkma cümlesi çok saçma olmuş engin abi , bi masaya oturup konuşan adamlarız.eğer typeR kullanmış olsan bu speclerde bi s2000 nin bolt on olarak geçemeyeceğini bilirdin.SKN nin zamanında hangi arabalarla yürüdüğü bellidir,haala o arabalar piyasada var denemek istersen sattığın arakdaşla deneme ayarlarım.Şimdi buradan söylüyorum arabam çıktığında en hızlı s2000 ni bana getirin deneyelim,hep sattıktan sonra çıkıyor böyle şeyler arabalar bendeyken denk gelemiyoruz nedense.
0 kullandığın s2000 den bende aldım ne kadar gittiğini biliyorum.normal bi s2k dc headers-cai ve k-proluyla 80de basarsa kafa kafaya gidiyor.SKN speclerinde bi typeR yan yana gitmeniz hayal olur. 15 bin km boyunca bende olmayan ayarları kısılan nasıl gittiğini bilmediğim bi arabayla neden deneteyim seni.Korkma cümlesi çok saçma olmuş engin abi , bi masaya oturup konuşan adamlarız.eğer typeR kullanmış olsan bu speclerde bi s2000 nin bolt on olarak geçemeyeceğini bilirdin.SKN nin zamanında hangi arabalarla yürüdüğü bellidir,haala o arabalar piyasada var denemek istersen sattığın arakdaşla deneme ayarlarım.Şimdi buradan söylüyorum arabam çıktığında en hızlı s2000 ni bana getirin deneyelim,hep sattıktan sonra çıkıyor böyle şeyler arabalar bendeyken denk gelemiyoruz nedense.
katılmamak elde değil.SKN muharrem'de iken en iyi yürüyen bolt on iken şimdi yeni sahibi ile bu şekilde gitmesinin nedenlerini araştırmak aracının sahibine düşer.Parçalar aynı malzeme aynı ayar konusu olsun diğer püf noktalar olsun eksikliği söz konusu olaiblir...
SKN nin denediği araçlar sonuçlar belli ...
ezn yı tanıyan varsa suan ben denemek ıstıyorummmm :D
skn eznyi geçtikten sonra ezn'nin ayarları bittikten sonra ezn seninle denemek istediğinde nerdeydin muharrem he konuş nerdeydin :D:D
_muhaRRem
03-09-2010, 00:54
skn eznyi geçtikten sonra ezn'nin ayarları bittikten sonra ezn seninle denemek istediğinde nerdeydin muharrem he konuş nerdeydin :D:D
ıııı uuuu neredeydik..heh maltepedeki dönerci alide döner yiyorduk :D
sahashas zor cevap verdin ama evet hatta ben ödemiştim döner borcun var bana :D:D
böyle bir lezzet yok :)
moruk ali usta deme bana sakın.sana öğrettiğime bn pısmanım hep oradasın yaa :))).yitirrrr. yaaaa
peki çak çak abi reşit abiyle kafa burun giderken nerdeydin :D
_muhaRRem
03-09-2010, 00:58
böyle bir lezzet yok :)
lezzetler bizden sorulur. gelecekteki araba için neredeydin sorusu sorulduğundada. NUR ablada pilav üstü kavurma yiyo olucaz ona göre :D
lezzetler bizden sorulur. gelecekteki araba için soru sorulduğundada. NUR ablada pilav üstü kavurma yiyo olucaz ona göre :D
NUR abla nerede :)
şimdi evindedirde dükkanı tepeüstünde
iftarda ne yediysem gaz yaptı
_muhaRRem
03-09-2010, 01:01
NUR abla nerede :)
tepe üstünde..hertür karadeniz yemekleri var.korkotili lahana sarma,pepeçura,muhlama,hamsikoli, :D
tepe üstünde..hertür karadeniz yemekleri var.korkotili lahana sarma,pepeçura,muhlama,hamsikoli, :D
horhoti sarması :D
:hehe: haha
detaylı adres alalım ....
peki çak çak abi reşit abiyle kafa burun giderken nerdeydin :D
ahahha.moruk reşoyu kimse geçemez. o number one .:)))
_muhaRRem
03-09-2010, 01:02
o ev bigün yanıcak ama ne zaman :D
ormaniyenin içinden geçiyosun çakmak köprüsünü aştınmı karşına çıkıyo nur abla parlıyo zaten :D
o ev bigün yanıcak ama ne zaman :D
size gaz dıyorum.sonra sucuk dıyorum başkada bırsey demıyorum :))))
_muhaRRem
03-09-2010, 01:03
ormaniyenin içinden geçiyosun çakmak köprüsünü aştınmı karşına çıkıyo nur abla parlıyo zaten :D
aa dur yusuf,bu yiğit bize rodaj yemeği ısmarlıcak anlaşılan.. uasuha ..biz seni götürürüzz rahat ol :))
_muhaRRem
03-09-2010, 01:04
ben kaçıyorum aaaaaaaa :D
zÜBeyir büyük harfleri çıkar zeyir
devlet bahçelinin 40. yıl konuşması gibi oldu asashashsa :D
zÜBeyir büyük harfleri çıkar zeyir
devlet bahçelinin 40. yıl konuşması gibi oldu asashashsa :D
konuyu dağıtmayalım lütfen :)).amacı dıısna cıkmasın plzzz :))) uhauhauahuaha
piiizzz yaparız abi ramazan bi bitsin ayran soda meşrubat felan :D:D
_muhaRRem
03-09-2010, 01:08
dün yusufla beraber sucuk gördük ve ikimiz aynı ağızdan zübeyir dedik ,o kadar bilinç altımıza yerleşmişsin uahsuhas :)
lan yusuf fena güldüm gece gece ahhahhahahhahah
dün yusufla beraber sucuk gördük ve ikimiz aynı ağızdan zübeyir dedik ,o kadar bilinç altımıza yerleşmişsin uahsuhas :)
valla bende her seferınde kendımı hatırlıyorum uhauhahua. garıp bır cumle oldu ama neyse :)))
lan yusuf fena güldüm gece gece ahhahhahahhahah
hey dostum senin tek sorunun
emre senin tek sorunun neydi lan unuttum bn ahahah :D
hey dostum senin tek sorunun
emre senin tek sorunun neydi lan unuttum bn ahahah :D
git yemek ye gelir aklına hahah:D
_muhaRRem
03-09-2010, 01:26
git yemek ye gelir aklına hahah:D
olum sen nasıl bu kadar cümle kuruyorsun o klavye tuşlarına nasıl üşenmeden basıyorsun auhsuha :D
olum sen nasıl bu kadar cümle kuruyorsun o klavye tuşlarına nasıl üşenmeden basıyorsun auhsuha :D
üşenmeyip alıntı bile yapıyorum lan daha napim :D
emrenin elemanı var yanında 4 yıl önce mc'den bi hamburger söledi gelen kuryeyi esir almış ona yazdırıyo ashashasash :D
_muhaRRem
03-09-2010, 01:31
emrenin elemanı var yanında 4 yıl önce mc'den bi hamburger söledi gelen kuryeyi esir almış ona yazdırıyo ashashasash :D
emir vermesi için konuşması lazım ama :D adam konuşmuyor yaa uahsua
emir vermesi için konuşması lazım ama :D adam konuşmuyor yaa uahsua
konuştuğunu kim söledi kulağına fıslıyor ahsahsahsahs :D
bakıyorum anlıyor ne dediğimi konuşmaya gerek yok :D
gürkan18
03-09-2010, 01:43
Ya izmirdede standart e36 3.2 m3 le deneyecek type-r aranıyor bi arkadaşım başımın etini yedi bi type-r gelsinde denesin artık :)
hangi m3 acaba izmirdeki?
dragstar
03-09-2010, 01:43
başlığı görünce bu konu karışır dedim :D
PyrJZQyD6-I
http://www.youtube.com/watch?v=PyrJZQyD6-I
Ludacris
03-09-2010, 03:45
hangi m3 acaba izmirdeki?
sanane :D bilmek zorundamısın ? Ara beni o zaman :p
gürkan18
03-09-2010, 06:50
sanane :D bilmek zorundamısın ? Ara beni o zaman :p
olum izmirden kimmiş merak ettim :D sadık abiden başkası değildir :heyoo: o videolar duruyosa eklesene hacı m3 typer videosunu :D:icon_tup:
konuya bir açıklık getirelim
ben Anakaraya gittigimde
aracımda
DC headers
70mm ara borular
80mm sonsusturucu
Aem air intake kit
Kpro
224 hp
Ankaradan döndükten hemen sonra
Toda ince conta
R-crew headers
RBC emme manifoldu
Ktuned Air intake
70mm ara borular
80mm son susturucu
Kpro
256 hp
oldum
Ankaradan sonra arabam cok hızlanmıştı
ama Denizin arabası da kötü gitmiyordu Gitmesi gerektigi gibi gidiyordu zaten ben Ankaraya denizi geçmeye gitmemiştim saplıklı M3 ü gecemicegimizi göstermeye gitmiştim
daha sonra istanbulda kaan ın arabasını da aynı şekilde söktük ve çok ciddi şekilde hızlanmıştı arabası bir iki video paylaşayım tekrar herkes izlesin
HULK 256 hp En iyi NA hali
KOR m3 290 hp daha motoru yepyeniydi açılma zamanları
E30 M3 286 hp 2 kişi
bu arada E30 ile benim denemelerimde E30 herzaman 2 kişi bilginiz olsun :)
256 hp NA dyno pull
http://www.streetfire.net/video/hulk-dyno-pull_191320.htm
KOR 07
http://www.streetfire.net/video/bmw-e36-m3_187566.htm
HULK vs E30 (ikisinin de en iyi oldugu hali)
http://www.streetfire.net/video/e30-vs-hulk_634955.htm
KOR M3 vs EVO6 TM 330 hp
http://www.streetfire.net/video/miniks-kor-07-vs-evo-6-tme_195188.htm
Urfanın S2K yı bilirsiniz En iyi yürüyenlerden biridir buyrun kıyaslayınız
http://www.streetfire.net/video/urfa-s2k-vs-kor-07_195174.htm
bunlarda muhtelif typer m3 hulk e30 denemeleri
http://www.streetfire.net/video/ryh-vs-hulk-vs-sars-e30-m3_195397.htm
http://www.streetfire.net/video/ryh-vs-hulk-vs-kor-07-m3-vs-sars-e30-m3_195282.htm
http://www.streetfire.net/video/ryh-typer-vs-hulk-vs-kor-07-vs-e30m3_195166.htm
http://www.streetfire.net/video/hulk-vs-saris-e30-m3_205975.htm
http://www.streetfire.net/video/dj-hulk-e30_205984.htm
aslında bu videoları koymamam lazım şimdi tutturcak volkan olm hilmi hadi atmosferik araba yapalım lan ne güsel hergün gazlıoduk diye :):):)
eyvallah bro sağolasın :D
bişi sorayım sana en iyi sen bilirsin bu e30 u sen en iyi halin olan dönemde çoğu zaman geçemiyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam ve o denemelerde e30 hep 2 kişiydi
şimdi normal bir ep3 senle aynı speclerde yada ne bilim egzantrikli falan teke tek te bu e30 la denese ne olurdu ?
http://www.streetfire.net/video/hulk-ek4-vs-mvy-s2k-vs-urfa-ep-s2k_634053.htm
eyvallah bro sağolasın :D
bişi sorayım sana en iyi sen bilirsin bu e30 u sen en iyi halin olan dönemde çoğu zaman geçemiyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam ve o denemelerde e30 hep 2 kişiydi
şimdi normal bir ep3 senle aynı speclerde yada ne bilim egzantrikli falan teke tek te bu e30 la denese ne olurdu ?
moruk şimdi 60 da basıoduk
ben 120 den 180 e kdar burun önde gidiyordum sonra ben 5 e alınca E30 önüme cıkıodu E30 5 e atınca benim 5 toparlamış oluodu ben yine bi öne atlıodum
E30 toparlayınca da geciodu beni ben 6 ya alınca da ozaman 9100 dönüodum 230 dan sonra işte fark 3 boy falan oluodu
şimdi E30 ile
260 hp lik typer denerse teke tek denicekler ama ben Ep3 e şans vermiyorum
çünkü bizim denemelerimizde E30 hep 80 kg agır iki kişi :)
yani E30 ile 280 hp lik bir typer baş eder ama şöle de bişi var volkan arabayı komple toplamıştı eger eskiden drag da yarıştıgı gibi sökülürse ancak 310 hplik k24 yürür onunla k20 baş edemez NA olarak
birde reşitin dedigi şeye dginelim
reşit diyorki
E30 M3 te stroker kit var
egzantrik var
sıkıştırma cok yüksek
yani yapılcak bütün modlar yapılmış motoruna ama HULK la öle yürüyodu diyor
oda haklı
Ben sadece bir takım egzantrik almış olsam E30 tek kişi beni gecemezdi ama ben ozaman cok hafiftim sürücü ile 1090 kg idim
yani EP3 ile benim arabam kıyas olmaz
dedigim şu ben blogu ellemiyim Toda ince conta kalsın sadece bir set egzantrik alsam vede son susturucuyu 63mm yapmış olsam E30 u ben 3 boy gecerdim
oda bunu demek istiyor :)
oda haklı :)
sende haklısın :)
bak çok güzel bi şekilde açıkladın sağolasın :D
ben öğrenmek istediğimi öğrendim kanka senin arabanla e30u kıyaslamıyorum ben zaten :D
o e30 M3 ün rakibi 260 yada 280 hp lik bir ep3 değil hakkıyla 310 hplik bir K24 olur ;)
birde yanlış anlaşılmasın benim derdim o E30 değil :) sıkı yüklenmiş doğru yapılmış bir M3 ün nasıl gideceğidir :icon_tup:
bende bişey merak ediyorum.
ep3 kasa ile ek da aerodinami hangi hızlarda meydana çıkıyor. bildiğim ep3 ün aerodinamisi ek dan daha iyi. yüksek hızlarda buda büyük etken.
bende bişey merak ediyorum.
ep3 kasa ile ek da aerodinami hangi hızlarda meydana çıkıyor. bildiğim ep3 ün aerodinamisi ek dan daha iyi. yüksek hızlarda buda büyük etken.
220 de aramda 4 boy lan Ep3
240 da arka camurluguma geliyordu
Vayic le hep böle oluyordu
220 de aramda 4 boy lan Ep3
240 da arka camurluguma geliyordu
Vayic le hep böle oluyordu
teşekkürler.
PyrJZQyD6-I
http://www.youtube.com/watch?v=PyrJZQyD6-I
3.35d şaka makinası :D
Ludacris
03-09-2010, 13:20
olum izmirden kimmiş merak ettim :D sadık abiden başkası değildir :heyoo: o videolar duruyosa eklesene hacı m3 typer videosunu :D:icon_tup:
Boşver Gürkan milattan beri kavgası sürüyor ben bida düşmem o hataya şimdi koysam hande vitek altı bastı diyip çıkacaklar işin içinden salla :D
sen mangaldan haber ver. özledim lan sizi.... :(