Orijinalini görmek için tıklayınız : AURIS - TRD D-4D The End Of The Project.
resimler açılmıyor, merak ettim doğrusu :)
DogukanB
01-09-2010, 23:28
keşke ön tampona ellemeseydin japonlara pek yakışmıyor, tabi senin içine sindiyse sorun yok :)
bu arada fotoğraflar açılmıyor, sağ klik /resmin urlsini kopyala şeklinde baktım
Resimler düzelmiştir...
Ön tampon konusunda TRD'nın yapmış olduğu araçdan örnek alınarak yapıldı...
jantları boyayınca güzel olmuş valla abi :)
tampon da bikaç örneğini görmüştüm hoş bence çok sırıtmıyor jantlar ve spoiler ile uyumlu en azından ama şu orj spoilerimsi şeyin haricinde spoileri varya orjinal onu temin edip taksan daha da güzel olucak :)
jantları boyayınca güzel olmuş valla abi :)
tampon da bikaç örneğini görmüştüm hoş bence çok sırıtmıyor jantlar ve spoiler ile uyumlu en azından ama şu orj spoilerimsi şeyin haricinde spoileri varya orjinal onu temin edip taksan daha da güzel olucak :)
Levo onu taktık çok çıkıntı durdu...
Direk onu boyamayı düşünmüştüm ama dediğim gibi çok uzun kaldı...
Camlar siyah.
Aynalar-Jantlar-Arka Spoiler- Ön tampon simli gri olunca bi ahenk yakalandı =)
orhansah
02-09-2010, 08:26
Burakcım maşallah aracına ama gündüz ve güzel çekimler yap anlaşılmıyo güzelliği :)
bu arada TRD logon da çok güzelmiş :D
http://img704.imageshack.us/img704/8236/eeea.jpg
güzel görünüyor ama ön tamponu beğenmedim bende..kazasız belasız kullan..
VteC_MaNiaC
02-09-2010, 11:33
Valla ön tampondaki boyama işlemi bence çok kaliteli durmuş... abuk subuk milyon tane şey takmak yerine doğru bir renk uyumu sağlamak çok daha şık duruyor ... günlük binmek için çok çok şık bir araç :) ellerinize sağlık
Low-Rider
02-09-2010, 11:37
Bu fotolardan hiçbirşey anlaşılmıyor nerdeyse , gündüz fotoları olursa daha iyi olur
Ahmetfikri
02-09-2010, 11:38
35mm yay pek alçaltmamış 5likle çok daha güzel olur
civici satarsam auris d4d almak istiyorum ama 1.4 olması sanki zayıf gibi geldi nası gidişi
Gündüz Resimleri Eklenmiştir...
Burakcım maşallah aracına ama gündüz ve güzel çekimler yap anlaşılmıyo güzelliği :)
bu arada TRD logon da çok güzelmiş :D
http://img704.imageshack.us/img704/8236/eeea.jpg
Heheheh abi asıl seninki güzelmiş, izmir havası soluyup gelmiş olmasın o =)
güzel görünüyor ama ön tamponu beğenmedim bende..kazasız belasız kullan..
Gündüz resimlerinden bi daha inceleyn =)
Valla ön tampondaki boyama işlemi bence çok kaliteli durmuş... abuk subuk milyon tane şey takmak yerine doğru bir renk uyumu sağlamak çok daha şık duruyor ... günlük binmek için çok çok şık bir araç :) ellerinize sağlık
Teşekkürler daha iyileri sizlere..
Bu fotolardan hiçbirşey anlaşılmıyor nerdeyse , gündüz fotoları olursa daha iyi olur
Eklenmiştir.:icon_tup:
35mm yay pek alçaltmamış 5likle çok daha güzel olur
civici satarsam auris d4d almak istiyorum ama 1.4 olması sanki zayıf gibi geldi nası gidişi
Tabili honda kadar atak olmaycaktır. Ama yakı+performans bakımından istediğinizi verir.
Bir'de chip olayı var tabi =)
aa benim işyerinin yanı biliyorum bu aracı. benide tanırsın belki metropol rentacar dan ali ben:) bna göre yapılan işlemler tam tadında olmuş maşallah..
hasan çağri
03-09-2010, 11:05
Bizim gri Aurislerde siyah tonları jant fena durmuyormuşş demekki bende merak ediyordum :D
Şık olmuş araç. Ama 35lik Eibach lar sanki hiç fark ettirmemiş gibi... Yol tutuşa etkisi oldu mu?
Birde ön tampondaki siyah kısmı bende deniycem parlak siyah folyo ile... O daha hoş duruyo sanki mat siyaha göre...
aa benim işyerinin yanı biliyorum bu aracı. benide tanırsın belki metropol rentacar dan ali ben:) bna göre yapılan işlemler tam tadında olmuş maşallah..
Biliyorum ali evet. Spoon'lu Beyaz Civic'de senin herhalde benim dükkanın önünde
görmüştüm.
Mehmet daha gelmedi mi?
Uğra bi çayımı iç...
Bizim gri Aurislerde siyah tonları jant fena durmuyormuşş demekki bende merak ediyordum :D
Şık olmuş araç. Ama 35lik Eibach lar sanki hiç fark ettirmemiş gibi... Yol tutuşa etkisi oldu mu?
Birde ön tampondaki siyah kısmı bende deniycem parlak siyah folyo ile... O daha hoş duruyo sanki mat siyaha göre...
Fark var aslında ama resimlerden dolayı çok detaylı göremiyorsun.
İki Auris yan yana geldiğinde aynaların biraz daha aşada olduğunu rahatça görebiliyorsun =)
Mesala bu resim yaydan önce ve sonraki hali:
http://img705.imageshack.us/img705/2508/yayson.jpg (http://img705.imageshack.us/i/yayson.jpg/)
Arka tampon'dan görünümü daha belli ediyor kendini yaydan sonra:
http://img837.imageshack.us/img837/9549/yay2s.jpg (http://img837.imageshack.us/i/yay2s.jpg/)
Yol tutuşu bakımından zaten bi şikayetim yoktu benim, arka tarafı çok kalkık geliodu o yüzden yay taktım. İstediğim gibi'de oldu. Yol tutuşu aman aman bişey farketmedi ama daha iyi oldu tabiki =)
hasan çağri
03-09-2010, 11:33
Arkadan bakınca iyi gibi duruyor ama bakalım göücez artık... KW V3 Coiloverlar için para biriktirmeye başladım ama o zamana kadar da leylek gibi kalmasın istiyorum bakalım inş fark edicek...
Acaba H&R yada Vogtland daha çok düşürür mü diye araştırmadayım şuan...
Biliyorum ali evet. Spoon'lu Beyaz Civic'de senin herhalde benim dükkanın önünde
görmüştüm.
Mehmet daha gelmedi mi?
Uğra bi çayımı iç...
ewt arada bi arabayla geliyorum fakat bisüredir gitmiyorum işe arada bi uğruyorum sıkışık olunca, tabi gelir uğrarım yanına..
Acaba H&R yada Vogtland daha çok düşürür mü diye araştırmadayım şuan...
Bende taktırmadan önce araştırmıştım sağolsun zaten SRKSHOP Serkan tavsiye etmişti.
Konfordan ödün vermek istemiyorsan kesinlikle EIBACH -35Mm derim... Tercih meselesi...
Cglrgncl
03-09-2010, 15:37
Ön'e plakayı takmasan daha hoş olur bence:) kazasız belasız
hasan çağri
03-09-2010, 15:46
Plakayı çıkarında altında plakayı tutturmak için çok şekilsiz bişeyler yapmışlar çok kötü duruyor...
Bende kare plaka yaptırdım çapraza koyarım diye bakmadan sonra söktüm ki :(:(
Plakayı çıkarında altında plakayı tutturmak için çok şekilsiz bişeyler yapmışlar çok kötü duruyor...
Bende kare plaka yaptırdım çapraza koyarım diye bakmadan sonra söktüm ki :(:(
Tamponu boyatırken o çıkıntı parçayı kestirdim ben.
Benim plaka sıfır olarak tampona yapışık duruyor...
hasan çağri
03-09-2010, 16:09
Tamponu boyatırken o çıkıntı parçayı kestirdim ben.
Benim plaka sıfır olarak tampona yapışık duruyor...
ben fazla boya sevmiyorum :D gerçi aklımada gelmedi ama :D
kazasız belasız maşallah iyi günlerde :)
kazasız belasız maşallah iyi günlerde :)
Teşekkürler hepimize kazasız belasız sürüşler.
maşallah güzel araç. ama daha yapılacak işleri var kardeşim. keşke 5 lik yay taksaydın. birde body kit iyi olur. jantı siyah boyaman değişik olmuş. senın arabanıın bu rengi benim arabayla aynı. çok gitmiyor gibi siyah jant. yine de aklında olsun...
AbdllhTkN
06-09-2010, 02:30
app şart..maşallah kazasız belasız
app şart..maşallah kazasız belasız
Teşekkürler, app malesef izmir'de çok sorun o yüzden hiç bulaşmıyorum bile bu araç'da.
Belki kalemle biraz koyulaştırma yaparız =)
maşallah güzel araç. ama daha yapılacak işleri var kardeşim. keşke 5 lik yay taksaydın. birde body kit iyi olur. jantı siyah boyaman değişik olmuş. senın arabanıın bu rengi benim arabayla aynı. çok gitmiyor gibi siyah jant. yine de aklında olsun...
Benim siyah değil resimlerden öyle çıkmış olabilir.
Koyu simli füme. Ön tarafta biraz mat simli fümeye kaçıyor.
Body Kit bir ara düşündüm ama şimdilik tam kıvamında oldu gibi.
Teşekkürler sanada kazasız belasız sürüşler.
Kazasız belasız sürüşler dilerim maşallah
Teşekkürler hepimize kazasız belasız sürüşler.