Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanıdık Ecza Deposu?
Bu Betaplast denen banttan alamam gerekıyor adetı bıraz fazla tutucam eczaneler alakasız rakamlar verıyorlar bu yuzden fabrıkdan dırek alıcak bır ecza deposu bulabılırsem tanıdık ıyı olur en azından baskası kazanacağına hem burdan bır arkadaşımız kazanmış olur..
Bu çapada tıbbı malzemeler satan yerler vardı onceden oradanada alabılıyordum guzel rakama ama bu ara sasırmışlar bu yuzden dırek ecza deposu daha yararlı olucak ;) tabı buradan bulabılırsem..:)
güneş ecza deposu tanıdık
http://www.gunesgrup.com/ist_ilt.asp
ellerinde varsa sor ankara'dan arattırır yardımcı oluruz
ya da hiç olmadı ankara'dan kargolatırım
Atlasvet Ecza deposu
0530 927 59 59 Barış Ormancı
Ankara'da ecza deposu müdürü beni Orhan Kahraman yönlendirdi dersen yardımcı olur iyi bi fiyat verir
Bazı medikal firmalarda blaster bant tahlil tüpü gibi malzemelerin satışı ile ilgileniyor.Bİlginize...
YavuzNaz
02-09-2010, 13:04
mehmet ecza deposu değilde itriyat ve medikal depolarda daha rahat bulursun medikal ürün sınıfında eger tanıdık eczane varsa onun kanalı ile alabilirsin.
ne kadar alıcaksın tipi nedir ve ne kadar fiyat verdiler?
karsiyakaliozi
02-09-2010, 13:40
izmirde eczanem var alış fıyatından yollarım kargoyu karsılarsan selamlar
uzunluğu10,5 cm rulosu 5,2 genişliğinde olan Betaplast banttan ıstıyorum başka marka olmamamsı gerekıyor işte..
Adet olarakta fıyata gore değişcek elbet en az 100 adet alabılrıım ben en son 2,75 den almıştım..
karsiyakaliozi
02-09-2010, 16:21
betaplast 5m standart uzunluk oluyo boy değişiyo en azından benım depodakılerde boyle boyu 5 metre enı 10 cm olanlarında kdv dahıl hgeliş fiyatı 3.46 tl