Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbovtec - M6
video çok uzun 2 deneme yapabildik 7. dk. ve 12. dakikalarda denemeler.ilk denemede 230 da bırakıyorum. 2. denemede son hız yapıyoruz 270 gibi kesici yapıyor.
yanılmıyorsam m6 da sadece egzos var
turbovtec 1.5 barda yürüyor iyi seyirler..
http://www.youtube.com/watch?v=El-2TuKxvVY
nakayama
02-09-2010, 17:25
Maşallah vtec'e Video biraz uzun olmuş ama aracın sesine göre değdi.Çok güzel sesi var...
punto_multijet
02-09-2010, 17:30
maşallah...
şimdi iyice izledimde birazda lag da da kalmışım birdahaki denemelerimi 6000 devirde yaparım :)
tşk.ler
maşallah. araba güzel, dialoglar güzel :) . galibiyetin üstüne, bi çikolata bi bisküvit bi su iyi gider tabi :D
streetfire olsaymıs keske youtube acılmıyor malesef :(
maşallah araçlara
Maşallah , Allah kaza bela vermesin.
masallah abı kazasız belasız.
redbaron
02-09-2010, 19:40
yanlış anlamayın ama keşke şu ilk 7 dakkayı kesip atsaymışsınız .aracınıza maşallah
cıvıc si
02-09-2010, 20:14
erol maşallah kazasız belasız gidişi sesi on numara ;)
amin cümlemize kazasız belasız arkadaşlar..
videoyu ben yüklemedigimden kesemedik ama buda yeterli aynı gece suzuki gsr 750 lik ile de denedik 3-4 boyda ona var :)
m6 basmamış bence :D vanosu bozuk onun :D
mşallah erol.catara patara gitmisin.tutunamamıs bile m6.
m6 basmamış bence :D vanosu bozuk onun :D
kanka bmw nin vanasını :D iyi sıktık o gece ayhan abi ile :D
bak ayhan abi geçer bişi demiyorum sonuçta M makina hausdhaus ama senle denerken M tuşu kapalıymış öyle diyolar :hehe:
ahahahuheu:D:D evet sadece 6 sı vardı :D mod lardan ricam M i kaldırmaları sadece 6 kalsın :D:D
VTec_king
02-09-2010, 21:13
Hey maşallah :)
coolvtec
02-09-2010, 21:29
Erol sarı fırtınan çok sağlam gidiyor maşallahı var. M6 lı geldiğine geleceğine pişman olmuştr sanırım. Kazasız belasız.
bi ara basmıcanız sandım walla:D ama bekledim.:D maşşallah..
Erol sarı fırtınan çok sağlam gidiyor maşallahı var. M6 lı geldiğine geleceğine pişman olmuştr sanırım. Kazasız belasız.
olmuş olabilir arkadaş çok genç ti ve heyecanlı idi onu geçtim bunu geçtim diyip duruyordu:) seferhisarda duruk ben yarın bi chip yapayım diyordu:)
bi ara basmıcanız sandım walla:D ama bekledim.:D maşşallah..
vallahi bende çok bekledim:) bide kamera bizim deildi biraz yabancı idik 15 dk. yolun hepini çekmişiz :D
bilenler bilir inciraltı marina önü-seferhisar :D
derece43
02-09-2010, 21:53
Erol biladerim sen artık Racinglerle yürü kardeş bunlar kesmiyo belli.. Maşallah kazasız belasız
erolum 2 de basıyosunuz deılmı burada?
amin kardeşim cümlemize..
yvş yvş onlarada sulanmaya başladım..:) geçen hafta dino ile öle bi denedik çok zevkli idi
erolum 2 de basıyosunuz deılmı burada?
sanırsam 12. dk. ki yani 2. denememizde 2 de bastık 2 ay oldu kanka unuttum vallahi :)
belkide video olmayan bir denemede 2 de bastık tam çıkaramıyorum ama 2 de bastık bir kere çok az çıkıyor sonrası *****..
2 de senın barız zaman kaybın var sarmandan dolayı ama o arada m6 neden atak yapamıyor onu cozemedım vallahı :) gecenlerde e60m5 yanımdan sıktı boyle bır gıdıs gormedım ben tutunup fırlayıp yokoldu. m6 ondanda hızlı bırde. senın araba cıdden hızlı kanka bu vıdeodan ozetle vallahı :)
kanka sadece turboyu büyütsem çok daha iyi olucak gibi ama biraz böle binelim..saol iyi temennin için :)
bu arada hatırlıyorum :) 2 de bastık 1-2 boy çıkıyor sonra hemen geçiyordum
kanka sadece turboyu büyütsem çok daha iyi olucak gibi ama biraz böle binelim..saol iyi temennin için :)
bu arada hatırlıyorum :) 2 de bastık 1-2 boy çıkıyor sonra hemen geçiyordum
keske burda olsaydın deneyecek araba olurdu yaw :)
keşke...
burdakilerde halaa orda zaten :) yanlızlık çok kötü bişey :D
bu arada oz'a ayrı teşekkürler bu gidişi yakalayabilmek için 4 saate yakın dolandık narlıdere -urla-bornova üçleminde hatta bir yerde 1.7 bastık:puha::puha: biranda kendimi hulk da zannettim :) özgün dedi kapa azını enjektörlerin yetmiyor:D
eksik araclar tamamlanınca izmir hakkaten cennet olucak :).abi masallah enjektorler degisirse cok fena oluck gercekten ;)
100-200 verisi olctunuzmu hic gps ile kazasiz belasiz masallah araca ?
aynen hakan.. saol
100-200 verisi olctunuzmu hic gps ile kazasiz belasiz masallah araca ?
hayır henüz ölçemedik
redbaron
03-09-2010, 00:33
amin cümlemize kazasız belasız arkadaşlar..
videoyu ben yüklemedigimden kesemedik ama buda yeterli aynı gece suzuki gsr 750 lik ile de denedik 3-4 boyda ona var :)
abi 7 dakka heyecanla kapışmayı bekledim ondan,ha başladı ha basacaklar derken:)
Erolum teşekkür butonu maşallah.
saolun arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun inş.
maşallah kanka sarı olunca dahada hızlanmış:) sımdı senınkı 1700cc 4 sılındır dimi dığer aracı sayamıcam cok fazla:)
B.Aktepe
03-09-2010, 08:33
maşallah erolum çok güzel gidiyor, tekrardan maşallah.
Maşallah erol araban ciddi güsel yürüyor
senin turbon zaten büyük enjektor + aks + kilit + meth injection ile 1.7 - 1.8 barlarda HULK tan hızlı olursun Allahın izni ile
ama 2 ay önceki denemeleri koymaktansa yeni yeni kadran videoları çek ne bilim motorlarla gazla video çek bol bol video çek işte izliyelim bizde :):):)
saolun allah razı olsun..
murat burada siyah dı sarı ile daha çok fark olur :D
Maşallah erol araban ciddi güsel yürüyor
senin turbon zaten büyük enjektor + aks + kilit + meth injection ile 1.7 - 1.8 barlarda HULK tan hızlı olursun Allahın izni ile
ama 2 ay önceki denemeleri koymaktansa yeni yeni kadran videoları çek ne bilim motorlarla gazla video çek bol bol video çek işte izliyelim bizde :):):)
çekicem bro senin için yeni videolar geçemk geçilmek mühim olmadan
2 de senın barız zaman kaybın var sarmandan dolayı ama o arada m6 neden atak yapamıyor onu cozemedım vallahı :) gecenlerde e60m5 yanımdan sıktı boyle bır gıdıs gormedım ben tutunup fırlayıp yokoldu. m6 ondanda hızlı bırde. senın araba cıdden hızlı kanka bu vıdeodan ozetle vallahı :)
M5
M6 dan hızlı
nedne oldugunu bilmioruz ama top speed de M5 geciyor
saolun allah razı olsun..
murat burada siyah dı sarı ile daha çok fark olur :D
Tabi sarı da sürtünme de azaldı :)
yeni vernik hesabı :D
41 kere maşallah morukcum,denemelerde video isterük ama sonercik duy sesimizi :icon_tup:
Mz3turbo
03-09-2010, 09:25
kanka bmw nin vanasını :D iyi sıktık o gece ayhan abi ile :D
Erol ben geldiğimde zaten m6 yorgundu :D bana pek birşey bırakmamıştın :D:D
R_Kaptan
03-09-2010, 09:31
Erol aracına kocaman bi Maşallah diyelim ilk önce Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin..
saolun arkadaşlar hepimize kazasız belasız binmek nasip olsun..
arac yeni boya oldugundan rüzgar fazla tutmuyor:D:D daha iyileşti gidişi :D
ahyan abi senden mşllh. öle böle geçmemişin aracı adamı hayatdan sogutun :D birdaha aramadı hiç deniyelim diye :)
mermi mermi, maşallah... :)))
streetfire linki yok mu abi ya... videoyu izliyemiyorum ama maşallah genede :):)
erol bana sorarsan videoların bana hiç gercekci gelmedi neden dıe sorarsan..
ben 500 hp veren aracımla 4 ceker sarma sıkınıtısı yokken..ben 2009 m5 le yürüdüm ve 2 de denerken adam yarım boy kafa cıkartıyodu bana ben 260 lara öndeydım ve üstünü basmadım zaten ve adam arkamda komuyodu burda ise adam kopmus gitmiş..kımse yanlış anlamasında ya sizin honda hakıkaten roket yada m6 m6 deil 6.30 ci felan sanırım..
:D :D :D
kanka valla ne M6 ya ne erolun arabasına laf etmek istemiyorum ama senin denemende cem abinin o m5 le denemesine falanda şahidim :D
gerçi minik M5 M6 dan daha hızlı demiş ama 7. dakikadaki denemede erol sararken bile kafa çıkaramaması banada biraz ilginç geldi hele o kadar fark olması dahada ilginç
ben erol geçilir M6 yarar falanda demiyorum ama farkın o kadar olmaması lazımdı :D en azından sen sararken kafa çıkartsaydı be :D :D
M5 gerçekten M6 dan hızlı
bide sulhi senle deneyen M5 chipli olması lazım oda farkeder moruk
ayrıca benim araba ile de kıyas yapıyorsan eger
ben seninle 1 barda denemiştim bu video da erolun arabası benim seninle denedigim halimden hızlı oda yanıltıyor olabilirmi ?
cünkü bende 1.3 barda
M6 yı gecen M5 i baya baya geciyordum istanbulda
ya kanka ben 3 atarken m5 i gecıodum zaten aramda net 2 3 boy oLUYOdu ama adam gelıodu hacımınden 260 lar oLuyodu da bu m6 içler acısı sesi bile yok farkındaysan..ve gecıp gecme konusu deil de sararken bile kafa cıkarmıo yani farkındaysan benım demek istediğim o yani..
nitrO_Oxide
03-09-2010, 11:41
Maşallah abi :)
ya kanka ben 3 atarken m5 i gecıodum zaten aramda net 2 3 boy oLUYOdu ama adam gelıodu hacımınden 260 lar oLuyodu da bu m6 içler acısı sesi bile yok farkındaysan..ve gecıp gecme konusu deil de sararken bile kafa cıkarmıo yani farkındaysan benım demek istediğim o yani..
Valla ne yalan söliim şimdi bende ona takıldım
erolun arabasında kilit de yok
yani sararken cok kaybı var m6 nın hakikaten orda biraz ilerlemesi lazım
m6 var m6 var ozaman :D
ahahahaha olm ne adamsın ya :D
http://www.streetfire.net/video/sulhi-subaru-m5-deneme_718802.htm
sese geLLLL :)
yenisi ne zaman gelir baskan?
as kaldı bayramdan sora allah nasip ederse ..
aynen o kadar patinajda hic yol alamaz m6 nin atlamasi lazim....
bi gps verisi olsaydi hizlanma anlardik aracin hizlanmasi nasil diye ...
DBN falan istiyelim ozaman noterden :D
aynen erolda yanlış anlamasın hani o geçer bu geçer muhabbetinde değilim şahsen ama takıldığımz yer hep aynı erol sararken nasıl kafa bile çıkartamaz :D ayıp denen bişi var :D
DBN falan istiyelim ozaman noterden :D
en guzeli kafalarda soru isareti kalmadan anlariz bide kiyaslariz diger turbo vteclerle basarisini veya basarisizligini goruruz ;)
Başar ısrarla anlamadıgınız bişi var
Benim arabam 0.9 bar düşük sıkıştırma methanolsuz 6.3 yaptı 100 - 200
ben daha sonra yüksek sıkıştırma 1.3 bar methanollu arabam en az 20 boy hızlandı
ama nedense 8 saniye oldu 100 - 200
bizim turbo vtecleri sizin arkadan iter lerle karşılaştırmayın yada 4 x 4 lerle
bizde DBN diye bişi sacmalıktan başka bişi degil
çıkarmayısa itr kilit var arabada
ARDA_E
çıkarmayısa itr kilit var arabada
ARDA_E
kilit varsa ozaman sararken önüne gecirmemesi çok normal :icon_tup:
çünkü ben vitesleri saydım 3 te basıyor yani öle inanılmaz sarma yok tırmalayarak gidiyor
Başar ısrarla anlamadıgınız bişi var
Benim arabam 0.9 bar düşük sıkıştırma methanolsuz 6.3 yaptı 100 - 200
ben daha sonra yüksek sıkıştırma 1.3 bar methanollu arabam en az 20 boy hızlandı
ama nedense 8 saniye oldu 100 - 200
bizim turbo vtecleri sizin arkadan iter lerle karşılaştırmayın yada 4 x 4 lerle
bizde DBN diye bişi sacmalıktan başka bişi degil
kanka seninde israrla anlamadigin kac saniye icinde kac metre yol aldigini gosteriyor hangi arac kac cm onde oldugunu gosterir...
bakarsin bi arac 100-200 6 saniye atiyorum 400 metre yol almis
diger arac 100-200 8 saniye atiyorum 420 metre yol almis
galip 100-200 6 saniye yapan degil daha fazla yol alan 420 metre yol alan
kanka seninde israrla anlamadigin kac saniye icinde kac metre yol aldigini gosteriyor hangi arac kac cm onde oldugunu gosterir...
bakarsin bi arac 100-200 6 saniye atiyorum 400 metre yol almis
diger arac 100-200 8 saniye atiyorum 420 metre yol almis
galip 100-200 6 saniye yapan degil daha fazla yol alan 420 metre yol alan
moruk sana bişi sorucam
hiç çok güçlü turbo honda ile 1 2 3 asılıp oldugun yerde kalma zevkini yaşadın mı ?
sen diosun ki mesefeye bakıcam
kanka bende bişey sorayım konusu açılmışken şimdi ben ekeye kilit taktırdıktan sonra kilitsiz halinden daha çok sarmaya başlamıştı önden çeker arkadan iter arasında bu tarz bir fark olur mu ?
2 dbn alip iki arac yan yana bassaydi nasil olurdunun milimetresine kadar simulasyon vidyosunu bile yapabilirsin..
Sence bumu mantikli yoksa herkezin denemelerini anlatmasi veya cekilen kadran vidyolarmi veya bitane stock (kimin surdugu belli olmayan kilosu belli olmayan kondisyonu belli olmayan) aracla deneyip kistas alinmasimi..
ben type-r in 0-100 6 saniye ben type-r i kalkista gectim o zaman benimki 5 saniye mantigi ile olmaz.. kim biliyor type-r in tam hakkiyla kalktigina kondisyonunun iyi oldugunu (Belkide essek gibi iyi hatta fabrika verisindende iyi kalkiyor typr) bilmeyiz herkez anlatip durur
kanka bende bişey sorayım konusu açılmışken şimdi ben ekeye kilit taktırdıktan sonra kilitsiz halinden daha çok sarmaya başlamıştı önden çeker arkadan iter arasında bu tarz bir fark olur mu ?
moruk daha çok sarsa bile daha fazla yol alıodun olay orda zaten :)
moruk daha çok sarsa bile daha fazla yol alıodun olay orda zaten :)
hımm bu pencereden hiç bakmamıştım :D
2 dbn alip iki arac yan yana bassaydi nasil olurdunun milimetresine kadar simulasyon vidyosunu bile yapabilirsin..
Sence bumu mantikli yoksa herkezin denemelerini anlatmasi veya cekilen kadran vidyolarmi veya bitane stock (kimin surdugu belli olmayan kilosu belli olmayan kondisyonu belli olmayan) aracla deneyip kistas alinmasimi..
ben type-r in 0-100 6 saniye ben type-r i kalkista gectim o zaman benimki 5 saniye mantigi ile olmaz.. kim biliyor type-r in tam hakkiyla kalktigina kondisyonunun iyi oldugunu (Belkide essek gibi iyi hatta fabrika verisindende iyi kalkiyor typr) bilmeyiz herkez anlatip durur
seni çok iyi anladım şimdi dostum
diyorsun ki hiç saniyenin önemi yok
aynı 0-400 drag race lerdeki gibi kötü kalksa bile gecmedigi halde daha iyi süre cıkartan araba daha hızlı oldugu gibi diyorsun sen
mantıklı çok mantıklı
moruk sana bişi sorucam
hiç çok güçlü turbo honda ile 1 2 3 asılıp oldugun yerde kalma zevkini yaşadın mı ?
sen diosun ki mesefeye bakıcam
bro cok guclu olmasada mini cooper works 210 hp bitik lastikle yapmistim degisik bise arac sanki asiri gucluymus gibi geliyodu bide kesiciye girmesi patinaj falan, keyif almistim.
ama kendini kandirmamak lazim (genel konusuyorum) aracin patinaj cekmesi bi basarisizliktir. Aracin beygirini arttirmanin amaci hizli gitmektir patinaj cekmesi aracin potansyelini veremedigi anlamina gelir.
Neden seviyor herkez cunku patinaj cekiyosa guclu araba imaji cikiyor halbuki patinaja merakli olanlar iki tane kabak 175 lastik taksa turbo takmak yerine daha iyi olur anca isten anlamiyanlar etkilenir vay be ne patinaja dusuyo 3 te bile sariyo helal....
sonra 1 de sarmiyan baska onden cekerin egzoz sesini dinleyince akli basina gelir.
ben sahsen patinaj cekene degil cekmeyeni tebrik ederim begenirim biri bi 3.vites patinaj vidyosu koyuyo vaaaayyy helaall ne gidiyo super?? neyi nasil analiz edip begeniyolar ben anlamiyorum sahsen dyno olur hizlanma verisi olur teprik ederizde patinaj verisi cok ilgimi cekmiyor...
seni çok iyi anladım şimdi dostum
diyorsun ki hiç saniyenin önemi yok
aynı 0-400 drag race lerdeki gibi kötü kalksa bile gecmedigi halde daha iyi süre cıkartan araba daha hızlı oldugu gibi diyorsun sen
mantıklı çok mantıklı
aynen kanka sizde bu problemleri yasamazsiniz al kardesim bunu yaptik daha iyisini yapabiliyosan 1 numarasin. simdi sen en hizli honda olunca her yapan direk gozunu sana dikiyor denemezsen korkak olursun dene dene bunlarin sonuda gelmez al kardesim bunu yaptik daha iyisini yapiyosan tebrikler... ha keyif icin istersen deneriz...
bahanede olmaz o gun iyi degildi soyleydi erken bastin vs vs
Valla ben cıkartayım da arabayı benimle inşallah hergün denemek isteyen araclar cıksın ben seve seve cıkar gazlarım
ne için yapıyorum okadar para harcıyorum ki sadece bir gece cıkıp DBN almak için mi
bende bu acıdan bakıyorum
birde patinaj demişsin maalesef arabam cok güclü 4 te bile bazen patinaja kalabiliyor 110 da tutunuyorum ama ondan sonrasıda bana cok keyif veriyor :)
aracda kilit var..inanmayanada diyecek bişeyim yok.
bu arada ayhan abinin mz3 ,ilede denedi aynı gece fark bu kadar civarlarında bu arada ayhan abi ilede denedim 2-3 boy geçiyor beni biraz zorunluydu aracım ama,belki bu gecede deniyebiliriz.+ bu videoda hep 3. vites 100-110 km hızlarda bastık.
daha evveldende yazdım 2 dede bastık 2 boy çıkarıyor ama sonradan gelip geçiyorum rahatça.. hadi ben yalan söylüyorum
adem çetmen
çaglar
ayhan abi
vss..
bunlardamı yalan söylüyor :)
komik olmayın arkadaşlar
erol bana sorarsan videoların bana hiç gercekci gelmedi neden dıe sorarsan..
ben 500 hp veren aracımla 4 ceker sarma sıkınıtısı yokken..ben 2009 m5 le yürüdüm ve 2 de denerken adam yarım boy kafa cıkartıyodu bana ben 260 lara öndeydım ve üstünü basmadım zaten ve adam arkamda komuyodu burda ise adam kopmus gitmiş..kımse yanlış anlamasında ya sizin honda hakıkaten roket yada m6 m6 deil 6.30 ci felan sanırım..
sulhicim m5 ilede coolvtec mutluay abi denedi çok rahat geçiyor:) bence sizin zaraçlarda bir sorun var;) kii mutluay abini aracla benim specler birbirine yakındı benimki biraz daha iyi idi eski halinden tabi :)
la dur sana kimse yalan sölüosun demediki amma sinirlendin heeeeee :)
yok kanka ben sinilenmedim,sinirlensem yazılarımdan belli olurdu :)
yok kanka ben sinilenmedim,sinirlensem yazılarımdan belli olurdu :)
belli sinirlenmemişsin :D:D:D
vallahi sinirlenmedim:D
sadece yalan söylüyormuşum konumunda hissettim kendimi :)
Sorunluydu derken sanki bu videoda da misfire yapıyor gibi geldi , kesme yapıyor. Normal kesici sesi gibi gelmedi bana..
sorunlu derken 3 kere şarj dinamo kayışı kopardık arda + aks kesme problemi vardı tırstırıyordu beni yoksa misfire fln anlamam ben :)
hatta bigece deneme bitti aks kesti ohh dedim..
sorunlu derken 3 kere şarj dinamo kayışı kopardık arda + aks kesme problemi vardı tırstırıyordu beni yoksa misfire fln anlamam ben :)
hatta bigece deneme bitti aks kesti ohh dedim..
1 kere bende koparmışdım o kayışı , geçmiş olsun.Allah beterinden korusun..
misfire dediğim keserek gitmek gibi bir durum.
by serçe
03-09-2010, 14:42
maşallah ............ kazasız belasız ....
Maşallah turbo olayı fena ya.
maşallah maşallah
allah nazardan saklasın :icon_tup:
fizik kanunlarını yenmede turbo civiclerin üstüne yok :p
ya abi videoyu izliyemedim ben.
ne plakaydı ne renkti bu m6.
bizim komşunun oğluna aldılar bi tane, acaba omu die şe ettim.
erol sulhının arabanın ne kadar hızlı oldugunu bılmeyen yokkı yuk trenı gıbı gıdıyodu ozaman masallahı vardı.HULK ıle denemelerını zaten bılıyoruz. yanı yavas deıl :) 1.5 bı dyno yapsan bı fıkır verebılır belkı bıze
yavrum sulhinin arabası yavaş demedimki belki sorun vardır dedim :) inanki istanbula gelsem yapiim dyno burdaki ne pok oldugu belli deil mutluay abinin arac 0,8 de 298 çıkıyor bende turbo büyük dereceli var 260 çıkıyor :D
renç araç 35 hhh ... palak idi siyah yada lacivert olmalı gece pek seçemedim ama dedigine katılıyorum turbocivicler fizik kanunlarına aykırı :)
atla bigün gel sende kanka hem misafir ederiz hem dyno hem roll yaparız eğleniriz :)
inş. inş. da biraz zor bee kanka hanım çocuk rahat bırakmıyorlar beni :) yoksa gelmeyi bende çok istiyorum, hee belki bakarsın kandırırısda:) tolganın -hocanın aracı almaya geliriz belki..
estafurullah abi sen varken bize hava atmak düşermi :D:D
ahahha bro üstüne basa basa yazdın yanlış anlaşılmasın diye şehsen benim garibime giden senin o arabayı geçiyor olman değil ki :D m6 bana vasat geldi ama sonradan minikte bi açıklama getirdi çözdük olayı :D yani sen sararken bile kafa çıkartamıyor ona takılmıştık dadlım :D
yok kanka yanlış anlamadımda sanki yalan yazmışsım gibi hissettim kendimi..:)
aracımda ıtr kilit var 3 de çok az sarıyorum tabiki lastik ısınınca
mesela geçen cuma honda f 600 mü ney dino nun motoru ile denedik ilk 2 denemede deniz atıyor sonradan (243 motorun digital kadranı) gelip geçiyorum. ama lastik ısındı 3. denememizde hiç taviz yok direk yürüyüp 4 e atınca geçmeye başlıyorum inceden..
hee m6 lı arkadaş arabasına alışamamıştır orasını bilemem o zaman geçer giderim :)
yok yok m6 nın vanosu bozuk :hehe::hehe::hehe::hehe:
41 kere maşallah bro cum ;)
saol allah razı olsun kanka..
izlemeden yarım bıraktım roll videosumu kendilerinimi çekmişler anlamadım.