Orijinalini görmek için tıklayınız : 74 klasik merso sorgu.Klasik yapıcam benden oğluma oğlumdan toruna...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-mercedes-115-kasa-kara-simsekkkkkkkkkk-30388847/detay
hep bu kasalara özel ilgim vardır çok coool geliyor bana bu aracı ciddi ciddi almayı düşünüyorum cuma günü yıllık izin bitiyor salı günü istanbula gidip bikaç alışveriş yapmışken şunla döneyim die düşünüyorum aradım 400 tl vergi borcu var dedi bilen varmıdır bu mersoyu..esnafmış arkadaş...
Low-Rider
04-09-2010, 12:40
kredi borcu dışında karşınıza çıkıcak şeylere hazırlıklı olun 35yaşında arabalar sonuçta
rehinlimir yani? sevdim arabayı ya arkaşlara gösterdim hemen al getir şunu dediler direkt :)
hddsheriff
04-09-2010, 12:46
Araç Bilgileri
Plaka No34DNR56
MarkaMERCEDES-BENZ
Model1975
Sahiplik Belge Tarihi22/07/2003
Tescil BirimiBAĞCILAR
Renk 1MAVİ (Lacivert)Renk 2 BİLİNMİYOR
CinsiOTOMOBİL
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiYOK
Low-Rider
04-09-2010, 12:49
rehinlimir yani? sevdim arabayı ya arkaşlara gösterdim hemen al getir şunu dediler direkt :)
yok yahu ondan bahsetmiyorum
yani eski arabalar illa ki bir çok eksiği olabilir komzetik olsun mekanik olsun.
birkaçtane bakmıştık zamanında sonra vazgeçtik
3-5 kurş çıksın cebimizden napalım artık :) hafta sonluk hobi şeklinde düşünüyorum..kilometre orjinal dedi..
hddsheriff
04-09-2010, 12:52
Sabır , vakit ve nakit yoksa hiç bulaşmayın
Low-Rider
04-09-2010, 12:55
3-5 kurş çıksın cebimizden napalım artık :) hafta sonluk hobi şeklinde düşünüyorum..kilometre orjinal dedi..
Aynı araba 8lirayada var sizin baktığınız gibi 4lirayada var.
km orjinal olsa fiyat artması gerekmez mi:)
Sabır , vakit ve nakit yoksa hiç bulaşmayın
burda böyle deniliyorsa haklı olabilirsin ... ama yinede içimde uhte kalcak :) sabır vakit sorun değil kendim garajda uğraşırım...aslında niyetim sunu alıp pc nin başında takılmamak..
içerenköyde duruyo araç , geçerken görüyorum hep aynı yerde duruyo , ama kaportasının duruşunun çok iyi olduğunu söyleyemem , bence hiç yoktan izmirden gelicekseniz gündüz vakti düzgün fotoğraflarını isteyinki en azından gelirken görüntüsünün nasıl olduğunu bilirsiniz..
Bu kasa 230.6 tercihimdir....
hddsheriff
04-09-2010, 13:46
Bu kasa 230.6 tercihimdir....
230.6 ların fiyatları daha uygundur
TricksTeR
04-09-2010, 16:35
aynı kasada 230,6 79 model 9 bin liraya verdik trabzona full orjinaldi. 6 silindir 4 ileri çok ağır kasaları var. ama o içindeki konfor parçalayıncaya kadar yok olmaz kesinlikle!
tuner faruk
05-09-2010, 00:21
Eğer ben alıcak olsam ki bende ufaktan öyle bakıyorum kesinlikle 230.6 sını ve almışken sunrooflusunu alırım bu araç içinde bişey diyemem ama km bana hiç inandırıcı gelmiyor çünkü madem bu kadar sıkışmış bu orjinal km de bi aracı galericiler 5.000 liradan aşağı alacağını sanmıyorum..
valla kısmet aslında bu işte bi nevi zaten istanbula gidicem bi bakayım şuna olumsuz genelde görüşler ama belki ilk görüşte aşk meşk başlar felam :D
redlinemst
05-09-2010, 00:40
çürük varsa altında tabanında falan hiç bulaşmayın iyice baktırın alcaksanız.Bende 230.6 tavsiye ederim
eğer toplayıp sizden sonrakilere bırakmak istiyorsanız normal 230.4 yada 230.6 gibi piyasada çok olan modeller yerine biraz daha farklı bir model seçin bence. Hem ilerde daha degerli olur. Mesela 1968 model 200 lere bakın koldan vites. Bu modeller benim hoşuma gidiyor.
Koldan vites bi novamız var didimde yatmakta.. ama nova pezo arabası gibi geldiğinden pek hoşlanmıyorum (cocuklara güzel örnek olmaz) :) bu araç nedense çocukluktan beri kafamda...inş güzel çıkar tek temennim bu şuan...
Umarım istediğiniz gibi çıkar.Ama doğrusu fotolar pek te öyle olduğunu göstermiyor.
-Aynalar
-Panjur
-Kromaj parçalar
-İç döşeme
-Farlar,stoplar
-Jant,lastik
Bunlar sadece görünen ve değişmesi gereken parçalar.Bugün MB W115 kasanın orijinal sac jant kapağının tanesini 50-60 TL'den aşağı satmıyorlar.Ki bu araca komple jant-lastik atılacak.Panjurun yenisi ya da bulunabilirse(eziksiz;parlak;işgörür) çıkması yine 150 TL rahat vardır.İç döşemeleri değiştirilmiş;bariz belli.115 kasaların bu tip koyu renkli olup ta hiç birisi beyaz döşeme çıkmadı.Yine orijinal görünümü yakalamak masraf demek.Ayrıca far-stop ve orijinal krom ayna değişikliği yapılması gerekiyor.Üstelik daha kaportada çürüme var mı yok mu görmediniz bile ki;Mercedes-Benz'lerin "W11.." kasa kodu ile başlayan tüm serilerinin belli bir zaman sonra çürümesi en önemli sorunudur ki;bu araç ta bir W115 kasa.Bunun gibi hurda olanlardan piyasada yığınla ve 2-2.5 arasında fiyat değişiyor.Km ne kadar orijinal dese de pek ihtimal vermiyorum.4 liraya almış olsan kafadan bir 5-6 lira daha masraf edersin adam etmek için.Ben de çok araştırıyorum bu kasayı ve ciddi ciddi alma niyetim var ama ben artık hurda aramaktan vazgeçtim.Çünkü parçalarını bulmak gerçekten sorun bu araçların.Öyle ki bazı parçaları için tamamen yurtdışı ile irtibata geçmek zorundasınız.Yaklaşık 2 senedir bu araçları inceliyorum ve 69 modelle üretimin bittiği 76 yılına kadar ne değişti,nasıl oldu neredeyse a'dan z'ye öğrendim bu araçlarda.O yüzden tavsiyem(bu araç için) boşuna yol kat etmeyin.Hatta toplama işini hiç düşünmeyin;biraz daha fazla para verip daha orijinal ya da toplanmış bir W115 almak her yönden daha mantıklı bana göre.İlla ki benim canım sıkılıyor;uğraşırken vakit geçsin demedikten sonra..=)
valla serhat çok güzel yamışsın saolasın :) kendi evimde hdlcd var görünteri topluyor da veriyor sabah arkadaşımın laptoptan girdik baktık harbiden çok dağınık geldi araç gözüme bir arkadaşta pmden msj atmış saolsun ama araç hem bütçemi aşar hemde uğraşılcak bir tarafı yok anca pazar yıkar turlarsın :) yada doğan şahinmi alsan parça bol nasılsa modaya ayak uydurup projemi yapsak geçenlerede arkadaş için 124 e kadett gsi motoru taktık doğum günü hediyesi olarak swap hesabı salı günü teslim edilcek şimdi hepimizin aklına bu proje olayı yattı gibi..filmlerde hep görerek istemişimdir aile babalı uğraşır felam arabayla 69 mustangle felam :)
bu aralar bende inceliyorum bunları hakkaten çok güzel araçlar..bu ilanada baktım ama pek beğenmedim ben arabayı,jantlarındanmıdır nedir hoş gelmedi hiç gözüme :)
favorim olan 2 aracı paylaşayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-mercedes-w115-baska-bulamassiniz-kefilim-istediginiz-yere-gosterin-30403305/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-mercedes-ilk-sahibinden-1969-w-114-115000-km-de-gormeye-deger-30873293/detay
KingoAtmo
05-09-2010, 10:45
Dostum 40 senelik akaryakıt rezervi kaldığını unutma, torunun kullanamaz onu :D...
bu aralar bende inceliyorum bunları hakkaten çok güzel araçlar..bu ilanada baktım ama pek beğenmedim ben arabayı,jantlarındanmıdır nedir hoş gelmedi hiç gözüme :)
favorim olan 2 aracı paylaşayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-mercedes-w115-baska-bulamassiniz-kefilim-istediginiz-yere-gosterin-30403305/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-mercedes-ilk-sahibinden-1969-w-114-115000-km-de-gormeye-deger-30873293/detay
1. ilandaki aracı gördüm bizim buralarda sahibiyle dioloğumuz var biraz zaten onu gördükten sonra asıl bu kasa hevesim başladı desem yeridir eksozdan şapır şapır su akıyordu tertemiz ... fiyatı uygunmuş..bi görüşeyim bakim.. :) 2. ilan saklamalık olmuş uğraşılcak pek bişey kalmamış..
bro 40 yıllık rezervmi kalmış :beuj: nasıl olur ya daha sabah discovery de izledim kutuplara yakın buzullar daha önceden amazon tarzı ormanmış sonra buz çağı başlamış buzların altında kalan orman ham petrole dönüşmüş bu hızda erime devam ederse ham petrola ulaşmak için mesafe azalıyormuş..buzu şuanda kırmak çok riskliymiş sıkışmış hava delindikçe ortaya çıkan ani oksijen bomba gibi patlayabiliyormuş..kısa bilgi geçeyim dedim :)
TricksTeR
05-09-2010, 13:59
bugun pazarda gördüm sefaköyde turuncu gibi bişeydi rengi 230.6 çook ama çook temiz ve diri duruyordu inan aklıma ilk sen geldin. istdaysan ve hala ciddiysen gidip bakabilirsin sefaköy rampadaki girişden girdikden sonra solda 1 veya 2. sıra olması lazım sol tarafda zaten burnu diğer araçlardan daha uzun hemen batıyor göze :)
İşte alınacaksa 2.ilandaki gibi bir araç alınmalı.Fiyatı da gayet uygun.Hatta 8'e filan alınabilirse ne âlâ..Yanlız 230.4-230.6 serisi "Serie 2" ile beraber çıktı bildiğim kadarıyla.Yani makyajla beraber çıktı.Dolayısıyla 200-220-240 serisinin yerini aldı.İlandaki araç ta '69 model.Çizgisiz stop,kemik direksiyon,kelebek cam gibi özelliklere sahip.Bu yüzden 230.6 olamaz.Ama fiyatı dediğim gibi gayet uygun.Ayrıca aracın kondüsyonu da hayet iyi durumda görünen.Fotolara bakınca ben buradayım diyor resmen araba.
Hâlen niyetin varsa arkadaşım zaten 4.5 lirayı vermeyi düşünüyordun o hurdaya;üstüne masraf ta edicektin;en kötü sana 6-7 arasına gelecekti.Bu durumda alma planların devam ediyorsa bu arabayı al derim.
Şimdi ilana bir daha baktım da;yanlış kısma açmışlar sanırım.Aracın arkasında "200" yazıyor.Zaten '69 model olduğundan dediğim gibi "230.6" olamaz.
Valla çok hoşuma gitti duruşu filan.Döşemeler filan gıcır gıcır.Sahip olduğum 1:18 model MB 220'nin gerçeği resmen bu..=)
arabanın sol arka ile sağ arka çamurluk farklı, üstünde oynanmış orjinalliği gitmiş , bana göre almaya değmeyecek bi araç
fastkamil
06-09-2010, 07:55
Kadosan sanayi sitesi Custom garajın ilersinde sadece 115 kasaların çıkmacısı bilgi vermek istedim.
SifirinciMurat
06-09-2010, 08:17
ille mercedes mi istiyorsunuz?
w 115 iyidir :) bende 74 model 200 var kırmızı (imzadaki) ilk sahibinden almıştım çok güzel bi araç yaşına göre inanılmaz iyi :) zaten konfordan bahsetmiyorum..tüm parçaları orjinakl üstünde derileri torpidosu yırtık çatlak deforme yok tertemiz..geçen sene bende almadan once 5 bn tl lımıt ayırıp sayısız arac baktım ama malesef hepsı bıtık ve toplamaya kalktınızmı ınanın buyuk rakamlar ortaya cıkıyo.. bu cıktı karsıma ve hemen almıstım bır senedırde bende hidrolik direksiiyon deildi hidrolik yaptırdım ufak tefek eksıklerını gıderdım ve hafta sonları keyıfle bınıyorum.. tabı ayırdıgım lımıt paranın ıkı katını odeyerek aldım aracı :)
ben dün ilan verdim aklımdaki farklı bi araç var onun için.. isterseniz görüşebiliriz.. ilan aktif olunca link koyarım ..
Valla 115 kasa alıcaksan arkadasımın aracını öneririm. Orjinal boyasıyla duruyor araç. İç döşemeleri fabrikadan cıktığı gibi tertemiz. Birtek 3cmlik bir catlak var göğüsünde onuda yaptırabilir yani. Jant kapaklarına kadar orjinal bir araç.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs140.snc4/37363_409814003903_638493903_4256024_1619486_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs160.snc4/37363_409813978903_638493903_4256019_2795150_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs140.snc4/37363_409813993903_638493903_4256022_735369_n.jpg
Bugun döndüm istanbuldan ilk gösterdiğim ilandaki araca baktım beğenmedim kapı içleri çürümeler vardı motorda aynı şekilde araç çok fazla alt takım istiyor bide sahibini pek gözüm tutmadı açıkçası yani insan arabasını satıyor hiç bir bilgilendirme yok servise gidelim benim vaktim var diom ta izmirden geldim yarın gidelim felam yok yok dedim kalsın zaten tel ile arayan sesinden bi insanın ne mal olduğunu anlar :) önce insanlık sonra alışveriş gelir...
Tayfun-E30
07-09-2010, 21:42
Selam daha once mercedes toplamis eski mercedeslerle ugrasmis biri olarak sunlari soyleyebilirim,
Sanruflu ve otomatik olmali muhakkak madem saklanicak bu ikisinide sonradan yapmak masrafli ve zor oluyor.
Her halukarda 35 yasinda araba curuk olucak su almayan tabani delinmemis nispeten duzgununu tercih etmelisin.
Duzgunu illa 8-10 lira olucak diye bisey yok uygun muayyer olanlari illa denk gelir.
Hicbirinin kmsi orjinal degil mumlanip saklanmadigi surece bu arabalarin kmsi yuksek kaportasi curuk olur zaten oyle olmazsada fiyati astronomik olur saglikli calisan olmali.
Her tur parcasi bulunur ama yildizli parca pahalidir eksiksiz bir araba tercih etmek en dogrusu...
Sonuc olarak toplamak icin guzel tercih surusu cok keyifli 6 yida 4ude surdum 4un biraz daha agir oldugu dogru ama daha problemsiz bir motordur bekleyip guzel bir tane denk getirmek en dogrusu...
SifirinciMurat
07-09-2010, 21:47
ben şu linki şuraya bırakayım da birinin işine yarar belki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-rekord-75-opel-rekord-1900l-temiz-ve-sorunsuz/detay
Rekord güzelmiş dedeme gösteriyim hastasıdır :)
115 kasa kuzenin dedesinde var yeşil 230.6 6.000TL teklif ettim vermedi :D
Boya-döşeme ilk günkü gibi çok zevkli araba