Orijinalini görmek için tıklayınız : megane II rs 225
Biraz kirliydi araba ama resimleri ekleyelim yine de.
StyleALP
04-09-2010, 19:13
Maşallah, çok hoş görünüyor. Bu kasaları çok seviyorum...
Keyifli Sürüşler :icon_tup:
keşke biraz temizleseymişsiniz,,,
bende çok sulanmıştım bu arabaya kısmet olmadı...
kazasız belasız kullan abi
maşallah....
hocam maşallah güle güle kullanın
Maşallah Alper abi allah kaza bela vermesin... :)
cok cok sagolun, Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.
hayırlı olsun kazasız belasız
Masallah Cok Gusel Gozukuyor Allah NAzarlardan Saklasın :)
keşke biraz temizleseymişsiniz,,,
bende çok sulanmıştım bu arabaya kısmet olmadı...
kazasız belasız kullan abi
maşallah....
Özberk çok sağol, eski plakası 34KKM39'du. Epeyce RS inceledim bunu alana kadar,
by serçe
04-09-2010, 19:38
maşallah kazasız belasız .................
SifirinciMurat
04-09-2010, 19:39
güle güle kullan alper hocam, cillop gibi. turuncu kemerleri seviyoruz
kazasız belasız alper valla
sonunda gördük resimlerini:D
kazasız belasız kullan... plakalar neden hep 38 :D güzelim izmirin plakası varken :D
yakında 35 olacak zaten, sagol.
Vtec-SEDAN
04-09-2010, 21:32
Alper abi sade ve çok güzel. :icon_tup:
Kazasız belasız kullan :)
Maşallah alper abi güzel bi araç :)
Cglrgncl
04-09-2010, 22:21
kazasız belasız,temiz görünüyo:)
chiefkadir
04-09-2010, 23:01
Maşallah hocam kazasız belasız binersin inşallah buda 38 :)
Cliosportve
04-09-2010, 23:09
Evet benimde ilk Plaka dikkatimi çekti 38 den 35 e düşüremedik :)
Hayırlı olsun renkte güzel arabada güzel
Maşallah diyelim nazar değmesin çok sevindim Hocam
aracı babamın uzerıne aldık, hasarsızlık ındırımı % 5000 oldugu ıcın :D onun da su an ıcın ıkamet adresı kayserı o yuzden bıraz mecburıyetten oldu 38, ılerı de 35 e doner.
derece43
04-09-2010, 23:19
Hocam maşallah kazasız belasız bin hiç bozmadan sen bunu yürütürsün.:p
hayırlı olsun abi, rengi duruşu falan çok güzel maşallah :)
Maşallah. Çok güzel bir araç güle güle kullanın.
Hocam epey uğraştık, ama değdi kesinlikle :)
Allah kaza bela vermesin..
Plaka da yapıştı sana, gitmiyor :D
Hayırlu uğurlu olsun Alper usta..Sorunsuz sürüşler..Bol km'li günler...Maşallah...
Atmosferikten turboya geçiş...Güzel :D
Hocam epey uğraştık, ama değdi kesinlikle :)
Allah kaza bela vermesin..
Plaka da yapıştı sana, gitmiyor :D
evet Utku uğraştık ama değdi sanırım, teşekkürler tekrardan.
Hayırlu uğurlu olsun Alper usta..Sorunsuz sürüşler..Bol km'li günler...Maşallah...
Atmosferikten turboya geçiş...Güzel :D
Uflemeli en temizi Demir, kesinlikle tavsiye ederim. Çok sağol iyi dileklerin için
Çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için
Hocam maşallah kazasız belasız bin hiç bozmadan sen bunu yürütürsün.:p
Mas,allah cok iyi :)
hay?rl? olsun abi, rengi durus,u falan çok güzel mas,allah :)
Mas,allah. Çok güzel bir araç güle güle kullan?n.
rengi çok hoş maşallah kazasız belasız
evet Utku uğraştık ama değdi sanırım, teşekkürler tekrardan.
lafı olmaz :)
Güzel gözüküyor kazasız belasız keyifli sürüşler :)
Alicanrs
05-09-2010, 18:59
alper abi maşallah kazasız belasız hayırlı olsn :) sevindim:)
borina57
06-09-2010, 12:16
kocaman bir maşallah.Allah kazasız belasız binmek nasip eder inşallah...
çok teşekkürler, daha iyileri sizlere inşallah
fsunnetci
06-09-2010, 13:03
Güzel gözüküyor RS kazasız belasız keyifli sürüşler...
hayırlı olsun kazasız belasız :)
Efkan_Efekan
06-09-2010, 13:08
guzel arac OSMANLI MAVİ bu renge bayılıyorum :)
bu arada aracınızın yururu nasıl stock yada stocka yakın bi typer la falan hiç denediniz mi?
Teseşkkürler arkadaşlar, araç henüz yeni üzerinde çalışmalara devam ediyorum.
Samco hava emiş borusu
Orta susturucu iptali
Son susturucu free flow
Stage 1 remap ile başladım.
Sırada
ASR/ESP iptali var.
Samco hava emiş borusu
Orta susturucu iptali
Son susturucu free flow
Sırada
ASR/ESP iptali var.
esas gereken downpipe + katalitik iptali :)
kat ıptali için servis kitapçığı engine out job yazıyor, onun yerine akslar ve beşik sökerekte yapılır ama bu anda pek o işe giresim yok. Simdilik boyle devam, ama stage 2 gecince full 76 mm borularla aynen dediğini yaparım Utku.
Bence Sahibindende gördüğüm en temiz en güzel en diri duran RS. Kazasız belasız bin inşallah Alper hoca. Çok iyi etmişsin almışsın bu güzel yavruyu.
tursurayn
08-09-2010, 00:17
maşallah araca
Selcuk_RoL
08-09-2010, 00:18
maşşallah kazasız belasız
redlinemst
08-09-2010, 03:58
maşallah çok güzel
hayirli olsun abi turkiyede olsam alicaktim bn de, donuste 3 rs e bakaris artik:D
Efkan_Efekan
08-09-2010, 10:48
kat ıptali için servis kitapçığı engine out job yazıyor, onun yerine akslar ve beşik sökerekte yapılır ama bu anda pek o işe giresim yok. Simdilik boyle devam, ama stage 2 gecince full 76 mm borularla aynen dediğini yaparım Utku.
evt akslar travers hepsini soktuk biz egzosun yapılması icin 2 gunumuzu aldı :) sıkıntılı is:D
Samco hava emiş borusu
Orta susturucu iptali
Son susturucu free flow
Sırada
ASR/ESP iptali var.
stg1 ile ne verecek abi dyno vamı ?
ufak tefek ıslerını tamamlayım, İzmir de saglıklı olcecek yer bulursam olcum ısıne gırıyorum hemen. Onun harıcı benım 172 den tecrubelı oldugum otobanda bir yerim var, orada olcum yaparım RStunerle en azında fıkır verır. ITG panelle beraber 250-260 arası beklıyorum, peak gucten zıyade bu anda en keyıflı olanı alt devırler, 1000 km yol yaptım Izmir Kayseri arası gayet keyıflı gıdıyor araç.
Maşaallah tertemiz görünüyor:) Yapacağınız şeylerle çok keyifli hale gelir umarım kazasız belasız:)
tesekkurler arkadaslar, daha iyileri sizlerin olsun.
Bence Sahibindende gördüğüm en temiz en güzel en diri duran RS. Kazasız belasız bin inşallah Alper hoca. Çok iyi etmişsin almışsın bu güzel yavruyu.
Bora alınabilecek üç meggy var dı bu anda bence en guzeliydi. Kısmet oldu aldık. Seni de bekliyoruz RS camiasına yeniden
Bora alınabilecek üç meggy var dı bu anda bence en guzeliydi. Kısmet oldu aldık. Seni de bekliyoruz RS camiasına yeniden
Beni beklemiyor musunuz :D
gel tabi sende, seni tursunun yarı sahıbı saydıgımdan hala ıcerıde sayılırsın :D
Bu arada Baturalp a.k.a. Brutal'a ayrıca tesekkurler, destegi için.
hayirli olsun abi turkiyede olsam alicaktim bn de, donuste 3 rs e bakaris artik:D
izo sen eğitimini bitir gel, buluruz RS kolay. :D
Hayırlı olsun Alper abi güle güle kullan.
Abi TR de ciddi giden meggy gorebilecez dimi ? :)
o sorunun cevabını ben de arıyorum :D
Hayırlı olsun Alper abi güle güle kullan.
cok sagol İbrahim ozlettin kendini, videolarla bekliyoruz. Temelliden gecerken aklıma geldin de gece gec vakitti aramadım.
cok sagol ibrahim ozlettin kendini, videolarla bekliyoruz. Temelliden gecerken aklıma geldin de gece gec vakitti aramadım.
beklerım abi herzaman
Guncellemeler
1) 4 adet potenza s001 lastik, cok ıyı yol tutuyor kesınlıkle tavsıye olunur
2) ITG kutu ıcı filtre, yolda geliyor
3) Megane RS R26 nın 3 tırnaklı NGK bujileri, kesinlikle cok daha ıyı ateslıyor
4) Bosch O2 sensoru, upstream, bunu 2. el alınan her aracta yapmak lazım
5) 5 lt 0W40 mobil 1
6) orta susturucu iptali ve free flow son susturucu
Yazılım stok, cip yok
1-2 gune kadar ASR iptali, iptal derken tam iptal degil, iptal dugmesinin 50 km/h da ASR tekrar devreye aldıgı sistemde, bu reaktivasyon limiti ayarlanabilir olacak.
Lastik basınç sensorleri iptali, zırt pırt mudahele etmez oldu, yerine çelik siboplar takıldı.
by serçe
12-10-2010, 09:25
maşallah kazasız belasız ........
8.000rpm
12-10-2010, 10:06
bence tr'de kendisine çok haksızlık edilen bir makine..
hayırlı uğurlu olsun :)
clio'ya sığar mı acaba bunun motoru? :soru: :D:D:D
Clio 172 icin; yok sanzıman ve motor sıgmaz (fiziksel) yer yok. Custom motor kulakları yapılsa dahı olmaz
Clio 197; sıgabilir
Clio 172 icin; yok sanzıman ve motor sıgmaz (fiziksel) yer yok. Custom motor kulakları yapılsa dahı olmaz
Clio 197; sıgabilir
clio 197 motor sanzıman clio172 ye koyacan daha extreme olur.
bu arada ilgilyle takip ediyoruz aynen yaptıklarını arkadasa gonderdim takipciniz :D
allah kaza bela vermesin maşallah
8.000rpm
12-10-2010, 10:26
192 için zaten meg225t swap'a gerek yok , yeni kasa clio rs gayet güzel bir makine bence..
keşke evvel zamanda şu 172 ve 183leri 6 ileri yapsalarmış... ne güzel olurmuş...
megane yurumesının onundekı engel ASR nın ıptal edılememesi(ydi) 1 2 3 patinajda kalan aracın butun gucunu elektronık olarak sistem zaten kısıyor.
şuan ne ayarda abi senin eski clio dan hızlımıdır sence ?
elimde eski arabanın epeyce logları var isim bitince karsılastırır soylerım
bu arac clioya gore agır ama turbonun verdıgı tork ve guc avantajı var, bir de sanzımanı std clio rs sanzımanına gore ısık yılı onde. Saglamlık ve kullanım rahatlıgı acısından.
hocam sunu bir piste cıkar degeri anlasılsın aracın ..
hocam sunu bir piste cıkar degeri anlasılsın aracın ..
pist? alper hoca?
o kendi zevkine yapar, biner, sanmıyorum piste çıkacağını :)
ama güzel şeyler yapar, meggy'ye neler yapılabilir görmüş oluruz, ben de merak ediyorum..
hocam gelişmeler güzel, takip ediyorum.. üflemeliler iyi oldu.. çağ atladık :)
pist? alper hoca?
o kendi zevkine yapar, biner, sanmıyorum piste çıkacağını :)
ama güzel şeyler yapar, meggy'ye neler yapılabilir görmüş oluruz, ben de merak ediyorum..
hocam gelişmeler güzel, takip ediyorum.. üflemeliler iyi oldu.. çağ atladık :)
utku piste cıkıp millet ile yarısacak degil hoş, time trial yapacak :D
utku piste cıkıp millet ile yarısacak degil hoş, time trial yapacak :D
haha bi gün arabasını bana kiralarsa anlarız pistte ne kadar gidiyor :D
audi r8 v10 'dan sonra pistte meggy falan sarmaz ama napalım idare ederiz.. (bkz: audi driving experience :D)
haha bi gün arabasını bana kiralarsa anlarız pistte ne kadar gidiyor :D
audi r8 v10 'dan sonra pistte meggy falan sarmaz ama napalım idare ederiz.. (bkz: audi driving experience :D)
Sen ciddi etkisinde kalmısın sana bir GT5 ve konsol şart bolbol oynarsın R8 ile :D
Sen ciddi etkisinde kalmısın sana bir GT5 ve konsol şart bolbol oynarsın R8 ile :D
1 haftadır kendi arabamla 70i geçmiyorum, basarsam gitmicek keyfim kaçıcak diye :D
r8 başka dünyaymış :D
dipnot: ps3 ve lcd bakıyorum gt5 için :D
1 haftadır kendi arabamla 70i geçmiyorum, basarsam gitmicek keyfim kaçıcak diye :D
r8 başka dünyaymış :D
dipnot: ps3 ve lcd bakıyorum gt5 için :D
ps3 var vereyim 40 lık :)
lcd palladium darty de vardı 102 ekran full hd 1200 kusur tl
direksiyonda lazım diger turlu kimseyi gecemen :D
ps3 var vereyim 40 lık :)
lcd palladium darty de vardı 102 ekran full hd 1200 kusur tl
direksiyonda lazım diger turlu kimseyi gecemen :D
http://www.fanatec.de/html/index.php?id=280&lang=en
http://www.fanatec.de/html/index.php?id=280&lang=en
guzelmiş ..
guzelmiş ..
nisanın doğumgününde al kızcağıza...
ıslatmaya gelirim artık :D
sohbet almıs yurumus :D utku bır sonrak ıst gelısımde seko yu da alalım.
nisanın doğumgününde al kızcağıza...
ıslatmaya gelirim artık :D
yaw sorma okula basladı zaten :D aylık 1000 tl :hahaha:
once bir don alayım he birde araba bakıyorum he aklında bulunsun soyle kurcalamalık :D
sohbet almıs yurumus :D utku bır sonrak ıst gelısımde seko yu da alalım.
Haber edin yeterki hocam :icon_tup:
sonunda ESP/ASR iptal oldu. Dugmesıne basınca artık 50 km/h tekrar devreye girmek yerine istedigim hıza kadar devre dısı kalıyor. İlk 3 viteste Clio RS teki yırtıcılık geri geldi. Kesinlikle butun megane RS cilerin yapması lazım. Bambaska bır araca donuyor.
sonunda ESP/ASR iptal oldu. Dugmesıne basınca artık 50 km/h tekrar devreye girmek yerine istedigim hıza kadar devre dısı kalıyor. İlk 3 viteste Clio RS teki yırtıcılık geri geldi. Kesinlikle butun megane RS cilerin yapması lazım. Bambaska bır araca donuyor.
sonunda :icon_tup:
Evet sagdan soldan yok cooleri ktec degilmis vs tarzı konusmalar kulagıma geldi, kapak toplamak gerekti sanırım.
Şu sekilde hemen izah edeyim (ilk fırsatta ön tamponun icini acıp logonun da resmini cekip seriyi tamamlayacagım)
Meganesport.net'in paralı bölümden minik bir alıntı yapayım (link verecektim aslında fakat üyelik istiyor üye olupta bakmak isteyen olursa linkte budur MeganeSport (http://www.meganesport.net/community/showthread.php?26663-Large-Front-Mount-Intercooler&p=331063)), resimlerini de ekleyim
"Large Front Mount Intercooler
** selling my other Intercooler that i had aside for Track days but its just sitting here,
i had this made by AH fabrication who make K-tecs coolers and is 99% the same as the Forge one"
http://i22.photobucket.com/albums/b325/andybassett/for%20sale%20bits/DSC00767.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b325/andybassett/for%20sale%20bits/DSC00768.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b325/andybassett/for%20sale%20bits/DSC00773.jpg
İmalatçısnın web sitesi https://www.ahfabrications.com/
Kendileri k-tec racing in coolerlarını yapar.
Evet sagdan soldan yok cooleri ktec degilmis vs tarzı konusmalar kulagıma geldi, kapak toplamak gerekti sanırım.
Birileri devamlı birşeyler ve sahipleri hakkında atıp tutuyor.. Kimin eline ne geçiyor bilinmez, ama 2 gün forum okuyup 3 tane farklı hızlı araba direksiyonuna geçip bu alemi biz biliriz havaları hiç kimseye bişey katmıyor, keza dışarıdan komik de duruyor..
Kendi arabasının hızlanma, hızlanamama, geçilme, vs videolarını koyup neler yapılabilir diye başlık açanlar, kazalı fotoğraflarını koyup servis çok iyi iş çıkardı diye paylaşanlar, ki %95'i yurtdışında, bizden birkaç asır öndeler hiç şüphesiz. Burda konular daha ziyade "öyle sapladım, böyle deldim, onun arabası kazalı, falancanın megane'ı hoşaf, megane olmaz, olsa biz yapardık" vs. vs....
Bunu imza yapmak lazım aslında da tombul biraz, sen ne diyorsun Utku ilk sahibinden hic kazasız aldıgım arabayı 4. sahibinden tırdan dusmus mu diye soran oluyor :)
Birileri devamlı birşeyler ve sahipleri hakkında atıp tutuyor.. Kimin eline ne geçiyor bilinmez, ama 2 gün forum okuyup 3 tane farklı hızlı araba direksiyonuna geçip bu alemi biz biliriz havaları hiç kimseye bişey katmıyor, keza dışarıdan komik de duruyor..
Kendi arabasının hızlanma, hızlanamama, geçilme, vs videolarını koyup neler yapılabilir diye başlık açanlar, kazalı fotoğraflarını koyup servis çok iyi iş çıkardı diye paylaşanlar, ki %95'i yurtdışında, bizden birkaç asır öndeler hiç şüphesiz. Burda konular daha ziyade "öyle sapladım, böyle deldim, onun arabası kazalı, falancanın megane'ı hoşaf, megane olmaz, olsa biz yapardık" vs. vs....
Maşallah kazasız belasız sürüşler biraz sanki alçalması lazım gibi :)
yüksek geldi gözüme :)
Bunu imza yapmak lazım aslında da tombul biraz, sen ne diyorsun Utku ilk sahibinden hic kazasız aldıgım arabayı 4. sahibinden tırdan dusmus mu diye soran oluyor :)
Sen hiç merak etme, birilerinde tırdan düştüğüne dair fotoğraflar da vardır, serviste onarım kayıtları da vardır..
Ya birilerinin harddiskinde gitmiştir, ya usb den silinmiştir, mutlaka ters birşeyler olmuştur. Ama vardır emin ol. Görenler de olmuştur. Arabanı da bize pazarlamaya çalışma. Clio da yürümüyordu bu da yürümüyor. Yürüyen araba rollinge çıkar, akşamları çocuğunla helalleş tırlara doğru sür arabanı.. Bi de maske yaptır, okulda falan tanımasınlar :D :D
Sen hiç merak etme, birilerinde tırdan düştüğüne dair fotoğraflar da vardır, serviste onarım kayıtları da vardır..
Ya birilerinin harddiskinde gitmiştir, ya usb den silinmiştir, mutlaka ters birşeyler olmuştur. Ama vardır emin ol. Görenler de olmuştur. Arabanı da bize pazarlamaya çalışma. Clio da yürümüyordu bu da yürümüyor. Yürüyen araba rollinge çıkar, akşamları çocuğunla helalleş tırlara doğru sür arabanı.. Bi de maske yaptır, okulda falan tanımasınlar :D :D
muhahahahaha :)
dogru soze ne hacet:)
Maşallah kazasız belasız sürüşler biraz sanki alçalması lazım gibi :)
yüksek geldi gözüme :)
Çok sağol Erel galiba isim, kapalı garaja giriş biraz eğimli mecburiyetten indiremiyorum. Yoksa kesinlikle basılması lazım.
Maşallah aracınıza...Merakla takip ediyorum bende renault kullanıcısı olarak , rs neler yapaibiliyor görelim ...
Aklınızdakiler bitikten sonra 1 hızlanma videosu weya deneme koyarsanız sewiniriz...:)
berkayGLRN
22-05-2011, 20:30
Maşallah kazasız belasız gazlamalar bende bekliyorum bi hızlanma vidyosunu:)