Orijinalini görmek için tıklayınız : St.Legal Turbo TEGGY vs EKERAY's 600 RR
atasehıre muhabbete gelmısken eray kankamızda 600RR ı ıle oradaydı. bı deneme yapalım dedık:)
vıdeoların bırınde 3bın devırde basıyorum dıgerlerınde 5bın devır cıvarlarındayız.1.4 bar basıyorum. erayın ıstedıgı yerlerdede bastık ve guzel denemeler oldu. eray kankama tesekkurler
ıyı seyırler
3000devır vıdeosu
http://www.streetfire.net/video/3vites-3000-rpm-vs-ekeray_2056362.htm
5000devır vıdeosu
http://www.streetfire.net/video/3vites-5000rpm-vs-ekeray_2056364.htm
buda erayın denemekten gına getırdıgı vıdeoda kendısıne sıttır dıt ulen maymun olduk dedıgımız vıdeo :D
2, VİTES burdada
http://www.streetfire.net/video/yeter-ak-sittir-git-d_2056366.htm
BUDA BONUS eray kovboy reşitin itme taktiğini uygulamaya çalışıyor :D
http://www.streetfire.net/video/eray-bonus-d_2056649.htm
konu temizlenmiş beyler sadece izleyin yorum içinizde kalsın :)
Motoru kullanan iyi yatamamış
ve hızlı vites atamıyor
motoru da biraz leş gibi duruyor
yoksa geçemessiniz 600RR ciddi bir motordur ...
yinede Maşallah :)
mami_makinen
07-09-2010, 15:37
ve hızlı vites atamıyor
uc stı ıle denedıgım motor kaclıktı kanka sızın arkadasınız vardıya
ve hızlı vites atamıyor
kanka sende karar ver 600 rr ı ciddiyemi alıyosun diyodun :)
valla abi ben artık senin arabanla ilgili hiç yorum yapmayacağım sonra yancı oluyoruz el ... ile gerdeğe giriyo oluyoruz herşeyin bi vakti zamanı var olur elbet birgün hızlı arabamız :)
muştu ben artık kale bile almıyorum götü yiyen arabası olan varsa çıksın denesin benle karı gibi arkamdan konuşulmasın videolara göre karşılaştırma yapılmasın tek çeker 2 çeker 4 çeker alayına hazırım anamın düğününe hazırlamadım arabayı gazı olan arasın deniyim dahada ne diyim ..
M///maniac
07-09-2010, 16:28
muştu ben artık kale bile almıyorum götü yiyen arabası olan varsa çıksın denesin benle karı gibi arkamdan konuşulmasın videolara göre karşılaştırma yapılmasın tek çeker 2 çeker 4 çeker alayına hazırım anamın düğününe hazırlamadım arabayı gazı olan arasın deniyim dahada ne diyim ..
cem abimi kim sinirlendrdi ulennnnnnnnnnnnnnnn:D:Dabi tamam yaw anladık hızlısın:D
cem abimi kim sinirlendrdi ulennnnnnnnnnnnnnnn:D:Dabi tamam yaw anladık hızlısın:D
kardeşim bunun hızlılıkla alkası yok ben kimseye gider yapmıyorum ama arkamdan mal mal konuşuluyor bendemi terbiyesiz oluyum delikanlı olan çıkar dener etek giymez ...
M///maniac
07-09-2010, 16:31
olur böle seyler abi konustuk senle var öle tipler sen keyfine bak boswer kim nederse desin ya sen arabanıda kendinide biliosn salla geç abi
uc stı ıle denedıgım motor kaclıktı kanka sızın arkadasınız vardıya
hayabusa turboydu mami
edo typer
07-09-2010, 16:37
parcala benı:D:D:icon_tup:
senın arabanla yanı el skıyle gerdege gıren bırı olarak sunu yazıcam (kı bılmıyorum sana benden daha yakın varmı bu camıada arabanı kendın arabam gıbı gormemde sakınca olsun);su camıada senın gıbı kımseyle ugrasmayan, kendı bılgısıyle arabasını yapan, kımseyle derdı olmayan, sadece kendıne kendı zevkını tatmın etmek ıcın araba yapan bırıne bıle su yazıyı yazdırmayı basardılarsa bu camıayı terketmenın zamanı gelmıstır kardesım ;) ama atarına gıderıne + STP 20 dıyorum... varsa gecebılcegıne ınanan cıksın denesın... bızde hızlı araba gorelım...
edo typer
07-09-2010, 16:41
senın arabanla yanı el skıyle gerdege gıren bırı olarak sunu yazıcam (kı bılmıyorum sana benden daha yakın varmı bu camıada arabanı kendın arabam gıbı gormemde sakınca olsun);su camıada senın gıbı kımseyle ugrasmayan, kendı bılgısıyle arabasını yapan, kımseyle derdı olmayan, sadece kendıne kendı zevkını tatmın etmek ıcın araba yapan bırıne bıle su yazıyı yazdırmayı basardılarsa bu camıayı terketmenın zamanı gelmıstır kardesım ;) ama atarına gıderıne + STP 20 dıyorum... varsa gecebılcegıne ınanan cıksın denesın... bızde hızlı araba gorelım...
yancılıktan ustunu cızcekler yıne:D:D
valla abi herkesin arkadaşı vardır abisi vardır kardeşi vardır illaki bi yarışta yada hayatta taraf olduğu bir yer vardır ama taraf olmak karşı tarafa düşman olmak anlamındada değildir ben seni severim kendime yakın görürüm senin araban hakkında yorum yapmaya kendimi haklı görürüm sende müsade verirsin yaparım
ama iş öyle yerlere geliyorki bu olay normal hayatta yaşantımızda karşımıza çıkıyo yok onu derken onumu demek istedi yok öyle yaparken bunumu yaptı yok yalakalık yapıyo yok bilmem ne ne gerek var böyle şeylere bi türlü çözemiyorum kıçı kırık teneke parçaları için nedir bu hazımsızlık nedir bu çekememezlik nedir bu afra tafra bilmiyorum
Benim hiç kimse ile sıkıntım derdim problemim yok kimse için kimseyede laf kelime yapmam kalbini kırmam ki kendi arabam için bile bu tarz bi muhabbete girmedim hızlıydı yada yavaştı arabam ama yeri geldi 106 larla bile gazladım gerek yok bu tarz polemiklere
muştu selçuk edo diğer arkadaşlar yazıpta yanlış anlaşılma olmasın .yazıcağımı yazdım kim ne demek istedim anlasın artık sıkıldım deneyin benle..
M///maniac
07-09-2010, 16:47
valla abi herkesin arkadaşı vardır abisi vardır kardeşi vardır illaki bi yarışta yada hayatta taraf olduğu bir yer vardır ama taraf olmak karşı tarafa düşman olmak anlamındada değildir ben seni severim kendime yakın görürüm senin araban hakkında yorum yapmaya kendimi haklı görürüm sende müsade verirsin yaparım
ama iş öyle yerlere geliyorki bu olay normal hayatta yaşantımızda karşımıza çıkıyo yok onu derken onumu demek istedi yok öyle yaparken bunumu yaptı yok yalakalık yapıyo yok bilmem ne ne gerek var böyle şeylere bi türlü çözemiyorum kıçı kırık teneke parçaları için nedir bu hazımsızlık nedir bu çekememezlik nedir bu afra tafra bilmiyorum
Benim hiç kimse ile sıkıntım derdim problemim yok kimse için kimseyede laf kelime yapmam kalbini kırmam ki kendi arabam için bile bu tarz bi muhabbete girmedim hızlıydı yada yavaştı arabam ama yeri geldi 106 larla bile gazladım gerek yok bu tarz polemiklere
+10000000000000 baya karısmıs ortalık yaw sıkmaın canınızı bnce milletin lafına
neyse cem abi bayramda gezdirecen mi beni :) ben çıkar evden devam ederim :)
ehehe evlılık planlarım olmasa parayı turbo typer ıcın akıtıp adamla denemeye cıkıcam ama benı mazur gorsun sımdılık :D
M///maniac
07-09-2010, 16:51
ehehe evlılık planlarım olmasa parayı turbo typer ıcın akıtıp adamla denemeye cıkıcam ama benı mazur gorsun sımdılık :D
sendemi evlilik :D:D çok sıkıntı ya:D
sendemi evlilik :D:D çok sıkıntı ya:D
yas 30 a 1 var kanka yapcak bısı yok ;)
M///maniac
07-09-2010, 16:53
yas 30 a 1 var kanka yapcak bısı yok ;)
bndede o sıkıntı var ondan biliom hacı ya çok sıkıntı düsününce bile daralıorm:D
beyler yazmayın yine konudan banlanıcaksınız ben en yetkili merciyle konuştum az sabredin ..
-HAKTAN-
07-09-2010, 17:06
Maaşallah Teg'e çooook başarılı :icon_tup:
edo typer
07-09-2010, 17:12
sıı 30 k dolar yollada tegı deleyım:D:D ahahaha
adamlar cop arabalara turbo yapıo mıllete gıder dıo arkadas kral arabalara yapanlarda yurutemıo ne dıyelım:D:D kalb cıftlesmezse her arac yurur;) tege tekrardan kocaman masallah:icon_tup:
Eray Yümsel
07-09-2010, 19:47
satılık 600rr 1000 le takas olur :D
Şimdi beni daha iyi alıyormusun ?
ben neler yaşadım abi
konu açıodum gelin deneyelim diye
ama arkadan konuşmaya gelince ohoooooooo
Keşke kırılmamış olsaydı HULK her gün çıkar gazlardık yeminle
ama az kaldı abi bayram sonrası inşallah 1 hafta işi var batmobilin bol bol gazlarız
Şimdi beni daha iyi alıyormusun ?
ben neler yaşadım abi
konu açıodum gelin deneyelim diye
ama arkadan konuşmaya gelince ohoooooooo
Keşke kırılmamış olsaydı HULK her gün çıkar gazlardık yeminle
ama az kaldı abi bayram sonrası inşallah 1 hafta işi var batmobilin bol bol gazlarız
kanka aramazsan gönül koyarım sıkıldım valla arabamı dahada hızlandırmak için aşama kaydetmem için hızlı arabalarla denemem lazım..
Eray Yümsel
08-09-2010, 11:27
siz bence paranoyak olmuşssunuz :hehe: durumunuz vahim m3 çıksın sizi 3 seans ta eski halinize getircem ben merak etmeyin :D
siz bence paranoyak olmuşssunuz :hehe: durumunuz vahim m3 çıksın sizi 3 seans ta eski halinize getircem ben merak etmeyin :D
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
super espırı ehueheu
konu temızlenmıs anladık da 1. sayfa su gıbı programı gıbı olmus evlenen bosananlar dullar kızlar aglıcam ak :):) ahmet
:hehe: ilahi bro akşam akşam yarıldım yaw :D
Gewyiğinizi *****em
hepinizi 1 ay banlayacam az kaldıha
konu temızlenmıs anladık da 1. sayfa su gıbı programı gıbı olmus evlenen bosananlar dullar kızlar aglıcam ak :):) ahmet
kanka yazanlar değilde arkadan konuşanlar her sabah oturup seyrediolarmış kadın programlarını :D
tutturmuşsunuz bi geyiktir gidiyo sikecem forumunuda geyiğinide silin abi benim üyeliğimi
orda burda heryerde geik yok arkadan konuşmuş yok gelmemiş etmemiş lannn senelerce yasadık bunu benimle denediini geçtiği söleyen it köpekle doluydu etraf sıkıntınız anlamıyorum ben sizi geik yapıosun konu piç oldu deyince suc olur evet :D
BEN kimseyi silmem isteyen girmez kimsenin atarını çekemicem sıkıntın varsa mustu MSNimde varsın semihe sil mil diceğine gelir kendin sölersin olur biter alırsın cvpını
not Mustu: ilk sana değildi lafım madem alındın kendin bilirsin
M///maniac
08-09-2010, 20:25
kimeyse lafınız söyleyinde anlasmazlık çıkmasın ozaman kimseye küfür etmek zorunda degilsiniz sonuçta tanıgımız insanlar gerginligi almak için arada bir makara olsn die bu tarz geyikler olur yanlısmıyım???
10 sayfa geyik ten temizleniyor HALA geyik dönüo uyuz oldum ne var bunda heryerde dönüo bıktım ya vallaha billlaaaha biktim
yaw oz sil kardeşim konuyu daha fazla tatsızlık yaşanmasın
yaw oz sil kardeşim konuyu daha fazla tatsızlık yaşanmasın
yok kankacım dostumuzu düşmanımızı bilelim...
semprimena
08-09-2010, 23:23
yok kankacım dostumuzu düşmanımızı bilelim...
Okuyorum, okuyorum. Küsenleri gider yapanları görünce 23 nisanda admin olmak istiyorum :D İyi bayramlar...
Djalican
09-09-2010, 10:43
Bi tek benle denemeye korkuosun dimi cem abi :D :D :D :eek: :heyoo:
Şu piyasada kendi zevki için aracını yapıp bozan hiçbir kini nefreti olmadan gazlayan adamlar zaten kendilerini belli ediyorlar, aşşağılık kompleksi olan insanlarda yemeyip içmeyip aç geziyorlar bir hırs uğruna alıyorlar sağın solun yaptığı arabaları millete atar gider yapıyorlar, benimde typer ım var ama kimseye atarım giderim olmaz çünkü ben elin adamını mutlu edicem diye kendi zevklerimden ödün veremem, sizin gibi insanlarlada her türlü gazlarım denerim muabbetimi ederim..Millet lafla egolarını tatmin ediyor, komedi başka hiçbişe değil..Abim ben Ankaradayım yolun düşerse yada illaki yolum düşer İstanbula gelirim deneriz gazlarız,maksat muhabbet.
kulağımın pası silindi..keyifli, dertsiz, dedikodusuz gazlamalarınızın devamını dilerim :)