Orijinalini görmek için tıklayınız : muti 206rc vs saxo vts
206rc:yazılım filtre eksoz.2kisi
35 Hp saxo vts: pt52 egzantrik-wiseco piston-13/61 sanzuman-chip-filtre eksoz-timing.2kisi
camera 206rc
devirler pek uyusmadıgından orta yolu bulmaya calıstık.:icon_tup:
2vites 4000 devirde 206 rc
http://www.streetfire.net/video/13032010106mp4_1999469.htm
sesler güzel ama görüntüden pek bişey cıkmıyor :)
maşşallah kafa kafaya gdityorlar. sondaki açmanın nedenide 4 den 5 e yavaş çekmen sanırım adaş. vites halatın çıkıyor diye?
KingoAtmo
05-09-2010, 15:13
maşallah da ,
başlık "eyes wide shut" olsa süper olcakmış :D
birde saxo'nun piston çapı ve sıkıştırmasını öğrenebilirmiyiz sakıncası yoksa :heyoo:
maşşallah kafa kafaya gdityorlar. sondaki açmanın nedenide 4 den 5 e yavaş çekmen sanırım adaş. vites halatın çıkıyor diye?
adaş aynen ozmanlar 4 ile 5 arası vites halatı cıkıyodu.ondan biraz daha temkinli attım.yawas attım.sımdi sorun yok:icon_tup:
Selcuk_RoL
05-09-2010, 15:44
ya bu RC ler bu kadar gidiyomu ya??
ya bu RC ler bu kadar gidiyomu ya??
vay arkadaş :)
cam dan hıc bır sey anlamadımm :D
mşllh. iki aracada en çok zevk aldıgım denemeler bunlar yanyana elele kolkola olanlar :)
sanırsam artık turbovtec i satıp esas yerime dönme vaktim geldi:) özledim böyle yürümeleri
Cglrgncl
05-09-2010, 16:57
Maşallah 2araçada güzel deneme olmuş,,karanlık ama sesler tatmin ediyo yeterince:)
maaşallah gerçektende bu rc yürüyo :) saxoda güzel gitmiş özellikle uzunda da kesilmemesi güzel gerçektende ............
RC ler varım diyor. Maaşallah RC lere.
derece43
05-09-2010, 22:27
Köstebekler kafaları çıkarmaya başladı:D:D
mşllh. iki aracada en çok zevk aldıgım denemeler bunlar yanyana elele kolkola olanlar :)
sanırsam artık turbovtec i satıp esas yerime dönme vaktim geldi:) özledim böyle yürümeleri
hahaha sana söylüyorum baştan beri ztn dön özüne diye :D maşallah murat,saxonun speclerine göre çok başarılı yürümüşsün :icon_tup:
dragstar
05-09-2010, 23:44
bence saxo iyi gitmiyor sorun var arabda bende rc ile denedim
arkadaşlar şaka gib yorumlar yapmayın şuan mutinin 206 205 hp civardır
öle herkesle denediğiniz gibi kıstas almayın rc o kadar cins arabaki ben 100 defa rollingde çıkmışımdır her seferinde aynı şekilde vites bile atamazsın arabada
2 den 3 e bikere kötü at sadece 2 den 3 e 1 boy geriye düşersin öle garip araba
RC'lerin geneli için bişi diyemem ama Mutinin arabanın maşallahı var.. allah nazardan saklasın.
M///maniac
06-09-2010, 01:47
arkadaşlar şaka gib yorumlar yapmayın şuan mutinin 206 205 hp civardır
öle herkesle denediğiniz gibi kıstas almayın rc o kadar cins arabaki ben 100 defa rollingde çıkmışımdır her seferinde aynı şekilde vites bile atamazsın arabada
2 den 3 e bikere kötü at sadece 2 den 3 e 1 boy geriye düşersin öle garip araba
205hp çok ii bizdede bp rc var tamer abnn eski rc var 189 aynı specte enteresan bi fark
sagolun ii dilekleriniz için.
@cem
aynen kanka yanlıs vites te hiç affetmiyor.ii vites atımında ii gittigi gbi kotu vites atarsan direk ters tepki verio.
bence saxo iyi gitmiyor sorun var arabda bende rc ile denedim
o rc ile bu rc yi kıyaslarsan yanlış yaparsın. o rc ye bu rc en az 7 boy dyorum ben :)
M///maniac
06-09-2010, 10:35
o rc ile bu rc yi kıyaslarsan yanlış yaparsın. o rc ye bu rc en az 7 boy dyorum ben :)
bu rcde iman power var...:D