PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARA, Yol Durumu...

VWci
06-09-2010, 13:13
Arkadaşlar biliyorsunuz Ankara'nın bir çok yerinde aslfaltlama çalışmaları var. İstanbul'da olsun diğer şehirlerde olsun bir çok arkadaş yollardaki bozukluklardan dolayı zarar görüyor.

Ankaralılar olarak gözümüze batan bozuklukları buraya yazarak birbirimizi uyarabiliriz...

Benim gözüme batan ilk olarak Konya Yolu'nunun Dikmen bağlantısını sağlayan köprüye gelmeden bir çok logar kapağı yanardağ gibi yükselmiş durumda...

Eskişehir Yolu'nda ise Hacettepe Köprüsü'nden Ankara çıkısında asfaltın en sağ tarafı traşlanmış durumda ve kot farkı ve çukurlar var...

Onuralp
06-09-2010, 13:23
Eskişehir yolunun asfalt çalışmaları bitti, asfalt yapım araçlarını çektiler. Sağ şeriti yapmadan. Zaten en kötü yeri sağ şeritti. Ayrıca yeni dökülen asfalttan dolayı sol şeritte bariyere çok yakın gitmeyin bazı yerlerde çok fazla yaklaşıyorsunuz bariyere. Yani orası ufak bir banket gibi olmuş kot farkı var. Zor durumda kalınırsa o düşük yere girmeye çalışılırsanız çok kötü olur. Bariyere çarpabilirsiniz.

Alican
06-09-2010, 16:12
Eskişehir yolunun asfalt çalışmaları bitti, asfalt yapım araçlarını çektiler. Sağ şeriti yapmadan. Zaten en kötü yeri sağ şeritti. Ayrıca yeni dökülen asfalttan dolayı sol şeritte bariyere çok yakın gitmeyin bazı yerlerde çok fazla yaklaşıyorsunuz bariyere. Yani orası ufak bir banket gibi olmuş kot farkı var. Zor durumda kalınırsa o düşük yere girmeye çalışılırsanız çok kötü olur. Bariyere çarpabilirsiniz.

1 kat daha asfalt atılacak konya yoluna. Kaymak gibi olucak yol :D sanırsam bugün akşama doğru başlanıcak.

flexamin
06-09-2010, 16:34
Yaptıkları asfalt asfalt olsa konya yolunun ta ortasında eşşek gibi yüksek kanalizasyon zımbırtısı war gece görmedin diyelim araban alçaksa karter marter ne varsa cort lar.. Birde utanmadan yeni asfaltınız hayırlı olsun die bez afiş asmışlar. Dalga geçer gibi .. Yazıkk ya

VWci
06-09-2010, 17:02
Konya Yolu öğlen kapalıydı. Öveçler, Balgat, Cevizlidere'de trafik felçti.

Bu arada Konya Yolu'nun eski asfaltı da oldukça iyiydi. Bu aradak Eskişlehir yolunda yukarıda bahsedilen bozuk bölgeye zift atmışlar. Yakında yol kapanır ve asfaltlanır....

ecthelion
06-09-2010, 17:21
Yaptıkları asfalt asfalt olsa konya yolunun ta ortasında eşşek gibi yüksek kanalizasyon zımbırtısı war gece görmedin diyelim araban alçaksa karter marter ne varsa cort lar.. Birde utanmadan yeni asfaltınız hayırlı olsun die bez afiş asmışlar. Dalga geçer gibi .. Yazıkk ya

bir arkadaşım o kapağa çarpmamak için direğe giriyordu.

Chatin
06-09-2010, 17:39
1 kat daha asfalt atılacak konya yoluna. Kaymak gibi olucak yol :D sanırsam bugün akşama doğru başlanıcak.

o yol zaten guzeldi ama bi baktım asfaltlanmış sonra bi baktım bi kat daha asfalt atılıyor hatta yol kapanmış şimdi bi kat daha atılacak diyorsun. hayırdır başbakan golbaşına falan mı taşınıyor ?

Alican
06-09-2010, 17:53
o yol zaten guzeldi ama bi baktım asfaltlanmış sonra bi baktım bi kat daha asfalt atılıyor hatta yol kapanmış şimdi bi kat daha atılacak diyorsun. hayırdır başbakan golbaşına falan mı taşınıyor ?

Yok hacı asfalt fazlası var :D lögarmıdır nedir o kapakları yukselttıler şimdi o kapaklarla aynı seviyeye gelicek asfalt

TolgaEsentepe
06-09-2010, 20:51
esk. yolundan armadanın önünden konya yoluna bağlanan kavşağın sonundaki o asfat farkı, her geçişimde arabanın altını sürtmem, inerken birde egzozu sürtmem delirtiyor, çıldırtıyor, kızdırıyor :)

Anu
07-09-2010, 01:12
İstanbul yolundan giderken alt geçitlerde en sağ şeritten yaylı jantlı arabaların geçmesini tavsiye etmem. Özellikle Batıkent yakınlarında ciddi birkaç çukur var. Çok canımı yakan başka bir yerde Yeni Bulvar diye geçen (Aşti den otobüslerin çıktığı yol) yolun Eskişehir yoluna bağlantı yaptığı yere yakın yerlerinde, köprü birleşimi bacak girecek kadar ayrı duruyor. Gördüğümde yok canım bu kadarı da olmaz diyerek girmiştim.

Ertug_T.
07-09-2010, 01:30
ramazandan beri trafik felç zaten..bıktım artık..hergün geçtiğim türkocağı caddesi logarlar yüzünden zıplama parkuru gibi artık..balon gibi dışarda logarlar..

Chatin
07-09-2010, 01:36
biraz önceki anılarım;

konya yoluna bal dök yala ! cidden kaymak gibi.

eskişehir yolu hacettepeden sonra başbakanın konvoyu gelse en sol şeritten ayrılmayın. en sağ şeritte hendekler var meteor falan da düşmüş sanırım yol boyu ! ne uyarı var ne birşey. bu arada havuzcu amcalar iş başında eskişehir yoluna gidecek olursanız mayonuzu giyin.

minimal_freak
07-09-2010, 01:50
biraz önceki anılarım;

konya yoluna bal dök yala ! cidden kaymak gibi.

eskişehir yolu hacettepeden sonra başbakanın konvoyu gelse en sol şeritten ayrılmayın. en sağ şeritte hendekler var meteor falan da düşmüş sanırım yol boyu ! ne uyarı var ne birşey. bu arada havuzcu amcalar iş başında eskişehir yoluna gidecek olursanız mayonuzu giyin.
:D:D:D :icon_tup: bayıldım, süper yorumlar

BurakCengizhanoğlu
07-09-2010, 03:06
Hacettepeye giderken eskişehir yolunda o sağ şeridi öyle bırakanın ellerine sağlık az kaldı alıyoduk çamurluğu elimize ..

CasabLanca
07-09-2010, 03:11
esk. yolundan armadanın önünden konya yoluna bağlanan kavşağın sonundaki o asfat farkı, her geçişimde arabanın altını sürtmem, inerken birde egzozu sürtmem delirtiyor, çıldırtıyor, kızdırıyor :)

bende oraya düşüp duruom unutuyom hep döndükten sonra hönk diye :D