Orijinalini görmek için tıklayınız : SARI Si HAKKINDA SORGU ????
MaNiSaLı
06-09-2010, 17:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-acill-satilik-sari-civic-si-31008894/detay
bilen varsa alınırmı alınmazmı ?
kocaelili arkadaşlarım...boşuna oraya kadar gitmeyelim ... ;)
saygılar...
serkan
daha önce konusu açılmıştı araç bitik diyorlardı. içi filan çok kötüymüş. cihan çizmecinin eski aracıdır.detaylı bilgiyi o da verir
Ömer bakmaya gitmişti araca ondan alıntı yapıyorum direk. Baya bi aydınlatıcı.
izmitteki araca baktım.
bakmayı düşünen varsa kesinlikle uzak dursun derim piyasadaki en rezil si sanırım o.
arabanın dökülmeyen bir yeri yok.
koltuklar paramparca zangır zangır sallanıyo
konsol her tümsekte kucaga düşcek gbi
kapıların gergileri yok iç döşemeleri dökülüyo
sağ kapı acılmıyor
arac iç kapı açma kolları cam acma kolları hepsi yernden fırlamıs
tüm fitiller paramparca
klima sökük
direksiyon içi bos
heryerinde macun patlagı var ön arka tampon vernik catlagından görünmüyor
sanroof takılıyo
aynalar calısmıyo
zemin döşemesi paspas misali atılmıs
motor sesi hiç saglıklı değil kayıs flan hakgetire
vs vs yazık günah gittim yol parası vaktim bosa insan bi söyler bide sorunsuz arac diyo daha ne sorunu olcak bilmiyorum..
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 18:03
daha önce konusu açılmıştı araç bitik diyorlardı. içi filan çok kötüymüş. cihan çizmecinin eski aracıdır.detaylı bilgiyi o da verir
O arabanın içi çok kötü ise bişey demiyorum :) Kaç si görülmüş.Si ı ben yaptım kaporta boyasından camlarına kadar hallettim.10 harcadım üstüne sonra üstüne yaptığım mod.ların büyük yüzdesini aldım geri ve orj halde verdim bmugen ön arka ek mugen pedallar eibach yaylar stoptech baatalar falan.Sorasını bilmem ama araba kesinlikle alınmıyacak bir araç değil.Arkadaşımda boşandığı için eşinden aracı satıyor söylemiyecektim ama söylüyorum burdan ayıp etmeyin araba gayet iyi
Sözüm alıntı sahibine değildir genel
O konuyuda daha göredim bile o yorumları.Ben saatıktan sonrasını bilmem araç benble değil sattığımdan beri benden sora kazası falan olmadı onu net biliyorum sorasını bilmem.
öme RS gidip görmüş kanka yukarıda verilmiş yazdığı şeylerde hiç iyi şeyler yazmamış, araca seninde ne kadar emek verdiğini biliyoruz ome RS bi daha açıklama yaparsa iyi olur aslında senin söylediklerin mlletin kafasında soru işaretleri oluşturur çünkü :S
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 18:11
öme RS gidip görmüş kanka yukarıda verilmiş yazdığı şeylerde hiç iyi şeyler yazmamış, araca seninde ne kadar emek verdiğini biliyoruz ome RS bi daha açıklama yaparsa iyi olur aslında senin söylediklerin mlletin kafasında soru işaretleri oluşturur çünkü :S
Kanka dediğim gibi ben ok gibi yaptım arabamı.Üstüme kötü alınıyorum çünkü insanlar bende iken öyle sanıyor bu kötü buna kızıyorum.Ben çiçek gibi araba sattım sorasını bilmem kötüdür değildir laf bana dönmesin.
Kapı gergilerini takamış ama elinde aynaların ablosu takık değildir.Sunroof a elle çok az destek ile kalkar mesela bunlar akla kara değil.Pas pas 25 tl gelsinler parasını ben veriyim o kadar mevzu ise.Takıldığım şeyler bunlar.Kliması ben aldığımdada yoktu mesela.2 tampon boyatırsın 100 lira cam tuşlarını gider fitillersin takarsın 5 dakika.Yani ne bu akdar 94 model araba alıyorsun Bugatti mi bekliyorsun
Ben aldığımda bu araba ok mu sanıyorlar? 2 ayımı taşta yatarak verdim.Alacak harcasın emeğini yapsın biz görelim.
Kanka dediğim gibi ben ok gibi yaptım arabamı.Üstüme kötü alınıyorum çünkü insanlar bende iken öyle sanıyor bu kötü buna kızıyorum.Ben çiçek gibi araba sattım sorasını bilmem kötüdür değildir laf bana dönmesin.
Kapı gergilerini takamış ama elinde aynaların ablosu takık değildir.Sunroof a elle çok az destek ile kalkar mesela bunlar akla kara değil.Pas pas 25 tl gelsinler parasını ben veriyim o kadar mevzu ise.Takıldığım şeyler bunlar.Kliması ben aldığımdada yoktu mesela.2 tampon boyatırsın 100 lira cam tuşlarını gider fitillersin takarsın 5 dakika.Yani ne bu akdar 94 model araba alıyorsun Bugatti mi bekliyorsun
Ben aldığımda bu araba ok mu sanıyorlar? 2 ayımı taşta yatarak verdim.Alacak harcasın emeğini yapsın biz görelim.
Cihan'ım aracı sendeyken yada araçta ne kadar emeğin olduğunu burda 10 kişi varsa 9 u zaten biliyor ama senden sonra bakımsız kaldıysa (ki ne kadar bakımsız kalsada bu kadar çok dağılıcağını sanmıorum) olabilir,sen satarken çiçek gibi sattın senden sonrası seni ilgilendirmez zaten ve harbiden 94 model arabayı sıfır araba gibi osu eksik busu eksik demenın de mantığı yok
MaNiSaLı
06-09-2010, 18:33
açıklamalar için saolun ...
herkes tek tek yazmış bişeyler...saolsun :)
Manisa-Kocaeli Uzak yer Ondan Burdan 1 sorayım dedim...
saolsun herkes tek tek...
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 19:01
Göbeğin içi boş denmiş direskyon için.Vti direksyonu o airbag olmayan arabda airbag in işi nedir acaba mantığı ne?Olmaması normal
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 19:09
yatak sarmadimi bu?
Benden sonra alan sahibinde sardı abi benden aldıktan bikaç ay sora komple bakımları ile motor yapmışlar.Sardığı ara yağ bakımını aksatmışlar arabanın nedeni budur
Göbeğin içi boş denmiş direskyon için.Vti direksyonu o airbag olmayan arabda airbag in işi nedir acaba mantığı ne?Olmaması normal
araba sendeyken çiçek gibi,tertemizmiş doğrudur..sen satmışsın başkası almış burdan sonra seni hiç birşey bağlamazki.
araba dökülmüştür,kırılmıştır,bakmamışlardır artık seni ilgilendiren birşey kalmamış ortada neden arabayı savunuyorsunki hala.
araba şu anda çok düzgün olabilir yada söylenenler gibi turşuda olabilir..ne olursa olsun araba sende değil artık düzgünde olsa bozukta olsa senden çıkmış gitmiş.
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 19:19
araba sendeyken çiçek gibi,tertemizmiş doğrudur..sen satmışsın başkası almış burdan sonra seni hiç birşey bağlamazki.
araba dökülmüştür,kırılmıştır,bakmamışlardır artık seni ilgilendiren birşey kalmamış ortada neden arabayı savunuyorsunki hala.
araba şu anda çok düzgün olabilir yada söylenenler gibi turşuda olabilir..ne olursa olsun araba sende değil artık düzgünde olsa bozukta olsa senden çıkmış gitmiş.
Aslında haklısınız
Ya aslında şaşırdım kaldım yaa..Cihandayken gerçekten çok güzeldi bu araç..
Cihan Çizmeci
06-09-2010, 19:43
Ya aslında şaşırdım kaldım yaa..Cihandayken gerçekten çok güzeldi bu araç..
Eywallah Sinan abi Saolasın :icon_tup: Emin ol bende şaşırıyorum
Cihan inan ben aracı kötülememek için en ufak olanları yazdım sen kocaelinde oturuyorsun arac galericiler sitesinde warsa imkanın veya yolun düşerse önünden geç bir araca bak inan senin yaptıgınla alakası yok arac cok cok cok kötü durumda.
söylenmez ama bende söyliyeyim.
aracın durdugu galerinin sahibinin kendi azından cıkan söz.
benmde daha önce si ym oldu ben hayatımda bu kadar rezilini görmedim araba satılmasın istiyorum satılırsa dükkanıma kötü bi etki bırakıcak diye.
adam heves etmiş bi sanayiye gitmiş dua ettim elimde kalmasın dönerken dedi banada dedi al bi tur diye calıstrdım motor sesinden sonra flan vazgeçtim.
git sen bi gör aracı sonra tekrar buraya yaz ;)
ben istanbuldan gittim almaya hemde parayla bu kadar kötülüyorum sen ordan 2 adım git bak bakalım sen kendi aracını ne kadar kötülüceksin alınırmı alınmaz mı..
bizde cihandaki halinde diye gittik ömerle beraber gittik nede olsa dedık adım adım siteden gördük aracı lakin gerçekten cihandan sonraki hali hiç iç açıcı degil 5 bin e verecekse alın yoksa hiç gitmeye bile gerek yok amaç aracı kötülemek degil ama durum ortada
dip not fiyat son 12.500 den acıldı 12 oldu 11500 oldu bana son 11 diyodu şimdi 10a ilan acmıs.
7e flan verirse dua etsin..
vay be cihan bu arabayla çok uraşmıştı banada gelmişti araba ok gibiydi nasıl bu hale gelmiş anlamadım..
Cimmeria
06-09-2010, 20:29
yazık olmuş eskiden güzel gözüken bir araçtı...
nasıl olur yaa konusu bıle vardı yapım asamaları falan ok gıbıydı sımdı ne olmuskı onu anlamadım cıhanın sattıgı kısı ıcınemı etmıs ?
serhat306
06-09-2010, 21:09
sımdı aslında soyle bı durum ortada bu aracı cıhan satalı cok fazla olmadı ben gozumle gormedım ama aracı hıc toplanma asamalarını tek tek takıp ettım oncelıkle arac cok fazla dagıtıldı yapım asamasında cok kısa surede boyandı ve toplandı ve yapılan ısler amatorce yapıldı okadar kısa surede bu arac dokulmez sızın dedıgınız gıbı oncesınde yapılan ıslerden kaynaklanıyor benım fıkrım bu tabıı...
Benden sonra alan sahibinde sardı abi benden aldıktan bikaç ay sora komple bakımları ile motor yapmışlar.Sardığı ara yağ bakımını aksatmışlar arabanın nedeni budur
normaldir cihan,
ben sedan vti sattiktan 1ay sonra debriyaji yemislerdi, herkes biz kadar özenmez
cihanım sen arabayı satmışsın gitmiş...sadece sendeki halini buraya yazarsın olur biter..sonrasında ne olduğunu bilemezsin 2 günde içine ederler...kendini bu kadar kasmana gerek yok kardeşim...;) arabayı savunmanada hiç gerek yok..şu anki halini bilmiyorsan insanlarıda yanlış yönlendirirsin...;)
oguzhan999
07-09-2010, 03:33
bilindik araçların bu şekilde kötü etiket olması gerçekten üzücü
LAfla sözle araba alınmaz gidip bakman gerekir bakarsın hesabına uyarsa alırsın benim arabamada dunya laf edilmişti iyikide edilmiş onlar kötülemeseydi belki alamazdım :) bakınız YAN
MaNiSaLı
08-09-2010, 09:10
ok konu anlaşılmıştır...herkes saolsun yorumları için...alınmayacaktır... :(
SEDAN TEMİZ SI bakıcaz artık...
bilgilerinize arkadaşlar...
saolun tekrar konu kaldırılabilir... !
LAfla sözle araba alınmaz gidip bakman gerekir bakarsın hesabına uyarsa alırsın benim arabamada dunya laf edilmişti iyikide edilmiş onlar kötülemeseydi belki alamazdım :) bakınız YAN
ama biz bol keseden sallamıyoruz gerçekten karılaştıgımız durumu yazıyoruz ciddi ciddi almaya gittik aracı ama durumundan haberimiz olsa hayal kırıklı ve zaman kaybı + para kaybı yaşamazdık sahibi araçı satıcam dıye temız vb kelımeler kulandı ama bılmıyormuy gelınce ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktı dua etsin saygısız insanlar degiliz ki ona birşey demiyoruz , kendinizi bizim yerimize koyun düşünün ne yapardınız :heyoo:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sari-civ-civ-si-31142719/detay
ne yapacakların şaşırmıs durumdalar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sari-civ-civ-si-31142719/detay
ne yapacakların şaşırmıs durumdalar
137 binden 135 bine kadar geri vites takılmış :D :D
Araç cihandayken nokta idi.Herkes araca bakamaz.Yağı ile ilgili bir sıkıntıdan dolayı araç mındar olmuştu sanırım...
Cihan hiçbir zaman çalışmayan bozuk olan bir şeyi bozuk değil diye satacak birisi değil.Alan arkadaş kimse bilgisizlikten doğan bir hatasıda Cihan'ı enterese etmez...
Sağlam aracını satan Cihan aracı sattıktan sonrada o araç gram bağlamaz zaten...
hondafit
10-09-2010, 10:27
10 binden 14 bine çıkıyor araç vayy bee
kadir jdm civic
10-09-2010, 10:46
bence arkadaş bakmaya gitmışti bir sürü sey yazdı onlar düzeltilmeyecek yapılmayacak bişey degil eeee aracın motorunda çok buyuk sorun yoksa 10 e bedavaya gitti ama alan adam 14 yazmış ne guzel bende olsam yazardım illa biri çıkar herkes techten tum olanları takıp etmıyor yanı bilmeyen adam alır gider ticaret bu. alan arkadaşa hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın
bence arkadaş bakmaya gitmışti bir sürü sey yazdı onlar düzeltilmeyecek yapılmayacak bişey degil eeee aracın motorunda çok buyuk sorun yoksa 10 e bedavaya gitti ama alan adam 14 yazmış ne guzel bende olsam yazardım illa biri çıkar herkes techten tum olanları takıp etmıyor yanı bilmeyen adam alır gider ticaret bu. alan arkadaşa hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın
bedava gitti derken 10 bine alsaydın misal kaporta boya torpido direksiyon koltuklar kapı fitiller motor bakımı sanruf ekipmanları zaman + işcilik ve stres maliyet ne olur sana :D
alan hayrını görsün :icon_tup:
Sierra Rs
10-09-2010, 11:08
normaldir cihan,
ben sedan vti sattiktan 1ay sonra debriyaji yemislerdi, herkes biz kadar özenmez
sen sedan'ı safranboluyamı satmıstın abi? gecen bi ortamda konusuyordukda bi arkadas ben o aracı cafeci bi abiden aldım uygunda aldım bide cok iyi biriydi dedi,dedim o bizim emmidir :) bu kadar tesadüf olmaz herhalde cocugun forumlarla falanda işi yok cünkü :)