Orijinalini görmek için tıklayınız : Impreza GC8 vs. 335i TwinTurbo (Kastamonu Drag)
1.kalkış
http://www.streetfire.net/video/impreza-gc8-vs-335-i-twinturbo-1-kalk_2054805.htm
2.kalkış
http://www.streetfire.net/video/impreza-gc8-vs-335i-twinturbo-2kalk_2057644.htm
TurboZone
skaratas2
07-09-2010, 22:50
paylaşım için saol.kamerayı daha güzel kullansaydınız, güzel video çıkarmış.
JapanVsGermany
07-09-2010, 23:59
Aydın'ın imprezası mı bu?
pist beton mu?toprak gbi gözüküo videolarda
Mahmut abi saolasın. Aydınada maşallah.
Maşaallah:) Sadece finish'i değilde araçların gelişide görünseymiş güzel olurmuş:)
bmw ci arkadaş 1 2 boy dıyodu hahhahahaha..
neyin ne oldugu ıle bellı olmuyor ki :D
JapanVsGermany
08-09-2010, 13:08
neyse demek ki bu impreza sadece beni geçmemiş,sewindim :)
335i'yi geçmek büyük iştir, tebrik ederim aydın kardeşim.
neyse demek ki bu impreza sadece beni geçmemiş,sewindim :)
335i'yi geçmek büyük iştir, tebrik ederim aydın kardeşim.
orda artı 100 shot var bro senle denedigiyle alakası yok :)
JapanVsGermany
08-09-2010, 15:11
yahu bende de +100 shot olsa ben de 335 ile denerdim :)
Yok anlatmak istediğim; denemeyi aydının kazanmasına sewindim :)
335 orda egzoz harici tamamen stok. Şu anki hali ile alakası yok. Nos basmadan bir önceki denemede geçemedi zaten. Haha huhu edenler subaru çok iyi yürüyen bir subaru değil çok gittiğine inanıyorsanız getirin bir daha deneyelim nos serbest kendisi için
335 orda egzoz harici tamamen stok. Şu anki hali ile alakası yok. Nos basmadan bir önceki denemede geçemedi zaten. Haha huhu edenler subaru çok iyi yürüyen bir subaru değil çok gittiğine inanıyorsanız getirin bir daha deneyelim nos serbest kendisi için
ankara draglara bekleriz o zaman ;)
ankara draglara bekleriz o zaman ;)
sıcağın anında katil gibi aracı yarışa çıkarmam ama dragları izlemeye gelirim dragdan sonra hertürlü rolle varım:D
sıcağın anında katil gibi aracı yarışa çıkarmam ama dragları izlemeye gelirim dragdan sonra hertürlü rolle varım:D
:icon_tup: bide hafifletsen sunu :) :)
roll de gucumuz yetmez :)
Oda olacak inşallah:) Methanol koymayı düşünüyorum şu an:D Üstünede nos basarım belki:D
Armageddon
09-09-2010, 02:01
Yaw başarcığım milletin aklını çelme güzel güzel binsin adam konforlu 335i BMWsine :D Herkes sen mi :)
Evet arabam gıtmıyordu orda gıtseydı herhalde yarım pıst gecerdım arbayı arkadaşlar ne dersınız
Maşallah araçlarada bi anda gecıyo gidiyo ikiside paylaşım ıcın tskkrler usta ;)