Orijinalini görmek için tıklayınız : dj cupra (ses)
gectiğimiz hafta cumartesi evin önünden ataşehire doğru makinadaki tarih yanıltmasın yanlışhttp://www.streetfire.net/video/dj-cupra_2057831.htm
cok hısırtı var fazla anlasılmıyor sesler.bıraz hgt sesıne benzemıs sankı
TYPERHAKAN
08-09-2010, 20:46
ne is zafer ? :)
emir hakikaten ,ben sorcaktım sen sormuşun.ses mükemmel ama onu anladım.
kulaklarım kamastı serefsızım
kulaklarım kamastı serefsızım
senin ne olduğun E-5 TEM arasında anladık selcuk iyi bayramlar
-HAKTAN-
08-09-2010, 22:37
Zafer beni unutma daha bayramlaşıcaz :D
Zafer beni unutma daha bayramlaşıcaz :D
Canım sen bana hatırlat ben sana günün anısına hatırlamak mayetinde cekilen Videolarımız yollarım izler izler durusun hakanım iyi bayramlar.
He unutmadan selcukla hıc konuştunmu yolda gördüm şekerpınar dönüşü biz bekliyoduk yolun kenarında duracaktı beni gördü uzadı bayramlaşayım dedim selcuk kardeşle (stp) neyse yolda gördüm camı actım yan yana geldik 3 korna bide gaz sonrasın selcuk anlatır anlatamazsa ben anlatırım neyse şaka şaka iyi bayramlar tüm techtürkye
sana gıder yaptım otekı konuda ordan cvp beklıyorum yavas cocuk ;)
bu arada senden cok korktum ondan kactım zafer hanı o cıroz halınle doversın benı felan neme lazım :D
-HAKTAN-
08-09-2010, 23:10
Canım sen bana hatırlat ben sana günün anısına hatırlamak mayetinde cekilen Videolarımız yollarım izler izler durusun hakanım iyi bayramlar.
He unutmadan selcukla hıc konuştunmu yolda gördüm şekerpınar dönüşü biz bekliyoduk yolun kenarında duracaktı beni gördü uzadı bayramlaşayım dedim selcuk kardeşle (stp) neyse yolda gördüm camı actım yan yana geldik 3 korna bide gaz sonrasın selcuk anlatır anlatamazsa ben anlatırım neyse şaka şaka iyi bayramlar tüm techtürkye
techtürkye sitenin adımı değişti zafer yoksa ilkokul 1 terkmisin ?
maşallah abi...
seninde bayramın mübarek olsun ;)
-HAKTAN-
08-09-2010, 23:17
Laf kalabalığıyla konuyu değiştirip RRRR yapma sana bi soru sordum bayramlaşıyormuyuz
yaw hakan :D guzelım evo 9 una yazık ancak NA caı hdr egzozlu typerla deneyebılen arabayla evonumu denıycen :D
-HAKTAN-
08-09-2010, 23:32
bahtsız bedevi zafer :D
Eray Yümsel
08-09-2010, 23:33
noldu şimdi yiğitle stp deniyomusunuz bu aksam
abi orayı kitlediler burayıda kitleticen şimdi:D
Efkan_Efekan
08-09-2010, 23:37
noldu şimdi yiğitle stp deniyomusunuz bu aksam
yigitin 3 vites kırık jap 1 ay falan yatar muhtemelen o yuzden deneyemez...
Eray Yümsel
08-09-2010, 23:39
abi orayı kitlediler burayıda kitleticen şimdi:D
sikinti yok kanka :D cupra nın sesi çok güzelmiş senınki kadar olmasada :D
sikinti yok kanka :D cupra nın sesi çok güzelmiş senınki kadar olmasada :D
eyw abicim butun cupralar bizim hepsi iyi olacak..SİKİNTİ yok
eyw abicim butun cupralar bizim hepsi iyi olacak..SİKİNTİ yok
kanka benide alın aranıza :)
cupra 1.8t
19-09-2010, 11:45
selcuk hadi korkut artık
alikaancomu
19-09-2010, 22:08
kankam üff bak millet dişleri bilemiş sana.. olm al diyorum benim Gt2876 kiti bak işte rahatına ;)