PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : coil-ex helezon

MeeTHoT
08-09-2010, 18:15
arkadaşlar başlıkta belirttiğim coil-ex marka helezonlardan kullanan veya bilen var mı sitesinde falan baya iddaalı VTİ için 5cmlik almayı düşünüorum ama sizede danışmak istedim..

ogunozcan
08-09-2010, 18:20
aracımda 50mm coıl ex helezon var ve cokkkk memnunum acayıp yumusak ve guzel dusuren bı yay.aynı aracta aıbach da kullandım,konıde en sertı konı sonra aıbach en yumusak ve cok zıplatmayan ama dusuren de coıl ex.bence al derım ve fıyatı hepsıne gore daha ucuz ozellıle ıkıncı elı guzel.

MeeTHoT
08-09-2010, 18:53
valla benim tereddüt ettiğim noktada Türkiyenin en yumuşak helezon sistemi demesi hani çok yumuşak olunca zıplama ve sürtme daha çok olurmu die düşündüm bi an sen daha iimi diosun?

Ahmet.S
08-09-2010, 19:15
ben önermiyorum yumuşak olduğu için daha çok düşürüyo aracı baklalar birbirine vuruyo ses yapıyo yumuşak olduğu için yüksek hızda sekmeye başladımı top gibi sekiyosun aracın içinde sadece düşüren bir yay almayın pişman olursunuz üstünde germany yazıyo ama ne malı olduğuda belli değil

MeeTHoT
08-09-2010, 19:49
ben önermiyorum yumuşak olduğu için daha çok düşürüyo aracı baklalar birbirine vuruyo ses yapıyo yumuşak olduğu için yüksek hızda sekmeye başladımı top gibi sekiyosun aracın içinde sadece düşüren bir yay almayın pişman olursunuz üstünde germany yazıyo ama ne malı olduğuda belli değil

valla bende ondan korkuom işte çok yumuşaklık aşırı zıplamaya sürtmeye falan sebeb olurmu die danışıyorum onun için

Xenomorph
08-09-2010, 20:19
iğrenç bi yay...kafa yerlerde *** yukarda kalıyor sakın alma...allahtan benım aldıgım yer tanıdıktı gerı verebıldım yoksa hayatımda bu kadar salakça dusuren dengesız bı yay gormedım

MeeTHoT
09-09-2010, 00:13
iğrenç bi yay...kafa yerlerde *** yukarda kalıyor sakın alma...allahtan benım aldıgım yer tanıdıktı gerı verebıldım yoksa hayatımda bu kadar salakça dusuren dengesız bı yay gormedım

ahaha eywalla yardımın için ne alayım eibachmı?

Xenomorph
09-09-2010, 02:14
eibach 3.5 benım aracımı gayet yeterlı bıcımde dusurmustu :)

MeeTHoT
09-09-2010, 02:21
eibach 3.5 benım aracımı gayet yeterlı bıcımde dusurmustu :)

kullanımı nasıldı kardeş rahatmıydı peki eibach sportline alsam 5cm düşüren nasıl olur sence çok mu sert ve rahatsız bi kullanımı olur?

Xenomorph
09-09-2010, 02:22
orjinal amortisör + 3.5cm eibach tatlı sert yetecektir sana :) gerisine para dökmene gerek yok :) Zaten Düşücek Aracın Yeterince