Orijinalini görmek için tıklayınız : si eksoz yardımı ????
aracımı gündelik kullanıyorum ve alt devirlerde neredeyse hiç ötsün istemiyorum (3000-4000)e kadar fakat üst devirlerde 6000 den sonra zırıldama şeklinde çıglık atan bir ses istiyorum.ss eksoz tavsiyeniz olucaktır fakat üst deviri sıkıştırdıgını düşünenler , söyliyenler var kullanmadım bilmiyorum.performans da benim için çok önemli.
komple düz 51mm lik ara boru ile kullanmayı düşünüyorum headers da var.istediğim tarzda bir eksoz u si da kullanan bilen varmı veya önereceğiniz eksozlar neler olabilir.
vti larda düz boru ile 3000 e kadar ss veya hi power ötmesede...si da düz boruda 3000 e kadar ss eksoz ötüyor.tavsileriniz buna göre olursa sevinirim.
type-r son susturucu düşündük fakat çift çıkışı oldugundan aracıma yakışmıyacagını düşünüyorum.çok şey istediğimin farkındayım fakat ara bir yol buluruz umudundayım :D
yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler...
Xenomorph
09-09-2010, 02:09
type-r son susturucunun cıkıslarını yeteneklı bır egzozcu rahatlıkla ıstedıgınız olcuye modele cevırebılır :)
ErmanArseven
09-09-2010, 02:34
ne takarsan tak alt devirlerin sessiz kalıcağını düşünmüyorum..bizde 51 lik boru ve oem son susturucu var 2bin devire kadar sessiz sonrasında sadece ara boru zırıltısı var, sona ne taktıysak silencer olsa bile ses var bence ortaya susturucu at sonada hks yada bulabilirsen spoon street tarzında megan racingin eksozu var harika sesi var kalın değil zırıltılı :)
ne takarsan tak alt devirlerin sessiz kalıcağını düşünmüyorum..bizde 51 lik boru ve oem son susturucu var 2bin devire kadar sessiz sonrasında sadece ara boru zırıltısı var, sona ne taktıysak silencer olsa bile ses var bence ortaya susturucu at sonada hks yada bulabilirsen spoon street tarzında megan racingin eksozu var harika sesi var kalın değil zırıltılı :)
sanırım bahsettiğiniz bu ; http://www.jdmcarboy.com/index.php?main_page=product_info&products_id=2536
kazanı oldukça buyuk video larını izledim tatmin edici şekilde zırıltılı...kazanı zaten büyük , bunun yanında bide orta susturucu kullanırsak araba çok kasılır...bu da tek başına alt devirleri susturmazsa iş içinden çıkılmaz bir hal alır.
Valla ben düz boruyla dediğin gibi sessiz bi eksoz bulamadım:) En sonunda söktüm orjinal susturucuyla biniyorum. Ortaya bi susturucu atmadanda son susturucu takmıcam çünkü 3 tane susturucu değiştirdim hiç az seslisini bulamadım:D
Ortaya spor susturucu ile deneyebilrsin..Bende öyle yapmayı planlıyorum..
51lik düz boru sonda otto war ama silencer'la bile 3binden sonra zırıltılı ses çıkıyor..Aradığın şey zor gibi :)
ykavcioglu
09-09-2010, 08:08
51 boru araya sanayi tipi susturucu, sonda otto..
çok güzel oluyor tavsiye ederim.
TURBO CİVİC
15-09-2010, 18:58
kanka sen bole birsey istiyorsun galiba
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=63500
baya begendim onu alt devirlerde nasıl ki hiç duyamadık alt devirleri arabanın içinden çekerlerse devir devir tam süper olucak.
Si-White
15-09-2010, 19:48
baya begendim onu alt devirlerde nasıl ki hiç duyamadık alt devirleri arabanın içinden çekerlerse devir devir tam süper olucak.
Çağan belki fikir verir. Öncesinde otto kullandım. Silencer varken alt devirlerinde hatta üst devirlerde 4000-5000 kadar sessiz gidersin ( Otto 60 lık çıkışı vardı ) Fakat silincer aşırı derecede arabayı kesiyordu. Yakıtta süper oluyo tabi :) Silencer çıkardığında hoş ve tok bir sesi vardı. Fakat ben biraz daha ses ( ince yırtılma sesi ) istediğim için buddy clup pro spec e geçtim. Videodaki sesi silencer lı hali. Belki fikir verir. Alt devirlerde hafif ses var fakat üst devirlerde oldukça ses var :)
http://www.streetfire.net/video/d16a...nd_2059549.htm
Si-White
15-09-2010, 19:49
Linki atmışlar gerçi. Alt devir hafif seslidir ama çok rahatsız edici değil.
halilkarakas
15-09-2010, 19:51
type-r son susturucunun cıkıslarını yeteneklı bır egzozcu rahatlıkla ıstedıgınız olcuye modele cevırebılır :)
+1905....egzosçu orjn tayyarın egzos kafasını keser başka kaynak yapar olur biter...bi abimizin esayındada tayyar egzosu var oda o model :heyoo:
vti ın egsoz sıgmadı benim oraya.tayyar ınki sıgarmı acaba? sıgmadı derken sıgdıda söle benim tampon çok hafif kesikti eksoz başı için , vti ısn eksoz u bir taktık oraya gelmedi tabi saçma sapan bir yerde kaldı daha yukarıda çıkmıyor.orj tarz eksoz olmıyacak benim arabaya :mad:
nası sığmadı ya?
aynı egsoz
zamanında Balamirin arabasında ve koray ın arabasında kullandık?
tabı senın tampon kesık
90 lık bı uc almak gerekır ona.
nası sığmadı ya?
aynı egsoz
zamanında Balamirin arabasında ve koray ın arabasında kullandık?
bence senın egsozcuda sorun var :)
sadece benim degil hepimizin eksozcusu o...mertcan benim tampon hafif kesiktiya vti ın başı oraya gelemedi dışardan bakınca egsız çok garip sıgmamış gibi durdu. sadece altınada gelmedi yanada kaçtı :D
ozamn sana direk egsoz almak şart oldu
Hks veya ss diyorum
küçük hks hi power ti lerden inşallah...