Orijinalini görmek için tıklayınız : 38 KL 956 Vectra CDX 2.5 V6 Manuel vs Otomatik
KL'nin Specleri Videoda Mevcut.Otomatik Olanınkini Bilmiyorum.İki Araçta Rollde 2.5 V6.KL Şuan 3.2 Oldu
http://www.facebook.com/video/video.php?v=128237487193775&saved
http://videos.streetfire.net/video/38-kl-956-opel-vectra-cdx-25-v6-vs-otomatik-vites-cdx-25-v6_2059058.htm
Videolar araç Kayhan abideyken çekildi
Tr'de ki sayılı ciğerli vectra V6 lardan
Az modlu manuel cdx in , stok otomatik cdx e olan farkı izliyoruz değilmi? yanlış anlaşılan birşey varmı?
Videolar araç Kayhan abideyken çekildi
Tr'de ki sayılı ciğerli vectra V6 lardan
Kardeş Abimin İsmi Mehmet.Soyismi Kayhan ;)
Evet Videolar Ona Ait.Cidden Çok İyi Yürüyen Bir Araç.Şuan 3.2 Oldu.Kısmetse Pazar Günü Yeni Sahibiyle Buluşup Bişeyler Yapıcaz ;)
Az modlu manuel cdx in , stok otomatik cdx e olan farkı izliyoruz değilmi? yanlış anlaşılan birşey varmı?
Abi Açıkcası Otomatikte Ne Var Ne Yok Bilmiyorum.Ama Büyük Bi İhtimal Stock
otomatıkle duzun farkını vıdeodan anlasılıyor masallah
Kardeş Abimin İsmi Mehmet.Soyismi Kayhan ;)
Evet Videolar Ona Ait.Cidden Çok İyi Yürüyen Bir Araç.Şuan 3.2 Oldu.Kısmetse Pazar Günü Yeni Sahibiyle Buluşup Bişeyler Yapıcaz ;)
Biz ona Kayhan abi deriz kendisiyle tanışıklığımız var zaten
Bi ara arabasına taliptim...
Biz ona Kayhan abi deriz kendisiyle tanışıklığımız var zaten
Bi ara arabasına taliptim...
Doğrudur.Zaten Genelde Soyismiyle Tanınır Nette :icon_tup:
Evet arkdaşlar otomatik stock motora sahip.
Manuel araçta sadece açık hava filitresi ve walbro255lbh benzin pompası var.
SS i unutmuşum :D
redbaron
27-12-2010, 19:17
Amac otomatikle duz vites farkini anlatmaksa,iyice gostermis.onun disinda bir kapismaysa zaten cok sacma.
Selcuk_RoL
27-12-2010, 20:12
maşşallah araçlara
Amac otomatikle duz vites farkini anlatmaksa,iyice gostermis.onun disinda bir kapismaysa zaten cok sacma.
O sonundaki saçma kelimesi çok gereksiz olmuş mesajında. editlersen sevinirim.:icon_tup:
Videoyu 5 yıl önce çekmiştik emre sen hortlatmışsın :D
redbaron
27-12-2010, 23:58
O sonundaki saçma kelimesi çok gereksiz olmuş mesajında. editlersen sevinirim.:icon_tup:
gerekli olup olmadigina ben karar veririm,tuhaf bir durum yok, ustunuze alinacak bir durumda yok.dedigim sebeple kiyaslama olursa bana gore sacma.herkesin fikirleri farklidir,saygi duymalisiniz.
Emre İlbi
28-12-2010, 09:37
abi nerelerdesin epeydir yoktun TT'de :)
valla videoyuyu ben hortlatttım :D
konuyuda sen hortlatmışın :D
gerekli olup olmadigina ben karar veririm,tuhaf bir durum yok, ustunuze alinacak bir durumda yok.dedigim sebeple kiyaslama olursa bana gore sacma.herkesin fikirleri farklidir,saygi duymalisiniz.
Ricaydı anlayabildiysen sorun degil öyle kalsın.