Orijinalini görmek için tıklayınız : ASLANLARIMIZ sırpları DEVIRDI.....
Ludacris
11-09-2010, 22:32
Aslanlar oynadıkları harika oyunla sırpları devirdi inanılmaz bi maçtı.... HELAL OLSUNNNNN
bekle FINAL:allaalla::allaalla:
Mükemmel bi heyecan yaşattılar gene. Helal olsun hepsine.
GökhanAk
11-09-2010, 22:33
çok iyiydi finaldeyiz beee (:
Televizyon başında hop oturup hop kalktım.
yavrum kac kac bıttı mac ?
05 de sabri bey gibi zıpladım evin içinde Alllaahh alllaaahh diye :D
mertarıkan
11-09-2010, 22:35
dişardaydım ama acıbademde bağırışlar sokaktan duyuluodu.. :D
Son 4 saniye kala nefesim kesilicek sandım.. 83-82
ali_utku
11-09-2010, 22:36
kalbim duracaktı yeminle.
semih in blokladığı anda çıkardığım sesle bütün apartman inlemiştir :D
Turkiye-ABD finali guzel olacak :)
oluyodum tv basinda yaa... Ama final guzel:)
4 sanıyede neler degısıyor yaa. helal olsun
Acıbademde gerçekten gürültü koptu.Balkonda bağıranlar falan vardı.
Türkiye Türkiye Türkiye... yürüyün be aslanlar...
typeRace
11-09-2010, 22:40
helal olsun hepsine.milyonlarca insanı mutlu ettiler.. aslanlar beeee..
ortalık texas gbi kaza kursununa gitmessek iyi :D
ali_utku
11-09-2010, 22:41
maçın başından son 3 dk ya kadar resmen bir uğursuzluk vardı.kaçan 12-13 tane serbest atış var.ama sonu güzel oldu.
Ahmet_28
11-09-2010, 22:42
müthişti gerçekten kalbim hala rolantiye dönmedi:D hidayet 4 numara pozisyonuna geçince durumu düzelttik.helal olsun hepsine
koydukkkk lannnnnn sırplaraaaaa geçrdikkk hobaaaaa :D:D:D:D:D
Ludacris
11-09-2010, 22:44
YA HELAL OLSUN nasıl duygulandıyor insanı..
bayram üstüne millet nasıl sevince boğuldu.
Semih tüm Türkiyeyi haykırdı resmen harikaydı ya harika.
edit- OLEYYYY :alright::alright::alright::alright::alright::alri ght::alright::alright::alright::alright::alright:: alright::alright:
müthiş bir maçdı , helal olsun.
suprolla
11-09-2010, 22:45
her türk macındaki gibi son saniyeye kaldı bakalım yarın amerikada nolcak :D
Bluttbeton
11-09-2010, 22:47
Aslında maçı biraz rahat alabilirdik ersan 3lük yerine içeri girebilseydi belki bu kadar heyecanlanmazdık ama 4.3 saniyede maçı çevirmek o heyecan paha biçilemez
kadir jdm civic
11-09-2010, 22:49
öldüm öldüm dirildim yaaaa bu ne yaaaa dayanamıyacam valla yarın ne olcak bilemıyrum yaaaaa inşallah allahın izniyle ABD yi devirirz
şu sırplara şansımız bu sefer tuttu çok şükür,inşallah finale yakışır bi mücadele gösterip amerikayı yeneriz,zayıf ihtimal ama abd yi yenebilecek tek takımda TÜRKİYE diye düşünüyorum. Allah yardımcıları olsun aslanlarımızın. semih her zaman olduğu gibi bugünde iyiydi takımda ki favori adamım :) ersan bugün çok kötüydü ve çok serbest atış kaçırdık bu noktalarda iyi olabilseydik çoktan bitmişti maç .
ABD nın de ustune coktuk mu dotumuz yere ınmez artık :D
Yarın inşallah çifte bayram yaşarız. Hayırlı bir gün olur inşallah.....
"noldu lan picler" diye bagirdigim mac :D
arkadaş ne maçtı ... 1.5 clioyla polisten kaçamaya çalışsam bu kadar adrenalin yaşamazdım heralde
helal olsun 12 dev adama
redlinemst
11-09-2010, 22:53
hakkatten helal olsun devlere.yarın Allah yardımcıları olsun artık ne diyim :)
Cihan KESKİN
11-09-2010, 22:54
yendik olm sırpları! (Şaşkınlık)
Maçın büyük kısmı Sinan Erdem Arena'daydım..
Grupların başından beri de sadece Türkiye'nin değil, tüm maçların çoğunu canlı izledim..
Yüreğimin bu kadar ağzına geldiği bu kadar heyecanlandığım bi maç olmamıştı..
Helal olsun sana 12 dev adam..
Ne büyük Türksünüz Semih.. Kerem.. Hidayet..
çok guzel bıten bır maç oldu.Helal olsun darısı amerıkaya
aklım gitti son saniyede nasıl bi son periyottu öyle , keremin son basketi semihin bloğu inanamadım sevinçten napıcamı şaşırdım , HELAL OLSUN
Ooooooooooooo Türkler uçuyor!!!
Öldüm öldüm dirildim!!! Gergin başladık; ama bu sefer maçı bırakmadık :icon_tup:
0.5 sn de ne yapmayı düşünüyorlardı hakkaten?!!! ;)
Helal olsun takımıma... Darısı yarın Yankeelere :D:D
Çok fenaydı . Helal olsun:)
bora1311
11-09-2010, 23:01
ne mactı yahu...
helal olsun milli takım....
ErmanArseven
walla helal olsun milli takıma kalplerimiz durucaktı ne maç oldu bee :D
Finale bilet ne kadardır? :D :D :D :D
Thracian
2002 den beri ilk kez ağlıyor ilkkez bu kadar kalbim sıkıştı, ama 2002 den beri ilkkez bu kadar mutlu oldum.
Finale bilet ne kadardır? :D :D :D :D
Ben bir 700TL e gördüm, gerisine bakmadım :D
Bi Futbol Avrupa şampiyonası birde bu
Kalbim duracak yakında.Zaten doktor tekliyo demişti :D
benim gidişattan pek umudum yoktu ama son saniylerde yüzümüz güldü fakat 0,5 saniyede kaybedebilirdim semih bloklamasaydı sırplar güzel pozisyon buldular ama amerika işi zor gibi geliyor bana adamlar bir orda bir burda amerikanın hızlı hücümları kesilmedikçe maç zora girer.
Ben bir 700TL e gördüm, gerisine bakmadım :D
No comment :D
Kalbim durucaktı.Boşver sar 2'ye azcık ittir gittiği yere kadar :D
boks sevenler Fox tv yi hemen açın.. canlı canlı dünya ağır siklet boks maçı yayında...
kalbım durucaktı son 4 sn helal olsun takıma valla :)
http://www.facebook.com/video/video.php?v=107877685939829
ygtkrmdnz
11-09-2010, 23:42
Bu takıma final yakışır Allahın izniyle olacak zaten maşallah..
turbo&quattro
12-09-2010, 00:11
Biz basketle yatip kalkarken Amerikali kardeslerimizin sampiyonadan haberleri bile yok...Bugun kime sorduysam aa sampiyonami var dedi :)
Son 5 saniyeyi seyretim inanilmazdi...Final oynamak bile buyuk bir basari.
Adaleti yaptık sırplara tüm oyuncularımızı kutluyorum :)
son saniyeye kadar öldük öldük dirildik izlerken teşekkürler 12 dev adam..
Low-Rider
12-09-2010, 00:35
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs656.snc4/61654_154011517951173_100000269767571_396023_53094 03_n.jpg
Hadi Türkiyem, sira (kara)Conylere gününü göstermekte:D
Helal olsun 12 Dev adama 8/8 yaptık :)
redbaron
12-09-2010, 02:15
bastan beri inaniyordum ve inancimi bosa cikarmadilar helal olsun! ecel terleri doktuk ama degdi
neydi öyle gitti geldi maç hele o son 0.5 saniye aman aman :D
Gokhan43
12-09-2010, 02:18
Son zamanlarda bu kadar heyecan yaşamamıştım sanırım :) Helal olsun Devlerimize :)
leader_T
12-09-2010, 02:28
yok böyle bir heyecan.. öldük öldük dirildik resmen.
bir basketbol maçı bukadar mı zevkli olur yaa?? :) Helal olsun sizlere, helal olsun sizi yetiştirenlere, göğsümüzü kabartıyorsunuz...
durma devam Türkiyem.... o kupa bizim...
Kutlamalardan bi kesit :D
http://www.facebook.com/ukkuu#!/video/video.php?v=462681430978&ref=mf
CasabLanca
12-09-2010, 02:52
sırbistan ispanyayı son saniye ile elemişti
biz onlara daha büyük acıyı yaşattık :D
tebrikler
sırbistan ispanyayı son saniye ile elemişti
biz onlara daha büyük acıyı yaşattık :D
tebrikler
son 2 maçlarını son saniyede almışlardı..
çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar.. :)
gece gece hahahahah çok iyi geldi bu
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4876045&id=137443024265&fbid=433978959265&subject=432709753345&ref=nf
üyeligi olmayanlar için
" Semih Erdenin Son Saniyede Yaptığı Hareket Kayıtlara Blok Olarak değil ; Osmanlı Tokadı Olarak Geçsin ! :)"
Sinemadaydık, cıktık arabaya bindik caddeden sesler geliyor vs asker konvoyu sandım basta :D
Sonra bir cıktık caddeye zaten kitlenmis heryer :)
Helal olsun, umarım amerikayı yenerler.
Önceki maç öncesi sanırım bu video .d '' Nasıl sakin olayım manyak mısın '' :D:D
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=439947422560&ref=mf
Haftada 2 kere böyle heycan stres yaşasan ya kanser olursun yada kalpten veyahut tansşyondan ölürsün. Müthiş bir heyecan stres herşey . Milli duygu mücadele ..
Milli duyguyu başarı ile taçlandırmak kadar güzel bir şey yok .
İnşallah finalde ABD kıtası haricindeki bütün insanlar hayvan gibi leş kokuyor diyen fakat kıçını yıkamayan bir kıtanın pis insanı olan zencilere haddini bildireceğiz.
StyleALP
12-09-2010, 07:12
Olay budur ya!!! Vatanı temsil etmek + heyecan + = tarifi olmayan bir duygu...
Gerçekten çok heyecanlı bir maçtı, ABimle yerimizde duramadık. Alnımızın akıyla şu maçıda aldık Helal Olsun! ALLAH 'ın İzniyle Amerikayı 'da devirdik mi şampiyonuz...
1.5 clioyla polisten kgaçamaya çalışsam bu kadar adrenalin yaşamazdım heralde
Hahaha :D
onn_dear
12-09-2010, 07:23
Turkiye-ABD finali guzel olacak :)
evet harika olacak
bakalım amerikaya karşı ne yapabileceğiz...
Gercekten guzel bir maçtı millileri kutlamak gerek,canla başla oynadılar yine.Amerika zorlu bir maç olacak iyi şanslar dileyelim.Üzüldüğüm birşeyide belirtmeden edemiyeceğim oda şudur,İstanbul bağdat caddesinde dün gece eğlenceler kutlamalar bitmedi gece zor uyudum sesten helali hoş olsun fakat sabah yürüyüşümü yaparken gördümki otobus duraklarının camlarını kırmışlar bazı dukkanların kepenklerini kırmışlar basketbol milli takımınınn afişleri standları vardı hepsini indirmişler aşağa.Bira şişelerini kırmışlar heryer cam kırığı.Bu cahil milletimiz ne zaman eğlenmeyi öğrenecek merak ediyorum.
ERkut 205
12-09-2010, 09:00
Maç gitti geldi. Maç boyu yapamadığımızı sonunda yaptık.
Teşekkürler sporcularımıza
son beş dakikayı izledim ama o bile yetti arttı. kalbim duracaktı. maç bitti on onbeş dakika kendimize gelemedik.:) çok büyük sevinç yaşadık. millilere çok teşekkürler. bugün de abd'yi yenelim daha da güzel olsun.
ne maçdı arkadaş ya.
kötü oynadık ama kazanmayı bildik helal olsun.
umarım bugunde amerikayı deviririz sonuna kadar hakettik cunku.
hem kötü oynadık hemde sırplar turnuvadaki en iyi maçlarını oynadılar. zaten kaçırdığımız serbest atışlar sayı olsaydı faklı önde bitirirdik. ribaunt alıp hücuma çıkıp kaçırdıklarımızı hiç saymıyorum bile.
Onurkk06
12-09-2010, 13:08
helal olsun yüreklerini koydular futbolcularımız gibi çıtkırıldım deiller *** gibi para alıyorlar futbolcularımız ama ortada hiç bi başarı yok + basketbola olan ilgi futbolun yarısı kadar bile deil helal olsun 12 dev adama yüreğimizi kabartdılar
nasıl bir maçtı o,tarihe tanıklık ettik resmen :) helal olsun hepsine
ÖmerF.Bayar
12-09-2010, 13:20
hem kötü oynadık hemde sırplar turnuvadaki en iyi maçlarını oynadılar. zaten kaçırdığımız serbest atışlar sayı olsaydı faklı önde bitirirdik. ribaunt alıp hücuma çıkıp kaçırdıklarımızı hiç saymıyorum bile.
Katılıyorum serbest atıslarda cok sayı kaybettık sırplarda tam tersı cok ıyı degerlendırdıler.
Milli takımı tebrık edıyorum bugunde inş kazanır kupayı kaldırırlar Allah yardımcıları olsun
Helal olsun yine bizi sevindirdiler:D
coolvtec
12-09-2010, 13:34
iki basketçimizin yorumu çok güzeldi;
-"turnuvadaki en kötü maçımızı oynadık, yine de sırpları yendik"
-"turnuvadaki takımlar arasında amerikayı yenebilecek tek takım bizdik" (finale kalmamız iyi oldu anlamında.
Ben macı burda Pubda izlicem umarım karambole gitmeyiz :) Final in havası seyirci desteği ile inş kazanırız
olcay_bora
12-09-2010, 13:45
kafam trilyondu ztn yerimde duramadım :D yok böle bi galibiyet gömedim ben filmlerde olmuor yaa :D
Ankarada kızılayda tunalıda konvoy vardı maç biter bitmez çıktık kobnvoya katıldık
çok güzel bi maçtı heyacanını hala atamadım helal olsun yiğitlere
inşallah bugün abd yi yener dünya şampiyonu oluruz..bunu fazlasıyla hakettik :)
olcay_bora
12-09-2010, 14:19
dün gecede yenilcek gibiydik ama yok dedim bu devler son ana kadar bıraklar ve bırakmadılar aldılar bu gecede alırlar ben inanıorum :) 21:30 da tv basındayım
Ben son 4 saniye cıktım izledigim yerden kalktım :)
Aradan 3-5 dk. geçti her yerde çığlıklar , iyi geldi valla.Helal olsun 12 Dev Adam'a :D
TolgaEsentepe
12-09-2010, 15:14
ALLAH'ın izniyle bu akşam ÇİFTE mutluluk yaşayacağız !!
çok guzel bıten bır maç oldu.Helal olsun darısı amerıkaya
By_HaNNibaLL
12-09-2010, 15:25
Cok iyi gidiyoruz hak ediyorlar finali bence insallah şampiyonluk konusuda acilir
Ben macı burda Pubda izlicem umarım karambole gitmeyiz :) Final in havası seyirci desteği ile inş kazanırız
Aman müdür yenilirsek kaza kurşununa falan kurban gitme :hahaha:
Valla dünkü maçta zıpla zıpla bi hal olduk :)
Bugünde inşallah alırız aynı heyecanla...