Orijinalini görmek için tıklayınız : Cin'de trafik
M_PROJECT
12-09-2010, 08:21
QESfEd180rQ
http://www.youtube.com/watch?v=QESfEd180rQ&feature=player_embedded
aphelion
12-09-2010, 08:46
Bu ne böyle köprüde tokuşan keçi gibiler kimseye bişey olmuyo ne güzel gözler çekik geç farkediyolar
Sanki bile bile vuruyolarmış gibi:D
suursuzca kazalar fılmı setımı burası:D
kaza anından sonra kimse frene basmıyor, araba nerde durursa :D
sölenecek söz yok her kaza ayrı bi hikaye, motorla bisiklet çarpişmaları ve son kaza favori :D
kimseye bişi olmamış olmaması sevindirici, yoksa kazadan allah korusun herkesi
youtube ıcın hangı dnslerı kullanıyosunuz yada nasıl gırıosunz ? cok merak ettım su vıdeoyu
minimal_freak
12-09-2010, 09:57
çok sinir bozucu, aptal mı bunlar, neyseki hız limitlerine uyuyo insanlar ve kimseye birşey olmuyor
minimal_freak
12-09-2010, 09:57
youtube ıcın hangı dnslerı kullanıyosunuz yada nasıl gırıosunz ? cok merak ettım su vıdeoyu
www.navige.com ;)
HAHA o kavsakta ayakta duran yayaya nasil girdi oyle yaa sirti donuk adamin daaan diye girdi muhuauhahuauh bide en sondaki sahne super ondeki aniden duruyo diye arkadan carpmamak icin uctu heralde(ben boyle kurdum:D) huahua yalniz video efsane,ve muhtemel bircok kaza bisikletler degil araclarin gecis ustunlugu oldugundan dolayi oldu gibime geldi :D
www.navige.com ;)
sagol emre abi :)
haha bunlar gercek olamaz ya ne guldum özellikle 1:50 :D:D
VeNoM_35
12-09-2010, 10:42
2.06 uhauahuahauh
kasti gibi yaa.. yavaş yavaş çarpanlara şaştım kaldım. kötü kazalarda vardı en sonuncusu bomba kazaydı ama :D
2:06 ya yarıldım böle bişi olamaz ya ahuaha
euahuhe hay ya :d insanlar alısmıslar dönüp bakmıyorlar bile :D:D
by serçe
12-09-2010, 12:10
:d...........................................
ahahahah kimse kaza anına kadar frene dahi basmıyor:D:D:D
Herhalde hepsi ucu ucuna kıl payı ile geçmeye calısıyo:D:D:D yarıldım yaa
vay anasını , kamera şakası gibi hepsi.. bu kadar da olmaz ama millet göre göre birbirine çarpıyor.
Bulut Y.
12-09-2010, 12:38
2.06 da dikilen adama gitti çaktı yaa auzuhahuuhauah
Son kaza cekik ruhunu yansıtmıs "kaza yapıcaksan bile yanlayarak yap"
S.Özeren
12-09-2010, 12:57
İstanbul şöförlerinin kıymetini bir kere daha anladım
ahmet3425
12-09-2010, 13:31
bu gerizekalıların yanında bizimkiler KEN BLOCK sayılır :)
ne sacma kazalar yapıyorlar yaw anlam verebilmek mumkun değil adam durduk yere arkası donuk yayayı ezdi boyle bisey yok :D:D
başlığı cin trafikte diye okudum dedim noluyoruz :D
abuk subuk şeylerle beslenirlerse beyin bu kadar gelişir sonuç normal :) komik bayan sürücülerin videoları gibiler vallahi ... Ben burda araba kullansam 2 günde sinir krizinden geberrirm herhalde durup dururken gelip böyle salakca carpıcaklar aman Allahım ...
kafa kafaya carpisan bisikletliler bitirdi beni :D :hahaha:
Gokhan43
12-09-2010, 14:18
Göz göre göre çakıyo bunlar :D Hele o bisikletli kazalar yok mu :D :D
2Fast4Me
12-09-2010, 14:19
en sondaki el freniyle toplamaya çalışsaydı çok güzel dönermiş aslında :D
çok fena birde bizim memlekette çok olan hani şöyle yolun ortsında dururlarda asi asi çekilmezler kenara. bak abi nasıl indirdi o bizdeki ilk insan lar gibi duran yaratıgı hep yapmak istemişimdir ama genelde aynayla çarparım en çok o bölüm hoşuma gitti
CasabLanca
12-09-2010, 15:11
koskoca bol yolda 2 bisiklet kafa kafaya nasıl çarpışır :D:D
tuner faruk
12-09-2010, 15:14
Son kaza fena:D
Acaba çin malı araç diye frenlerimi tutmuyor. :/
G.S.İ_07
12-09-2010, 15:29
Kamera şakası gibi ya çok sinir bozucu bi durum aslında gerçekten böyle ise .Bir an orada kendimi düşündüm de off off kimse birşey yapmıyor mal mal çarpıp bakıyolar hemen başlardım adamsınız ulan :D .. ..
yada çin malı fren balataları ;)....güzel video ellere sağlık.
bunların gözleri önüne değilde başka bir tarafa bakıyo heralde kısılmaktan göremiyolar:D
sabah sabah resmen koptum gülmekten..hepsi şaka gibi kazaların:)
Orada oturup çekirdek kola izle dur :D çok kibar düşüyorlar motor yada bisikletten :D
ahahahhaa bizmkiler ehliyeti kasaptan aldılarsa bunlar nerden aldı :D bizm kazalarımızda bile bi asalet vr :D:D:D
adamların kameraları kaliteliymiş
Emir_b16a
14-09-2010, 04:43
ruh hastası bu çinliler :D at gözlüğüyle geziolar galiba
bazıları bile bile vuruyor gibi :D
@ 01:49
@02:07
koptum yaa :D:D
resmen geziyo adamlar :) bu ne saçmalık anlamadım valla..gözler kesin görmüyo..:)
ya bu sığırlar hiç mi salına soluna bakmıyo acaba?bu video gerçek olamaz sanki bile bile vuruyolar hahahahhahahaha